Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomi_Sci

    őstag

    válasz Revolit #5976 üzenetére

    A bringásból jövök :)

    Én is vettem egy nadrágot, és annak ellenére, hogy van egy kis pocakom, nekem is nagy derékban. Jól össze kell húzni a madzaggal, de hossz miatt kellett nekem az XL, nem vagyok épp kisnövésű :C
    Nekem kellemesen feszül a lábamon, combomon már kicsit dolgozni kell rajta, hogy az ülepe feljöljön, de ez szerintem betudható a bringás szezonnak. Sokkal lazább mint például a Specialized polár nadrágom, azt nem kis munka felvenni, de használat közben tökéletesen komfortos. A szára nekem boka alá ér, a cipzár jól "rászorul" a zoknira. Szóval ha feszül, az nem baj, de ha a bokánál rövid akkor szerintem vidd vissza. Lidl-ben blokk ellenében cserélik, legalábbis Veszprémben így van. (erre a pénztáros felhívja a figyelmet ha valaki ruhát vesz, piros pont érte)
    A felsőt nem néztem, én mindenhez sokzsebes bringásmezt használok, de szerintem simán elképzhelhető, hogy pocakosabb emberekre szabják, elvégre arra számítanak, hogy nem az élsportolók vásárolnak Lidlben (és mekkorát tévednek ;] )

    Technikai felsőt vehetsz alá, de elég borsos az áruk. Én tele vagyok hosszú mezekkel (nem téli), szóval nagy hidegben egyszerűen egymásra veszek többet. (És itt jó a bringás mez, mert ha melegem van, csak berakom a felső réteget az alatta lévő zsebébe :P )
    Ha több órát futsz, akkor ne feledkezz meg a ragtapaszról az érzékeny helyekre. :K
    Alsót ne vegyél alá.

    Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html

Új hozzászólás Aktív témák