- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Köszi a válaszokat, Fifa és Sim City akkor beszerezve
Most nézem, amíg melózom mindenki döntögeti a rekordokat RR-ben? (:
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Xero
nagyúr
válasz Tyler Durden #6751 üzenetére
Nekem még van pár nyitott project, szóval legalább 1-2 óra mire elkezdem a mai adagot.
szerk: Túl sok időmet nyomtátok le. Rászánok fél órát.
[ Szerkesztve ]
-
TommyNagz
senior tag
-
addikt
Én este fogok odajutni csak, ráadásul olyan időket mentek, hogy néha totál elmegy a kedvem
Amúgy ha lóvét akarok farmolni, arra melyik versenyeket éri meg tolni? Eddig nem álltam le, hogy lóvét szedjek, de lassan muszáj lesz..Tommy Da B1G: Sim City Deluxe
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
r3dsnake
nagyúr
Hát ahogy itt döntögetitek a rekordokat, lehet, hogy jobb, ha nem veszek fel senkit gamecenterre.
Amúgy ez a hellokitty cucc nem akarja megadni a pontot...
-
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz Tyler Durden #6754 üzenetére
Alább írtam róla, hogy én hogy szerzek pénzt.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
addikt
válasz Mela Kehes #6757 üzenetére
Ok látom, köszi. Mondjuk csak annyi a bajom vele, hogy baromira amortizálódik a kocsi a kupákon, sokat kell javítani..
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz Tyler Durden #6758 üzenetére
Jaaa, hát úgy kell menni hogy ne törd össze. Amúgy ki kell választani azokat a pályákat, amiken viszonylag könnyű nyerni és széles a pálya. Nem egyszerű és inkább unalmas. A 911-en még van 3 tuning, aztán nekilódulok. Kb. Másfél hete csak a pénzszerzés megy.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Mela Kehes #6759 üzenetére
Értem én, de mikor az elején beverexem magam az élbolyba, akkor kénytelen vagyok leosztani pár bodicseket..
Most nem mondod, hogy ennyi lóvé kellett? Mit vettél vmi high-end szekeret full tunningal? Én tegnap megvettem az M6os BMW-t, azóta még összejött 100k, lehet lassan elkezdem vmelyik gépet tunningolni.."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz Tyler Durden #6760 üzenetére
Mint emlitettem minden autóm full tuningos, egyrészt arra kellett a pénz. Másrészt ha majd megveszed a 911-et rácsodálkozhatsz, hogy mennyi lóvé kell a fejlesztéshez.
-
Xero
nagyúr
válasz Mela Kehes #6761 üzenetére
Brahiból rányomtam megint a purchase restore-ra és megint visszaadta az előző szériás gyűjteményemet.
Harmadjára sajnos már nem adta ki. Fincsi kis bug. Vettem is gyorsan egy 911-est. Azt a szériát úgysem kezdtem még el eddig. -
Mela Kehes
Topikgazda
Magyarul kaptál ingyé egy csomó lóvét?
Néztem is, hogy két eredményem lenyomtad. Most én tartok ott, hogy töltenem kell, de utána...Visszamentem, erre nem látom melyik versenyen előztél meg.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Mela Kehes #6763 üzenetére
Pontosan. Ingyen visszaadta azt amit először rátöltöttem és amit először összeszedtem és megmaradt az első három csoportból.
Ez az idő kijelzés engem is nagyon bosszant. Nem értem, hogy miért nem lehet megoldani. Már írtam Nekik ez ügyben.
-
Zozzer888
addikt
Ti minden autót fullra húztok? Miért? A gép simán verhető az alappal, esetleg egy 10ezres futómű 'uppal is.Vagy Ti már egymás ellen toljátok?
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Ragnar95
félisten
válasz Zozzer888 #6765 üzenetére
Mindenki egymás ellen tolja, hiszen ez a játék lényege, hogy Time Shifted Multiplayer versenyek vannak... Ott meg néha a full tuningos autóval se egyszerű nyerni...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz Zozzer888 #6765 üzenetére
Hát nem tudom. Alap géppel nem igazán tudok folyamatosan nyerni. Az elején a focus-szal még így volt, de most már kell a tuning. Nem idegesítem magam, hogy gyenge a kocsi és küszködve nyerjek. De hát az a jó, hogy mindenki másképpen csinálhatja. A lényeg, hogy maximálisan leköt, a RR2 multiját már hanyagoltam is.
-
Xero
nagyúr
válasz Mela Kehes #6769 üzenetére
Na most éppen a 911-el futom az első Endurance-t. Most pause van, de elég szép eredmény lesz csak szólok.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #6771 üzenetére
Ma gyorsan végeztem munkákkal, nem is kellett sehova menni, meg éjszaka még úgyis dolgozom.
Az Endurance eredmény pedig egyre súlyosabb, de az autó már atomjaira hullott.
-
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #6773 üzenetére
Na meg is vagyok.
Az autó nullázva:De meg is lett az eredménye:
Ezeket kell jól beosztani:
Ráadásként, ez lett a 100. assist nélküli győzelem, szóval szép kerek verseny volt.
Kíváncsi vagyok ki lesz az első aki ezt lenyomja.
-
Mela Kehes
Topikgazda
Nem semmi, remélem ezt már megnyertem. Az a baj, hogy ha megdöntesz nem tudom a saját eredményemet.
Az assist nélkülit szerintem senki nem dönti meg. Elméletileg én is úgy megyek, de azt mondod nem így látod."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Zozzer888
addikt
válasz Mela Kehes #6776 üzenetére
Verseny indulása előtt, jobb alsó sarokra ráböksz és látod hogy mi van bekapcsolva Bár az automata fék,kanyarodás, ilyenek szerintem nem ott van.Passz Nekem csak autogáz+TC van bekapcsolva
-
Xero
nagyúr
válasz Zozzer888 #6777 üzenetére
Mind a kettő csak lassít. Sok olyan kanyar van, ahol fék nem kell, elég egy gázelvétel, a TC pedig nyilvánvaló okokból lassítja a kigyorsítást. Leginkább ezért tudok szinte mindenkit körbeautózni a kanyarokban. Játszom a gázzal csúszás határon és az az 5-10% pont elég is.
Én ezt látom:
Ez alapján valami tuti be van kapcsolva a fék rásegítés, kormány rásegítés és TC hármasból.
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
Topikgazda
A jobb alsó sarokban 3 off van, de most már nem bírom tovább, biztos az én hibám de mi az a TC?
Az automata gázt nem tudom kikapcsolni, mert tank módot használok. Jobb-bal kanyarodás, középen fék, gáznak nincs hely. Az iPad hátránya, hogy a döntögetős módban elfárad a kezem, meg nem is szeretem, idegesít."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Xero
nagyúr
válasz Mela Kehes #6780 üzenetére
TC = Traction Control (kipörgés gátló)
A control scheme nem befolyásolja az assitot, tehát ha mind a három ki van lőve, akkor ki van lőve.
Azt elhiszem, hogy fárasztóbb amúgy az iPad-et forgatni, de én analóg irányítás nélkül nem bírnám ki. Így is idegesít, hogy nem adagolható a gáz és a fék. Counter-Strike-on kívül szimulátorokon nőttem föl, szóval kicsit belém ivódott a dolog.[ Szerkesztve ]
-
Zozzer888
addikt
válasz Mela Kehes #6780 üzenetére
Akkor a gáz miatt nem adja be
TC- Traction Controll
(Saját autóban ilyen név alatt találod:
DSC (BMW) Dynamic Stability Control
VSC (Toyota) Vehicle Stability Control
VDC (Alfa Romeo)
DSTC (Volvo) Dynamic Stability and Traction Control )ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Xero
nagyúr
válasz Mela Kehes #6786 üzenetére
Látod ott van nekem is ki van kapcsolva.
Nekem úgy rémlik, hogy az elején (akkor még autó gázzal mentem) nem számolta nekem annak.
(#6787) adamssss: Én i4S-en tolom. Nincs a háznál iPad (Nem-nem lesz a következő frissítésig. Kibírom! Kemény vagyok! )
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
nah annyit beszéltetek RR3-ról hogy én is nekiálltam ( már hetek óta rajta a telón ,de eddig nem hajtott a kiváncsiság)
-
Xero
nagyúr
Mivel analóg és a döntögetés egészen jól imitálja a kormány mozdulatokat, ezért nálam ez a metódus sokkal jobb helyen van a ranglétrán mint a gamepadek (legyen az akár analóg joytstickes is). Nyilván nem hozza azt az élményt mint a jó öreg Logitech Momo (lassan már 8-10 éve szerintem, hogy megvettem ), de százszor kevésbé idegesít fel, mint pl az Xbox controller.
-
addikt
-
Zozzer888
addikt
válasz Tyler Durden #6796 üzenetére
Nekem csomószor bead, ha elég gyors vagy megtalálod őket, mielőtt "szét vállnak"
-
Xero
nagyúr
válasz Tyler Durden #6796 üzenetére
Két-háromszor megállítottam 1-2 percre. De azért nem olyan fárasztó az. Vezettem már le egy levegőre Miskolc-Stuttgart távot.
Egyébként legalább háromszor volt olyan, hogy a célegyenesben fogyott el az idő és még éppen átgurultam, aztán a célegyenes végén kifékeztem 1-2 autót. Nyilván tempót kell menni, hogy utolérd ezeket a sorokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.