Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
-
nagyúr
-
Gsx-rr
veterán
Secret: Múltkor kérdezted ,szerintem miért jobb az Xdrive ,mint a Quatro. Érzésre nekem jobb volt.
Most véletlen láttam meg ezt a videót ,mindkét autó elég új.
Régen is voltak hasonló pro kontra videók mindkét részről ,de ez egy elég egyszerű szituáció és látszik melyik hajtás kezeli le jobban.
Igazából ez csak a programozás kérdése gondolom ,de kb én is ezt gondolom az Audi többet "gondolkozik"
[link] -
Ragnar95
félisten
válasz Jojo5 #113491 üzenetére
Ja értem, akkor valóban mostanság történt a váltás, remélhetőleg idővel ehhez is lesz majd gyakorlóprogram, mert az tényleg elég hasznos volt, sokkal többet ért, mint a KRESZ könyv maga.
De a lényeg, hogy meglett, mostmár elfelejtheted, hogy volt-e program vagy nemPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
Frissítettem a NASon FW-t, hát gyerekek az államat keresgéltem kicsit! Valami ritka bugos szar verzió volt fent már másfél éve, és nem tudtam róla. Azt hittem erre képes a cucc és kész.
Másolás az eszközre 20MB/s volt, lefele róla viszont inkább csak 10MB/s, amit nem értettem, hiszen ennek kellene a gyorsabbnak lennie (ezt a bugot pl a lenti Benchmark nem is mutatta ki)
Frissítés előtt és után:Elképesztő a különbség, és végre a lefele másolás, magához tért:
Remek frissítés, csókoltatom a Dlinket, hogy egy 2011-es hardverhez még 2014-ben is adtak ki egy új FW-t
-
Jojo5
őstag
válasz Ragnar95 #113478 üzenetére
kresz teszt 2012 van, de 2015 jan. 1 óta teljesen új kérdés adatbázis van amihez egy időben volt részleges hozzáférés a szakoe portálon keresztül most már csak 1 szimpla demo elérhető a teljes adatbázis nem...
radi8tor1: azért tuti, hogy tudtak volna olyat kérdezni amin több hibát ejtek.
To all: Köszi srácok! Igyekszem!
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Gsx-rr
veterán
válasz radi8tor #113488 üzenetére
Kint sosincs semmi gondom,mivel az emberek 80 százaléka veszi a jogsit ,és meg is látszik.
Ott is megadják az elsőbbséget ahol nem is kell ,mert fogalma sincs ki mehet ,így inkább elenged!A legkomolyabb mikor a körforgalomban állnak az autók ,mert a birka nem tudja be kell engedjen vagy se ezért megáll, a másik meg nem mer bemenni! Ja és simán parkolnak a körforgalomban az a kedvencem.
-
Jojo5
őstag
Sikerült a kresz, de tényleg amióta nincs progi b*zik a kérdések....
74/75 pont lett
Következő lépés a forgalom.
Gsx-rr: Sajnalom, ilyenkor neked lesz vmi kártérítés vagy casco ?
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
whited
addikt
Sziasztok
ez buta kérdés, de zenét hallgatni és videót nézni mivel járok jobban?
Egy 5.gen iPod video 30gb vagy egy i4 32gb-al?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Ragnar95
félisten
válasz Bling95 #113465 üzenetére
A sértett szempontjából szerintem semmiképp nem, a kötelező így is fizetni fog, maximum a Casco nem fizet a hibás sofőr számára. Illetve a büntetés értelemszerűen jár a részeg sofőrnek, de ez nem igazán vigasztalja a sértettet...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Gsx-rr
veterán
Találkozás eredménye egy nyári gumis részeg köcsöggel!
-
Gergőke88
addikt
válasz B-L-A-C-K #113437 üzenetére
Nálam a sztori alábbi volt:
5s nem magyar beszerzés, de magyar számla
-csere 1 éven belül, a gari csak +3 hó istyleban.
-letelt a +3 hó, visszavittem istyle-be de ott mondták, hogy csak +3 hó volt, nem indult újra az 1 év (abba benne lett volna a készülék), ezért kenjem a hajamra.
-elmentem vele almáriumba, ott viszont cserélték így is 3 napon belül. -
r3dsnake
nagyúr
válasz Totheground #113414 üzenetére
Ha lesz időd, EZT le tudnád tölteni, hogy van-e benne angol nyelv? Nincs japán Apple ID-m, de ha van benne angol, regisztrálok. Köszi!
radi8tor1:
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Na, aliexpressről rendeltem üvegfóliát, de a kiskínai i6-ra küldte nem i5-re... Persze az előzőt már levettem róla, úgyhogy most marad a teló fólia nélkül. Nagyszerű
-
Bling95
őstag
Istyle nalunk csak fel evet adott a cserere nem egyet .
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #113424 üzenetére
Független telefonom van, magyar bolti vásárlás, magyar nyelvű a felirat is a doboz hátán, jó lenne ha nekem is újraindulna.
Mondjuk mivel 5 hete lett vásárolva, sokat nem bukok, ha nem indul újra, csak ha már van rá egy magyar szabály, akkor már kihasználnám.Inkább az a kérdés: ezek közül van olyan, ami azonnal cserél, vagy előtte mindenképpen bevizsgálják stb?
-
Ragnar95
félisten
válasz radi8tor #113415 üzenetére
Ezért írtam, hogy nem mindenkinek megy könnyen a dolog, akkor nálatok szerencsére bevált a váltás.
Nálunk tuti nem működne a dolog, mert egyik szülőm se szokja meg túl gyorsan a technológiai váltásokat, ráadásul elég sok Office-t, win only appot használnak, úgyhogy értelme se nagyon lenne ezek miatt váltani OSX-re.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
bekakált a rezgőmotorja a telómnak, melyik APRt ajánlanjátok garanciális ügyintézésre? iCentre, iStyle, Almárium?
-
DanielK
addikt
Melyik a legegyszerűbb módja annak, hogy egy csengőhangot rátegyek a telefonra, úgy hogy még nem volt itunesra kötve és nem szeretném, ha bármit is letörölne?
-
Ragnar95
félisten
válasz -secret- #113400 üzenetére
Én nem vennék szülőknek Mac-et, mivel nem mindenkinek megy könnyen az átállás, így hacsak nem ők maguk kíváncsiak az OSX-re, maradnék a win vonalon a nekik vett gépnél.
[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Totheground
addikt
[ Módosította: radi8tor ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
r3dsnake
nagyúr
Páréves thinkpadeket is utánadvágnak 300-400k helyett 50ért. Pl. X220 Tényleg hihetetlen.
-
Gergőke88
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest