Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo18

    addikt

    válasz Apollo17hu #20759 üzenetére

    Igen, ez az, akkor nem vagyok hülye... "Sajnos" jómagam is akkor voltam (90-es évek legeleje) általános iskolában aktív sportoló, és edzések során ezeket sulykolták belénk. Nem gondoltam, hogy ennyire megmarad... Futás után KÖZVETLENÜL nem szabadott inni pár percig... Szerintem a lihegéssel lehetett összefüggésben, nehogy a lihegő kisgyerek félrenyeljen. A másik, hogy sokan a futás után egyszerűen lefekszenek, szerintem ezért nem szabadott ülni sem, hanem sétálni, nyújtani kellett.

    Mindenesetre fura volt látni, hogy minden "szabályt" megszegve tanítja az apuka a fiát, de ezek szerint ez csak az én fejemben maradt meg szabályokként. Én sokszor futás után még 10-15 perccel sem iszok, szerintem pont a "megszokás" miatt, utána persze rendesen pótolni kell az elvesztett vízmennyiséget. Viszont a "tanítás" miatt tutira nem tudnék leüln egy futás után, égetné a "főőd" a valagam! :)

    inf3rno: nem tisztem belepofázni a gyereknevelésébe. A "történelem" engem igazolt, hiszem 3.000 méterről volt szó, az apja pedig olyan iramot diktált neki, hogy 600 méterrel a cél előtt megállni kényszerült a gyerek. ég annyi ereje volt, hogy odakiabáljon az apjának, hogy "Apa, nem bírom, meghaltam!"... Majd 10-15 mp séta után tovább futott, így lett negyedik! :D

    [ Szerkesztve ]

    Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

Új hozzászólás Aktív témák