Új hozzászólás Aktív témák

  • #64052736

    törölt tag

    válasz tomcica #63524 üzenetére

    Az a frankó, én csak a mocskot láttam magam körül. Csernus is mehet a sunyiba, meg a többi bohóc, aki szerint magad keresd mindenben a hibát. Elég volt csak pár jó ember, meg egy költözés és elkezdtem bringázni, meg most futni. A következő a görkorcsolya. Mert láttam és elkezdett érdekelni. Későn lett netem, erre a fórumra is nemrég találtam rá. Azóta falom az infót. Hihetetlenül meghatározó a környezet, főleg gyerekkorban. Csak azt kaptam, hogy: hülye vagy ? Fusson akit kergetnek, dolgozni kell báttya nem rohangálni! Naná főleg egy irodista tud kapálgatni a társasházban. Nincs mindenkinek kertje, vagy földje. Aztán voltak a nyugodj meg inkább igyál sört. A jársz kocsmába kérdés sem volt ritka? Középiskola a techno, speed, extasy, fű. Páran fociztak, de mára abbahagyták. Te jó Isten, hogy hogy néznek ki, pedig erősek voltak és gyorsak. Energiaital, több doboz cigi, Tesco cola. Mikor vásárolok csak lesnek mint a luki nyúl, mert tele a kosaram almával, hagymával, egyéb zöldséggel. Miért nem mész kocsival, vagy veszel motort? Mondom ember, csak 2 km-t gyalogolok a HÉV-től haza. Nem vettem buszra bérletet, mert annyira rottyon voltam, hogy elkezdem gyalogolni jó 17 éve. A buszból röhögtek, a kocsikból lestek. Ahol laktam senki nem gyalogolt, nem bringázott, csak az általános iskolás.
    A környékbeli 60-asok hullottak, mint a legyek, szívroham, agyvérzés, érszűkület. A munkhely doszta, alkoholisták, pár narkós. A válasz: valamiben úgy is meg kell halni. Tornaóra: egy igen nagy kretén tanár, aki végigordította az órát és pirosodó fejjel fújta a sípot. Csináld már, nem érted?
    Dagadt volt, semmi gyakorlatot nem mutatott be. Tekeredik a törzs, odavered a sarkad, mindenfele jár a kezed? Semmi gond. Megutáltam a tesi órákat, mikor ez a gyökér volt.
    Apám és anyám mondta, hogy régen a testneveléstanár bemutatta helyesen a végrehajtandó gyakorlatot, gyűrűn is!
    Hihetetlen módon befolyásolnak a külső behatások. Igaz a változók száma véletlen, valakinek még sanyarúbb sors jut. Visszatekintve értettem meg. Coachok: minden rajtad múlik. Az, mikor a szülők vedelnek, meg szívják a cigit és ordít a mulatós. A gyerek mégis honnan tudja, hogy létezik más alternatíva is. Te írtad, hogy mikor futsz, azt mondják: a bácsinak ez a heppje. Nálam meg azt, hogy hova fut a bácsi, miért fut a bácsi, vagy csak lefagynak, nem értik, náluk apuka támaszkodik a korlátnak, vagy ül a padon. Állóképesség meg alma.

Új hozzászólás Aktív témák