Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz radi8tor #113994 üzenetére
azt jelentem, amiben biztos vagyok
pl a boltokat szoktam jelenteni: hetente adják fel ugyanarról a hirdetést bármiféle szankció nélkül...
illetve a "friss reg, mese árak, netes képek" kategóriás hirdetéseket szoktam jelenteni, illetve hsz-ban szoktam jelezni, hogy ezek netes képek, nehogy valaki előreutaljon
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz lacy86 #113981 üzenetére
és ittakary:
Klónreg volt, azért volt ekkora szája.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Arcképgyáros
Jé, youtubeba hivatalosan is bekerült az "ismétlés". Én már kb 3 éve használom yt center bővítménnyel.
-
lacy86
addikt
Csak, hogy legyen min csamcsogni 😆😝
[link] -
-
w333
félisten
válasz B-L-A-C-K #113974 üzenetére
Igen ... egészen Március 31 -ig rendben vagy !
(#113975) radi8tor1
Hát épp ez az, én tavaly ősszel már mindent megcsináltam voltam az ügyfélszolgálati irodában és akkor kérdeztem hogy ez jövőre hogy lesz ? azt mondták akkor ha már regisztrálva van az autó a rendszerben akkor csak a csekket kell befizetni a postán és megy tovább a parkolás
Na most ahhoz képest ugyan azt kaptam mint tavaly (üres csekk + tájékoztató) vagy ezt automatikusan mindenkinek kiküldik (friss autósok számára akik még nem regisztráltak) ? és majd kapok egy másik csekket amin már az összeg + autó is szerepel amit csak befizetek és kész ... (ez lenne a logikus)
Szerintem én bemegyek majd személyesen, fénymásolgassák ők a forgalmit, lakcímkártyát, meg a befizetett csekket.
De ezt már nem kell még 1X megcsinálni, ha már a rendszerben vagy
(#113977) radi8tor1
Pedig elvileg csak a csekket kell befizetni ha semmi nem változott (ezt mondták) !
Na utánajárok aztán majd jelmez hogy mi van !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
radi8tor
MODERÁTOR
Én megkaptam, de március végéig érvényes a 2015-ös engedély, szóval annyira még nem kell sietni vele.
Nem csak egy csekket küldtek, van mellette tájékoztató is.
Szerintem én bemegyek majd személyesen, fénymásolgassák ők a forgalmit, lakcímkártyát, meg a befizetett csekket.ittakary: ahha (most nézem publikus topikból törölve is lett a 3 órás), hát akkor is szeptemberig várni kellene szerintem, mert augusztusban volt a legutóbbi.
SÖ: Nem kapják vissza, mivel amiért fizettek az továbbra is elérhető nekik (pl privát üzenetek megnyitása).
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
nagyúr
válasz radi8tor #113967 üzenetére
Dömperrel leleveleztem, hogy az a dupla hirdetést egy félreértésen múlott... én egyesével akartam eladni két ugyanolyan GTX Titan-t, akkor már gondoltam egyesével hirdetem meg.
Erre a szabályzat szerint lett volna jogom, hiszen az úgy szól: "Ugyanazon termék vagy szolgáltatás 28 napon belüli ismételt feladása." Ez nem ugyanazon termék volt, hanem egy másik.
De utána elmondta, hogy ennyi erővel a bazárosok óránként adnának fel új hirdetést. Megértettem és mondtam h nem lesz több ilyen. És ekkor mondta, hogy a figyelmeztetésem törlésre is került.
Nem tehetek én róla, hogy párosával járnak hozzám ezek a szépségek
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Radi ha befizetek PHra visszakapom az avatarom?!
-
legenda
válasz r3dsnake #113954 üzenetére
rákerestem, de nem dobott a gugli olyat, hogy ilyen összeget fizettek volna érte.
SÖ; nem minden regisztrált tag aktív, biztos van sok olyan, aki valamikor regisztrált valamiért, de azóta - vagy régóta - be sem jelentkezett, így csak a töredéké vel lehet számolni, de azokból sem mindenki akar prémium lenni.
én is inkább támogatásnak szántam, ignoráltatni senkit sem akarok a rendszerrel, a reklámok blokkolása sem mérvadó, legfeljebb így már jogosnak érzem azok blokkolását.-secret-; ezen gondolkodtam én is, hogy kibontva kevesebbet ér, viszont bármi lehet benne, ezért valami - a készülékre nem káros - röntgen nem ártana.
B-L-A-C-K; az még talán reális összeg lenne, ha nagyon akarja valaki.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Gergőke88 #113948 üzenetére
legalább 10:1 nálam az arány, persze a nagyobb telefon javára.
-secret-; a nagyobb kijelzős telefon és a noti közé nem kell nekem semmi, pedig sokszor elgondolkodtam rajta, amikor elég olcsón lett volna ipad...stb., de végül mindig arra jutottam, hogy kihasználatlanul pihenne.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Neked milyen telefonod van?
Más: Aki nem láttam még a Straight Outta Compton c. filmet annak bátran ajánlom, és ha az illetőt egy kicsit is érdekli a hip-hop, rap zene akkor garantált kikapcsolódás lesz számára, nekem nagyon tetszett... a zenékkel együtt.
-
whitezo88
nagyúr
történt valami változás hogy nincs a Logout blog a nevem alatt? Van akinél látom, először azt hittem Premium dolog, de nem.
-
törölt tag
1 hete megvettem amúgy a 6s plust. Sokat gondolkodtam rajta h sima 6s vagy a + legyen, féltem h kényelmetlen lesz. Másnapra megszoktam a kétkezes használatot, egyáltalán nem tűnik nagynak. Zsebembe elfér, kényelmes. Egyáltalán nem bántam meg, hogy a plust vettem, akksijától is oda vagyok meg vissza.
Ha valaki hezitálna, +1 a plusnak.. -
B-L-A-C-K
titán
Egy kis balhécska.
-
legenda
válasz madgie #113920 üzenetére
szuper, mert nem mindenki gondolja így...
más kérdés, hogy néhány perc mobiltelefonálás problémásabb lehet, mint egy hónapig ülni a wifi szóró router mellett, de attól még nem érdemes halmozni az "élvezeteket"...gyuromoj; akkor arra mit mondjunk, amikor valaki az ajándékba kapott új x6-ost fogja kisorsolni, mert nincs rá szüksége és már 18 e megosztásnál jár néhány nap alatt...
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
legenda
válasz madgie #113916 üzenetére
igen, én (is) szoktam, azért is írtam a telefon típusát, mivel a 6s és a 6s plus már 2*2 mimo képes - a 6-os és korábbi szériák még nem -, ami nem csak sebességben, hanem a kapcsolat minősége tekintetében is számít.
az rt-n18u a csak 2.4 GHz képes típusok közül az egyik legjobb a soho kategóriában.
hgg-vel lehet még felnyomni kicsit a wifi szóráson, de azt csak akkor, ha nem a szomszédomban laksz![ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Nem te szoktad mondani, hogy az ellenoldal sem mindegy? Hiába mutat full erősségű jelet a konyha végében az iPad/iPhone, ott már nem túl egészséges a kapcsolat (fel is raktam a hűtőre egy repewater módba belőtt plusz routert, de úgy sem az igazi).
RT-N18U-m van amúgy most, annak amúgy nincs rossz híre, nem?
-
nagyúr
XBOX ONE-on a FUTozás (az amikor 1 órára kibontják valamit futtatnak rajta és rögtön utána el is adják) mellékhatása?
Nem lehet több Live profilt létrehozni rajta, vagy micsoda?
-
madgie
titán
válasz Blaise #113908 üzenetére
Hát persze, az iPad-be kábeleket fogok dugni. Mi ez, 1987?
r3dsnake: nem, nem kéne. Kicsit odébb megy a házban (kimegy a konyhába tablettel), már nem olyan erős a wifi jele, egyből kakukk. AC routert meg ne is emlegessétek, még az 5 GHz-t is kilőttem a házból, hamar megfogta bár téglafal.
BTW akárhogy nézem, nekem még mindig a Mac Mini a legjobb alternatíva. Egy ilyen NAS-on hogy buherálom a RAW fotóimat? Hálózaton malmozik az írás/olvasással? Most is 395 darab 36 MB méretű nyers képet konvertálgat a Mini magának... nem egy erőgép, de itt lehet hagyni, mindennel elboldogul. Fotók, torrent, fájlmegosztás, médiaszerver.
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
mar megint kar volt kerdeznem!
-
madgie
titán
válasz r3dsnake #113901 üzenetére
Nálunk előfordul, hogy mondjuk az asszony valamit néz az iPad-en én meg a TV-n és mindkettőn a Plex megy (és mindkettőnél transzkódol). Na ezt röhögve bírja a Mac Mini, de tudtommal egyik százezer alatti NAS sem képes rá (sőt). Magyarul váltanék én, ha lenne mire, de még mindig úgy érzem, üljek meg a seggemen, mert egy PC és NAS normális minőségben külön-külön elég komoly ráfizetés lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Samsung Galaxy A72 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest