-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acula M.D.
tag
válasz burgatshow #41022 üzenetére
Elnéztem a topikot
-
burgatshow
veterán
válasz Acula M.D. #41021 üzenetére
Mac-en igen... iOS-en nem.
-
vadkörte
addikt
-
vadkörte
addikt
válasz Drughi #41017 üzenetére
Pdf egyesítésre és szétvagdalására Windows-on a Pdf Merger & Splitter app-ot használom. Primitív, de teszi a dolgát.
Üdv. V. Körte
-
Drughi
addikt
válasz burgatshow #41016 üzenetére
Köszi,
ezt kerestem.
Windowson ez a print to pdf -
vadkörte
addikt
-
Drughi
addikt
Üdv,
Egy több oldalas .pdf doksiból szeretnék 1-1 oldalakat külön kimenteni. Ezt mivel, vagy hogy tudom a legegyszerűbben megoldani?
Sem a gyári, sem az adobe (ingyenes) app-ban nem találtam meg ezt a lehetőséget. -
WestBam
senior tag
válasz INGJOKE #41010 üzenetére
És elég hiányos is, mert nekem is vannak olyan appok amik biztosan futnak és nincs a fenti fesorolásban.
ITT egy sokkal bőségesebb lista, de ebben sincs benne pl. a Tubecasts, ami tuti fut, mert használom, szóval még ez sem teljes.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
veterán
válasz burgatshow #41009 üzenetére
Köszi. Elég karcsú a lista.
És már a Tuneln is fizetős... érdekes az apple musicba meg az adja az online rádiót ingyen, ha jól értem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Hátha valaki itt tudja a választ. Hol találok olyan listát, ami megmutatja melyik appok futnak CP alatt?
-
-
félisten
Köszönöm, próbáltuk már kikpacsolni meg vissza, a telefonokat is újra indítottuk. Nem tudom milyen változást hozott az IOS verzió, hogy ez történt.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
aktív tag
Igen, tényleg furcsa, hogy azokon a felületeken nem említik ezt, pedig elég volna egy link elhelyezése, hiszen ez az útmutató is „házon belül” készült….
Ezt is tudja natív módon az iOS, meg rengeteg minden egyebet is remekül meg lehet oldani az Apple által adott cuccokkal. Értem én, hogy nem mindenkinek szimpatikus és nem is volna ezzel baj, hiszen van más lehetőség, lehet választani. De az, amilyen lekezelő, durva módon állnak bele itt a fórumon (a felhasználók egy jól látható köre, 90 százalékban ugyanazok az arcok), sokszor elveszi a kedvem a fórumozástól, egyre gyakrabban. Inkább nem szólok hozzá, illetve újabban már meg sem nyitok egy hírt, ha az Apple vagy egy terméke a téma, mert csak a minősíthetetlen hangnemű leszólás, kötekedés megy, vagy a tudatlanság miatt történő számonkérés pl olyan dolgok miatt, amik évek óta benn vannak a rendszerben, de még mindig gúnyosan “követelik” stb. Ha pedig le mered írni, hogy elégedett Apple user vagy, akkor jön a birkázás, ostobázás, magas lóról beszélés, mindezt következmények nélkül lehet ezen a fórumon.
Életemben nem írtam negatív posztot egyik androidos témában sem, nem megyek oda köpködni, de azt meg tűrni kell itt, hogy ők retorzió nélkül csesztessenek minket. “Szép” helyzet, szomorú valóság.
No mindegy, ez úgyse fog jó irányba változni, itt divat okkal és ok nélkül rúgni az Almát, ez a “menő”.Nah , kiírtam az elmúlt napok, hetek hónapok tapasztalatait, mehet tovább minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thrustmaster Ferrari 458 Italia Edition perec
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia/Touch
- Dobozos új Lenovo Ideapad Gaming 3/ INTEL i5-11320H/16GB/512SSD/GTX 1650 4GB/120 Hz/Gari/