-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz Mela Kehes #6850 üzenetére
Sajna direkt így találták ki a freemiumos játékmenetet Végig tudod vinni a játékot pénzköltés nélkül is, csak épp úgy jóval hosszabb idő és sokkal monotonabb, mert csomó versenyt kell újra és újra megcsinálnod, ráadásul ő csöpögtet folyamatosan egy kevés aranyat, hogy érzékeltesse, mennyivel jobb és egyszerűbb lenne a játék, ha költenél arra, de amennyit ingyen szerzel, az arra nem elég, hogy lényegi könnyítés legyen, csak mézesmadzagnak jó...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Xero
nagyúr
válasz Mela Kehes #6850 üzenetére
Pénzem milliós nagyságrendő (mondjuk én kaptam egy triplázást bugból), de aranyam az kb 10-30 között lehet perpill. Én is érzem, hogy szűkös.
-
Mela Kehes
Topikgazda
-
-
Mela Kehes
Topikgazda
A Real Racing első részét érdemes még megvenni? Csak azért mert akciós, két kakaós csiga árát rászánom.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
TommyNagz
senior tag
válasz Mela Kehes #6857 üzenetére
Én már nem is emlékszem milyen. Inkább a kettőt azt is láttam már 0,79-ért.
encapsulation dot1q
-
Zozzer888
addikt
válasz bull84ghia #6861 üzenetére
Nekem csütörtökön volt formába, pénteken kb 320 kreditnyi cucc jött, szombaton egy 80-as... de gondolom ez ilyen
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #6805 üzenetére
Megvetted végül a Pocket informantot?
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #6864 üzenetére
Igen, akartam is írni mert gondoltam téged érdekel.
Negatívumot egyelőre az árán kívül nem tudok írni, mondjuk játékpénzből vettem.Pozitívumok:
Amivel többet tud a week calendarnál az az, hogy a naptáron kívül a gyári emlékeztetőket is szinkronizálja. Ezeket ezelőtt nem is nagyon használtam, mert macerás időpontot beállítani. Itt viszont elég arra a napra hosszan nyomni. (badge is van, többféle beállítással, még a mai napot is tudja mutatni mint a gyári)
Week calendarban probléma volt, hogy heti nézetnél a hétvégi napoknak kisebb hely van. Na itt van olyan nézet, hogy legfelül teljes szélességben mutatja mindig az aktuális napot. Van külön today és task fül. A Tasknál beállítottam a bevásárlást, így azt is mindig látom. Van még contacts fül, nem hoz több újdonságot, illetve notes, ahová jegyzeteket lehet beírni. Ez nem a gyári, ez saját és szerintem így nem is szinkronizál iPad-del. A program leírásában benne van, hogy vagy a gyári naptárral és emlékeztetővel szinkronizál, vagy pedig mindent google calendar, google task stb.-vel.
Ami még pozitívum, az a dropbox backup/restore.Ja, week calendarban, ha beállítottam egy naptárnak színt és beírtam neki időpontot (tehát nem all day), akkor csak előtte a pont volt olyan színű, itt viszont az egész szöveg.
Hirtelen ennyi, ha van játékpénzed szerintem nyugodtan megveheted mert azért kicsit borsos az ára. Asszem már lejárt az akció, mert csak egy napig volt, de gyakran ismétlődik. Kérdezz nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #6867 üzenetére
Plan and Note nem ugyanezt tudja? Vagy az nem tetszik?
Nézem a Pocket informantot de gyanus nekem az olyan app amiben ilyen távoli, kártya szerűen kirakott előnézeti kép van a programról, gyakorlatilag semmi nem látszik. Szinte az összes ilyen tipusú progit megvettem már úgyhogy van némi tapasztalatom a kiválasztás terén, de nekem valami itt bűzlik
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Itt mindenki ekkora üzletember, hogy nem elég a gyári naptár app?
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #6868 üzenetére
Na egy kicsit el is vetted a kedvem. Letöltöttem újra a plan and note-ot. Hát tényleg szinte ugyanazt tudja, a nézetet kivéve. Nem is tudtam miért töröltem anno, mire rájöttem most a próbálgatásoknál. Nincs benne badge, ami elég nagy hiányosság.
Blaise: nekem a gyáriból az álló helyzetes heti nézet hiányzik.
Szerk: ácsi! Most olvasom hogy van. Akkor ha beírok miért nem jelzi? Külön állítani kell? Miért nem találtam?
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz Mela Kehes #6871 üzenetére
Közben megtaláltam.
-
tvse1995
senior tag
Sziasztok, egyik ismerősöm kért tőlem segítséget csak az a baj, hogy abszolút nem ismerem az iOS-t.
Szóval egy olyan videólejátszó program kéne neki ami kezeli a külső feliratokat.
Egyébként ipad nem tudom hányra kell.
Mit ajánlotok?Előre köszi!
-
Blaise
veterán
Ingyenes Pomodoro technikát segítő alkalmazást használ valaki?
-
TheMarci
addikt
válasz Teszla_ #6883 üzenetére
Igen, pl. VPN-el el tudod hitetni, hogy máshol netezel fizikailag, mint ahol. Pl. Spotifynak kell, hogy havonta párszor belépj UK IP-ről. Ezt lehet proxyval, meg pár más módon megoldani, de legegyszerűbb VPN-el, amin át úgy tűnik, mintha az UK-ból neteznél. Jelen esetben neked 500 Mb-od van, amin át úgy tudj netezni, mintha UK/US-ban lennél.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
TommyNagz
senior tag
Győzzetek meg. Miért az nPlayer a legjobb?
encapsulation dot1q
-
Xero
nagyúr
válasz r3dsnake #6887 üzenetére
Na én is megvettem, mert miért ne. Nekem annyira nem létfontosságú, lévén fut a Plex media serverem, amit Plex app-el elérek akár Timbuktuból is. Viszont ez szemben az eddig favorizált régi verziós Ace Player-el szépen látja a Plex dlna osztását is.
Hasznos lesz, ha más környezetben pl egy NAS-ról akarok streamelni.Szóval összefoglalva: Plex mellett teljesen felesleges, de valóban kiváló cuccnak tűnik. A gesztus vezérlésért külön ötös.
szerk: Van viszont egy piszkosul nagy előnye a Plex-el szemben lokálisan. Lehetőség van a hangsáv és felirat váltására. Sajnos ezt a Plex még nem tudja, de már reportoltam az igényt.
(#6888) Tommy Da B1G: Használj Plex-et. Az áttolja az 1080p-t is. Megfelelő konverziót végez media server oldalon (OS X - Plex Media Server) és így kezedben lévő hw-nek a leginkább megfelelő formát streameli. Néztem így 140-nél pályán 3g-n keresztül az otthon ücsörgő MP-ról.
Arról az apróságról már nem is szólva, hogy gyönyörű adatbázist varázsol a médiák köré.[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Zozzer888 #6890 üzenetére
Appstore >Tunnelbear
Utana settings > VPN
Xero: nekem TP 1043 van, azon egy 500as vinyo. Mondjuk igy csak local van mediaszerverem, de nekem eleg igy. (De legalabb barmikor elerheto es alig fogyaszt. Kintrol meg ott az FTP, bar a feltoltesem eleve nagyon gatya.)
[ Szerkesztve ]
-
TommyNagz
senior tag
Xero (#6892)
Hmmmmm....WOL hackintosh-on hmmmm.....na most te raktad bele a bogarat a fülembe. Sorozatok hmmm....tájm masííín,....ccc backupok, szoftver telepítők hmmmm.....basszus fater s775-ös konfigja a 300W táppal pont jó lenne erre. (Éééés már meg is van az ok, hogy miért kell most azonnal alaplapot vennem Szeretek kütyükre pénzt költeni na )
[ Szerkesztve ]
encapsulation dot1q
-
Xero
nagyúr
válasz r3dsnake #6893 üzenetére
Nekem is ott lóg egy winyó a 1043-on, és ott van a Time Capsule is, bár ez utóbbi csak backup funkciókat lát el. Az ütőkártya nálam az, hogy Digi TopNet-en (80/25) lóg a hálózat, szóval az uplink nem gond szinte semmilyen esetben sem.
A Plex azért lényegesen többet nyújt mint egy egyszerű DLNA server. Nagyon komoly adatbázist kreál:
-
nullzero
tag
Angol szótanuló appot keresek, szerintetek mi a legjobb?
Már kb majdnem felsőfokon állok, szóval ne valami alapszintű gagyit.
Kösz! -
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz adamssss #6897 üzenetére
+1
Énis most tervezem a felsőfokúmat és én sosem tanultam így külön szavakat, mert ami nem ragad rám, azt feleslegesnek tartom külön megtanulni De persze elég sokat olvasok angolul újságcikkeket, ami ezerszer többet ér, mint bármilyen szótanuló app, mivel így tényleg azokat a szavakat tanulod meg, amik gyakran előfordulnak...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest