-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz batai15 #86571 üzenetére
Hogymi? lol.
Melyik az életképesebb, egy izmos nő, vagy egy nem izmos nő?
Ha van rajta izom még nem jelenti feltétlenül azt hogy durvábban néz ki mint a férfi. Ha mégis, akkor megvan a motiváció hogy miért eddzél rendesen#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz batai15 #86568 üzenetére
Valahogy sosem értettem ezt a tévképzetet, hogy ha az átlagnál izmosabb egy nő, akkor miért kell tőle tartani. A képeken, főleg az ilyen beállítottakon jóval nagyobbnak látszik, élőben meg szerintem a fél fogunkra se lenne elég ;D Na jó talán mégis, de azért annyira ez még nem extrém, a már nem létező Ms. Olympia az volt.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz goodboy007 #85498 üzenetére
Mehet ugyanannyi, gondolom ahhoz is van adagolókanál...
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Cassidey #85426 üzenetére
Tényleg van olyan hogy odavágják a kulcsot? Szerintem azért ilyen parasztok az eladók meg a barátaik (már akik) mert hagyják nekik. Be kell szólni hogy állítsál magadon gyökér.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Morris #85267 üzenetére
Ezt akárhogy is értetted, nem hangzik valami jól.
Vagy túl nagyok az elvárások, vagy valamit nem jól csinálsz, de a kémia csak átmeneti megoldás, mondjuk a linkeden nem tudom mik vannak.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Cassidey #85202 üzenetére
Fitnesspitsa mindenhol van, ahol tartanak ugribugri órákat.
Mondjuk nálunk is van egy lányka aki egész végig a seggét nézi a tükörben, amikor meg nem, akkor mindig úgy alakítja hogy pucsítson. Annyira amúgy nem jó csaj, de legalább fullgáz. El is neveztem Bitchynek.Azért mert a többi terem sem olcsó, még nem korrekt az évi ezer forint emelés, főleg hogy kb mindenhol egyre többen vannak. Mondjuk a Béláék termei jól elszívják majd a vendégeket más termekből. (Főleg a miénkből remélem )
(#85205) kolosanyi:
"Nem voltak szégyenlősek, azt kell mondjam feldobták az edzést."
Én nem szeretem az ilyet, mert elmegy a vér a kellő helyről.
(#85226) stickrs: Az igen, 4+ g koffein az nem gyenge! Csoda hogy nem fröccsentek ki a szemeid.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Cassidey #85197 üzenetére
Meg akartam kérdezni mennyi a havibérlet, de időközben faxbukon megtaláltam. Hát jól el vannak szállva az árak, Budapesten már alig van terem 10K alatt. Azt se értem miért van itt is az a divat hogy fasziknak egy ezressel drágább, csakhogy egyenjogúság vagy mi a rák
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz #04230330 #85082 üzenetére
Egyszer a War Machine-t próbáltam, de rohadt szarul lettem tőle, remegett a kezem, és úgyéreztem jó lenne egy kétórát magzatpózban feküdni, mint egy kisbaba. Szóval az ilyen cuccokat inkább skippelem, kávé max, vagy ginkgo biloba vagy mi a frász.
-
Apollyon
Korrektor
Megkérdeztem teremben van-e új szájtek ízekből 1-1 adag, me' hadd próbájjam má ki.
Aszondja van, ennyi meg annyiba kerül + a tej. Mondom, hogymi?? .. és tényleg, ott alapból tejjel turmixolják a fehérjét, hacsak nem szólsz hogy vízzel kéred. Bráfó.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz brownus #84913 üzenetére
De jó lenne már ha nem hirdetnéd ebben a topikban is az agyhalott lobbi dumádat.
Főleg ez a mindenkit homofóbozás, na az a primitív. (pláne hogy azt sem tudod mit jelent) Meg azt sem értem, te mi a francnak erőlteted amikor neked igazából semmi közöd hozzá (?), na meg amellett hogy senkit sem érdekelne, és csak bosszantja azokat, akiket egyébként eddig egyáltalán nem zavart ez az egész.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz szőröscica #84557 üzenetére
Az új ízekből nincs vödör, és egy jó ideig még nem is lesz, nálam ezért offos. Mondjuk ha lenne is, én előbb azért kipróbálnám a teremben az ízeket mielőtt beruházok rá.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz Woodslave #84230 üzenetére
Akkor semmi gondja nem lesz. Ha lenne, akkor érződne a szagán, vagy minimum az ízén. Én az éjjel sütött húst kint szoktam hagyni (letakarva) mindig, mert nem fogom megvárni amíg kihűl, melegen meg nem rakom hűtőbe...
-
Apollyon
Korrektor
válasz Woodslave #84223 üzenetére
Én pl. ha este 10-kor sütöm meg, akkor még simán jó lesz reggel hatkor. De csak akkor ha frissen sült, ha már jóval előtte kész volt akkor lehet baj. Aztán még ott lehetnek a legyek, amik beköpik, bár azok inkább nappal vannak.
-
Apollyon
Korrektor
válasz kennystyle #83940 üzenetére
Szerintem ez is nagy probléma, hogy mindenki másokhoz hasonlítja magát, meg azzal foglalkozik ki hogy néz ki és milyen nagy, bezzeg én meg miért nem...
Én világéletemben húsz kiló voltam vasággyal, amióta meg edzem >magamhoz képest< már sokkal jobban nézek ki. Az, hogy más hogy néz ki, magasról teszek rá, legalábbis nem fáj a fejem miatta. (Tudom, kéne ;D) Persze motivál az ha valaki sokkal nagyobb és mondjuk még így is szálkásabb, de ennek nem tőle kellene függenie, hanem magamtól.
Aki meg csal, az csinálja, majd 40 évesen elviszi a szíve. Ennyit viszont abszolút nem ér az egész.(#83943): A multi pro-t sokkal olcsóbban is össze lehet hozni egy kis guglizással
-
Apollyon
Korrektor
válasz GoTReX #83934 üzenetére
Nyilván senki nem fogja a szemedbe mondani hogy bocs, de szarul nézel ki
Amúgy nálunk a teremben elképesztően sok a kokszmatyi, majdnem minden héten beleakadok valahol eldobva valamilyen "olyan" származékba (üvegcse, tű stb). Sőt, volt múltkor két forma, mindenki szeme láttára tolták magukat fel, miközben vagy 30+ testzsír %-kal rendelkeztek. Meg hasonlók, ugyanez az ektomorf kategóriában.Ezt amúgy én is akartam kérdezni, szóval akkor nem csak én látom így.
Amúgy tudom utáljátok bunny-t, de pl ő mesélte a múltkor hogy még a bikinisek közül is vannak akik pajzsmirigyhormont tolnak. Szóval van baj, de szerencsére azért van jó példa is.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Légyszi még huszonnyolcan rakjátok be a szemforgató arcocskát, tényleg.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Alpachino #83591 üzenetére
A jázmin rizst az erősen aromás íze miatt marha gyorsan meg tudom unni, kb 2 kg után. A sima fehéret, és a barna rizst nem. De most majd kipróbálom a barna jázmin rizst is vajon az milyen.
(#83593) HussarF: dettó
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz batai15 #83564 üzenetére
Ezt itt senki nem fogja neked biztosra megmondani, annyit igen hogy ilyen rövid idő alatt nem lesz látványos fejlődés. Esetleg állj neki minél előbb, mivel te rendelkezel a testeddel, te tudod csak megállapítani hogy te mire vagy képes.
-
Apollyon
Korrektor
Nos nekem az "elvileggel" van gondom. Kólás kupakom meg nincs
Miért lenne kevés a dózis, ha a kapszulában másfajta kreatin van? Csak a monohidrátból kell nagyobb mennyiség.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Korábban monohidrátot toltam én is, de átálltam kapszulás megoldásra, szájtek fú. Sokkal egyszerűbb mint bazkodni a porral meg grammra kimért adagokkal. Van most egy újnak számító termék, protected creatine concentrate vagy mi a neve.
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz Dani82 #79594 üzenetére
Igen van olyan is, de most vannak a teremben pár hónapja új LF gépek is, azok is olyanok.
(#79595) Dicker
Az nálunk nincs, csak a klasszikus, ezeréves, de jó gép. Vádliból új és szar az állóvádli. Meg van a régi fajta, még csigás, az milliószor jobb, attól tud úgy bedurranni a vádlim hogy menni nem bírok már aznap...[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz Dani82 #79586 üzenetére
fúj de utálom a lifefitness gépeket. Van 1-2 jó, de egy csomónál nincs értelme, hogy mozog az egész ember a gépben. Pl. hátgépben, a pad nem tudom mi a frásznak mozog a géppel együtt.. Vádligép ugyanez, nem lehet normálisan csinálni a gyakorlatot. De persze nagyon divatos, meg szép lekerekített, mert azt mondta valaki az a fontosabb...
-
Apollyon
Korrektor
válasz Takuun #79440 üzenetére
Nem te vagy az első aki hasonlókat ír be. Lassan már a napi szinten megdonálcban zabáló ember vérképe lesz a normális, aki ettől eltér (ételt eszik) az már nem normális, klinikai eset...
-
Apollyon
Korrektor
válasz kolosanyi #79027 üzenetére
Az aztán nem gyenge. Mondjuk jól csináltad, ha beszólsz, akkor fix hogy "nem vesz fel egy kriplit".
Az a színes könyv volt? Amiben ilyen pöttyökből kell kiolvasni betűket és számokat. Na nekem az a halálom Emiatt nem lehetnék soha rendőr meg ilyesmi.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Zola007 #79023 üzenetére
Ez most akkor rossz? ;D
Amúgy 1 kiló nem igazán számít (feltéve hogy nem egy 48 kilós lány vagy de még akkor sem ) simán benne van a reggeli wc-ben meg pár pisilésben ennyi#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Radnix #78798 üzenetére
Ezekszerint akkor félreértettem a törekvésed.)
A csirkével kapcs., szerintem gyorsan bele lehet jönni a gyors elkészítésbe.
A barátnőm pl még mielőtt elkezdett volna edzeni már akkor áttért rá, persze nem száz %-ban, de kezdésnek már ez is valami. Magamhoz képest viszonylag akkor rég edzettem már, és végig szemét kaját ettem, mire pár éve a fő kaja nálam is az, olcsó és gyorsan meg lehet csinálni, már nem is tudom elképzelni hogy pl megint paprikás krumplit meg ilyeneket egyek. Oké, ha kint lennék már usákiában, akkor biztos csak marhát tolnék egy ideig az arcomba. Főleg hogy hogy ott sokkal finomabb mint itthon.A csirke kókuszzsíron sülve pedig annyira finom hogy szerintem nem lehet megunni.)
(#78791) Ijk:
Guggolásnál nálam inkább az elülső váll szokott volt régen fájni, ja illetve nem, mert ugye előbb bemelegítem a vállat, mielőtt lábazok#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Értem.
Azt, hogy kevésbé fáradok, már több edzésen is észrevettem. Azóta már a kreatint én is elkezdtem, na ez valóban látványosabb fejlődést hozott (először a monohidrátot, de meguntam és áttértem a kapszulásra, sokkal egyszerűbb), szóval lehet azóta már a bcaa-nak nem sok gyakorlati haszna van. Mondjuk kb két hónapig ittam egy dobozt ami összvissz 4K, nem nagy tétel. 10 rugó körül mondjuk már én sem venném meg..Az étrend rendben van, lenmagolaj is megy a kajához, reggel meg a nap utolsó ch-s étkezésénél.
(#78788) HussarF
Izomlázam nekem már régóta nincs, max akkor fordul elő a lábamban ha változtatom a gyakorlatokat 1-2 hónap után. Régen volt hogy kihagytam pár hetet, és meg kipróbáltam a mental focust (alc, tirozin) tanulás miatt, na attól előbb elmúlt az izomláz.
(#78789) userxy: A popcorn az egyik lehető legrosszabb, ugyanis tele van transzzsírokkal. Inkább egyé kölest
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Világosan megvan, hogy marhára nem kellett volna mennie az edzésnek, de még pár ismétléssel több is ment, mint ami amúgy kellett volna, később fáradtam el, ennyi, nem kell ezt túlmisztifikálni. Simán lehet hogy benéztem, a tévedés jogát fenntartom .) Tudom hogy ez nem hot blood meg ilyesmi.
De amúgy te próbáltad, vagy csak beálltál a többiek mögé lövöldözni?
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz aleister #78777 üzenetére
Amúgy én is szoktam inni bcaat edzések előtt. Úgy kaptam rá, hogy egyszer elszúrtam a kajámat, mármint az időzítést, és kb majdnem éhesen estem le terembe. Gondoltam akkor nyomok egy bcaat, hogy legalább enyhítsem majd a katabolikus állapotot. Aztán azt vettem észre hogy valamivel jobban megy az ezdés, 1-2 ismétléssel több megy és nincs az a leverő fáradtságérzet.
Azóta minden edzés előtt iszom, meg néha ha úgy esik. Még mindig jobb mintha cukros enegiaitallal mérgezném magam (mert amúgy nagyon szeretem, de már régóta skippelem). Na mindegy, szóval nekem bevált, de én biztos ufó vagyok.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Radnix #78770 üzenetére
Jah bocs, nem paraszt hangvétel akart lenni.)
Igazából rossz hsz-re is válaszoltam, mert mobilról írtam és kétbalkezem van. Na szóval az általad linkelt cikkben foglaltakra gondoltam.
Igen, azt írja hogy "Flexible Dieting follows the belief that there are no miracle weight loss foods. No good or bad foods, just macro ratios."Biztos van olyan ember akinek tök mindegy milyen ch-t visz be és jól hasznosítja, de a többség nem ilyen szerencsés.
A csirkerizs meg igenis jó dolog, én már több éve tolom és még mindig nem untam meg – amúgy ezt a témát is lehet elég sokáig variálni.
Az a hamburgeres példa azért durva, mert abban van cukor is, meg mindenféle adalékanyag.
Az idetévedő újonc srác meg azt fogja hinni, bátran lehet szemetet is enni.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz userxy #78711 üzenetére
Nálam a félrekajálás nem nagyon játszik. Persze meg lehet oldani, de ha pl. épp külföldön vagyok, akkor simán lecsúszhat egy szájtekes vagy mitommén mi csokika. Olyan nem hiszem hogy sok van hogy valakire az év 365 napján 7/24 főznek sütnek.. Én közvetlen edzés után is tuti turmixot nyomnék, már kényelemből is. Na de mindegy, kimerítettük már a témát
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
válasz -Mike- #78694 üzenetére
Igazából nincs okom panaszra, de azt elismerem hogy ha ezekről van szó kissé elgurul a gyógyszer.
A másik, hogy nem olyan árnyalt a kép mint ahogy beállítjátok ha a lemondásról van szó: ha megvan mindene az embernek, és unlimited pénze van kiegészítőkre, akkor de, sokkal könnyebb. Tonnaszámra lehet kapni a finomabbnál finomabb fehérjéket, fehérjés csokikákat mindenféle ízben, protein pancake meg barátai. Nem túlzás azt mondani, hogy az íztelen étrendhez képest azért el van kényeztetve az ember.
Én pl annyira elszoktam a cukortól, hogy szerintem rosszul lennék ha most meg kellene ennem valami cukros hülyeséget. De hogy nem kívánom, az biztos. Helyette ott vannak finom kiegek, amik legalább hasznosak is.[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz -Mike- #78690 üzenetére
Irigység, háhá rotfl.
Az a helyzet hogy már volt balszerencsém mindkettővel találkozni (és lehet még lesz is) , és ilyen emberileg 0 létformákat nem sokat látni. Azért mert valakinek pénze van, még nem lesz paraszt. Ilyeneknek, mint ez a 2, viszont születni kell.
Aztán meg az, hogy valaki lemond a sütiről meg a csokiról még nem kimagasló teljesítmény. Millió egy ilyen ember van. Majd ha elmegy fizikbe és elér egyáltalán helyezést, akkor azt mondom oké, dolgozott meg szenvedett. De akkor sem tisztelegnék egy olyannak aki amúgy a többséget xharba se nézi.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz -Mike- #78676 üzenetére
SarkaKaka. Már eleve ott gáz ez a nő, hogy olyan shithead férje van mint a hp. Ezt a "nagy" teljesítményt meg aztán biztos nehéz volt összehozni úgy hogy eltartják és kb soha életében nem kellett dolgoznia. Ja hogy házimunka meg gyerekek? A többség emellett még dolgozik napi minimum 8 órában és ugyanúgy várják az otthoni teendők. És még így is csak 3. lett...
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz S e t h #78439 üzenetére
Ja akkor mutass már légyszi egy minimum olyan jól összeszedett írást mint a SK. Magyar nyelven. Köszi. Példakép, lol...
Azért tett le, mert a SK mellett még azért ottvan a sok bbtv meg stb. rendezvények. Lehet hogy bunkó, de legalább igaza van. A hülyéknek meg megmondja hogy hülyék, akinek meg nem inge...Külföld? Muhaha. Az emberek túlnyomó része Magyarországon még angolul sem tud, így nekik hiába van tele a net jobbnál jobb írásokkal ha egy szót nem értenek belőle.
De jó, nem akarlak meggyőzni, de az a könyv meg a bbtv azért inkább segített sok embernek, mint hogy nem.
-
Apollyon
Korrektor
válasz S e t h #78420 üzenetére
Bunnynak lehet van egy stílusa, de azért mégiscsak letett valamit az asztalra. A Kai Greenes beszámolón én is meglepődtem, de azt elvileg a Kathi Béla írta. Ha nem lenne Bunny, akkor minden bizonnyal sárga kapszula sem lenne.
-
Apollyon
Korrektor
Budapesten a kisebb termekben családias a hangulat, persze bunkók előfordulnak, mint mindenhol. Nagy termekben meg felesleges köszöngetni idegeneknek, mert egyszerűen annyian vannak, hogy nincs értelme. A metrón sem köszönsz senkinek. Vagy igen?
A személyi edzők egyébként közvetlenebbek, ők szoktak üdvözölni akár kézfogással is ha már rendszeresen látnak viszont 1-1 arcot.
Amúgy érdekes ez a személyi edző téma. Sokszor látom, hogy (nagyon) elhízott embereket edzenek. Vajon beszélnek nekik a helyes táplálkozásról? Az esetek 99%-ában kb az van, hogy lejár egy adott forma, jól sok felesleg van rajta, még több hónap után is, aztán egyszer csak eltűnnek, nem jönnek többet. Ennyire nem pálya szinte senkinek megdolgozni a normális testalkatért?
-
Apollyon
Korrektor
válasz Dani82 #78065 üzenetére
Az havonta majdnem egy vödör..
Van egy ismerősöm, régen dagi volt és lefogyott, de eleinte ő is lenyomott havonta egy vödörrel. Na amíg ezt abba nem hagyta, addig nem is fogyott le
De amikor már a fehérjéből is zsír lesz, az igen extrém.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Az mondjuk igen, elég durván száraz, de nincs rajta (nem volt) izom. Ez milyen kategória, bikini? Alapjáraton amúgy giga jó alakja van.
Bár én a physique-et jobban bírom#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Az Edinára gondolsz? f2000-ben ott van, meg ki is van plakátolva pár helyen, de ez a szénné szálkásított verseny formája szerintem nem néz ki jól, túl vékony. Hétköznapokban viszont abszolút rendben van a formája.
-
-
Apollyon
Korrektor
Nemrég óta én is barátnőmmel edzem, de ő ugyanazt csinálja amit én. Nem látom értelmét hogy most különválasszuk. Oké, mondjuk csuklyázni nem szokott, mert az nem szexi egy nőn.
Egyébként felsőtest ugyanúgy, bár azt is hozzá kell tenni hogy nincs ötven kiló Egyszer kell megmutatni neki minden gyakorlatot, onnantól már simán magától is csinálja. Az elején persze többet kellett segíteni, de amint hozzászokik a teste a súlyokhoz már megy neki simán.Testalkattól függetlenül szerintem ugyanúgy kellene edzeni minden izmot, max kisebb súlyokkal. Egy idő után meg úgyis kialakul benne, hogy-mit szeretne
-
Apollyon
Korrektor
válasz userxy #77294 üzenetére
Ez azért elég kemény. Mondjuk én ezt úgy hívom hogy természetes kiválasztódás
Nem tudtam hogy ilyen van, de ezekszerint igen, ipon szint:
"Tehát, ha az érdeklődőknek az lesz az első benyomásuk, hogy a hobbit pár drogos kamasz és fiatal felnőtt uralja, akkor egy-két meccs megnézése után inkább visszatérnek a hagyományos sportokhoz."
Gratulálok, tehát akkor az ipon sport ellenes? Elég nagyfokú lehet náluk az életképtelenség.
(#77340) BÁ: Ez az Oláh Ibolya vagy ki?
-
Apollyon
Korrektor
válasz Dani82 #77208 üzenetére
A bíts-cel az a baj többek között, hogy egy túlárazott szar. Ha ingyen lenne se használnám, inkább eladnám és vennék belőle egy fejhallgatót, már ami megérdemli ezt a nevet, mert a bítcstscs.. nem.
Teremben fülhallgatót használtam amíg egyedül edzettem, sony ex10, ami megszűnt lett ex15, 2-3K-ért lehet kapni, full alap de ennyiért a legjobb.
Azt mondjuk nem tudom hogy futás közben kieesne-e a fülből, de emiatt kell jól kiválasztani a füldugót.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Zola007 #76866 üzenetére
Ahogy már írták, pókeren nyert, egy nagyon nagy rakás pénzt, aztán most a nagy nyilvánosság előtt elveri. G63 AMG 6x6-tal mászkál (többek között), meg amint a képekből is látszik nem sajnálja a pénzt k.vákra sem...
-
Apollyon
Korrektor
válasz #16514048 #76845 üzenetére
Mondjuk az a helyzet, hogy sok olyan nő is van aki 0 sport múlttal is ezerszer jobban néz ki ennél a linkelt akárkinél. A sok szerencsés meg ezt irigyli, lol.
-
Apollyon
Korrektor
válasz kk831228 #76682 üzenetére
Az hogy valaki jobban érzi magát a vitamintól, tényleg hülyeség.
Ez kb olyan, mint hogy lejárunk terembe, és kell a plusz fehérje. Mi lesz akkor ha nem visszük be? Semmi, max annyi hogy nem fogunk olyan ütemben fejlődni és/vagy nem tudjuk fenntartani a kellő szinten a már felépített izmot.
Nem fogjuk érezni, hogy jaaaj, hiányoznak a plusz aminosavak, be kell vinnem őket mielőbb! meg ilyen hülyeségek. Ugyanez a vitaminnal, alkalmazkodik a test azt kész.Aki nem nyomja a vitamint, az biztos hogy fáradékonyabb, meg hajlamosabb a betegségekre. Tuti, hogy van különbség azok között akik évtizedek óta nyomják megfelelő dózisban a vitamint azokkal szemben akik meg nem. Öregkorra legkésőbb ki fog jönni a dolog. Persze ebből még nem lehet tanulmány mert ez a multivitamin téma csak nem olyan régóta vált hétköznap dologgá.
XY is itt írta az előbb, hogy mindenki beteg volt körülötte, csak ő nem volt az. Lehet hogy most pont fordítva van, de ezekszerint mégis csak használt valamit.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz kk831228 #76677 üzenetére
A fényevésre nem akarsz már áttérni? ;D
A vitaminokra azoknak is szüksége lenne (van) akik nem is igazán sportolnak semmit. A ma kapható zöldségek már rég nem ugyanazok amiket mondjuk otthon is meg lehet termeszteni.Dettó a hentesnél vagy akármelyik boltban kapható hús, valszeg kukoricatáppal nyomják őket, nem pedig az a rendes "teljes életet élő" farmon kapirgáló csirkék.
A Food inc. című film remekül bemutatja milyen gáz az élelmiszeripar. Az mondjuk igaz hogy USA-ról van szó, de az most mindegy.
-
Apollyon
Korrektor
válasz userxy #76674 üzenetére
Az bizony pech. Azért vitaminnal nem mindent lehet megúszni. Én mondjuk már évek óta nem voltam beteg, egyszer volt egy kisebb lázam (38) egy napig. Aztán lehet csak szerencsém volt.
Mondjuk az is hozzátartozik hogy az alap multivitamin mellett legalább napi 4-5g c-vitamin azért lecsúszik.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz kexksz #76581 üzenetére
Nálam ez a gyakorlat alapból kizárt mivel volt már derékproblémám, de ha nem lett volna akkor se gyilkolnám magam ezzel. Másik ilyen a hiperhajlítás.
(#76582) Woodslave: Azt nem tudom hogy honnan szerzik a cuccot, viszont abból nem nagyon szokott nagy ügy lenni amikor egy testépítő 40-50 között meghal. Amiről te beszélsz az inkább Svédországban van.
-
Apollyon
Korrektor
válasz userxy #76515 üzenetére
Ezt a puncsport nem ismertem, ha ilyen sokan mondjátok hogy jó, akkor rendben van.
A scitec lehet túl van hypeolva, de biztos azért mert drága, és rakás szar
Az ízületvédőkkel kapcsolatban nem sok tapasztalatom van, néha tolok egy dobozt, de soha nem fájt még semmim, ami persze inkább annak köszönhető hogy vigyázok is. Amúgy meg nagyjából mind ugyanaz, glükozamin meg msm stb.
-
Apollyon
Korrektor
Az Arthroxon-t nem ismerem, de én amúgy Joint-X-et szoktam venni, viszont az megelőzés szempontjából van (ez az értelmesebbik verziója a Heavy Duty-nak).
A NEM Forte a megfelelő választás a problémádra, az pont akkor kell ha már fáj.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Dani82 #76408 üzenetére
Egyetértek, ez a twerk annyira értelmes mint a csücsörítős tükörfotók. Hastánc mondjuk oké, annak legalább van egy kultúrája valahol, de ez a p.csarázás eléggé nulla szint.
A rúdtánc meg jó otthonra felvezetésnek, de ha már "fitness" akkor súlyzós edzés azt kész.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
WPP-ből vannak új ízek:
kiwi-banán, narancs-csoki, gránátalma, vanília-körte, barack-yoghurt és ami a legkomolyabb: citromos-sajttorta
Meg elvileg sima kókusz is lesz, de az nincs fent a weboldalon.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz HussarF #76369 üzenetére
Ja jó.
egy régi edzőtársam mondta hogy nekem is kéne mérnem és az tök jó lenne, bár én nem zsírosodok annyira, mákom van. Ő viszont nagyon jól lefogyott – régen dagi volt, szóval nála indokolt.sutyesz96:Teljesen jó az lefekvés előtt, én régen kazeint nyomtam, de inkább tejsavó éjjelre azt pá...
-
Apollyon
Korrektor
válasz Casanova* #76363 üzenetére
Erről egy volt kolléganőm jut eszembe, aki egyszer kissé sértődötten jött haza Thaiföldről, mert ott a csávók jobb nők voltak mint ő.
Más:
Hosszú idő után én is rászedtem magam hogy kipróbáljam a kreatint. Van egy kis extra is hozzá, ugyanis én nem mérem ki grammra a kaját. Na gyerünk, szedjetek szét
-
Apollyon
Korrektor
Sziasztok!
Jár valaki közületek Fitness2000-be? Már jó négy éve nem jártam arra, kicsit átalakult ott a téma.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!