Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bittorrent topik
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PR-Telecom
- DIGI internet
-
IT café
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz Peter.70 #41394 üzenetére
Lacházára szoktam menni, többire nem jut idő, pedig a Rukkelre nagyon kinéztem volna.
1-2x voltam az orrfűi talin is. Oda is a szegedi banda miatt.
Augusztusban lesz a dömsödi strandon accord találkozó, na oda azért megpróbálok lemenni.#41399 Snoop-y: körvonalazódik egy garázs, úgy néz ki le tudom tenni, így októbertől betolnám
Rohadtul imádom, képtelen vagyok elengedni ezt az autót.[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
Qru
MODERÁTOR
Jaj nem biztos, hogy mindenkivel le tudtam pacsizni, amiért ezúton is elnézést kérek az érintettektől. De úgy éreztem magam mint a kisfiú a cukorka boltban, csak ámultam és bámultam annyi jó verda volt.
Sok pozitív visszajelzés érkezett szóval már szerveződik a következő találkozó.
#nincsbennetarcsi
-
Peter.70
addikt
Aki tegnap ott volt, szokott járni más Honda találkozóra is?
-
nandi17
tag
alakulgat
zöld megvilágitás kerül a rácsok mögé
rontana a motor teljesitményén egy sport dob +resonátor ,sportos levegő filter ?
07/436484_13664695_1045989068772223_1286639498_n.jpg] -
bbubby00
őstag
Nincs vlmi joido... igyis kimentek fiatalok?!
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
Qru
MODERÁTOR
-
Snoop-y
veterán
En inkabb valami ilyesmire gondoltam:
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Fkris
őstag
válasz Snoop-y #41374 üzenetére
300ért gyári alkatrészekből teljes motor és váltogenerál, elektronika felújítása 1000ft, és minden benzinnel megy, igazi vadállat!
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
zolynet
veterán
válasz z123456789 #41370 üzenetére
Ilyen egy mérsés: videó
Nekem 5-ösben lett mérve, általában max sebességfokozat-1 -ben mérnek.
A többi sallangot leírtam, értelmezni kell hogy a halványabb vonal egy gyári ats-é, azaz ennél a max teljesítmény olyan 190le és 210nm, azaz nyomatékban nem éri el a gyári 232nm-t.
Illetve azt lehet még kiolvasni hogy nagyon szarul van megírva a program mert pont ott ahol az erő kéne ~5000rpm környékén ott elgyengül a gép. Ezt orvosolja a reflash, szépen tükrözi is a görbe,hogy fokozatosan végig húz mint a barom.
Mi a különbség a két mérés között? ... hát erre most mit mondjak, olvasd el még 5x amit írtam fentebb és a lentebbi grafikonosba és valahogy tedd össze ... ha nem megy akkor engedd elLife is too short to stay stock!
-
z123456789
addikt
válasz zolynet #41368 üzenetére
Ja, ja nincs.
Gyári accordot írtál, mit tudom én, mit nem lehet ezekkel mókolni?
De full nem értem ezt a grafikont. A halvány az egyiké, a sötét a másiké. A halvány 189-en végződik, a sötét 200+ valahol. Mi a különbség a két mérés között? 0-ról gyorsítva, meg valahonnan 200-ról? Miért ír max 212PS-t mikor ment az főlé is?
Nem mindenki bújja egész nap az "ecu reflash" fórumokat, attól még érdekelheti. -
Snoop-y
veterán
-
zolynet
veterán
válasz z123456789 #41367 üzenetére
A logika nincs a tarsolyodban, pedig ki lehetne okoskodni, hogy typeS-ekről van szó a grafikonban.
Hát egy 100% gyári accord, ami 2.0 benya az hogy lenne már gyárilag 189le mérve? Naugye.Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz Snoop-y #41365 üzenetére
Reflash már megtörtnét.
Az a terv, hogy ha bent van a cai akkor is leméretem és ha kap egy leömlőt akkor is.
Amúgy kb ilyen lesz:Halványabb vonal: 100% gyári Accord, friss olajcserével (5w30) és új levegőszűrővel, OMV MaxxMotion 100-as benzinnel
Sötétebb vonal: Accord, 2003, 300+ekm, MOL95, ECU reflash, K&N CAI, Szergej féle leömlő és gyári átmérőjű kipufogó átmenő dobbalAzért az igen komoly hogy van olyan rész a görbében ahol 35-40le illetve 35-40nm különbség is van!
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
z123456789
addikt
válasz demars #41339 üzenetére
(#41339) demars
Még szerencse.
Nálunk 3 percet esett az eső.
Azta de közel lakunk egymáshoz.(#41344) -cobra-
Ha csapott, akkor szerintem mindegyik csúnya. 8G Sedan-t vennék. Accorddal versenyzett, tavasszal, de nem volt annyi mag.(#41350) -=Libria=-
Nekem sima comfort van, és ott van az állító, ahol mondod. -
nagyúr
válasz -cobra- #41344 üzenetére
Ugyan azt tudom mondani, amit a többiek. Nehéz szívvel, de a 9. gent. Jobban felszerelt, frissebb, talán kényelmesebb a futóműve is, a start-stop pedig a városi fogyiban tud akár 1 litert is spórolni, ami nagy szó!!!
Szokni kell a formát, és akkor lesz egy jó kocsid.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Debrecen környékén ismer valaki Honda bontót?
2009-es Jazz bal tükör kellene...Dani
-
JoolsNOS
veterán
válasz - = Zk = - #41356 üzenetére
Első körben cseréld ki a két izzót, hogy annak a hibáját kizárd.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
-cobra-
aktív tag
válasz hülyegyerek #41357 üzenetére
Az az igazsag hogy egyik haveromnak keresunk most nemetbol kocsit. Ő 8gen felé húz, utolso peldanyokra utazik, 10000 eur kornyeke a felso hatar. En ennyiert mar inkabb 9gent ajanlom neki, mert csak egy ujabb fejlesztes, 8genhez kepest joval felszereltebb. Belseje eg es fold, sokkal jobbak az anyagok es a forma, szerintem az eleje is szebb, a hatulja nekem se adja, de ugye ez szubjektiv.
-
- = Zk = -
félisten
majd reggel kiveszem a bal izzót és megnézem mi fog történni xD
ha felvillan a jobb, megmarom magam xD" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
EQMontoya
veterán
válasz - = Zk = - #41352 üzenetére
Hát ha tényleg kijön a 12v, akkor csak az izzó lehet szar, vagy nem érintkezik rendesen.
Az áram már csak olyan, hogy ha belemegy az izzóba, abból kigyün a foton.Same rules apply!
-
Aladdin
aktív tag
válasz - = Zk = - #41352 üzenetére
Hat, ha egy foglalatban ott a 12 volt, akkor annak az izzonak vilagitania kell, hacsak nem rossz az uj izzo, vagy testhibas a foglalat. Mert akkor terheletlenul ott a 12 volt.
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok
miért van az, hogy van izzó a tolató foglalatokban, de csak a bal világít. a jobb nem hajlandó. kimértem, kijön a 12V...új izzó van bennük
(#41340) Krisz0055
a tekerők mögött nincs csavar, ami fogja a panelt pluszban?! talán a két szélső alatt(#41345) hdanesz
bár az enyém enne ennyit[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Kobe
veterán
Acc 2.0i sportnál hol kéne lennie a fényszóró állitásnak ? Kézikönyv szerint a bal oldali panelen de nekem csak a vsa ki-bekapcsolo gombja van ott
Vagy ebben a fsjtaban automatikus lenne ? Ha igen hol lehet finomhangolni,ha rosszul erzekel ? -
-cobra-
aktív tag
válasz hülyegyerek #41346 üzenetére
Igen, mindkettőnél 1.8as Sport kivitel. Ami ugye 9gennél azért hordoz jó pár extrát pluszban (start stop rendszer, honda connect, drl, tolatókamera, 2 zónás klíma).
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
válasz hülyegyerek #41346 üzenetére
Ott nem tudom milyen a műszerfal, de ezzel is megkínlódtam.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
hülyegyerek
addikt
válasz JoolsNOS #41342 üzenetére
Ufo civicben szerintem némileg nagyobb beavatkozás lebontani a középkonzolt, aztán kicserélni a burkolatot. Mindegy, nekem az volt a lényeg, hogy kormányról tudjam vezérelni, ne kelljen a telefont, vagy a fejegységet nyomkodni, ha bejön egy hívás. 180-200-nál nem szeretek a kormányon kívül mást fogni
(#41344) -cobra-Szerintem a 9.gent nagyon elrontották külsőleg, de ugye kinek a pap...Motorról, árról nem beszéltél, az is azonos ?
[ Szerkesztve ]
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Gyors véleményeket kérnék pro/kontra. Melyiket vennétek a kettő közül 2011 FL 8gen Civic vagy 2012 9gen Civic. Ár és futásteljesítmény ua, tegyük fel hogy állapot is. Köszi!
-
JoolsNOS
veterán
válasz hülyegyerek #41297 üzenetére
Nem néz ki szarul. Majd dobok egy fényképet ha kész lesz. Még kell egy fiók. Amúgy nem az id3 a lényeg, hanem a hangminőség. A kb 12 éves jvc fejegységem ment bele, de ég és föld a hangminőség, pedig a hangszórókat még ki sem cseréltem. Az viszont tény, hogy a keret kicsit hézagos a bal felső ívnél.
-
Krisz0055
újonc
Sziasztok
van egy ep4 honda civic 7 gen-em és nem működik a szellőző középen és az álltókapcsoló, bárhova tekerem mindig ugyanonnan jön a levegő (két oldalt ablak láb középen semmi levegő nem jön) mi lehet a probléma ?Megpróbáltam szétszerelni félig sikerült is de valami nem engedte a fórgokapcsolóknál és nagyon rángatni nem mertem hátha elszakad valami
[ Szerkesztve ]
-
demars
addikt
válasz Peter.70 #41299 üzenetére
Megúszta, semmi sem látszódik rajta.
Z123456789: kb 3 percet esett a jeges eső, és bő csapadékkal. Jég nálunk nem volt olyan nagy.
Zoly: ki van töltve ha jól emlékszek. Barbacs, GY-M-S Megye
Ha nincs korrigálom ha gépnél leszek.
Szerk: való van nincs a városnál semmi. Bocs, úgy rémlett anno beírtam.[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
honda23
aktív tag
-
Dashes
őstag
úgy látszik front van peace
civic 6g(3d) csomagtér tálcát/lapot cserélt valaki? ajánlott darab?
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
válasz wierra #41330 üzenetére
Nem osztottam semmilyen eszet. A velemenyemet fenntartom. Nem mondtam hogy rossz szerelo vagy direkt hulyesegeket javasolna mert ezt nem hiszem.
Az meg hogy en mit varok el mikor szerelohoz megyek az az en dolgom es had irjam mar le (ehhez mondjuk mi koze van annak hogy hol elek ezt nem is ertem hogy jon ide?).
Erre valo a forum ha nem tetszik akkor nem olvasod. Leirtam hogy az ilyen hozzaallas nekem nem tetszik kesz passz. Mit kell itt bevedeni barkit isNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Integra2951
újonc
Sziasztok!
Eddig csak néha-néha read only voltam,de most megirom az elsö hozzászólásom.
Örülök neki,téma vagyok a fórumon.😁
Sok sarkitás mellett viszont már nem tudok elmenni....
Nem magyarázkodni kivánok,nincs is miért,csak az én nézöpontomból is leirnék 1-2 dolgot.
Sokszor teljesen feleslegesen javaslok bizonyos alkatrészeket,olajat,bármit úgyis az a reakció hogy "azt olvastam egy fórumon,jó abba az XY márka".... Sőt,jobb a gyárinál is. Rendben,nem vitatkozom. Már.
Ha egy hibának a tuti megoldásáról van szó,és megmondom mennyibe kerül a javitáshoz szükséges alkatrész akkor már nem is zavaró a hiba.
Nem fogok mindenkivel leállni vitatkozni,és hagyni meggyözni magam arról amit egy "szakács" mond az autószerelésröl. Ha jobban ért hozzá valaki mint én akkor csinálja meg magának.
Vannak nálam jobb szerelök,meg olyan is aki olcsóbban dolgozik.
Viszont nem gondolom azt,hogy szarnék az emberek problémájára. Mivel régóta ebböl élek,és ebböl is szeretnék ezért ezt nem teszem meg.
Úgy érzem mindenkihez korrekt módon állok hozzá,de vannak olyan dolgok amiket én sem tudok megoldani.
Sok minden mást viszont megoldok,amit más nem tud/akar.
Azt is el kellene tudni fogadni,hogy igenis vannak bizonyos tipushibák minden autónál. Sok pénzért rövid idöre vagy véglegesen javitható. Ezekért nem rám kellene haragudni,hanem a gyártóra/fogyasztói társadalom termékeire.Szép napot mindenkinek!
Tóth "Integra" Imi
-
Peter.70
addikt
Szerintem a fórum arra való, hogy ha valakinek valami gondja van, akkor segítséget kérjen. Ha adabszurdum többször felteszi azt a kérdést ( ésszerü határok között), akkor azzal nincs semmi baj sztem. Kövezzetek meg nyugodtan emiatt
-
Kornel
veterán
Tudjátok mit?
Hagyjuk az egészet, én offolom magam ebből a topicbol, hogy a többiek jó szájízzel maradhassanak itt.
Én értelmesen kérdeztem, és utána értelmesen mondtam el a véleményem, de ha ez ennyi embernek okoz gondot, akkor továbbra nem teszem itt.
Aki segített, annak koszonom szépen, lehet pár embert privátban akár meg fogok még keresni, amennyiben nem gond nekik. -
wierra
senior tag
Amióta nincs köztünk Integra Bandi, azóta úgy csökken a fórum színvonala, mint a magyar életszínvonal. A magam részéről követem szabonagyur példáját és offolom a ph ezen részét. Remélem, hogy sokak nagy örömére és megelégedésére.
Nem kicsit vagyok rosszul attól, hogy emberek itt féligazságokat és kontextusból kiragadott állításokat hangoztatnak, a többi pedig lelkesen bólogat rá, meg osszák az eszet külföldről de úgy, hogy fingjuk sincs a valódi háttérről. Nem baj, jó lesz ez így nektek.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Qru
MODERÁTOR
Jó lenne ezt az ovis "nem leszek a barátod" szintet elengedni. Eddig tök normális mederben folyt a dolog, segítettünk akinek tudtunk. Most meg megy a hiszti meg a személyeskedés.
#nincsbennetarcsi
-
Snoop-y
veterán
válasz wierra #41324 üzenetére
De talalkoztam sot szerelte is az egyik kocsimat anno (sok evvel ezelott valami kis udvarban volt akkor muhelye)
Hat nem tudom de nekem Kornel nem tunik faszari emberkenek aki nyaggatja a szerelot mikor meg kell venni a Honda szurot meg a gyari alkatreszt hogy hat nem lehet valahogy okosban tescoalkatreszbol is megcsinalni?
Teljesen jogos elvaras szerintem ha elmegyek egy szerelohoz es az azt akarja hogy ne csak egyszeri vendeg legyek akkor mivel o a szakerto ne inditson el olyan uton ami erdobe vezet. Es mivel Imi nem hivatalos markaszerviz nyugodtan megmondhatta volna, hogy azt amugy ki lehet cserelni minosegi alkatresszel dolgozva 10-ed annyiert.
Nem kiseloadas kell hanem info es igen amugy kifizetem ( ha hozza jarok vissza)
Ettol lehet o meg terez anya reinkarnacioja is es MacGyver egy szemelyben.
Masik fele hogy Kornel ha jol ertem nem feltetlenul ezen akadt ki hanem a hozzaallason hogy hat ez ilyen es kb szokjad megfele ami a mai autoszerelok hozzaallasat tukrozi kb (ne kelljen semmi bonyolultat csinalni csak cserelni a kopo fogyo alkatreszeket nos ilyenkor en is kb bemegyek a kwikfitbe azt osszelegozzak 2 perc alatt es akkor olcson meguszom vagy elmegyek a szakihoz ha olyan problemam van es akkor kifizetem az osszeget a szakertelmeert)
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Kornel
veterán
Ha valaki félreértette a mondanivalón, akkor tiszta vizet öntök a pohárba.
Imi szerintem nagyon jó szerelő, soha nem állítottam mást.
Teljesen korrektül végzett a munkával amit megbeszéltünk.
Viszont ahogy Snoop-y kolléga is leírta itt, a 8 gen itt-ott gyenge minőségű, ezekre szeretnék költséghatékony, de normális megoldást.
Nem hiszem, hogy ez olyan nagy dolog lenne, vagy csak nekem túl magasak az elvárásaim.**És soha nem kértem, hogy bárki ingyen foglalkozzon a problémáimmal, természetesen az átvizsgálás munkaidejét is kifizetem.
[ Szerkesztve ]
-
wierra
senior tag
válasz Snoop-y #41323 üzenetére
Kérdezni tudni kell. Ennyi erővel tarthatna minden kérdésről kiselőadást fél órában. Gondolom a fejtágítás idejét Te sem fizetnéd ki.
Már csak zárójelben kérdezem (sőt, ez inkább csak költői kérdés), hogy találkoztál-e már valaha Imivel, mert hogy nem ismered, abban biztos vagyok.
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Snoop-y
veterán
válasz wierra #41320 üzenetére
Mondjuk a korrektseghez az is hozzatartozik egy szerelo reszerol mikor valaszol hogy gyarilag egyben kell cserelni a fel kocsit viszont van 10-ed annyiert megbizhato megoldas. Ha a szalonban kerdezed nyilvan az elso lesz a hivatalos valasz es nem fogjak azt mondani hogy alljal neki kutatni.
Ezt egy Honda szerelonek tudnia/emlitenie kellene.
-
Kornel
veterán
válasz wierra #41320 üzenetére
Nem tudom.
Őszintén.
Csak azt, hogy meg van repedezve, és cserélni akarom.
Nem sos, de fel éven belül.
Nyilván ha csak hátsó híddal együtt együtt lehet, akkor nem fizetek érte 500k-t, gondolom ez érthető.
Ha van 40k-ert jó minőségű aftermarket szilent, akkor van rá megoldás, ha jól gondolom.
Egyébként indulásnál és 1-1 ritka esetben hatul nyikorog valami, a futóműben.
Nem a gátló, tehát szerintem a szilent lesz az.
Persze lehet még pár dolog, de ugyanilyen eséllyel lehet az a szilent is.
Ha ez a civic tényleg ilyen gyatra minőségű, akkor tényleg inkább eladom, az nem létezik, hogy nyikorgo logo futóművel kell járnom, amit majd a generátor sipolasa nyom el csak. -
yodamester10
őstag
-
wierra
senior tag
válasz Kornel #41314 üzenetére
Csak a korrektség véget; az a kérdés "véletlenül" nem úgy hangzott, hogy mi a gyári megoldás a hátsó szilentek cseréjére?
-
Snoop-y
veterán
válasz Kornel #41314 üzenetére
Az utolso generacios civic 8-9 mar broken by design vannak idegesito hibai
Nyikorgo fos kuplung,lengokarok olyanok mint a ropi, nemelyiknek ugye eleve gyari hibas a lengescsillapitoja hatso futomu egy kalap fos raz mint a picsa es meg sorolhatnam (ezekkel mind egyutt lehet elni csak pl en is autobuzi vagyok es ket tipusu autot viselek el:
ui: amugy nem veletlen hogy japanban tok mas a 8 gen civic meg csak nem is hasonlit az europaira
Atlag csaladi/rohangalos kocsi:Ebben az esetben elvarom hogy a kocsi kussban tegye a dolgat (nem nyikorog nem zorog nem csattog nincs menetzaj relative jol pakolhato)
Sport auto:
Itt nem igazan zavar ha a sport szilentek miatt a vonalfelfestest is erzem az uton (hozza kell tennem hogy ennek dacara kenyelmesebb volt a bubu) vagy akar rezonal az egesz mert a valtot Group N-es bakok tartjak.
Igazabol en asszonynak egy Accordot akartam venni de meg lett vetozva a csomagtarto miatt
-
runner 125
nagyúr
válasz szabonagyur #41219 üzenetére
Először is elvinni normális helyre, h felpolírozzák. Brutálisan mosási karcos.
A kédergumit meg max cserélni tudod, egybe az egészet. Lehet annó feszegette valaki, magától ritkán esik ennyire össze."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Fkris
őstag
válasz bbubby00 #41260 üzenetére
Ha elől van az antenna vége, akkor sistereghet a rádió, én ezzel küzdök most, bár az első kiadásom van!
Erre érdemes figyelni
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Kornel
veterán
válasz szabonagyur #41307 üzenetére
Gyere el talira, és megnézheted hogy miről beszélek.
Amennyiben másokat is zavar, akkor nyugodtan abbahagyom, és nem írok ide egy sort se, természetesen a többi topicba igen, amíg nem zavarok másokat.
Ellenben szerintem ezek a témák,amiket feszegetek 8 gen civicnel elég kényes témák.
A szerelőnek nincs rá bejáratott (könnyű) megoldása, ezért az a válasz, hogy jó az úgy, típushiba, meg kell szokni?
Ld. Kolléga segített itt hátsó szilenteket találni, holott a szerelő válasza az, hogy csak hátsó híddal együtt lehet cserélni.
Már megérte feltenni a kérdést, mert igenis ki fogom csereltetni, ha csak jövőre is.
Kormánymű, generátor ugyanez a szitu.
Lassan kiderül, hogy mindenre van egzakt megoldás, csak meg kell találni a megfelelő szakit.
Köszönet az eddigi segítségért a forumtarsaknak[ Szerkesztve ]
-
yodamester10
őstag
Tudtok ajánlani valami matt színű fekete normális külső műanyagápolót?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Témához: Nem mellesleg engem is baszottul zavar, ha valami csörög-zörög-nyikorog és a szaki azt mondja, ez ilyen. Akkor ez ilyen eladós dolog lesz vagy keresik valakit aki megcsinálja. Elhiszem, hogy vannak dolgok, amiknek nyűg a cseréje, de nem a két szép szemünkért dolgozik, hanem forintokért, amiket kifizetünk.
Nekem is mennem kell valakihez aki megmondja miért koppan az eleje, miért nyikorog még mindig valami hátul, ami fékezésnél elhallgat (cserélt féket hátul kompletten), be kell kenni az első szélvédőt mert nyikorog lehúzásnál, stb.
De aki jön talira majd röhöghet rajta.
-
Qru
MODERÁTOR
Vegyél prémium acc-ot és akkor elrejtheted a hsz-eit ha ennyire zavar.
#nincsbennetarcsi
-
Snoop-y
veterán
Ami eppen nem erdekel azt en at szoktam gorgetni
-
félisten
-
nagyúr
válasz szabonagyur #41305 üzenetére
Nemértem, zavar, ha valaki törődik az autóját érintő dolgokkal, illetve kicsit körülményesebb az átlagnál?
És ezért dobbantok a topicból, képem töröl, sóval behint?Nem baj, ha nem értem?!?!?!
Viszlát!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Nigrin
csendes tag
-
zolynet
veterán
válasz z123456789 #41295 üzenetére
Merre volt ez?
Adatlapodon (demarsén) sincs kitöltve város, legalább abból lehetne tudni.
Bp 22. kerület semmi nem volt, szerencsére nem erre jött akkor.Life is too short to stay stock!
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest