Hirdetés
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- A felhőből segítik az automatizált tőzsdézést az új AI-modellek
- EU: a Facebook, a YouTube és az X is többet tesznek a gyűlölet ellen
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
sziasztok, már hosszab ideje edzek, lassan 1 hete. igaz közben többször kihagytam, de már tudom hogy jó úton járok. szerintetek érdemes lenne beszereznem valami tömegnövelőt? fehérjét nem szeretnék szedni mert úgy hallottam abban sok a protein.
kösziyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
amúgy szerintem is azzal lehet felhozni a húzódzkodást hogy nagyon gyakran csinálod, akár naponta többször is.
elég egy széria max ismétlésselnyilván akinél alacsonyabb a testsúlya annál gyorsabban fog nőni az ismétlésszám
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Coccolino_O #40109 üzenetére
úgy emlékszem az AT AT az a birodalom visszavágban volt az a teve szerű b@szottnagy lépegető
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz BÁ Nutrition #40100 üzenetére
"A(z) .NET Framework 4.5 nem támogatott ezen az operációs rendszeren."
xp sp3am van
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz drogery #40096 üzenetére
akkor nemtommivan
ezta mikro.net.frémwörköt kéne letöltenem, mert kell egy progi telepítéséhez, de nem tudom honnan letölteni mert nem gyün beja mikroszoftos oldal. egyseyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
megszűnt a mikroszoft? nem tudok felmenni egy oldalára sem [link]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz SchumiBácsi #40032 üzenetére
alapvetően nem olyan olcsók a súlyok ha sok kell de egy 20 kilósért 10 felett nem szabad kiadni
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz SchumiBácsi #40030 üzenetére
22 kiló az komoly 150ért
-
BÁ Nutrition
addikt
[link] kár hogy nincs Márk, szórakoztatni lehetne ilyenekkel
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz drogery #39988 üzenetére
nem tudom, ha nagy súllyal dolgozol akkor nem biztos hogy egészséges lenne ennek a súlyzónak a használata.
mondjuk nyomsz 2-3 ismétléses maxot, kicsavarja a karod és nem tudod eldobni, mert beakad a kézfejed. és kész is a törés/ficam
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
ez érdekes leszyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
nekünk a keret 60 környékén jött ki, de úgy készült volna hogy piacra megy akkor 160ból se lett volna meg.
mert ugye munkabér + szerszámkopás + adók tömkelege, ja illetve akkor még az áfa is jelentős úgyhogy inkább 200
de rendkívül sok múlik a kivitelezés minőségén, mert összeokádni lehet 2 nap alatt is valamit, meg két hétig is tarthat ha igényes vagyyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
arról volt szó hogy megépíti magának, csak ötletet adtunk hozzá, ahelyett hogy haszontalan gépet épít csinálhatna vmi normálisat is. bár nem fog mert beleszeretett az arnold gold sportot idéző tákolmányába.
ráadásul egy ilyen keretet megépíteni is egyszerűbb, használni is 10x hatékonyabb. masszív, terhelhető a végtelenségig, meg olcsóbb is, ill ha minden áron extrázni akarja akkor rengeteg felépítményt lehet hozzá csinálni
régebben láttam egy jutyubos videót, ott valami egyetmi csarnok volt telerakva keretek sokaságával, rommáextrázva. asszem harvard, duke is..stb
majd utánnalesekyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #39887 üzenetére
az az érdekes hogy naturálban még eltérőbb lehet egyes emberek fejlődése azonos körülmények között.. ezért is van annyi teóra
míg koksszzal jó a 4*8at nyomgyá móccer szinte mindenkinek
persze egy világbajnokságra készülő testépítőnek ott is kell a finomhangolás
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz SchumiBácsi #39857 üzenetére
már rég egyértelmű hogy beleszerettél az elképzelésedbe, szal nem értem miért kérsz tanácsot ahelyett hogy elkezdenél edzeni
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz SchumiBácsi #39854 üzenetére
a kevesebb néha több...
sokkal többet érnél egy tisztességes kerettel meg egy dönthető paddal...
a fekvenyomásnál biztos vagy benne hogy el fogsz férni? könyöködnek nem lesz útban semi?youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
annyira sokat keresnek hogy kb netto100-110
de mindent ki lehet forgatni
a körzeti megbízott keresi a legtöbbet tiszthelyettesként ahova normál esetben 10-15 év után jutnak el
ezt ha megszorozzuk kettővel akkor valóban kijöhet ilyen netto 2500, de ez pár alkalomgyárba átfordítva egy technikus keres 170-250 nettot(nyilván nagyobb szélsőségek is vannak) és ha megszorzod kettővel mert bement ünnepnap, vagy vasárnap vagy valami egyéb olyan esemény kapcsán amikor nem kellett volna akkor neki is kijön ugyanez az órabér
de ha ezt szorozgatod 168al akkor max feleslegesen dühíted magad hogy a paraszt rendőr miért keres ennyit, ráadásul még tévúton is jársz a valósághoz képest
ugye a 2500-al ilyen netto 400k körül járunk már ami egy kapitánynak se biztos hogy megvanyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz emiki6 #39838 üzenetére
5000 forint lehet csak nem neki
arra gondolhatott hogy ha van vmi rendezvénybiztosítás ahová kérnek rendőröket akkor ennyit kell perkálni
a rendőr meg kb kap 500 forintotyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz wertigo1984 #39825 üzenetére
én azt hittem te rendőr vagy
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz wertigo1984 #39823 üzenetére
"Multkoraban a coupe valtozataval roki helyre voltam kenytelen beallni, mert elegge szeles es egy hely nem volt eleg."
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Shadowbull #39804 üzenetére
ráadásul a kép is lehet csalós, egyik részed picit közelebb van a képhez és elmennek az arányok
tipikus példa mikor a 40 centis csuka 1 méternek látszik a horgászhoz képestyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Shadowbull #39802 üzenetére
nem tudom miért kéne neki testépítő mértékű lábizomzat csak hátráltatná..
ráadásul felső testre sincs neki. szerintem nem vészes a különbségyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz dojcsáklaci #39728 üzenetére
"hatóanyag-mátrixon alapul"
szerintem tuti van benne valami tudományos génaktivátor, és sejtszintű enzim stimulátor mutáns ősrobbanásos bedurrantóval
meg ilyenekyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz barisj #39716 üzenetére
lidlben van pedig, világoskék dobozú linessa vagy mi
csak túrkálni kell mert minden tálcán csak 3 db van és elkapkodják.
nem értem a lidülnek ezt a húzását, nyugodtan hozhatnák külön is de nem[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #39712 üzenetére
asszem a szpíd ilyen
de amúgy lecitin, koffein, taurin, vagy vannak kombók mint a plussz exxtra arktív pezsgőtabi.
ez utóbbit szoktam használni tanuláskor, nálam ez volt a nyerő. kb fél óra alatt annyit megtanultam mint alapból 2 óra alatt [link][ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz korcsillio #39540 üzenetére
dicker szolgálatban
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Dicker #39433 üzenetére
ja, de lehetőleg olyat küldj amin nem ismerünk fel valakit, szal Molnár Petis stb képek kilőve
radnix: ha jól emlékszem kb 1000-1500 egységenként
napi 4-24 között tolnak, attól függően kinek mennyi pénze van, meg mennyire hülye[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Radnix #39429 üzenetére
az is csak itt nem
az a durva hogy sokan fel sem tudják fogni hogy mennyi kokszot bevernek azok akik amatőr szinten komolyabb versenyeredményeket érnek el. a komolyabb alatt mondjuk már egy szuperbadi 5ik hely is értendő. ehhez képest egy sima qra kb egy lepkefinggal van egy szinten. közben meg Misi ugyanúgy el van könyvelve kogszosnak stb. pedig igazából God is naturálnak tekinthető az amatőr versenyzőkhöz képest.
de amikor azt nézzük hogy ki izmos akkor azt a Kathi Bélától számítjuk felfelé
ezért is van az hogy januárban azzal kezdődik minden év hogy na majd idén kigyúrjuk magunkat, de sosem leszünk izmosak, mert nem baxunk magunkba 2-5 millió ft kogszot évenként
sőt még az egész topic se tolt be annyit az elmúlt ~7-8 évben mióta ide írogatok[ Szerkesztve ]
-
-
BÁ Nutrition
addikt
lehet majd az idő megoldja még csak pár éve tolod
Kolosanyi: én azt a 100*100at kb 20 perc alatt toltam le pénteken, most is érzem. persze kérdés hogy ez jó-e vagy sem.
meg mondjuk az maxomhoz képest ez mondjuk kb60%os súly[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #39323 üzenetére
nekem a vége felé olyan mint mikor izomlázam lenne, meg picit görcsol nyomás közbe is, nice feeling
de biztos nem ezért nem vagyok izmos, mert nem olyan rég vezettem beyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #39321 üzenetére
"3 gyakorlat az adott izomcsoportra 3*14 ism. majd 80% súly 3*16 majd 60% 16-14-12 ismétlés"
nyomsz 100ba 3*14et
majd 80ba 3*16
majd 60ba 19-14-12én néha olyat szoktam melledzésen hogy bemelegítés után nyomok 100ba 100-150et és nem csinálok semmi mást (nyilván nem egy sorozatban, a gyengébbek kedvéért )
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #39152 üzenetére
azért mer nem erős senki ott
ha 140 körüli a maxod akkor már nyomhatsz 40et a 60ba szerintem. persze valamennyire adottság, ill lehet fejlődni mindkét iránybanaz 6-8 éve nekem volt olyan is hogy mondjuk volt egy súly amibe csak 1et tudtam nyomni mondjuk, de 10 kilóval többe is tudtam nyomni egyet
ill hogy amibe 6ot tudtam ahhoz képest 30 kilóval többe is belenyomtam.Janesz mondta hogy Etilin pl 80ba nyomott 8at vagy 10et de 90be már egyet sem tudott. mondjuk ez eléggé a másik véglet már
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #39146 üzenetére
az a lényeg hogy neked az nehéz ilyen ismétlésszámnál.
én se nyomok bele 50et a 100ba, akkor sem ha ráállok, és csak ezt erőltetném. legalábbis szerintem nem érném el.mi a célod? mennyit akarsz belenyomni egyeltalán?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #39117 üzenetére
az a baj hogy "gyenge" vagy, ezért nem megy nagyon több. én belenyomok a 60ba szvsz 70-80 körül ha jó formában vagyok, nem edzek erre külön, csak olyan kevés a súly hogy bemelegítésnek is épphogy megteszi.
szerintem a 100ba is 30 környékén tudnék nyomni valahol. a Kati Béláék meg azon versenyeztek anno hogy egy levegővel ki tud többet nyomni 200ba
Mészáros nyert 13 ismétléssel asszemszal próbálj meg erősödni és lehet jobban fog menni. néha nem is árt váltogatni a kettőt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Woodslave #39101 üzenetére
csak a magyar ifbb versenyek naturálok, szúrópróba szerűen ellenőrzés is van. nem tudtad?
ezért van az hogy egy magyar bajnokságban kb van 10 versenyző az összes férfikategóriában együttesen, hozzátéve a fitness vonalat ill a gyerek kategóriákat már van versenyzőjük azért, ja mondjuk most indították ezt a díszbuzi kategóriát is a vv krisztofel szintű embereknek, úgyogy elvannak
nyilván egy Prága, vagy Madridi versenyen vagy arnold classic jurópon szóba sem jöhet semmilyen ellenőrzés
képmutatás volt ezt kiírni.főleg úgy hogy tudok olyan elnökségi tagot a magyar szövetségnél aki annyira tele volt verve kokszal 2 éve hogy besárgult tőle a feje. májfunkciók gondolom rendben voltak
-
-
BÁ Nutrition
addikt
meghalt Greg Kovacs. most olvastam a sárgán, azt hittem idősebb volt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Mr.RiK #38963 üzenetére
örülj neki hogy izmosnak látod magad
ha tovább folytatod a gyúrást majd nem fogod, szal szerintem inkább teniszezz vagy fegyenc edzést tolj, hidd el jobban jársznem beszólásnak szánom
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Dell notebook topic
- Linux haladóknak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Notebook hibák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest