Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
whited
addikt
Sziasztok
Új teló vételén gondolkodom és az lenne a kérdésem, aki már használt XR-t és 8+ -t is az mit gondol, mivel közel azonos az ára, melyik ajánlottabb vétel inkább és miért ?Köszönöm
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Nekem végig az járt a fejembe, miközben néztem a videót, hogy eközben a MAZDA mérnökök csak tapsolnak és isznak egy jó sört, megünnepelve, hogy végre kész a SKY X
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Sziasztok
Meg tudnátok mondani, milyen tok ez ?
Csak annyit tudok, hogy i7-hez való.
Szeretném eladni mert megmaradt, de így nem igazán tudom beárazni
[link]Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Sziasztok
ez buta kérdés, de zenét hallgatni és videót nézni mivel járok jobban?
Egy 5.gen iPod video 30gb vagy egy i4 32gb-al?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
sziasztok
tudok itthon venni valahol i5s-re "big bang theory"-s tokot ?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
sziasztok
beraktam a telefonba i4 a sim kártyát, most vettem a telefont, van benne gevey és bekapcsolásnál befagyott, és csak áll, mit tegyek?
próbáltam a DFU módot de mikor elsötétül a képernyő, és tartom a középső gombot újra előjön az alma jel...
mit tegyek?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Sziasztok
i4-re mivel kijött a JB ezért szeretném a telefon kinézetét átalakítani, kaphatnék pár tippet?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest