Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
válasz MasterMark #159288 üzenetére
Minden évben kitalálják hogy az előző évben volt 1 hónap elmaradásom. Ha igaz lenne már a következő hónapban lassítanának. Minden befizetést tudok igazolni még a januárit is. Arra mondták (2017) az elmaradást. Viszem, de az nem jó mert 2016 decemberi kell mert egy hónapra előre fizetek.
Probalkozhatsz de nem tudsz meggyőzni . Arra nekem nincs időm hogy minden nap az ügyfélszolgálaton ücsörögjek.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz MasterMark #159290 üzenetére
MMO-zni szoktak általában. Nem vackokkal kezdek ki.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
-
SÖ
addikt
válasz MasterMark #159279 üzenetére
1. Csalnak a befizetesekkel.
2. Csökkentette a net adó de nem érezni, mert emelnek.
3. Aki most lép be fele annyit fizet ugyan azért mint aki évekig hűséges. Miért mert a többi solgaltato egy f@s. -
MODERÁTOR
Ne is mondd, a szuperül működő 7-esemet annak idején frissítettem 10-esre, onnantól heti játék volt az előző visszaállítási pont visszatöltése. Pl gyári integrált WLAN drivert letörölgette meg ilyenek (annak idején ki is tárgyaltam a win topikban). Visszatettem a 7-est, azóta nyugalom van. Ez a 10-es nagyon nem jött be.
-
B-L-A-C-K
titán
Találtam egy X-et, független bontatlan tartozékos, 5 hónapos, de a hátulja karcos, 220-225 lenne, nem tudom bevállaljam e, végül is, nem kellene babusgatni már így.
-
nagyúr
Erre voltam kíváncsi, köszönöm a válaszokat. Akkor lehet hétvégén nekiszaladok egy reinstall-nak, mert már időszerű lesz.
-
MasterMark
titán
válasz icecave #159263 üzenetére
Most mondtam, hogy egy az adott hardverkonfigurációból generált azonosítóhoz köti.
Van egy limit, hogy ez mennyire változhat meg. Például ahogy már írták, egy VGA vagy SSD csere nem gond, de az alaplap olyan nagymértékben változtatja meg (ugye azon elég sok hardverkomponens van). hogy azt már új gépnek tekinti.
Switch Tax
-
-
dudu5130
őstag
Üdv! Ha új fiókot akarok létre hozni és a régi fiókról számítógépre csinálok biztonsági mentést akkor ha számítógépről csinálom a visszaállítást akkor azt az új fiókra felrakja vagy visszarakja a régit?
-
SÖ
addikt
Topikomba sosem fogom megérteni a hegesztő nyuszikat. Mindenféle romokkal kísérleteznek de panaszkodnak hogy 1 éjszaka 10% esett, és viszik vissza a boltba. 😂
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz MasterMark #159261 üzenetére
Köszi. Valamihez csak köti, vagy ha már egy hardvert megváltoztatok a gépben (pl. kicserélek egy SSD-t (nem amin a Windows van), akkor bukik is a dolog? Régebben azt olvastam, lehet csereberélni,csak alaplapot ne.
-
.Szaki.
addikt
-
nagyúr
-
SÖ
addikt
válasz MasterMark #159256 üzenetére
Nálam több órát frissített i5 8GB RAM és addig nem piszáltam.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
Annyira jó a Windows 10, hogy tegnap elérte, huszonév Windows után, most Linux fut a laptopomon...
A tavaly őszi nagy frissítéskor újra kellett húzni a teljes rendszert, mert alávágott néhány dolognak, aztán most a tavaszi nagy frissítéssel is eljátszotta ezt, de már nem telepítettem újra, hanem ment a levesbe és csak Linux van már fent.
Szeretem használni a Windows 10-et, amikor megfelelően beállítom, akkor megy rendesen, de ahhoz nincs kedvem, hogy félévente újrahúzzam, mert még az alapban integrált alkalmazásokban is kárt tesz a nagyobb frissítés, mint például a Posta, ahol két e-mail fiókomat kinyírta és újra beállítani sem lehetett, pedig nem vagyok kezdő.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
SÖ
addikt
válasz Cyberpunk #159250 üzenetére
Az utolsó negyedévben vettek sok xet, és azért ér fülig Tim szája, de tavaly már ott tartottak hogy csökkentették a beszállítói megrendeléseket. Egy dolgot megtartottak Jobs örökségéből az pedig a magas ár. Ezért nem tudott konkurenciája lenni a Windowsnak az Apple.
Amúgy a win10 egyre jobb, kezd hasonlítani egy asztali OS_re.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
GALARDO kezdhet gyűjteni, azt írják akkora lesz a nagy X utód, mint a 8 Plus.
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #159232 üzenetére
Erre megy a trend, nem csodálkoznék, ha lassan minden telefon ilyen lenne
Én is nagyon ellene vagyok, de ha nem lesz más, úgyis meg kell szoknom a közeljövőben. Nálam már nem annyira ez a deal breaker, hanem a mobil fizetés, meg a jack (bár utóbbit is kibekkeltem egy BeatsX-el, mikor 7Plus-om volt, most is felváltva nyomom egy jack-es és egy bt-os in ear-el.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Cyberpunk #159237 üzenetére
Érdekes egy telefon az biztos ,de nem tudok oda lenni érte ,pedig már használom pár napja...
Gondoltam ,hogy eladom de azzal csak magamat csapnám be ,290 ért felesleges odaadnom bárkinek is (vegyen inkább magának a boltban) ,bukni mindeképp fogok rajta ,ezen már nem is idegesítem magam inkább kihasználom.
Szerencsére normális apple termékek ára elég stabil ,2 év múlva sem lesz olcsó telefon egy 256 os X.Vigyázok vele hogy ne törjem meg ,de ezen kivűl nem babusgatom ,sz@rom le...
-
Cyberpunk
félisten
Addigra az elavul. A 4 lesz a menő idén karikor.
Amúgy kene egy rendes mobil app most már, lehetne fejleszteni a fórum motort, ha már nincs tapatalk. Azt sem használom, mióta nem XDA-zom.
Negatívum, ha kell. Alul a billentyűzetnél túl nagy a szabad hely, ujjlenyomat mágnes az üveg hátlap, de manapság már ez a trendi.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz MasterMark #159217 üzenetére
Nem hiszem, hogy vissza kellene adniuk.
Mindegy is, fussa rá az adónkból...
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
Nemsokára jönnek az új limitált 50-esek.
-
szekra
addikt
Bazeg, itt mindenki, rapsztár, csajozógép, autóversenyző és kőgazdag..
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #159203 üzenetére
Te is úgy nézel ki, oszt' látod, mindenki szóba áll veled.
SÖ: Ugyan már, mindenki úgy éli az életét ahogy akarja/tudja. Nyilván, tisztában van vele hány éves, mivel és hogyan van elkésve, vagy épp ráér még.
Ennél csak az a jobb, mikor random emberek egyszer csak belökik a kérdést,hogy "Mikor lesz gyerek, nem vagytok már így is elkésve?". F*sz köze van hozzá bárkinek is rajtunk kívül. Pontosan tudom, hány éves vagyok, meg amiket az előbb leírtam, nem vagyok retardált.
Mondjuk a magyaroknak ez amúgy is téma, sosem jó. Ha nincs miért nincs, ha van, miért van, ha lesz, miért ilyen későn/korán, ha csak egy van, miért csak egy, de ha kettő, miért nem 3 vagy nem sok-e a kettő is, stb.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Totheground #159197 üzenetére
Ezek szerint a vers elemzés sem az erősségéd. Az idézetben is benne van, nem anyagi természetű a téma indító hozzászólásom.
Amennyiben egyetemi székfoglaló hozzászólásokat vársz tőlem, elárulom hogy legtöbbször mobilról írok. Arról ne is beszéljünk mikor ékezet nélkül írsz, olyan mintha ciril betűkkel írnád a magyart. Nyilván ios-en nem lehet több nyelvet is hozzá adni a billentyűzethez
Nőkkel élettel kapcsolatban meg nem önző vagy hanem buta. Csak azzal hitegeted magad, hogy ráérsz még. Pedig csak egy kicsit kéne őszintének lenni magadhoz.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Hihetetlen nem találok egy X-et....:/ Bár már találtam fészen 230-ért egy újat, de a gyerek aki árulja ránézésre 20 év fegyház, meg se nézem...:/
-
Totheground
addikt
-
nagyúr
válasz Totheground #159200 üzenetére
Egészségedre.
Nekem lassan 20 éve ugyanarra kell vadásznom, de nem tudom megunni [ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Macska topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Cybertruck Taipeiben
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Android szakmai topik
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DIGI internet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest