Új hozzászólás Aktív témák

• Zsolt,72

aktív tag

válasz M1995 #40998 üzenetére

Igen, tényleg furcsa, hogy azokon a felületeken nem említik ezt, pedig elég volna egy link elhelyezése, hiszen ez az útmutató is „házon belül” készült….

Ezt is tudja natív módon az iOS, meg rengeteg minden egyebet is remekül meg lehet oldani az Apple által adott cuccokkal. Értem én, hogy nem mindenkinek szimpatikus és nem is volna ezzel baj, hiszen van más lehetőség, lehet választani. De az, amilyen lekezelő, durva módon állnak bele itt a fórumon (a felhasználók egy jól látható köre, 90 százalékban ugyanazok az arcok), sokszor elveszi a kedvem a fórumozástól, egyre gyakrabban. Inkább nem szólok hozzá, illetve újabban már meg sem nyitok egy hírt, ha az Apple vagy egy terméke a téma, mert csak a minősíthetetlen hangnemű leszólás, kötekedés megy, vagy a tudatlanság miatt történő számonkérés pl olyan dolgok miatt, amik évek óta benn vannak a rendszerben, de még mindig gúnyosan “követelik” stb. Ha pedig le mered írni, hogy elégedett Apple user vagy, akkor jön a birkázás, ostobázás, magas lóról beszélés, mindezt következmények nélkül lehet ezen a fórumon.

Életemben nem írtam negatív posztot egyik androidos témában sem, nem megyek oda köpködni, de azt meg tűrni kell itt, hogy ők retorzió nélkül csesztessenek minket. “Szép” helyzet, szomorú valóság.

No mindegy, ez úgyse fog jó irányba változni, itt divat okkal és ok nélkül rúgni az Almát, ez a “menő”.

Nah :) , kiírtam az elmúlt napok, hetek hónapok tapasztalatait, mehet tovább minden. :D

Új hozzászólás Aktív témák