-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
válasz Mela Kehes #29550 üzenetére
A Fájlmegosztas alatt azok a appok vannak amikkel lehet,,valamint csinálni ". Pl.dokumentumokat belemásolni,vagy filmeket,stb. Elvileg a keynote -nak is ott kellene lennie.
-
Tempes
tag
Az ügyfélkapuból a PDF-et valamiért nem nyitja meg a telefonom míg az iPad igen. iBooks mindkettőn rajta van. Mi lehet a probléma?
-
veterán
Safariban az automatikus kitoltes alatt be van allitva nekem egy mastercard. Mikor egy oldalon vasarlok hogy tudom elohivni hogy ne kelljen allandoan beirnom? Krom alatt lenyomom a elso szamot es mar ki is tudom valasztani de safariban nem csinal semmit. Van erre valami megoldas?
3njoy the Lif3
-
-
veterán
válasz Ragnar95 #29555 üzenetére
A kereskedotol a Cib bank oldalara eljutva hiaba klikkelek a szovegeobozba ahova a kartyaszamot kell beirni, sajna nem latok a bill kornyeken semilyen , erre vonatkozo lehetoseget. Nah mindegy nem halok bele de nem ertem mitol nem mukodik...:/ pedig nem hinnem user error lenne mert safari beallitasaiban ki van toltve rendesen a kartyara vonatkozo resz.
3njoy the Lif3
-
Ragnar95
félisten
Valószínűleg programozói hiba, a weboldal van sz@rul megírva és nincs specifikálva, hogy milyen adatot vár el az a szövegdoboz, sima szövegmezőnél pedig nem működik az automata kitöltés.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
moleculez
veterán
11.0.2 megérkezett. Changelog alapján bugfix,leginkabb i8-n érdekes.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Word app-bán hol kapcsolhatók ki, hogy állandóan kijavítsa amit írok?
F.K.T.
-
galaxys80
veterán
Most ez komoly, hogy a Super Mario-ba világonként összesen 3 pálya van?
-
galaxys80
veterán
Van egy 4s-em 9.3.5-el.
Jött egy frissítés a Google drive-ra, de azt írja nem kompatibilis ezzel a készülékkel. Ami rendben is van, de akkor mi a fenének akarja lefrissíteni?
Folyamatosan ott a kis piros 1-es. -
galaxys80
veterán
válasz univerzita #29570 üzenetére
Most ugyanezt felajánlotta az AppStore is. Le is tudtam tölteni.Mégis le akarja frissíteni valamiert.
-
psg5
veterán
.pages fájlt lehetséges pdf-be vagy wordbe konvertálni? Sima szöveg van benne.
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
half333
őstag
Másnál is előfordul a Hangouts programnál h nem jelzi ha üzenetbérkezik,csak miután belép? Van valami megoldás?
-
Clemi
veterán
Létezik olyan alkalmazás, amivel a telefonnal be tudok lépni egy hálózat megosztott mappáiba és onnan akár letölteni valamit?
-
univerzita
addikt
A Apple lehetővé tette vissza tenni e régebbi iTunes verziót!!![link]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz univerzita #29578 üzenetére
Előbb az ios, most meg ez.
Mi van itt?A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Clemi
veterán
-
Clemi
veterán
válasz univerzita #29583 üzenetére
Azzal a programmal amit említettem, a hálózat scannelés azonnal megtalálta a PC-t és a mappákat, de a mappába belépve "Failed" üzenetet kapok.
-
Clemi
veterán
válasz univerzita #29585 üzenetére
Az a program egy kuka volt.... letöltöttem a FileExplorer nevű appot és az tökéletesen kezel mindent. A pro verzióal még mkv filmet is lejátszok a megosztott mappából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest