- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Lefoglaltam akkor az asztalt csütörtök 7 órára.
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan kell a gyári beállításokra visszaállítani az icloud fiókom, mintha egy új regisztráció lenne? semmi ne legyen rajta -
törölt tag
válasz Gsx-rr #147377 üzenetére
Nekem is vannak vevőim érvényes eu-s adószámmal akiket áfa mentesen kiszolgálok, de cmr meg egyéb más papírokat is ki kell töltenem/tölteniük a vevőknek
Namost ha valahol nem veszik ennyire szigorúan ezt a dolgot és pl azt sem ellenőrzik le a vies-ben, hogy érvényes-e az eu adószám akkor ezt simán el lehet játszani.
-
Gsx-rr
veterán
válasz #76385920 #147372 üzenetére
Lehet,En is ugy oldom meg a vasarlast, A kissebbeket maganszemelykent.
Famalac: Hanyszor volt mar ,hogy valamit megvettem, regen ez akar telefon is volt es mar akkor megbantam es probaltam azonnal eladni.
De meg huszoneveskent volt ,hogy vettem egy telefont 70.000.- ert es 1 het mulva nagyon kellett a penz valami masra. Eladtam, elinteztem azt a dolgot amire kellett a penz es 2 het mulva vettem egy ugyanolyan telefont.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Gsx-rr
veterán
válasz #76385920 #147370 üzenetére
Sok oka lehet!
Lehet egyszeruen rajott ,hogy ez neki nem tetszik! Hogy bukik az nem erdekli ,mert nem vagja ez foldhoz.
Gondolj bele aki milliokat bukik egy auton par ev alatt.
De lehet afa nelkul vette es akkor nem bukik igy se rajta.
Vagy csak a szukseg hozta igy!
Masra kell a penz inkabb! -
B-L-A-C-K
titán
Ez de jó vétel lett volna gyári tokkal, magánszemélyes számlás, de már mennek érte...:/
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Ez régen is így volt ha hívnak sima hívással, akkor iPaden is megjelenik? Amiről szó van készülékek mind2n iOS 10 van, és nem FaceTime hanghívásról beszélek, hanem sima hívásról...Ja és csak Wifin keresztül ment, ezt hogy lehet kikapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
-
B-L-A-C-K
titán
Hogy is van most, az új iPhone-ok szolgáltatónál már függetlenek, vagy csak hűség lejárta után free függetlenítik?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Oh, hát nem pont akkorra időzítették az oktatást?
Room: WebEx
Dates: 12-Oct-2017 to 12-Oct-2017
Start and End Time: 19:00 to 22:00[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
SÖ
addikt
Fotót csináljátok!
A kajáról
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz GALARDO #147333 üzenetére
Nem láttál mér silver plust eleget? Tessék: [link]. Rendeltem egy piros watch szilikon szíjat, na majd ha megjön,de menő lesz (vagy épp buzis, majd kiderül)
B-L-A-C-K: Köszönöm elfogadom, illetve majd mondod, mennyit csengessek.
Erről jut eszembe, i7 tokom maradt egy pár, van, amit megtartok, de van fölös is, elvigyem, válogatna valaki?
[ Szerkesztve ]
-
szekra
addikt
Valaki asszonynak egy bluetooth sapka? link
-
nagyúr
válasz Gergőke88 #147337 üzenetére
Belebótótam' az árába.
Na, rendeltem 2 ebay szilikon tokot, UK-ból jön, lehet még a héten ideér, kis szerencsével, ha nem akkor csak jövő héten.
Üvegfólia van rajta, de a hátlapot azért védeném valamivel, bár egy ekkora böszme izét leejtek, az biztos jobban törik, mint egy sima i7. Viszont legalább nem kellene nézegetni, milyen felületre teszem le.
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #147335 üzenetére
Volt igen, de nem arra emlékeztem, hogy ez ekkora
Csüt: Nem tudom, meddig tudok maradni, de nekem jó
Gergőke88: Igen, a silvert vettem meg, a matt-ra csak dec-ig volt garancia, erre meg szavatossággal együtt 2019. májusig. Mondjuk addig úgysem lesz meg, de mindegy
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz icecave #147332 üzenetére
Mondjuk az érdekes hogy már volt 6S+-od, ami ugye kopra akkora mint egy i7+, de úgy meséled mintha még látni se láttál volna ilyet...
Gergőke88: Jó akkor csütörtök 7 óra csalánosai ha mindenkinek megfelel, ma még jó lenne mindenkitől egy visszajelzés hogy ok nekik, és akkor holnap foglalok asztalt...
-
B-L-A-C-K
titán
Ha egy készülék Svájcban az iStyle-ban lett vásárolva magánszemélyként, akkor arra nincs 1+1 év szavatosság itthon ugyi?
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #147315 üzenetére
Ezt fogom megvenni. Bár még lesz egy matt is, arról kdierül, milyen paraméterekkel, még meg sem hirdette ugyanez az eladó. Bár kicsit vonakodom a silvertől, mindig csak fekete iPhone-jaim voltak és azalatt a kis idő alatt, amíg volt egy silver 6S plus-om, azt szerettem. Plusz asszony is azt mondja, a silvert vegyem
-
Arcképgyáros
Na elvoltam még egyszer megtapizni a plus-t. Komolyan... nem tudom. Kényelmes meg tényleg telefonálás közben nem mozgatnám, szóval lehetne vele telefonálni is normálisan. Zsebbe próbálni nem lehetett.
-
Arcképgyáros
válasz szekra #147305 üzenetére
Ja nem azért adom el, hogy annak az árán Mi Band... csak hát valóban, semmire való.
14 dolcsi volt akcijjósan a Mi Band. Lehetne megint akció... 8-10k-t szerintem ezért sem adnék.
szerk.: Ó, csak mondani kellett:
épp most
Xiaomi Mi Band 2 végre újra olcsó!
$15.99 SDSEP22MB kóddal
Gearbest[ Szerkesztve ]
-
szekra
addikt
Vettem egy Huawei Band A1-et coopos kuponnal. Maradjunk annyiban, hogy ingyen jó, pénzt már nem adnék érte..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EA Sports WRC '23
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Lightyear - befektetési app
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autószerelők, autószerelés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...