Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
Van infotok, panel belteri ajto csere kb milyen arban van? (ajtofelfa, ajto)
-
Gergőke88
addikt
Segítsetek milyen jó mobil tarifa van most.
T-mobilnál mi az a csal a korlátlan nethez?
2 gb mobilnet kéne, telefonálás max 50 perc/hó. -
Gsx-rr
veterán
-
Gergőke88
addikt
válasz Gsx-rr #129489 üzenetére
"De a porzsák nélküliekre általában igaz, hogy a tartályt nem tudják szigetelni normálisan és a por nagy része visszajut a levegőbe."
Elhiszem, hogy jó vélemények vannak, de nem véletlenül mindenhol a porzsákos porszívót ajánlják.
(az elérhető árkategóriában amit a többség meg is vásárol) -
Gsx-rr
veterán
válasz Gergőke88 #129487 üzenetére
Gondoltam valami konkrétabbat mondasz ennél ,mint hogy olvass utána. Hozzáteszem próbáltam keresni. Nagyon jó vélemények vannak a porzsák nélküli porszívókról is.
Amúgy az én véleményem ,ha esetleg egy kis minimális por is visszajön ,álltában egy porszívózást egy alapos felmosás követ így végeredményben szerintem nem lehet különbség.
-
Gergőke88
addikt
válasz Gsx-rr #129485 üzenetére
Olvass utána onnan.
Anno amikor vettem az enyémet ez volt a baj az összessel.
Ha jól gondolom akkor olyanod van amin a nyélnél gyűjti egy tartályba a port, és egyből ki tudod önteni.
De a porzsák nélküliekre általában igaz, hogy a tartályt nem tudják szigetelni normálisan és a por nagy része visszajut a levegőbe.
De mindenki azt vesz amit szeretne/amiben hisz.[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
válasz -secret- #129478 üzenetére
Kevés undorítóbb dolog van annál mikor minden takarítást úgy zársz, hogy kinyitod a porzsáknélküli porszívód és próbálod zacskóba, szemetesbe, akárhová kikapirgálni az összeszívott mocskot. A hajszálak persze mindig úgy szorulnak bele, hogy rá kell valahogy segíteni, nem csak kipotyog. Kb. mint a lefolyótisztítás...
Xbox GT: nozsolt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz -secret- #129478 üzenetére
Hidd el kiveséztem ezt a témát is... Elvileg még mindig sokkal jobb egy porzsákos. Szopás meg mi van vele? Felemeled a tetejét, kiveszed,m berakod az újat és csókolom. Meg nem hetente kell cserélni, 4L-es az enyém sokáig elég.
Gsx-rr: Azok is jók, csak mindenki az aksikra panaszkodik, hamar megadják magukat, és horror áron lehet bele venni újat.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Kiprobalnek egy olyan porszivot ami csak egy nyel magaban.
Nem foglal sok helyet es nem kell magad utan huzni az egesz porszivot.Most olyan van ami porzsakos de a nyelbe is szivja a port. Praktikus.
-
gyuromoj
veterán
Telekom ma szépen 20k-val megemelte az i7 árát Next S csomagnál. Eddig 180k lett volna, sőt ha kártyával veszem 3-5% visszajárt volna... De közben úgy fest hogy januártól megyek külföldre, így lehet jobban járok egy hazai függetlennel majd decemberben.
Tudom "hatalmas" probléma, de na.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
agabe
addikt
válasz -Ben- #129463 üzenetére
Valamelyik miele. Mind jó.
Ez kb a legolcsóbb , kell bele még porzsákon kívül hepa filter ami nem tartozéka (8-9ezer Ft) aztán már csak porzsákot kell bele venni kb 1 évig (a hepa filtert akkor érdemes lehet már cserélni, de amúgy jelzi) amiből 4db 3500-4000 Ft.
Nekem bevált pár éve év óta amikor egy hiper-szuper samsungról cseréltem. Semmi csicsa, de jól tudja amit kell.[ Szerkesztve ]
-
Hunt3r22
őstag
válasz -secret- #129466 üzenetére
3-4 éve kb, mikor én is elkezdtem a jogsit, egy zárt parkolóban próbálgattam a kocsit, én is tudtam olyan utat a környéken ahol egy nap alatt 1 traktor jár... de amilyen szerencsétlen vagyok, biztos arra járt volna egy rendőr. Kicsit érősnek érzem a 45k-s büntit.
Xr
-
-Ben-
veterán
Van valami ötletetek porszívó ügyben? Kellene valamit venni, bedöglött a régi... alig szív.
Valami bikább kellene, mert a padlószőnyeg kineveti ... -
nagyúr
nincs már messze a csütörtök
-
nofi
addikt
Ne
[link]Xbox GT: nozsolt
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #129429 üzenetére
Emiatt nem volt víz éjjel a környéken: 400 milliméteres víznyomócső tört el
⭐ Stella
-
Arcképgyáros
válasz lacy86 #129446 üzenetére
Jó csak kurvára bassza az agyam nekem is, hogy az égvilágon semmit nem követtünk el erre puff 45 rongy, ott vannak a migránsok, sétálnak az autópálya leállósávjában bezzeg őket ki baszogatja, senki. Na mindegy hagyjuk.
Gergőke88: Nem autóval kapcsolatos dolog, privát!
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
válasz -secret- #129443 üzenetére
Regebben jottunk haza asszonyektol Szabolcsbol
Atmentem egy eppen akkor pirosra valto vasuti atjaron
Ahogy fordultam balra, ott voltak a burnyakok
Az egyetlen szerencsem az volt, hogy egyedul igazoltatott a zsarukam
A masik pont meszebb igazoltatott!
Ha ketten latjak meg akkor rotty ... -
Gergőke88
addikt
Egymás után 2 szar poén is rég volt már ebben a topikban..
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #129429 üzenetére
Nálunk sem volt, de vissza jött szerencsére fél 11 előtt.
-secret-: uhh az ciki. 45k-t azért kicsit soknak tartom egy ilyenért. De sajnos nem mérlegelhetnek. Mehettetek volna pályára is, akkor is ennyi lett volna a tarifa.
agabe: ha indokolt és alapszabályba ütközik a hirdetés, akkor jelentsd szerintem. Max szépen megkérnek hogy ne spameld őket.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Arcképgyáros
válasz Gergőke88 #129437 üzenetére
Mondtam neki kifizetem felét vagy legalább engedjen beleadni valamennyit, de mint ha a falnak beszéltem volna.
Ugye az volt a baj, hogy ott volt a kamera az autóban ha nem lett volna egy figyelmeztetéssel szvsz megúsztuk volna abból kiindulva, hogy anno engem is megállítottak motorral jogsi-sisak nélkül. Akkor csak annyit mondtak, hogy toljam haza a motort.
Ill. mondták a rendőrök, ha elkezdte volna a jogsit írhatott volna fellebbező levelet, hogy gyakorolni mentünk. De hát ugye el sem kezdte még. Na mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Vasárnap du. van itt nem messze egy aszfaltozott egyenes út, traktorok járnak arra meg ilyenek elmentünk barátnőmmel vezetni...ugye most akar beiratozni jogsira, erre utánunk jöttek a rendőrök. Vicc kb. Ekkora pechet.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
radi8tor: Nálatok van víz?
Nálunk nincs fél 9 óta, ügyfélszolgálat b@szik felvenni...:/
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Én ezeken a hardveraprós árakon csak kacagok általában, a legtöbben annyiért hirdetik a használt telefonjaikat amennyiért sufniban bontatlant kapni.
-
kutga
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz agabe #129415 üzenetére
Egy fontos dolgot mondanék ezzel kapcsolatban: ha ilyet látsz akkor ne kezdj el rendet tenni. Hagyd meg a munkát a Hardverapródoknak --> hirdetés jelentése.
Majd ők intézkednek.lacy86: tranzakció azonnali. De a fogadó félnek időbe telik majd a pénzt átraknia a folyószámlájára. De ez már egyéni szoc prob.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
lacy86
addikt
Egy paypal tranzakcio azonnal vegbemegy?
Gondolok itt arra, hogy nincs 2-3 napos tranzakcio ... -
agabe
addikt
válasz Gsx-rr #129414 üzenetére
Hát nem tudom.
Amikor egy szolgáltatós telefonra azt írják pl. letilthatatlan, mert kifizetve akkor az megtévesztés.
Mol kúton ha megtévesztenek, mert mondjuk a benzin vizes akkor baromi nagy bírságot kaphatnak. Hardveraprón semminek nincs semmi következménye max kitiltják egy idő után a delikvenst aki visszajön új nickkel.
Árakkal persze ha valaki átverhető akkor nincs mit tenni.
Az lehet, hogy nem értem az üzletrontás fogalmát teljesen és inkább nem is írok be hirdetésekbe, csak feltűnik, ha simán boltban normál áron kapható cuccokat magasabb áron hirdetgetik, és itt nem az ilyen-olyan akciós szerzeményekről van szó.
Mindegy, asszem túlbeszéltük. Nekem nem tetszik a helyzet, de nincs rá megoldás.[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz agabe #129411 üzenetére
Egyertelmuen nincs olyan ,hogy esetleges segitseg.
Egyertelmuen uzletrontas ,ha barmilyen hirdetesbe valaki beleszol.
Black benzinkutas peldaja jo volt.
Ennyi erovel szolhatna barki az autopalyan tankoloknak ,hogy miert tankol ott ,nem a varosban,mivel "pofatlanul" 40 forinttal dragabb a benzin. -
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #129410 üzenetére
Néha nekem is viszket az ujjam egy-egy hirdetést látva (nem csak árak miatt néha), és nincs aki megmondja mi az ami üzletrontás és mi az ami az esetleges vevők részére segítség.
Azt látom, hogy az üzletrontás megnevezés mögé bújnak a pofátlanabb hirdetők, vagy lehet olyan aki félig-meddig megtéveszti a vásárlókat, és még nekik áll feljebb.
Nem az igazi a helyzet na. -
nagyúr
Argep.hu linkelgetese a masik hirdetese ala, stb
-
nagyúr
Hjaj gyerekek, megint felhoztatok az arckep temat. Fajo pont ez nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest