- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz radi8tor #146495 üzenetére
Jobb, hogy kibírod mert semmivel nem jobb a 11-es, de rosszabbnak annál rosszabb, és a durva az , hogy I8-on is tele van mindenféle problémával.
Mintha apple ezt nem is akarta volna még kiadni csak X-el egyútt...vagy ahogy már írtam az X-et nem akarják kiadni ezzel a gyenge szoftverrel -
Arcképgyáros
Éjszaka 95%-ról reggelre úgy lemerült a telefon, hogy ébreszteni sem ébresztett...
[ Szerkesztve ]
-
Benito94
tag
Olyan segítséget kérnék, hogy mikor a telefonomat vissza akarom állítani akkor ezt a hibát írja ki:
Az új SE készülékemen és a régi 5-nél is ezt írja. Újratelepítettem az iTunest és nem lett jó még egy másik gépen is próbáltam és ugyan az. Valaki tud erre megoldást? Eddig jó volt 5-el most nem tudom mi lelte. A választ elöőre is köszönöm.
-
agabe
addikt
En S8-at hasznalok par napja.
Nem rossz, bar kozel nem hibatlan...amolyan aprosagok, de pl. amikor kamera app elindul felveszi a fenyerot (nem maxra, de legalabb felig) ami sotetben nem tul kellemes. Igaz ha kamerabol kilepek vissza is all, de akkor is...legalabb lehetne allitani, hogy automatan felvegye vagy sem, de nem talaltam ilyet.
Smooth-sag mint olyan letezik d nincs ott mint egy SE-n (parom telojat vetem vele ossze neha...szerintem 7plus sem volt azon a szinten mint SE. Az is lehet apple 4 colnal nagyobb kijelzore elfelejtett igazan jo rendszert irni, mert 7plus nem volt annyira kiraly mint SE, de sima 7-es mar reg volt a kezemben nem tudom csak a plus-ra sikerult megint benabban az optimalizalas)
Nem gaz, de tapasztalok kisebb roccneseket itt-ott. Igaz mostanaban ios11-el sokaknak gondja van meg I8-al is, szoval rakas @ az egesz, de nekem 7pluson csak a kamera alkalmazas volt ami neha megfagyott GM alatt, mas nem jott elo, nem merult jobban, a vegleges verziot meg mar nem tettem fel (akarmit mondanak mas lehet a GM-hez kepest), mert eladtam, de 10.3.3-ra visszaallitva, es jelenleg inkabb minden ismerosnek azt javaslom tegye vissza 10-est, mert szinte mindenkinek van valami baja 11-el. Majd ha jo verzio lesz akkor kell feltenni, addig nem erdemes szenvedni.Naszal S8-ra visszaterve osszessegeben nem rossz, de azutan kezbe veve parom SE-jet az egyszeruen kicsi meg simabb mukodesu, de mint fentebb irtam 7plushoz kepest mar nem akkora a kulonbseg.
Sima I7-es nem volt mostanaban kezem ugyeben nem tudom az is jobb-e mint plus (10-es ios-el), de el tudom kepzelni, viszont megvallom nem igazan ragad meg az S8, de nem hoz lazba sem az I8, de meg a 8plus sem...az X meg ki tudja? Lehet azert nem kerult piacra, mert nem volt kepuk ezzel a 11-es ios-el kiadni, de akkor meg kb meg masfel-ket honap mire 11-es jo lesz...na addig nem turnem azokat a problemakat amiket irnak tobben.
Erdekes modon ipad-en 11-es iosnek nincs baja (meg maradtam inkabb GM-en mert nem volt kedvem shift+restore utan mindent visszatenni, mentesbol meg nem akarok) ami azert meglepo, hogy mashol meg nem mukodik rendesen.[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
válasz Gergőke88 #146478 üzenetére
Akkor én S8/S8+ környékén nézelődnék a helyedben, esetleg V30 megfontolandó most. OP5 launchkor olvastam pár tesztet, akkor megint az volt a konklúzió, hogy benne van a lehetőség, a szoftveres csapaton múlik mit hoznak ki belőle. Nem tudom mi a helyzet jelenleg, OP3T-nél a félhomálytól már láthatóan jobban elmosott és ~1 év után sem javult sokat. Ettől függetlenül rengeteg teszt dobogós helyre hozta ki, sőt valahol meg is nyerte a pontozást, de nekem mondjuk egy cseppet fontosabb volt, hogy a gyerek ne legyen életlen mint pl. a színhűség.
gyuromoj
Az csalóka, mert ott a 3 korsó, igazából 6-ot jelent[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
nagyúr
válasz Gergőke88 #146475 üzenetére
Huawei-em volt, P9 és P9 Plus is. Sima p9 szerintem jobb, és elég jó telefon, elégedett voltam vele. Nova launcherrel használtam, az jobban bejön, mint az gyárija (mondjuk így voltam Z3 comapct esetében is).
Huawei-t végül azért cseréltem le, mert bika kirin proci ide vagy oda, meglátszik,hogy az android nincs rá optimalizálva. Ugyanis elég sokszor előfordult, hogy tized-század másodpercekre mintha megfagyott volna 1-1 folyamat, ami nem nagy idő, de pont észrevetted, mintha ugrott volna a képkocka, vagy nem is tudom ezt hogy mondani.
Tény,hogy bár voltak telefonok droid vonalon, amivel nagyon is elégedett voltam (G2, Z3C, P9), végül mindig visszajöttem, mert hiába a millió beállítási lehetőség, meg a testreszabhatóság, egyszerűen akármilyen zászlóhajó is volt a kezemben, nem volt olyan smooth, mint iOS.
Oneplus tetszik ,de két dolog miat nem vennék: Nekem fontos a vízállóság, még ha nem is sűrűn kell, de egy esőt, stb-t kibírjon már, plusz ha már van jack, ne legyen a tetején, attól totál frászt kapok.
BeatsX megy mással is, de akor már eladnám, mivel van rendes jack-es fülesem. Ha maradna is, akkor is Watchnak mennie kellene.
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
válasz Gergőke88 #146475 üzenetére
Ha a kamera kompromisszumaival együtt tudsz élni akkor bátran merem ajánlani a OnePlust. Bikaerős hardvere van, a közel stock droid miatt kimondottan jó ilyen átkacsintgatós telefonnak. Az OP3-3T ára is alig esett az OP5-ig, szóval ha nem jön be akkor minimális veszteséggel továbbadod. Én sajnálom, hogy már nincs meg a 3T-m, egész megszerettem ~4 hónap alatt.
gyuromoj
Fotózz sokat, hogy legyenek emlékeid[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
SÖ
addikt
Most akkor az első frissítésig vesztek droidot?😁 Nekem még meg van az S7😝
-
joey04
titán
válasz GALARDO #146458 üzenetére
tényleg nem értem egyeseknél hogy lehet ennyire a fos a rendszer. nekem is i7 plusom van, ráadásul a második beta óta használom az új rendszert, nem is tiszta telepítés, de ilyenek nincsenek, ha lennének, azzal a lendülettel váltanék androidra véglegesen. így is tervben van, de csak a szokásos "megnézem hol járnak a többiek" váltás lesz.
-
SÖ
addikt
Ez a gyors merülés engem is elért. Este 91-el tettem el reggel 90-et mutatótt. Mondom jó ez. Bírizgalom 10 percet és 66% háde nem is melegedett mi szívta le. Ugy döntöttem ma kalibrálom. Csontra lemerítem és 100-ra felnyomom, addig nem is nyúlok hozzá.
-
SÖ
addikt
Mikor telepítette a os11-t első próbán az alsó sávban bejött egy csomó alkalmazás indító ikon. Módom mi ez a sz.r. Azóta sem tudom elővarázsolni . Ergo már gondolat olvasó is van benne?🤔
-
r3dsnake
nagyúr
válasz icecave #146455 üzenetére
Ezt egyszerűbben is meg lehet oldani, ha felteszed az Apple TV beta profilját mini 2-re. Nálam iOS9 van rajta. Már a 10 is sokat lassított az appok megnyitásán.
Szerintem nekem is marad még jódarabig a mini 2. Legszívesebben Mini 4-re váltanék, de a cellularosok ritkák és drágák. Úgyhogy max. majd akkor lesz váltás ha elérhető áron mennek a Pro-k. Meg vagyok elégedve a minivel, csak a kijelzőjével nem annyira.
iPad 2017-et tuti nem vennék, max Air 2-t. Nincs tükröződésgátló bevonat rajta, sem laminált kijelző, sem szélesebb színtér.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz B-L-A-C-K #146457 üzenetére
7+. Folyamatosan előjövő bugok: Kocsiban rácsatlakozom a bt rádióra, és a kiválasztott zene helyett, egy másikat indít el, de az is csak 3mp-ig jut el utána újraindul a zene. Akkor a zene widget szokott befagyni, nem reagál semmire, itt is csak egy újraindítás segít. A másik kedvencem, hogy magától leveszi a fényerőt, folyton nyomhatom vissza. Tegnap meg egyszer csak eltűnt az óra a lockscreenről, újraindítás visszahozta. Arról már nem beszélek, hogy naponta kifagy a telefon. Egy 20-30mp-ig semmi, utána magához tér. Na most ezt egy androidos telefonnak el is nézném, de ennek nem. Aksi probléma nincs, eddig is merült mint a titanik. 6+ nyomába nem ér ez telefon.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
GALARDO
addikt
Jöhetne már a kövi frissítés. Eddig nem vol olyan nap, hogy ne kelljen újraindítani. Az iOS7 se volt semmi, de ez.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
nagyúr
Köszönöm a válaszokat, azt hiszem, iPad 2017 lesz, bár most leszedtem 3UTools-t és ott van olyan opció, amivel (egy béta profil telepítéssel) nem fogja feldobálni állandóan, hogy frissítsek 11-re, mert nem látja,hogy lenne frissítés. Ha ez tényleg működik, akkor még marad is jó ideig a mini 2, 10-es iOS-el még teljesen használható.
-
nagyúr
válasz icecave #146445 üzenetére
ipad mini 4 nagyon ritka készülék aprón, éppen ezért túlárazva adják (véleményem szerint) kb 70ezret ér, de 90ezernél alig látni olcsóbban (ugyanígy a mini2: 50ezret ér de 70 körül árulják gari nélkül használtan)
szerintem a nagyobbat jobb venni, főleg ha nem hordozzátok, én mindenképpen legalább a 2017eset venném, de lassan már a Pro is 100 körül van
-
nagyúr
watchOS 4-en ezek a toystorys animációk valami hihetetlenül jópofák
barátnőm szerint idióta gyerekesek, de szerintem meg halálijó
-
agabe
addikt
válasz icecave #146445 üzenetére
Hosszu tavon mar egyik sem igazan.
Pontosabban persze nem ennyire egyszeru, de pl. ios11 teljesen jo futtatasahoz mar egyiknek sem eleg a hardvere, arra sajna egy pro kell.
Persze boven hasznalhatok meg, de tobb akadas johet elo itt-ott mint eddig ios10-en ami reszben meg a 11-es hibaja, de reszben mar a hardver nem lesz eleg. 2 giga ram nem eleg mar sokaig akkora felbontashoz az uj iosekkel. Nem veletlen, hogy 6S ota telefonokban is van legalabb annyi es ott sokkal kisebb a keppont mennyiseg.
Ha a ketto kozul valasztanek azt vennem ami olcsobb, vagy akar par honaposan hasznaltbol olcsobban akar air2 akar ipad2017. -
nagyúr
Kérdés: ipad mini 2-t használunk, de szeretném lecserélni egy 2 giga ramosra. iPad 2017 jó volna, vagy iPad mini 4 inkább? Méret nem számít, szerettük a minit, de simám elvoltunk a sima 9.7-es iPaddal is annó. Csak net, youtube, facebook jóformán, amire használjuk itthon.
Ahogy látom, iPad 2017 az 100k-ból megvolna, mini 4 azért drágább, ha nem is sokkal. Hosszú távon melyik éri meg jobban?
-
SÖ
addikt
válasz B-L-A-C-K #146423 üzenetére
+1 de nem voltam dokinál 2 hét alatt elmúlt. Viszketéssel kezdődött homájosan láttam könnyezett, reggelente alig tudtam kinyitni mert a csipa rászáradt. Magától elmúlt. Utána olvastam a cukorhoz van köze állítólag de nekem semmi bajom. Meleg vízzel, kamilla teával borogattam kicsit. Amúgy hasonlított az árpahoz de nálam nem volt bogyó csak bevolt gyulladás a szemhéjam. A legrosszabb az volt hogy homajosan láttam. Nagyon nem szabad dörzsölni.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
B-L-A-C-K
titán
válasz #76385920 #146424 üzenetére
Konkrétan nem tudom még most se mi. Nekem is szemdoki megnézte géppel, szemnyomás meg ilyenek rendben, szaru, pupilla, csak annyi hogy a szemem mérsékelten belövet, és váladékos, meg ugye nem termelődik könny azért szúr meg fáj. Illetve úgy kezdődött az egész hogy a felső szemhéjam feldagadt, az lement, és mind2 szememre ráment, kissé még pirosas volt a felső szemhéj azért küldött el bőrgyógyászhoz, az meg felírta ezt a tetrán cuccot, ami elvileg fertőzés meg mindenre van... Még várok 3-4 napot, ha nem javul elmegyek valami magánhoz én is...
Ja és még annyi hogy szemdoki mondta ha bőrgyógyász után se javul menjek el valami könnyklinikára, mondjuk ez vicces volt, mert egyértelmű valami fertőzés ha a szemhéjam feldagadt és úgy indult, nem amiatt hogy a szemem könnytermelése szar...
icecave: Persze rendesnél a Bleszbe, hát annyira nem változott semmi, vagyis nem jut eszembe mi lehetne. Na mind1 remélem hamar túl leszek rajta mert ez a 3 hét már nagyon idegesítő.
radi8tor: Köszi, ha nem lesz jobb elmegyek.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ide menj el, ez egy jó doki.
icecave: öblítő, mosószer, ja sok minden lehet a ludas.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
nagyúr
Ugye rendes szemorvosnál voltál, és nem optometristánál (akik általában ofotért, meg vision expressz, meg ilyen helyeken dolgoznak).
Esetleg gondold végig, változott-e valami az életedben, lehet valamire allergiás a szemed. Egy új öblítő, vagy akár kaja, akármi.
Nekem is volt ilyen, és nem is gondolna ilyenre az ember, aztán kiderült,hogy egy új öblítőtől volt.
-
GALARDO
addikt
Katasztrófa mennyi bug van ebben a 11-es szoftverben.
-
törölt tag
Kötőhártya gyuszi? Nekem karácsony előtt ment rá a szemere valami nyavalya. Ügyeleten kötőhártya gyuszit diagnosztizált az "un" orvos, felírt egy szemcseppet, ha nem hat irány a szemészet, majd elküldött. Nem hatott. a szemészetre kb. mostanra lett volna időpontom. Magánszemész.
Megnézi géppel, tudományosan hümmög, leanyaázza az ügyeletes dokit, hogy lehet, hogy ezt kötőhártyaként kezelete mert ezen azonnal látszik, hogy nem az. Vírus, 2 féle kenőcs, 2 féle szemcsepp. 2 nap múlva javulás...
Ha nem váladékozik és pl. kis hegek vannak a pupillád körül akkor vírusos. Jó ha lát egy szemész.
-
B-L-A-C-K
titán
Volt már szemgyulladásotok? Nekem mer tököm ki van, 3 hete tart lassan, voltam házi dokinál felírt egy cuccot nem hatott, voltam szemésznél, felírt műkönnyeket, + mondta menjek el bőrdokihoz mert a szemhéjam körül bőrelváltozás is van. Elmentem felírt a szemembe meg a bőrömre tetrant, 3 napja kenem de semmi változás (mondjuk 3-10 napig lehet kenni, remélem csak lesz valami). Szúr, fáj, viszket mind2 szemem, plusz egy kis levegő éri könnyezik mint a szar, nagyon nem like. :/
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
-
SÖ
addikt
válasz agabe #146412 üzenetére
Ezt egyébként én mondom senki más és mivel beszoktak jönni a jóslatam lehet tényként kezelni. Amúgy az igaz hogy zuhan az Apple részvény és azt mondják sosem volt ilyen rossz hangulat egy bemutató után. Tény hogy ilyen nagy számban sorozatgyártában levő és eladott termek ilyen magas áron irreális. Nem magyarázza a fejlesztés amire hivatkozni azokat. De valakinek ki kell fizetni az építkezést hogy ne menjen az Apple készpénz állomány rovására.
-
madgie
titán
válasz Gergőke88 #146414 üzenetére
Írnék benne választ, de nem jön fel a billentyűzet... szóval bolond, ja, tegnap vagy kétszer majdnem fődhö’ is csaptam emiatt ezt a csodás telefont, mert melós dologra kéne válaszolni és ezzel szórakozik Duplahome-kilő, újraindít, kis ideig normális lesz megint.
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
Facebook messenger app másnál is meghülyült?
3mp után kidob.
Feleségem telojan szinten.
I7 ios11. -
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #146404 üzenetére
En elsore nem ertettem miert nez ki mashogy a kijelzon a kep, aztan olvastam utana, es nem elore tudtam vagy vartam. Egyszeruen siman eszreveheto volt ugy, hogy nem is egymas mellett voltak a telok, csak visszatoltottem a mentest az elozobol es a megszokott kop ami fogadott eszrevehetoen mas volt.
Ezutan par napig csak ugy bekapcsolgattam neha, mert jo volt ranezni.
Plus-ban sem rossz az is javult, de sajna elmarad a sima 7-estol.
Nekem nagyon tetszett a 7-e, de sajna kameraban meg uzemidoben a plusz volt a nyerobb.
Hatha X-en jo meret , legjobb kijelzo, legjobb kamera kombo osszejon. Mar ugyis elofordul sokszor, hogy csomorom van a teloktol, es mindegy mi van epp hasznalatban nem villanyoz igazan fel, szoval lehet atmegyek hosszutavu hasznalatra#146405) SÖ:
Egy elemzesben meg azt olvastam minel dragabb az iphone annal tobben akarjak megvenni.
Elentmondonak tunik, de fene sem tudja. Amcsiba atlag juzer bemegy szokgaltatojahoz, es nem havi 42 dollart fog fizetni egy I8-at hasznalva, hanem. mondjuk 51-et ha az X-et valasztja. Szerinted az ilyen vasarlok hany %-a nem fog inkabb az X-re hajtani ?
Ha meg menni fog az X akkor XX (vagy XI) sem lesz olcsobb az tuti.[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Ezen kivul kell valamit bekapcsolni, hogy az icloud-ba mentse a fotokat es videokat?
[kép]Hetvegen clean install lenne es nem akarom, hogy a kepek + videok elvesszenek!
-
Sukta 95
aktív tag
Az milyen már, hogy adott két i7, mindkettőn beállítva a hey siri. Az egyik barátomé, a másik az enyém. Annyira hasonló a hangszínűnk, hogy mind a kettőnk hangjára feléled... link
[ Szerkesztve ]
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
SÖ
addikt
válasz agabe #146402 üzenetére
Semmi késztetést nem érzek a X után, megvárom a XX-t. Azt mondják az olcsóbb lesz mert vissza esik a kereslet, a világ nem tud lépést tartani az Apple áraival és hogy ne könyveljenek el veszteséget, árat csökkentenek 👅
Azért a vezeték nélküli töltés kurv@jo dolog. S7-en volt benne részem, csak egy kínai vackot vettem ami 2 hónapot bírt
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #146395 üzenetére
Az lesz amit Z ir, hogy a legtobben regebbi keszuleket valtanak le, es akkor mar en is 8-ast vennek mar 6S lecserelesere is, alatta meginkabb.
(#146401) B-L-A-C-K:
6S-rol azert a pluszban elorelepes volt a ket kamera es a plusz 1giga ram is, sima 7-esnek meg szimplan jobb volt a kijelzoje, aztan mar csak azert is megerhette valakinek a csere, nomeg 6S neha kikapcsolt 0 fokban..nalam pl. az volt az a piallanat amikor valtottam(#146400) Zjunior:
Persze, hogy azt akarnak mivel X meg nincs, es lehet 2honapig sem lesz, meg utana is keves, de a 8-ast legalabb mar lehet kapni, es nincs is nagy hiany belole van raktarkeszlet.[ Szerkesztve ]