- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #146395 üzenetére
Agymosás megy már évek óta.
Miért kell évente új telefont piacra dobni, amikor több évvel előre jár a fejlesztés? Azért, hogy a cégek többet kaszálhassanak az eladásokon.
De akinek van pénze költse nyugodtan telefonra. Akkor kezdődnek a gondok, amikor valaki adósságba veri magát csak azért, hogy lépést tartson az ismerőseivel.⭐ Stella
-
B-L-A-C-K
titán
Neten is, meg live is tapasztalom mindenki rendeli az i8-akat miközben i7 után egy nonszensz semmi, mi van az emberekekel?
-
Mister_X
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #146390 üzenetére
Srácok, ha öten legalább odaadjátok az X árát (a "jutalékkal") akkor bizisten veszek repjegyet novemberre Bár van egy sanda gyanúm, hogy nem engednek öt darabbal elsétálni.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz Totheground #146388 üzenetére
Af*szomba, nem lesz srácok japán iPhone-unk .DDD
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Totheground
addikt
Fontosnak tartom megjegyezni, hogy nem én bonyolítom...
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
agabe
addikt
válasz Mister_X #146386 üzenetére
Na akkor japánból kérek én is egyet. Nálad lehet jelentkezni ?
Mármint X-et majd.
Olcsóbb mint amcsiban hacsak ott nem áfa nélküli helyen veszi valakiAmúgy ja. Sima 8-ast 200-nál többért nem éri meg venni amikor már most is van (igaz csak 32-es) I7-es szinte új 150-160-ért, és ez még megy lejjebb valamelyest, és nagyon csekély a különbség amit észre lehet venni az üvegborításon kívül. Truetone, meg jobb kamera azt annyi. Gyorsaság különbséget nem lehet észrevenni amit eddig láttam videókon, max van ami kicsit gyorsabban tölt be, de az is alig.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #146382 üzenetére
Japánban megveszik neked és feladják ESM gyorspostával, akkor megáll 195-ből. Ha megvámolják, akkor ~230 (de én tudom a tuti megoldást arra, hogy ne legyen ). Még így is majdnem 80 ezerrel olcsóbb, mint itthon APR-ből.
Még az X is 260 ezer.
-
-
Mister_X
nagyúr
Ti mennyit gondoltok jónak egy iPhone 8-ért? (nem Plus, az mán' nagy) Valahogy úgy érzem, hogy ~185.000Ft kellemes a független 64GB-os verzióért (ha nincs szerencsém, akkor meg lesz belőle 230.000)
Plus meg ~210.000 (vagy 265.000), esetleg még a szállítást rádobni mindkettőre, ami cirka 8-10e, de itt van három nap alatt.
-
Arcképgyáros
Vajon a fekete i8 üveg hátlapja ugyanúgy fogja az ujjlenyomatot ahogy a jet black i7?!
-
törölt tag
Szeritetek fog lejebb menni a 7 ára? Most az a helyzet, hogy pár száz forinttal lenne olcsóbb a 128as 7 mint a 64es 8. Majdnem előrendelhető, de aztán mégsem...
Telekom-nal azt mondta, hogy mostanában biztos nem lesz árcsökkenés az i7 esetén... 6, 6s, se viszont biztos fog csökkeni
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
Én meg elő rendeltem a 8+-t...
-
consono
nagyúr
Ez ennyire nem tiszta, tapasztalatból mondom. Minden évben csinálok jelszótörési teszteket, sajnos ha hosszú a jelszó, de csak szöveg, akkor meg lehet azt törni viszonylag gyorsan, pár nap alatt (szótár alapon, szavakat összerakva, permutálva) egy otthoni PC-n is. Itt van pl. több példa is:
http://www.netmux.com/blog/cracking-12-character-above-passwords
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
madgie
titán
válasz aprokaroka87 #146348 üzenetére
Akkor ott lesz az akkumulátor résznél fő fogyasztónak. Én meg letörlöm a francba, mert rendszerint valami hülyeség.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz leslieke #146349 üzenetére
De az meg olyan izé.
Mondjuk Droidon vannak tipikus "huncutkodok"
Ilyen pl a GPSZ (Gooogle Play Szolgáltatások), vagy a Facebook appok egy része.
Bár root esetén van rá megoldás,
de ugyebár appok esetében a fejlesztő tud tenni ezek ellen.De volt már olyan hogy lekapcsoltam pl 30 percre a telefont és mikor visszakapcsoltam megszünt a merülést okozó probléma
-
leslieke
Jómunkásember
válasz aprokaroka87 #146348 üzenetére
Akkor hard reset a megoldás.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Arcképgyáros
válasz aprokaroka87 #146344 üzenetére
Szökő évente beragad egy, azért.
-
aprokaroka87
nagyúr
Nállatok iPhone felhasználoknál sincs annyira okos a rendszer, hogy tudja monitorozni hogy esetleg mi miatt merűl jobban a telefon?
Pl ha valami app "beragad" akkor dob egy értesitést.
Stb... -
szekra
addikt
6s jobbal merül.. délután 1 körül 100%-rol estig 20-30% ra merül, pedig ugyan úgy használom.
-
SÖ
addikt
- Mi az abszolút szürreális?
- BMW-vel lassabban menni a megengedettnél 😛 -
SÖ
addikt
Hogy lehet hogy még a szifon szintű ész osztók sem értik a mai napig sem hogy jelszó választásnál nem az a lényeg hogy legyen benne kis betű nagy betű s.karakter meg talicska katica, henem minél hosszabb legyen minél több karakterből álljon. A kritikus határ 12 vagy több és egy évet nem fog rá szánni a hekker hogy feltörje .
[link][ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
Ti is úgy érzitek hogy javult az aksi idő i7en?
-
nagyúr
ikea AR app atom király
imádom
-
agabe
addikt
válasz icecave #146323 üzenetére
Szinte mindent ha a kulcskarika be volt allitva (mentett wifi jelszavakat is), de pl. ilyen-olyan fiokodba bejelentkezni a jelszoval mar manualisan kell azt nem teszi vissza automatikusan. Par perc a visszallitas icloudos resze aztan meg telepulek a progik appstorebol lehuzva, de az automatikus csak szinten eltart egy ideig attol fuggoen mennyi progid volt.
[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Valaki rá tudna nézni az iOS-es Messenger appra? Nálatok is lecserélődtek a emotikonok a Messenger sajátjairól az iOS-es verzióra? Eddig a Messengeren belül volt lehetőség állítani hogy melyik legyen, de most ez az opció is eltűnt.
-
törölt tag
válasz zsinnyegtet #146314 üzenetére
Na megnyugtattál. Én is így gondoltam, régen volt ugye még sorban állás is, ismerős is vett jópár éve LA-ben vagy telefont vagy iPadet, nem is tudom. Aztán mondom kitudja, megbolondultak és iPhone X-et nem lehet átvenni boltban.
De akkor így fasza lesz. Kollégával ketten hozunk 2-2 darabot, egy-egy marad nekünk, 1-1 eladásra kerül, aztán akkor kb féláron van az új iPhone, ha beleszámolom a 7 eladását is, akkor meg ingyen.
SÖ: Áhh, mi megyünk nekik seggetnyalni, nem úgymegyaz sajnos.
-
törölt tag
Na, holnap próba cseresznye.
A terv pedig elég jó volt, nagyjából eladtam minden Apple cuccomat, mert eljárt az idő felettük(pl. MBP 2011...), mondom kint beújítok, 13-as TB-s MBP, iPhone X, AirPods, Watch3, de ha nem lehet normál visa debit kártyával fizetni... Én nem fogok csinálni EU-s hitelkártyát sem, US kártyát meg nem is tudok. -
zsinnyegtet
aktív tag
válasz #64118272 #146310 üzenetére
Üdv!
Ahogy Zjunior is irta nem kell semmi féle júesz kredit kárd...meg a tököm tudja még mi nem kéne nekik.
Nyugi én ugyanigy előrendelésbe vettem annó S2 Nike+ vaccsot a feleségemnek. Itt kifizettem (akkor még Citis kártyával) aztán amint elérhetővé vált kiszállították a nagynénémnek aki szépen átvette egy éppen hazafelé tartó ismerős pedig hazahozta. Ennyi.
De végigutaztam az egész keleti partot a kis magyar Citis kártyámmal. Fizettem vele én nem is tudom mennyi helyen...kb lesz@rták, hogy honnan jöttem milyen kártyám van.[ Szerkesztve ]
A rock and roll az nem egy tánc...
-
törölt tag
Hívtam őket, a my apple számon, ami a shopba van kirakva, automata rendszer, valaki felvette a telefont, mondom az van, hogy európai vagyok, megyek NY, vennék iPhone X, van európai debit card. Itt össze volt zavarodva, fingja nem volt, és csak azt hajtogatta, hogy no-no, only US Credit card. No cash. Hiába mondtam, hogy visa, izé-hozé, nem fogta fel. Azt mondta, hogy 4-et lehet egyszerre venni maximum és 27.-én többet tud mondani, hogy át lehet-e venni személyesen, vagy sem.
Csakhogy nekem kb 27.-én 00:01-kor amerikai idő szerint le kéne foglalni, sőt, ki kéne fizetni, hogy biztos meglegyen, tehát lutrira nem mehetek.
-
Sukta 95
aktív tag
valaki occso szalast nem tud 4. kerbe? egy apro szoba kell, aggyal es kesz. tegnapra kellene, csak az illeto most kapott eszbe, hogy okt 1-vel ki kell koltoznie a jelenlegi helyrol..
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
törölt tag
Srácok!
Van egy problémám, nem tudom hogy honnan lehetne kideríteni a megoldást, vagy hogy mi az igazság.
Megyek egy kollégámmal New Yorkba november elején, és arra gondoltam, ha már ott vagyunk, vegyük meg az iPhonet. Én vagyok annyira elvetemült, hogy sorba álljak érte. Meg adjak az érzésnek, első amerikai út, új Macbookot úgyis akarok venni, azt is megveszem kint.
Erre nézelődök, és azt találom, hogy csak US Credit Carddal lehet vásárolni, ráadásul csak házhozszállítással, nem lehet Apple Storeba felvenni a telefont. Mi ez a bullshit? Eddig az emberek sorba álltak és azzal vettek telefont, amivel akartak.
Létezik, hogy tényleg ne lehessen EU-s dombornyomott debit Visa-val előrendelni a telefont és átvenni kint?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elfelejtettem a film címét
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...