- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Videó stream letöltése
- OpenWRT topic
- Proxmox VE
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Microsoft Office és Office 365 topic
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Totheground #148798 üzenetére
A színvonalról miért az oldal tehet? Ha olyan lenne a cikk, akkor oké. De nem a cikkről megy a vita általában.
Most már van topiktiltás, én nem fogom kímélni őket.⭐ Stella
-
Totheground
addikt
válasz radi8tor #148797 üzenetére
Az a baj, hogy ez meg csak nem is vicc. Az elmúlt hónapok legundorítóbb topicja lesz, ahol, ha nem jön a banhammer, versenyben fogják egymást felszopkodni a vicceskedő idióták több száz poszton keresztül. Nem hiszem, hogy ez a színvonal kellene ide, csak hogy legyen click.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
MODERÁTOR
Nos mikor lesz már mobilarena teszt az X-ről?
20 éve a Prohardveren
-
agabe
addikt
válasz Gsx-rr #148785 üzenetére
Most valoszinuleg kifogytak. Nepperek felvasaroltak a keszletet, de azert eltartott 10 napig, szoval kell erkeznie egesz soknak. Most szurket nem lehet idopontra rendelni weboldal szerint, de feherbol 64-est 15.-i kiszallitassal igen.
Ugyfelszolgalat T-nel semmit nem tudott mult heten sem.
Rokonnak 3.-a volt rendeleskor amit a weboldal irt, valami 6.-a visszaigazolva, es 2-an valamikor delben meg keszletre vart mert keson (talan szombat delutan ?) rendelt.
Akkor neki azt mondtak telefonban, hogy nincs keszleten, es az elso adag majd 15.-e korul erkezik be addig senki nem kap semmit. Mondtam neki ne izguljon valoszinuleg 6.-an hetfon megkapja.
Ehhez kepest 3.-an delutan kapott ket ertesitest egyszerre. Az egyik szerint atadtak a futarnak a rendeleset a masik szerint a rendelese mar atveheto volt.
Bement telekomba, es tenyleg at tudta venni 3.-an amirol 2.-an meg ugy tunt nincs keszleten, ugyfelszolgalat meg meg nagyobb hulyeseget mondott.Viszont hirdetesekben meg kell jelennie jovo het kozepetol egy rahdelinek ami miatt az arakat sem tarthatjak mar nagyon magasan...kozben MM-es darabok is vannak mar, es folyamatosan lesznek hirdetve a heten (az is egyre tobb), szoval nemhigy 500 vagy 400 ezeres arakon kell hirdetniuk, de lassan beszerzesi ar alatt.
Lefutott az elso adag (nem is volt keves az sem, most is tele hirdetesekkel az apro) aki akart barmi aron minel hamarabb egyet az mar vett ezert aki meg venni akar az mar normal aron vagy inkabb annal is olcsobban akar. -
madgie
titán
válasz Gsx-rr #148791 üzenetére
Tudtommal hiába állítod, fix ultranagylátószögű maga az objektív. Magyarul ha belenagyítasz, digitális zoom eredményt kapsz, vagy éppenséggel kisebb porciót olvas ki a szenzorból, de rosszabb interpolációs eljárással. Az szinte biztos, hogy natív látószöggel adja a legjobb eredményt és ez a látószög nagyon messze esik a mobilos dolgoktól.
Innentől kezdve nem sok értelme van összehasonlítani a kettőt, mondjuk most a nézettség miatt minden sz@rt összeraknak a vloggerek a YT-n, mindegy, csak minél többen nézzék.
-
madgie
titán
válasz Gsx-rr #148789 üzenetére
Mármint arra gondolsz, hogy a GoPro-ban egy sokkal nagyobb látószögű, szinte halszemobjektív van, sport célokra, minél dinamikusabb snittekhez, az iPhone meg egy mindenes alap nagylátószöget kapott,a GoPro-hoz képest jóval szűkebb képszöggel? Még jó, hogy részletesebb képet ad az adott tárgyról, ha belenagyítasz...
-
madgie
titán
válasz gyuromoj #148787 üzenetére
Professional Video Camera? A GH5 nem az, az egy jó videós tulajdonságokkal felruházott fényképezőgép.
Amúgy a 4K mindenképp ütősen néz ki, de akkor esik szét az X képe, ha elkezdni utómunkázni majd az ember... pont ezért nem alkalmas profi munkára. Viszont mindennapos videókra meg tök jó.
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Gsx-rr
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz agabe #148782 üzenetére
Nem tudom, lehet neten lehet rendelni és azt, de ugye nekem email-be küldték be is mehetek megvenni, na most ez hülyeség. Na mind1 majd lesz valami, már így is úgyis lejárt lemez lesz mire megkapom, youtube-ra szánt videóm is felesleges lesz, kemény világ...:/
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #148779 üzenetére
Akkor mi volt az a weboldalon, hogy kiszallitas 1-3 napon belul ?
(#148777) B-L-A-C-K:
Igen ezt sokan nem igazan merlegelik amikor mas egyebekre koltenek havi rendszeresseggel 20-30ezret de azt mondjak hulyeseg ennyiert telefont venni.
Sebaj. Nem kell mindnekinek felfognia.[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Nem lesz gond a Face Id-val ,ha esetleg valaki Zombie-vá változik.
[link] -
B-L-A-C-K
titán
Vodánál nincs is X és nem is kaptak...
-
agabe
addikt
válasz Sukta 95 #148766 üzenetére
Lehet, hogy keverem a törvényt és akkor lehet hűségidő, ha adnak készüléket és nem az a lényeg, hogy ha nem hűségidővel veszed akkor függetlennek kell lennie....nem tudom.
Mennyi a függetlenítés vodánál ? Asszem ott a legtöbb így kijöhet az árkülönbségKözben el is fogyott a vodás készlet.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #148760 üzenetére
Weboldalon nézve feltöltőkártyás csomagban 350ezer.
Ha független a készülék akkor best buy...csak épp nem kapható perpill a weboldalon ha nem elófizető vagy.
Előfizetőként belépve csak a 64-es space grey van a többi nincs, de úgy is lehet feltöltőkártyásan vásárolni simán nem kell jelenlegi előfizut hosszabbítani.
Komolyan érdekes így...ráadásul függőt nem adhatnak kártyásan ha jól tudom ergó független.(#148763) Sukta 95:
Ügyfélszolgálat rosszabb mint a mendemondaFüggőt már csak 2 év előfizuval adhatnak. Nem ez van a törvényben ?
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz aprokaroka87 #148754 üzenetére
Na meg ha a T függetlenül árulja akkor szerintem már a többi szolgáltató is.
-
B-L-A-C-K
titán
Vodánàl elérhető az X, ugyis előfizetést kellene hosszabítanom, 340 körül megkapnàm szerintem, csak kérdés független e...? :/
-
nord_
veterán
válasz gyuromoj #148746 üzenetére
Még ennek a klipnek az elejét is.
-
törölt tag
válasz gyuromoj #148746 üzenetére
Én a kilencvenes években ezt hallgattam inkább. (Azóta is )
Aztán idén júliusban egy régi álom valóra vált Bécsben az ernst happel stadionban. Amikor az első riffek megszólaltak bevallom férfiasan gombóc lett a torkomban és talán egy könnycsepp is kicsordult a szememből.
Ettől függetlenül vannak ismerős elemek.
-
szekra
addikt
Jól gondolom, hogy az iphone tükrözése airplayen keresztül csak appletv-vel fog menni? Vettem egy samu 4k-s smart tv-t de samsung ios app egy kalap sz.r..
-
-
madgie
titán
válasz aprokaroka87 #148733 üzenetére
Az iPhone 4-et majdnem földhöz vágtam az iOS 7-tel anno
-
madgie
titán
-
w333
félisten
válasz madgie #148725 üzenetére
Ez azért jó hír, mondjuk ennyi pénzért legyen is benne
Az amoleden viszont szerintem ismeretlen fogalom a normális fehér
Régebben tényleg az volt de már szinte 99% a fehér szín, engem inkább a régebbi Amoled telefonokban az zavart hogy főleg görgetésnél de látszott egy halvány vízszintes szürke vonal, amire idővel rájöttem hogy az akkumulátor árnyéka az
S7E és S8 -nál szerencsére már nincs ilyen, gondolom az Edge kijelző miatt mert ugye távolabb van az akkutól (kijjebb van a kijelző) S7 flat kijelző (ott is láttam ezt)
Kíváncsi vagyok hogy X -nél van ilyen ? ha lesz időm majd jól megnézem !
FB vagy böngésző görgetésnél lehet látni, hogy vízszintesen valami ott van !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
agabe
addikt
válasz Gsx-rr #148717 üzenetére
Szerintem jo (pl. ipad-en is kiraly igaz en nem dolgozok kepekkel), de ha nem jon be ki kell kapcsolni es nem lesz gond
(#148720) Gsx-rr:
Az amoled mar csak ilyen, de azert kenyelmes sotetben pl. meg amugy barmilyen fenyviszony van a kornyezetben elvileg azt imitalja mintha ott egy nyomtatott kepet latnal ugy ahogy abban a fenyben latnad.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz -secret- #148718 üzenetére
+ egyszer amivel ténylegesen behúztak az 9k volt, azt vissza sem kaptam. Tanulópénz. Azóta Pay-Pal-on sem utalok előre senki idegennek pláne úgy, hogy én állom a fee-t. Na befejeztem.
más: Zalaegerszegen nem volt kint Media Markt-ban iPhone X. "Majd ha demó modellt kapunk akkó' lesz kinn."
-
aprokaroka87
nagyúr
Mondjuk ezt csinálja szerintem a többi "giga" vállalat is
Kötvetkezménye meg csekély lesz úgyis
-
agabe
addikt
-
madgie
titán
válasz r3dsnake #148698 üzenetére
A Truetone engem elvitt már a málnásba egyszer az iPad Pro-val, utómunkáztam a képeket kint a teraszon, napsütésben, kényelemben oszt mikor bejöttem, megláttam, hogy mennyire elb*sztam a színeket Elcsavarta a kinti fényviszony a fehéregyensúlyt (persze az a dolga) én meg megszívtam.
Szóval azóta stabil, beállított fehéregyensúlyon meg az iPad Pro is
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Opel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...