Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- ASUS RT-AC68U
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Linux kezdőknek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Totheground #159197 üzenetére
Azt a lélekbe látó szeműt?
-
Cyberpunk
félisten
válasz Totheground #159197 üzenetére
De még mennyire, már az ország leggazdagabb embere. Nem kell sok ész a strómansághoz.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Totheground
addikt
“Igaz ezeket nem pénzért adják.”
“Pont nem a pénzről beszéltem”Most vagy mindenki mást nézel hülyének vagy pont annyira megy a kontextusban fogalmazás, mint központozás.
Egyébként meg meglepően kevésszer szoktam “kérkedni”, főleg szaros pénzzel. Azt még az ilyen Mészáros féle egybitesek is bőven tudják keresni. Szóval, ahogy a kanapé is mondta a Family Guy-ban: “dude, that’s not a brag”. A kiscsaj, akit hosszú munka után végre sikerült múlthéten levenni a lábairól inkább lenne az a kategória, csak azt meg nem lehet, több okból sem. De egy fél kérkedésnek ennyi is megteszi.[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
-Ben-
veterán
válasz Cyberpunk #159193 üzenetére
Ez teljesen más. A Te esetedben ez nem felesleges. Részemről viszont nincs sok értelme ennyi pénzt kidobni „szirszar” kütyükre, főként azért, mert nincs rá szükségem. Egyébként én se szoktam számolni, csak meglepődtem, hogy mennyi dobozt találtam....
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
válasz Totheground #159192 üzenetére
Köszi!
Egyébként meg szerintem meg mindenkinek a saját dolga, hogy mire költi a pénzét, akinek az a hobbija, hogy szereti a kütyüket miért ne vehetné meg magának? Ugyanez másnak más a hobbija és abba öl egy csomó pénzt, szerintem ez mindenkinek a saját döntése, és mivel hobbi vagy szerelem, így ezeknek a többsége természetesen még csak nem is reális döntés, hanem akár nevezhetjük pénzkidobásnak is. De ezért számon kérni valakit, hogy gyerek, család, jogsi....Nem értem.
Egy komplett Apple szett kialakítása, mint a fenti képen is (Macbook, iPhone, Airpods, AppleTV..stb) pedig igazából még reális is lehet, hiszen munkára tökéletesen alkalmas, tehát amellett, hogy "hobbi" még pénzt is keres vele az ember.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Mi csípi a szemed, papa?
Egyébként benézted, jogsi van autóra meg motorra is, de venni egyiket sem veszek, max bérlek. Es azt is alig, mert a tömegközlekedés kényelmesebb. Max amikor haverokkal megyünk valahova, osszedobjuk. Bár motort lehet, hogy veszek valamikor, azt egyszerűbb (és olcsóbb) tárolni.
Asszony persze, hogy nincs, egy jó darabig nem is lesz amíg ki nem szórakozom magam.
Gyerek meg meg kevésbbé, az tervben sincs egyelőre, lefoglal a karrier és az élet. Önzés? Az. Érdekel? Nem túlságosan.@Szaki - azért vannak autók, de, főleg Tokyon belül, max a családosok vesznek. Kei car alig van és azok is általában céges flottában. Nagy sportos egyterűből annál több. Egyébként a legtöbb utcában simán elférnek a nagyobb kocsik is.
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
Tokyoban ha jól tudom nem nagyon nyomják az autókat, mivel annyira kicsik az utcák meg minden egyéb, hogy egy kei-carnál nagyobb kocsit a garázsba se tudsz berakni. De nekem csak nagyon bakancslistás, nem tudom pontosan, szóval nem kizárt, hogy most teljes baromságot mondtam.
Szóval ha vesznek is kocsit, akkor ott az a lényeg, hogy minél makulátlanabb legyen és minél kisebb kaszniban minél több hely. A kei-car ezért is jó.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Totheground #159180 üzenetére
De állítom jogsid nincs. Asszony gyerek kutya stb. Igaz ezeket nem pénzért adják.
-
.Szaki.
addikt
válasz -secret- #159187 üzenetére
Én a 12 telefonom közül összesen csak egy darabot adtam el, azt is potom pénzért, meg egyet anno a Pannon GSM-nél beszámítottam szintén minimális összegért, az összes többim megvan, szóval ez a része annyira nem érint, a csomag viszont annál inkább, mert nyilván az én csomagom mellett ez nekik nem lenne jó bolt.
Egyébként a szolgáltató elmehet a nem írom le hova, nézegettem az árakat, igazából egy-két olyan ajánlat van most is, ami még megérné, az összes többi kb ugyanannyira, de van amelyik meg jóval többre jönne ki, mintha kihoznám az iCentre-től..
-
-
.Szaki.
addikt
válasz -secret- #159183 üzenetére
Egy ilyen koncepcióban simán benne lennék.
Az Apple-nél egyébként tetszett az a kezdeményezés, hogy kvázi bérled a telefont és utána mindig kapod az újat, csak ott annak nem látom értelmét, hogy minek évente az aktuális legújabb, miért nem elég kétévente? Évente szarakodni azzal, hogy minden beállításod ugyanolyan legyen, a levelezéstől, a HUE-n át akármeddig több nyűg, mint haszon. Mire kényelmesen összeáll és komfortosan érezném magam vele, már jönne is az új és kezdődik minden elölről.
-
Arcképgyáros
válasz -Ben- #159182 üzenetére
nem használom ki és nincs szükségem az aktuális csúcsmodellre
Szerinted kinek van? Bőven ellennénk még egy 4S-sel is szerintem.
Szaki: Huawei-nél írták, hogy ha mondjuk van egy P8-ad és elromlik akkor kapsz egy idei aktuális modellt. Nem szórakozik a szerviz...
Totheground:
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz Totheground #159180 üzenetére
Nekem néhány nappal ezelőtt lett elegem. Elkezdtem nézegetni a dobozokat és elgondolkodtam egy pillanatra, hogy mennyi pénzt is ....tam el efféle cuccokra?! ( Hamarosan szerintem megválok a(z) X-től is, nem használom ki és nincs szükségem az aktuális csúcsmodellre ) ...
-
nagyúr
válasz -secret- #159171 üzenetére
Az egész online felület is tiszta gáz, duplázós sms-t mióta kaptam, online felületen azt mutatja,hogy nincs is net az előfizumhoz, az app meg szépen mutatja, hogy 6 helyett a 12 GB-omból mennyi van még a fordulónapig
lugosi: Hát én elmentem Note irányba, de attól még is lehet majd Note X, meg notch, meg jack megvonás. Ha volna mobil fizetés NFC-n iPhone-on, már lehet vissza mentem volna, bár a kényelmi funkciók is hiányoznának, amit a droid nyújt.
Gondolkodtam is, mi lehetne, de egyelőre szívás, iPhone 8 Plus-t nem érzem nagy fejlődésnek (7 Plus-ról jöttem el), X-et meg drágának találom, igaz, kezd jó árban lenni, de fenntartásaim vannak. Pl. az appok kilövése a háttérből kész tortúra, tudom, sokan vannak a "nem kell kilőni" mellett, de mikor már 20+ app van nyitva, mire megtalálom, amit keresek.... gyorsabb,ha mindig visszamegyek a home-ra és kiválasztom az appot, amit szeretnék.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Akit esetleg érdekel, Telekom Dominós kártya
10 GB net 60 napig felhasználható 990 ft ingyen szállítással.
-
szekra
addikt
válasz Totheground #159163 üzenetére
Az nem kissé fura.
-
Arcképgyáros
Lehet, hogy egy pult alatti példányt kaptál.
-
B-L-A-C-K
titán
X esetén biztos nem ilyen.
-
Totheground
addikt
Én anno az MM-Ben vettem egy i5S-t, és nagyon meglepett, hogy a dobozban angol töltő volt és úgy adtak melle egy másik magyart (ok, eredeti Apple, de azért fura).
-
MODERÁTOR
iStyle-május 10-13-ig 20% kedvezmény minden teljes árú tokra, táskára és Beats termékre.
Online kuponkód: JOY1820 éve a Prohardveren
-
nagyúr
Nem egészen, ez Oreo-ban már benne van alapból, csak zavart, hogy ha nem snooze-olod, hanem elsöpröd, akkor eltűnik az értesítés az ikonról is, mintha olvastad volna a mailt- Persze, ha belépsz kliensbe máris látod, hogy nincs elolvasva.
Gergőke88: Sajnálatos
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
-
Arcképgyáros
-
Totheground
addikt
Na, a vaccsnak megvan az elso pozitiv hatasa. Annyira agyfaszt kaptam a promo mailektol, hogy ma este raszntam fel orat es leiratkoztam minden felesleges szarrol.
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
Na nekem is megvan, igaz Székesfehérvárig kellett jönni érte, de pipa.
-
nitro16
senior tag
válasz B-L-A-C-K #159117 üzenetére
Én is keresek, de eddig nem találtam megfelelőt. Azon lepődtem meg nagyon, hogy mennyi buta ember van. Egy normális hirdetést nem képesek felrakni, válaszolni az üzenetre, kedvencem amikor telefonos elérhetőség van felhívom és még úgy se tudja elmondani a részleteket.... kérdem én az ilyen akkor minek hirdet.
Lassan úgy vagyok vele, hogy megvárom míg kijön ősszel a következő és majd azt fogom megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Megyek veszek egy X-et.
-
SPF
senior tag
Egy 2016 szeptemberi, 64 gb-os space grey SE mennyit érhet? Telekomos volt, de már független. Teljesen karcmentes.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Totheground #159106 üzenetére
Jó persze ez érthető ,viszont a megszokott gyorsaság csökkent...
Jut eszembe ,ki lehet kapcsolni az FaceID kérést böngésző jelszavaknál? -
Totheground
addikt
-
Sukta 95
aktív tag
off: most tunt fel, h siri nem reagal, ha szolok neki, pedig be van kapcsolva. gondoltam kikapcsolom es ujra megtanitom neki a hangom...csak epp nem hall semmit. ha gombbal eletre keltem, akkor is hiaba beszelek neki. otlet?
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
MasterMark
titán
válasz TechN7ne #159097 üzenetére
Jobban zavar, hogy mindig ki kell jelölni, hogy kitöltse az adatokat, nem pedig automatikus ahogy eddig.
Egyébként nem léptet ki, ha máshonnan belépsz, jelöld be, hogy ne dobjon ki máshonnann, és időkorlát nélkül bent akarsz maradni.Egyébként a X előtt nem volt ujjlenyomat olvasóm, de úgy egyébként sem volt iPhone-om. Úgyhogy az ilyen dolgok mint nincs home gomb, a touch id jobb volt, stb. nem nagyon zavarnak.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
TechN7ne
nagyúr
Szerezzetek már ennek a black gyereknek egy ikszet ,mert ki van idegileg ....
Black
Hozzád vágjak egyet ,tudod megtehetem?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hardcore café
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- Autós topik
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest