-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz Apollyon #85201 üzenetére
Mert ha megtöltöd jó sok mutatós csajjal versenyzővel akkor ömleni fognak a kefe hajúak. 10e alatt van terem pesten de az olyan is. Régebben jártam az oktogon fitnessbe. Hát voltak élmények. Elég kétes alakok jártak oda. Legtöbbje épp most szabadult a kóterból és szúrták egymásba a tesztót...
Gilda max Herminába járok. A legputtóbb gilda. De most álítólag felújítják. Remélem nem lesz árdrágulás az eredménye...(#85202) Cassidey
Pont tegnap néztem a képeket Fb-on. Hát igen elég picsásak.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Cassidey
senior tag
válasz Apollyon #85201 üzenetére
Nem olcsó, de ez az, hogy a többi terem sem az, szóval korrekt ár kb. Van ahol a havi korlátlan bérlettel be sem mehetsz napi kétszer pl, az drágább bérlet stb. És azért felszereltségben nem sok versenytársa van.
Kiváncsi vagyok meddig lesz ilyen kellemes létszám, tegnap csúcsidőben is alig voltak, de biztosan beindul majd. Sok nagyon a fitnesspicsa viszont, Berkes team átjött ide. :/
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Háztartási gépek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hegesztés topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Ukrajnai háború
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett - garancia, kijelzős távirányító (32)
- DJI Mini 4 Pro / Mini 3 Pro / Mini 3 drón akkumulátor, töltő, Fly More Kit, ND Filterek, táska
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón szett - újszerű, garanciával
- Braun Series 9 Pro+ 9577cc - PowerCase mobil töltő, 6 az 1-ben SmartCare tisztító- és töltőegységgel