Új hozzászólás Aktív témák

  • Revolit

    senior tag

    Sziasztok!

    Vettem most a Lidl-ben ilyen akciós futó nadrágot és hozzá való polót, mindkettő hosszú ujjú, mert hidegben már nem szoktam futni felszerelés híján. (Persze nem is tél közepére vettem). M-eset vettem mindkettőből. Még sose volt ilyen passzentos futónadrágom, ezért nem tudom, hogy jó lett-e a méret. Vádlimon igen szépen feszül, bár még tudom nyújtani, tehát azért nem 100%-ra. Mint egy harisnyát, úgy kell húzgálnom, hogy fel tudjam húzni teljesen. Bokám fölött meg már véget is ér. Eggyel nagyobb szám kellene?

    A felső M-es, az meg a nadrághoz képest lazának mondanám, amúgy meg szerintem jó, melltől felfele elég passzentos, hasamnál viszont pont elég laza, ott simán egy számmal kisebb kéne, én nem is értem, futó polót pocakos embereknek gyártanak vagy mi van? (Mondjuk ez előtt 1,5 évig kondiztam, tehát nem az a kifejezett futó alkatom van de akkor is, én innen már csak pont hogy hasról szeretnék veszíteni, egészen kockahasig :P)

    Még egy kérdés, a felső alá kell még valamit venni? nekem nem úgy tűnik. ÉS a nadrág alá szokás vagy sem alsót venni? :D Lehet hülye kérdés, de ugye kerékpáros nadrág alá nem szokás, a rövid nadrágom futáshoz pl ilyen hálós, az alá se szoktam.

Új hozzászólás Aktív témák