Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabesz87

    addikt

    Sziasztok. Futópad témában jöttem kérdezni. És légyszi ne az "inkább menjél ki a szabadba, és költsd másra a pénzt" válaszokkal gyertek! Feleségem találta ki, hogy szeretne futni, fogyás célzattal, én pedig szintén használnám kardio, egészségmegőrzés kapcsán (magas vérnyomás miatt). Elkezdtem belemélyedni, keresgélni, kreáltam egy összehasonlító táblázatot. A lényeg, hogy én 187cm vagyok, párom 158, de egyikőnk sem nagy darab, úgyhogy a teherbírás nem szempont. Magasságom miatt a futófelület mérete sokkal mérvadóbb. 300e-nél többet nem szeretnénk rá áldozni. Ennyiért találtam 2-t, ami megfelelő lehet:
    Dechathlonos Domyos T900D (143x50cm)
    Spartan Creative Plus (140x50cm)
    Próbáltam márkásakat nézni, 2-3 év garival. Jó lenne olyan, amiben van BT, mellkasöv pulzusmérő használható, tök jó dolog az app-okkal való kapcsolat is. Igazából a T900D kb. megfelel mindennek, még mellkas öv is van hozzá.
    Picit kisebb méretben (141x48cm) pedig ezt találtam: Everfit TFK 650, ami egy elég erős gép ahogy látom.
    Amit a Dekással kapcsolatban nem értek, azt írják, hogy 2 év kellékszavatosság. De hát törvény szerint 250k felett már 3 év kellene legyen, nem? Vagy az a "trükk" hogy 5 év van a fém vázra?

Új hozzászólás Aktív témák