Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz Gergőke88 #128036 üzenetére
Jó, hát jövőbe nem látok, csak 6S első két hétben nem eset semmit gsm-ekben (64GB -os 320ezer volt) utána kezdett csökkenni, most meg I7 128GB 325-ről egy hét alatt esett 280-ra.
Meglátjuk mi lesz következő hetekben. Október közepéig 6S 250ezer körülire esett tavaly annál azt gondolom addigra I7 is lesz annyi vagy ha az folytatódik ami idén elkezdődött akkor olcsóbb is.
Persze ez a nem hivatalos ár, és csak 1 év gari ami azért számít eléggé, csak most gyorsabbnak tűnik az szürke beszerzésű készülékek áresése.[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Van valakinek infója ,hogy holnap Telekom üzletek is kapnak készletet ,vagy csak netes rendelés játszik?
Ismerősöm jönne emiatt az országba. -
Arcképgyáros
válasz gyuromoj #128038 üzenetére
Elvileg lézer ahova megyek. De barátnőm aszonta' amikor Ő volt akkor a nagyobbakkal beutalták a kórházba aztán ott szike. Inkább a szikéstől fosok. Másik meg, hogy csak azért megyek mert ingyen lesz, különben nem venném rá magam szerintem.
Famalac: Hátamon van jó pár, fülem mögött 2 meg a hasam-mellkasomon.
icecave: Remélem arra soha sem fog sor kerülni.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Na holnap anyajegytelenítés. Kicsit fosok, remélem nem fáj.
-
agabe
addikt
válasz ittakary #128027 üzenetére
jet black kell a fenének (szerintem kevesen fogják venni), plus meg nem érdekel 7-esből, ha a jó kamerát a simával is megkapom.
Persze ezek az én preferenciáim, de olyat ami nekem kellene egy 128-as matt fekete I7 (meg mást is, pl 32GB-osokat) bárki vehet holnaptól pl. edigitálban, MM-ben meg persze az apr-ekben amit írtál istyle, icentre stb.
Edigital, MM kiszállít az ország bármely pontjára ..még utazni sem kell.
Úgyis legjobban a 32-esek fognak fogyni aztán a 128-asok. Ezen túl minden más sokkal kevésbé (beleértve a plus-okat is ami most külföldről is csak alig szerezhető be), szóval ahogy én látom iphone vásárlók nagy többsége számára nincs készlethiány[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Na, végül - mivel muszáj volt - hosszabbítottam hűséget, egy 10-esért kértem egy P8 Lite-ot, annyit bőven megér, néztem, 45 körül mennek a ph-n. Viszont nem tudom, ennyiért tartsam-e meg, bár iPhone-ból nem szedegetem a simemet, asszony leragadt a dualsimes Nokia 220-asnál, szóval gyakorlatilag csak a fiókban pihenne, max. ha jó a hangchip benne, azon tolnám a spotify-t a kondiban.
-
nagyúr
válasz agabe #128026 üzenetére
"Nincs készlethiány a plus-ok és a jet black kivételével"
nagyon nagyon szeretem ezeket a mondatokat
"Hibátlan dolgozatot írtam, csak két pontot veszítettem"
Szerk
"Holnap bárki kaphat hivatalos 2év garival hasonló (vagy jobb) árakon." - hol kaphatsz 2 év garisat, ami nem Apple.com-os rendelés és nem APR (iStyle, stb)
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
Alakulnak az I7-es árak.
1 hét alatt 45ezrett az áruk gsm boltokban, és még meg sem jelent itthon. Igaz aki akarta beszerezte könnyedén már múlt héten és most is vehet simán sok helyen. Nincs készlethiány a plus-ok és a jet black kivételével. Ha marad ez a következő 1-2 hében még 20-30ezret simán esnek (128GB-osokat nézegettem)
HA-s hirdetéseknek is jobban kellene csökkeniük (már folyamatban csak lassú)...drágábbak mint gsm-ben, és semmi értelme ezeken az árakon már tőlük venni. Holnap bárki kaphat hivatalos 2év garival hasonló (vagy jobb) árakon.
Nem 2 év garisat már csak a hazai hivatalos ár áfa nélküli értéke körül szabadna venni.[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
Ez sajnos mindenhol benne van, de ha nem fizet egy idő után bukhatja a lakását is, de ugye a pereskedés költségét is közös költségből állják.
Elég sok hely van pesten ahol már több mint 5 éve mennek ezek az extrák mindenféle gond nélkül, ezeken a helyeken nem olyanok laknak akiknek ezt gond lenne fizetni.
De persze lehet gikszer bárhol/bárkinek..
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz #76385920 #128020 üzenetére
Az egyetem felőli rész, asszem 36 a hsz, vagy ilyesmi.
"Arrafelé" lőttem anno az esküvői képeket is róluk[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
válasz Gergőke88 #128016 üzenetére
Ez egyébként egészen addig szuper, amíg mindenki fizeti a közös költséget és kb. rendeltetés szerint használják a wellness részt. Mi is egy új építésű helyen lakunk, mondjuk a zöldterületen és a saját játszótéren kívül nincs más "fancy" a lakóparkban, de volt több olyan szomszéd akitől évekig! nem sikerült beszedni a közös költséget. Plusz a beruházó becsődölt, így a karbantartási, garanciális költségek nagy része is a közös költségre terhelődött - mert hiába a pereskedés, ha elromlik a lift, vagy a zsompszivattyú azt azonnal ki kell cserélni. Szóval kívülről jól néznek ki ezek a helyek, de meglepne, ha 5 év után is ugyanolyan higiénikus maradna a medence, vagy a szauna. Brutális előírások vannak és nem kell ehhez wellness rész, már egy játszótéri homokozó EU-s homokcsere-előírása is elképesztő...
Xbox GT: nozsolt
-
törölt tag
Nem panel, jó környéknek számít.
Sima mezei grafitmetál.
-
Gergőke88
addikt
Spotify családi csomag? Mikor állunk már össze?
-
r3dsnake
nagyúr
Az a paypales kupon csak a fiverr.com weboldalra szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest