Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowbull

    addikt

    válasz Woodslave #53099 üzenetére

    koszi. fontolgatom en is hogy kiprobalom majd, most ugye CBL van, lassan egy eve, es szerintem remekul mukodik. Az en rendszerem ugy nez ki hogy fel egyig nem eszek, csak reggel egy feherje izolatumot. Fel egykor ebed, ch nelkul, edzes 5 ora fele, aztan pedig a bevitel.

    Mondjuk az ebed kihagyasanak itt mar nem hiszem hogy lenne pozitiv hozadeka, mert alapvetoen nagyon alacsony kaloria szokott lenni, egy szelet hus meg salata, esetleg parolt brokkoli.

    Tavaly szeptembertol tomegeltem, szerintem jott fel valamennyi, erosodtem is ahogy az edzesnaplo mutatja de a lenyeg az hogy tartottam a sulyom, 101-103 kilo korul ingadoztam.

    A mult het volt az elso szalkasito het, a kajaban annyi valtozott hogy pentek-szombat totalis ch megvonas, egyeb napokon esti betoltes. (vasarnap nem midnig sikerul tartani a dolgot).

    A kozerzetem meg sokkal jobb mint korabban, edzes is jobban megy ehesen es nulla chval. Hasonlok a tapasztalataim mint neked.

    A fejfajas talan azert van mert a szervezeted nem allt at a ketozisra, a CBL-t azt ember 10 nap ketogen dietaval alapozza meg, akkor 2-3 nap alatt az agy is atall, es hiaba toltesz be estenkent, ez nem all vissza. Lehet ez lenne a megoldas, neked is 10 nap ch megvonas kene, es utana nyomni a bojtoleses modszert.

    nekem ez az etkezesi modszer sokkal tobbet jelentett idaig, es sokkal nagyobb hatasa volt a fizikumomra es a kozerzetemre mint barmilyen kiegeszito, makroszamolgatas vagy edzesmodszer.

    Pazarol a világ, én meg segítek neki.

Új hozzászólás Aktív témák