Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Qrvajó, hogy az iPad megkapta az X gesztusvezérlését, suhintok, félkörívezek alul, eddig se sokat használtam az iPaden a home gombot, most meg már pláne nem kell
-
B-L-A-C-K
titán
Reggeli megvolt gyerekek?
-
Sukta 95
aktív tag
válasz -secret- #160689 üzenetére
nalunk a corsaba van carplay, de egyreszrol mar maga az erintokepernyo is az agyamra megy, masreszrol olyan rossz helyen van a kijelzo, hogy vezetes kozben zavaro annyira lefele nezni, harmadreszrol csak kabellel mukodik, ami megint zavaro.
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
Arcképgyáros
-
gyuromoj
veterán
Mérős appal bohóckodok reggel óta, szerintem baromi jó dolog.
Annyi hogy kicsit eszi az akksit miatta.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
legenda
-
Totheground
addikt
Beszarás a Carrot, már most a Philly Eagles-ön humorizál, pedig milyen friss a dolog.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Arcképgyáros
Apple carplay mondjuk jo, hogy tamogatja a kulso navi appokat.
-
nagyúr
válasz MasterMark #160672 üzenetére
nem lett tegnap új hardver... a FaceID az hardverfüggő, majd új telóval lesz ez bevezetve, ha be lesz
touch id az 360fokban érzékel, igen.
-
Rage47
veterán
válasz MasterMark #160672 üzenetére
TouchID-nál mindegy
Még nincs hír vertikális FaceID-ról -
MasterMark
titán
Lett végül vertikális Face ID?
Touch ID-m sosem volt, annál egyébként mindegy hogy hogy rakja rá az ember az ujját?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
B-L-A-C-K
titán
Mi band 3 berendelve. LOL ikszdé.
-
MODERÁTOR
válasz .Szaki. #160654 üzenetére
“Lássuk be arra, hogy ma megjelenjen egy iPhone kb semmi esély sem volt, csak mi álmodoztunk.”
Meg a tech portálok. A múlt héten is spekuláltak még frissített MacBook Air-ről és miniről is.
Redsnake: utólag de könnyen vagy okos. Előre a szaklapok várakozásai szerint volt rá esély. Utólag most már persze könnyű nagy “igazságokat” kijelenteni.
-
SÖ
addikt
Most szólok nem az iPhonet fikázom, és nem a hardcore plüsmaciknak szól csak mint fejlesztés ami rohadt jól jönne az iOS egészség appjába, mert mint alkalmazás a sok közül a legjobb. Igaz nekem azokat a külső appokat sem sikerült integrálni hozzá amiket lehetett volna.
" Sammobile adta hírül, hogy minden bizonnyal olyan technológiát fog használni a Samsung Galaxy S10, amit eddig még nem láthattunk. Ez egy ultrahangos szenzor lesz, ami a kijelző alatt foglal majd helyet, és az azonosítás mellett a véráramlás és pulzus mérésére is alkalmas lehet. "
-
SÖ
addikt
válasz Cyberpunk #160660 üzenetére
Most hogy átszakadtám a szifonon, egy csomó natív app frissül. Pl. nekem jól jönne ha a hangfelvevőben valós időben mutatná a jelszint változást de ott a vois Memo, notesz. Ezeket aktívan használtam. Majd ha letöltitek a 12 akkor lesz bodotság 😊
A SIRI itt nulla. Pay ről is vártam híreket.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Ez az SE2 olyan, mint egy múló ábránd, szerintem nem lesz belőle semmi. Mint a Duke Nukem Forever, ja az persze végül kijött, akkor legyen a Half Life 3.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
.Szaki.
addikt
Valóban jó kocsikat gyárt a KIA, de hogy jön a bemutatóhoz? Mert a CarPlay-es bemutatójukon egy Chevy Traverse tablete van. Illetve ilyen tablet van a legtöbb új US Chevy-ben.
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
Na, az elejét meg tudtam nézni, aztán ki kellett szállnom belőle egy 3/4 óra után kb, szóval elolvasom mindjárt az összefoglalót részletesebben. Ami engem egészen meglepett, hogy még én sem esek ki a frissítésből, a kis 5S is megkapta az iOS12-t, ami elképesztő.
lugosi
Lássuk be arra, hogy ma megjelenjen egy iPhone kb semmi esély sem volt, csak mi álmodoztunk. Most már kb biztosra mondják, hogy 3 iPhone fog érkezni szeptemberben, szóval valószínűleg közülük az IPS kijelzős kompakt (ide egy diszkrét haha azért jár) modell lesz az SE utódja. Az a telefon amit w333 is linkelt sajnos nem létezik.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Valaki próbát tesz a betaval?
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Totheground
addikt
-
MODERÁTOR
Ennyi? Akkor a szifon SE2, retina macbook air víziók eléggé mellémentek.
-
nagyúr
válasz Totheground #160649 üzenetére
nem tetszik a Siri face
nekem letölthető számlapok kellenek
megunok egyet 1-2 hét alatt, van 10-20 féle, akkor is kevesebb mint 1 év alatt megunom őket, és már ugyanazokat nézzük 3 éve... szinte ugyanazokat
-
-
GALARDO
addikt
Volt valami érdekes?
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Zjunior
veterán
válasz Totheground #160640 üzenetére
Dikk, minek tapsoljak?
H évről évre egy hugy az egész?
Vagy neked mi tetszik benne , bár tudom neked a plüss figurák az etalon, főleg most nyelvvel biztos
Piedesztálra emeledNem írtad le, h mi a szar tetszik benne?
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
nagyúr
válasz Totheground #160643 üzenetére
inkább 3rd party watchface kellene
-
Gergőke88
addikt
Specko óra remelem megvolt.... -
Totheground
addikt
Fuck yeah, 3rd party app support a Siri watchface-en. Mar megerte.
-
Zjunior
veterán
Behányok a nyelves emoji most komolyan?!
Mennék már vmi másra csak mind szar ....
-
nagyúr
mondták hogy kevés újítás lesz, inkább a stabilitásra mennek rá, de ez tényleg szó szerint NULLA újítás eddig....
-
nagyúr
válasz Totheground #160633 üzenetére
ARben egyértelműen az iOS a piacvezető, ez kétségtelen
... DE VÉGRE ÉRTELMES HASZNOS APPOT IS KÉREK HOZZÁ!!!
mert ez az IKEA, LEGO, stb már tavaly is volt, a játékok nem érdekelnek, ...
-
Totheground
addikt
Ez az ARKit2 kurva nagy guritasnak tunik.
-
gyuromoj
veterán
Ez a mérős app elég korrektnek tűnik.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Totheground
addikt
Na, ha Cook nem tol egy "One more thing"-et, nem lesz ma semmi hardware.
-
Totheground
addikt
Lol WTF, ahogy az Apple TV-n elindult a stream, a macbook ujraindult. Ilyet meg sose csinalt.
-
-
Arcképgyáros
-
-
gyuromoj
veterán
Köszi srácok, hús lenne a fontos.
Mienk most olyan volt, (már amennyire emlékszem ) hogy kétharmad-egyharmad marha-disznó, só, bors, vöröshagyma, fokhagyma, worcester szósz, még valami. 2 napig állt és brutál finom volt.Totheground
Most voltam Sparba és akciós japán sört vettem. Vélemény róla?[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
válasz gyuromoj #160614 üzenetére
Baráti társasággal saját készítésű bucit, meg húst szoktunk.
Hús: fele marha (nyak+lapocka) másik fele disznó lapocka. Összekeverjük és csak sütés előtt mindkét oldalra só meg bors.Buci: Fördős Zének van egy joghurtos buci receptje, ami egyszerű és mindenkinek bejött. A könyvében van benne, de ha érdekel konkrétabban majd elküldöm privátban a leírását.
Szósz: házi készítésű BBQ szósz, azt meg én szoktam csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Hétvégén céges telek buli volt.
Pacal volt körömmel illetve hamburger.
Sose ettem még így házi készítésű húst, de ez baromira bejött.
Esetleg valakinek van jól bevált receptje?PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-
Zjunior
veterán
válasz Totheground #160602 üzenetére
A kis kijelzot nem bírnám ujra megszokni meg az egermozit sem..
-
.Szaki.
addikt
Attól függ meddig bírja az 5S. Ha minden okés vele 1,5-2 év múlva szerintem mindenképp cserélem, ha viszont hamarabb bemondja az unalmast, akkor kénytelen leszek lenyelni a békát és drágábban megvenni.
-
-Ben-
veterán
Szerintem ezért a dizájnért sokan kifizetnék a magasabb árat is. Valószínűleg én is előbb fizetnék ezért 300.000+ ft -ot, mint a(z) X -ért.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Másfél év múlva persze
-
Totheground
addikt
Teoretizáljunk kicsit. Ha kihozzák ezt a design-t, FaceID meg mindennel, hajlandóak lennének megfizetni a magasabb árat is, amit ez hozna?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest