Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
válasz -Ben- #128584 üzenetére
Az otlet jo. Csak sajnos mar fel eve eladtam, ugy ,hogy raerek odaadni.Egy baratom ratette a kezet ,megvette a fianak.
Ismer ,hogy megjeleneskor megvettem eddig mindig es igy leelegezte mar akkor.
En ahogy hasznalom a telefont(pedig egesz nap a kezemben van) nem profitalok az ujfonsagokbol. Pedig egesz nap nyomkodom.Dizajn-ban mi szebb?
Na jo befejezem,nem szidom, egyszeruen ez a velemenyem. Nekem nem erte meg cserelni.
Az ikonok rendezesenel is eloszor kellett vagy 10 masodperc mire rajottem nem nyomjam mint egy barom![ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz joey04 #128594 üzenetére
Csak valahol Benny Hill-i idill, mikor a szaggató svenkelésű kamera a foltos megvilágítással pásztázza a rücskösképű kis kínait *
A Xiaomi telefonos munkássága eddig is 90% Apple majmolás volt, miért lepődöm meg ezen
*: persze az Apple-féle bemutatók is unalmasak már, kínos sokadszorra az erőltetetten lassú beszéd és gesztikuláció, a sterilre mosott képi világ, stb.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
-
Bling95
őstag
válasz Bling95 #128583 üzenetére
"Bármilyen okból a hibás készülék helyett egy új készüléket adnak, újra indul-e a garanciaidő?
A szavatossági jog érvényesíthetőségének határideje a dolognak vagy jelentősebb részének kicserélése (kijavítása) esetén a kicserélt (kijavított) dologra (dologrészre), valamint a kijavítás következményeként jelentkező hiba tekintetében újból kezdődik.
Ilyen esetekben a kötelező jótállási idő egy éves időtartama, illetőleg a szavatossági jogok gyakorlására nyitvaálló két (adott esetben három) éves határideje a kicserélés (az új termék átadásának) napjától újraindul a teljes termék vonatkozásában. "
Ezt találtam a fogyasztóvédelem honlapján, de gondolom semmit nem érek el azzal hogyha verem az asztalt....
Holnap lehet felhívom a hatóságot érdeklődés szinten, eléggé idegesít hogy vasárnap lesz 1 éves a telefon és megadta magát. -
Jojo5
őstag
válasz icecave #128580 üzenetére
Igen, ezt én is szoktam mondani, hogy nálunk az az igaz ami már megtörtént, de akár szerződést is kötnének most velem mármint ilyen munkáltató által betartandó iratot. (már mind1, mert döntöttem)
kabalthenbk: Köszönöm szépen! A HR-es nálunk még ennyire részletesre se mondta, hogy kell írnom.
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #128578 üzenetére
Akkor már Cartman-esen:
"Csá pöcsök, én leléptem!"
Jojo5: Ígéretekkel ugye mindenhol tele a padlás. Én már csak a leírt szerződéses dolgokban hiszek.
régebben poénkodtam is ezzel, ami sajnos eléggé jellemző itthon: "Akkor hiszem el, hogy kifizetnek, ha a felét már elköltöttem..."
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
Felmondó levélre valakinek ötlete ?
Valaki írt már ilyet ?http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
nagyúr
dbrand skin felrakását valaki vállalná BPen?
sima kínai fóliákat üveg és műanyag már nem egyet felraktam, de ezt most nem szeretném elrontani, inkább valami profibb emberre bíznám -
-Ben-
veterán
válasz ittakary #128568 üzenetére
Ennyire nem ástam magam bele a témába, de sajnos akkor is megy a szájkarate, elég csak rákérdezni.. iStyle szó nélkül intézi.
[ De a legjobb az volt, amikor egy náluk (iCentre) vásárolt készüléket vitt be az ismerősöm és konkrétan úgy csináltak, mint akik a szavatosságról még nem is hallottak. ]
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
... Ilyet se láttam még. Kíváncsi vagyok, 3 hónap múlva akad-e olyan, aminek nem lesz sötét a kijelzője.
De én az SE-vel jártam így. Ott is elismerték a hibát és hasonló szarra cserélték mindig. A szervizes se értette már..Gsx-rr: az a 0,2 mm ilyen érzetet okoz? Én nem vettem észre semmi nagy különbséget fogásra..
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Megjött az I7. Na most kapni fogok
Első benyomás I6 után: Ormótlanul vastag érzés kézben fogva -
nofi
addikt
válasz -Ben- #128548 üzenetére
Nekem most van egy kis kanosszajárásom az Air2-mel, amit elvittem Almáriumba azzal, hogy sötét a képernyő egyik oldala. Elismerték, elküldték, egy hét múlva jött a csereipad. Kibontottam és legnagyobb meglepetésre ez is ugyanolyan sötétes volt, pislogott is a szervizes. Csak nem hagyott nyugodni és mivel ennél a refurbnél még a hangszóró-rezonálás is előjött, elvittem az iCentre szervizbe. Itt nem mondtam semmit, csak odatoltam a tabletet a szervizes elé és megkérdeztem lát-e valami furcsát. Észrevette a sötét szélét és mondta, hogy valóban nem stimmel valami, nem csak hallucinálok. Elővett random két másik tabletet a pult alól, bekapcsolta őket és azok is ugyanilyenek voltak... Erre csak annyit tudott mondani, hogy inkább várjam ki a 3 hónap végét és akkor hozzam el gariztatni, hátha más polcról küldik majd
Xbox GT: nozsolt
-
gyuromoj
veterán
Köszi mindenkinek a segítséget! Pacsi srácok!
Szerk.:
Egy Bambit mindenkinek a bulira![ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Kijelző elengedésére akkor elég csak a telefon, max a számlát kinyomtatom.
iStyle melyik boltja ajánlott? Ok is elküldik futárral ha kész van?PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-Ben-
veterán
válasz gyuromoj #128546 üzenetére
Doboz nem kell, számla elfér, ha van, de maga a telefon a lényeg, tőlem eddig semmit se kértek. iCentre mostanában sokkal gyorsabb, mint az iSTYLE, viszont a gari újraindításáért pofázni kell és általában azzal se ér célt az ember.... Ha nem sürgős, akkor istyle.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Na úgy fest cimborám megy pénteken a fővárosba és lehet elvinné a telefonomat.
Ő is leadhatja gariztatni? A dobozt és számlát adjam mellé vagy elég maga a telefon?
Bécsi úti iCentre szervíz mennyire ajánlott? Vagy mindenképp iStyle-ba vitessem?PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
nitro16
senior tag
-
GALARDO
addikt
Van nálam egy első generációs epülvács, mekkora ökörségnek tartottam...most veszek egy kettest.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Arcképgyáros
válasz B-L-A-C-K #128528 üzenetére
Ja de ezt úgy mondod mint ha nem tehetnéd meg. Ha hozzánk raknának egy céges autót amit arra használok amire akarok akkor hidd el nekem sem lenne. Amúgy meg Papám hagyta rám a kocsit, vagyis nem ezt hanem egy Dévót aztán azt nem sokkal kellett megtoldani a Golfért...annyi pénzem meg volt összerakva anno.
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
válasz -secret- #128526 üzenetére
Kinek mi az átlagos
B-L-A-C-K: én utáltam amikor 2 készüléket kellett használnom. Ezért vettem anno 6+ esetén is függetlent és abba meg megy a céges kártya.
1,5 éve váltottak vodáról telenorral, akkor pl baszhattam volna a függő készüléket..Hunt3r22: nem jellemző, max nálatok, de ahogy látom ott se eshhéttt
[ Szerkesztve ]
-
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
B-L-A-C-K
titán
Már 190-ért is van kint új telekomos i7...
-
-
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz ittakary #128514 üzenetére
Ha valaki szerintem rendben van magával (helyén van az önismerete), akkor nem vásárolgat össze-vissza mindent. Ezek után a gyerekét is úgy neveli, ahogyan ő él.
Egyesek úgy vannak vele, hogy majd akkor változtatnak ezen meg azon, ha jön a baba. De ez nem ilyen egyszerű, mint kimondani. Keményen kell dolgozni a fejlődésért. Amikor pedig ott a baba már késő változtatni a dolgokon, nagyon könnyen követi el azokat a hibákat, amiket pont nem akarna elkövetni.Étkezési szokások megváltoztatásáról nem beszélve. Egy rendszertelenül étkező pár nagyon nehezen fog rendszert vinni az életébe. Láttam már pár ilyen példát (nem asztalnál evő gyerek, órákig elhúzódó étkezések, nem fix időben étkezés, stb)
⭐ Stella
-
r3dsnake
nagyúr
Az utolsó két százalékon annyit bír a telóm, mint a maradék 98-on. Nagyon pontatlan a kijelzés, a kalibrálás meg nemigazán akarja helyrebillenteni. Már nem tudom hanyadik geekbench mérést indítom 1%-on, de még mindig nem kapcsolt ki. Közben meg soundcloudról szól rajta a zene, amit bluetoothon küld az erősítőre.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz B-L-A-C-K #128505 üzenetére
Szeretek veszélyesen élni.
Először le kell gariztatni az SE-t és eladni gyorsan. Aztán ráérek agyalni a tokon+fólián a lehetséges i7-re.(#128507) B-L-A-C-K
Jó lenne, de annyi van hogy lusta vagyok nekikezdeni nézelődni. Majd hátha dobnak be a topikjába valamit ezzel kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sorozatok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest