- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Videó stream letöltése
- OpenWRT topic
- Proxmox VE
- Windows 11
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Sukta 95
aktív tag
válasz Gsx-rr #149661 üzenetére
nalam is ilyen rendszeresen.
ui.: holnap jon a karszakerto, de mar elkonyveltuk, hogy totalkar. autokat keresink ezerrel, de hihetetlen, hogy nem lehet keveset futott, fiatal, egesz jol felszerelt autot venni 3,5 misiert sem. egyelore ugy nez ki 1.6 focus lesz belole, szalonbol. benzinturbonak jobban orulnek, ami abbol szoba johet az j astra, de 4 misiert meg a tesztautot sem adjak el...
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
SÖ
addikt
válasz B-L-A-C-K #149694 üzenetére
Nem nagyon néztem videókat róla pedig brutál mennyit YouTubozok. Amit láttam azokban nem volt S7 persze nem is kerestem rá mert minek. Abban voltam hogy inkább a pro felé hajlik de tévedtem. Mondjuk elsőre tudtam kezelni mert a BlackBerry Classic is így működik amit egy indiai mérnök gyerek fejlesztett a BB-nek. A marhák kirúgták 😁
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Most fogdostam össze egy X-et. Teljesen jó a méret S7-es fillingem volt. A sziget sosem zavar simán megéri a faltól falig kijelző érdekében. Igaz én nem is fikáztam. Filmeknél ott a csík és így nem nagyobb a kijelző pedig pont az lenne a lényeg. A színeken látszik hogy tulszaturalt ahogy minden oled de nekem az S7 kijelzője talán a jobb felbontás miatt így első blikkre jobban tetszett 😁 Viszont amitől padlót fogtam az a sebesség. A másodperc tört része alatt töltött be egy oldalt mintha csak képeket lapoznék. Ja és a gesztus vezérlés amiről pofázok már évek óta. Perfekt, már egy kézzel is kezelhető. Idáig úgy gondoltam ha váltok 8-asra de meggyőzött . Azt hittem nagyobb tepsi de nem.
-
SÖ
addikt
válasz Totheground #149689 üzenetére
De olyan motort vegyél ami whiskyvel megy
-
SÖ
addikt
válasz Totheground #149665 üzenetére
Hát téged sem hívnának termék fotózásra
-
nofi
addikt
válasz Totheground #149689 üzenetére
Majd ha oda jutok (mondjuk 5 év múlva ) akkor úgyis zaklatlak téged is a titkos sake-szertartások és eldugott természeti kincsek miatt
Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
válasz Totheground #149683 üzenetére
Nekem pont az a vidék ahová jellemzően nem a túristák járnak. Bárhová megyek, a főbb célpontok mellett megnézem az odavezető út melletti településeket, látnivalókat és a végén simán megesik, hogy elkalandozok. Nekem soha nem az a cél, hogy a napi vár/templom/múzeumlimitet betartsam, hanem amikor csak lehet letérjek a standard útvonalról, elszakadni a vezetett tömegektől és keresni egy kellemes parkot, kirándulni, vagy a világ végén enni valami helyi falatot mégha nem is szerepel a tripadvisoron. Ezt Európában (vagy akár keletebbre is) baromi egyszerű kivitelezni ha nem fél az ember megszólítani valakit.
-
gyuromoj
veterán
Következő topiktali nálad lesz így remelem.
-
Totheground
addikt
A tulorazas megesik (multkor az egyik kollega leirta, hogy "ma koran, 18:30 korul" le kell lepnie).
Mindazonaltal a zsufoltsag es pezsges varosi legenda. Tokyo hatalmas (es nem csak a fold folott, hanem alatta is), eloszlik benne a tomeg. Persze, azokon a reszeken, ahol direkt az a lenyeg (Ginza, Shibuya, Shinjuku, Marunouchi, Roppongi, Yoyogi, Harajuku, etc) durva a nyuzsges, de a tobbi helyen meg brutalisan nyugis (es nem egyszer ezeket elered 3-5 perc setara a nyuzsgo helyektol). En pont ezt a kettosseget imadom benne. Ha tulporgok a munkaban, veszek egy kavet es lemegyek lazitani a kozeli szentely kertjebe, ahol csend es nyugalom van. Meg imadom latni a felhokarcolokat ugy, hogy kozben korulvesz egy park.
Ez pl Shinjuku gyoen, alig par percre az egyik legdurvabb kozlekedesi csomoponttol ("The station itself has 36 platforms, including an underground arcade, above ground arcade and numerous hallways. There are well over 200 exits. Another 17 platforms (51 total) can be accessed through hallways to 5 directly connected stations without surfacing outside.")Egyebkent meg define "videk", mert az a legtobb esetben Kyoto/Osaka/Nikko/Hakona, ahol neha pont durvabb a pezsges, mint Tokyoban. Az igazan videkre meg turistakent ugysem fogsz menni.
Egyebkent a tomegkozlekedes brutalisan komplex tud lenni, szerintem egyszer-ketszer mindenki hibazik es mashova kerul, mint tervezi. Egy rakat atszallasi lehetoseg, megosztott palyak, kulonbozo gyorsitott jaratok, etc. Ez pl a vonal, amivel reggelente jarok az uj helyrol. Erdemes elolvasni a Services reszt. Es ez messze nem a legdurvabb.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
nofi
addikt
válasz Totheground #149681 üzenetére
Meg tudom érteni, azt a zsongást, nagyvárosi tömeget, túlórázást és reklámokat csak én is így tudnám elviselni Ettől függetlenül fent van a bakancslistámon, bár inkább a vidék érdekel.
-
Totheground
addikt
válasz -secret- #149671 üzenetére
Ugyanez itt 423k, es most nem annyira jo a HUF/JPY.
Lehet melo helyett ezt kene csinalni, kb 180k tiszta haszon minden "szett"-en.@Famalac
Whisky, sor meg minden egyeb. Annyit isznak, hogy hihetetlen. Es sajnos ragados.[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
-
törölt tag
válasz Totheground #149669 üzenetére
Japán whisky nagyhatalom, abból is fér bele pár zsugorral!
Üvegfóliát tegyél rá!
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Telekomnal van most bestbuy BT fejes/füles? 10k-s kuponnal vennem.
-
nofi
addikt
Kezdő Apple szett 600.000-ért
-
-
B-L-A-C-K
titán
Szép a hűtő, csak minden megfog rajta látszani. Mosógép az faja.
-
törölt tag
Az a hűtő vagány...Jó sok sör fér bele!
-
Gsx-rr
veterán
válasz Totheground #149658 üzenetére
Szép tágas iroda!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz B-L-A-C-K #149649 üzenetére
+ még annyi hogy a Control Centert rakhatták volna pl bal alul felhúzom, sokkal kényelmesebb lenne az is.
Más mindenkinek:
Van 2.5GB-om az új csomagomhoz +free Facebook/insta/Twitter, na ez a 2.5GB kevés lesz, viszont nem tudom mit vegyek hozzá, ezek lehetnek:
+1GB plusz nem megújuló 1857Ft
+1GB plusz megújuló (1 évig) 1400Ft
+5GB plusz nem megújuló 5000Ft
+5GB plusz megújuló (1 évig) 3000Ft
+20GB plusz megújuló (1 évig) 6000FtA megújulókat csak akkor mondhatom le 1 éven belül ha kifizetem a kötbért amennyivel olcsóbban kapnám 1 évig.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gsx-rr #149646 üzenetére
A lezárt képernyő? Nem is tud abba menni nálam, és véletlenül se fordult el még soha.
(#149644) agabe: Igen, ezek nálam is jelen vannak, de sose tünt fel, mármint ez a mappa bezárása app után nem egyből megy.
Reachability én is írtam már nem tudom megszokni, bár ez nem bug hanem szar helyen van.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #149639 üzenetére
Hat az, hogy nem bugmentes, van mit csiszolni rajta. Jol fut tavalyi es idei telokon (sot meg 6S-en sem gaz), de ugyanazok a roccenesek megvannak amik regota is. X-en (mason most nem tudom probalni mert nincs mas ios11-es telo kozelemben) aztan pl. ha mappabol inditasz egy egy appot akkor annak bezarasa utan ugye a mappa latszik eloterben ami ok, de ha mappa melle / ala / fole boksz, hogy az is becsukodjon rogton az app bezarodasa utan, akkor arra varni kell (kb 1,5 -2 masodpercet), mig felfele suhintassal az is azonnal zarodik ahogy kell (gondolom 7-es 8-as telokon ugyanez csak gombnyomassal ugyanez). Reachability funkcionak tul kicsi a tere alul, fel centit meg siman hozza kell adni (ez eleg egyszeru sw update), es reszben emiatt is kontroll center elohozasa ketkezes muvelet, de ha reachability jol mukodik akkor is kenyelmetlenebb es lassabb lenne mint eddig volt.
Ram management rosszab mint 10-es iosnel volt. Zarkepernyon kamera appnak semmi ertelme ha jobbra huzassal is ugyanaz jon elo. Helyette lehetne ott mas is (akar szemelyre szabhatoan)
Jelenleg ezek zavarnak leginkabb (meg most ez jut eszembe), de biztos vannak masnak mas bajai. (latom ti is irtatok, szoval na...azert nem kellenenek mar ilyeneknek lenniuk )
Jobban fekszik most is ios mint android osszesegeben, de tudjuk volt mar sokkal jobb is es feltetelezem / remelem lehetne most is.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gsx-rr #149642 üzenetére
Üzenetírási bug-nál ha azt érted ami volt hogyha kontaktokból mész, és nem adott személyhez irányít akkor az i7 alatt megvolt még de más nem, X alatt már ez sincs, és más probléma sincs, talán az hogy egy kicsit lagos a feloldási animáció.
Ja még egy eszembe jutott, ha gyári levelezőbe beállítok egy email-t és jön valami, az értesítési sávba megjelenik a kijelzőn, de ha ránézek eltűnik, más alkalmazásnál nincs így.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Gsx-rr #149636 üzenetére
A nagyobb gyártók appja szépen megvan droidon is, és igényesek is. Emlékszem, Blekk mondta, hogy kollégájának gondja volt a viberrel, de csak annyit kellett volna tennie, hogy kiveszi az akku optimalizációból, és akkor nem "altatja be" az appot.
Amiket használok, azok mind megvannak droidra is, meg megvettem régebben, szóval ezekkel nem volt gond. Health app nem tudom milyen, direkt nem vettem órát a Samuhoz, bár iPhone-hoz nagyon szerettem, de már kezdtem érezni,hogy túl sok lesz a kütyüből -
nagyúr
Bakancs téma:
Kellene vennem egyet, ami rendesen bélelt. Jelenleg egy martens-em van, ami tök jó, ezer éve bírja, de nincs bélés, rendesen alá kell zoknizni: [link]
Ilyesmiben gondolkodom, a fényes bőr is rendben, sokkal könnyebb ápolni, mint a "hasítottat kezelés nélkül".
Ezt néztem: [link] Jó lenne,ha ez lenne fényes feketében, de nincs. Esetleg más ötlet, ami ilyen jellegű és meg tudom venni pesten?
-
szekra
addikt
-
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #149621 üzenetére
S9. Mindenféleképpen kipróbálom.
Tegnap volt nálam 1 S8 és egy Mate 10 pro. A Huawei szerintem olyan ,mit az Iphone. (Abból a szempontból ,hogy második telefonként volt nekem már P6 és P9 is).Nem veszek észre változást.Tényleg nem értem ,miért hagynak ki sok egyszerű ,de jó dolgot az Iphone-ból. Már kezd idegesíteni.
Ezekből tényleg átvehetnének pár dolgot.[link]
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
EP51 teljesen jó. Az EP52 szerintem szarul néz ki. Max annyi a bajom vele, hogy lényegesen rövidebb a hatótávja, mint a JBL fejesemnek, meg az üzemideje is, viszont kényelmes és bitangjól szól.
Én most EZZEL a fejessel teszek egy próbát. 30k az ára mindenhol, itt kb fele, és jó rá a coopos kupon is, úgyhogy 4ezerért be lehet húzni.
[ Szerkesztve ]
-
-
nofi
addikt
Max. 10e körüli kategóriában van valakinek ötlete milyen sport bt fülest érdmes venni? Meizu EP51-el szemeztem anno, hátha azóta van más
-
r3dsnake
nagyúr
Tegnap dobta elém a spotify, és azóta sem megy ki a fejemből a dallama. Kicsit future house, kicsit trance.
-
B-L-A-C-K
titán
-
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #149605 üzenetére
Mondjuk ez tudhato volt,hogy kamu. (Nem a te reszedrol)Megjeleneskor nincs olyan hulye aki ennyiert odaadta volna!
En par neppert felhivtam elotte es mindegyiknel 400 folott voltak elorendelve az X-ek.Jo ez az Apple Watch csak csinalnanak mar normalis meretben belole.
A Samu oraja mellett ugy nez ki mint valami piaci 50 dollaros kacat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó Samsung SyncMaster monitor 225MW, 22' 16:10 LCD, beépített hangszórókkal
- HP 640 G3 laptop Processzor:7200U Memória:8 gb ddr4 SSd:256 gb Billentyűzet:világító magyar Akku töb
- Razer Kraken X - Lite (Vezetékes)
- 2Tb Seagate 2,5" slim sata hdd 100/100 , 16nap működés
- Új Lenovo Yoga 7 Pro 14.5 Touch 3K 120Hz Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia