-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
fericske
addikt
Igaz!
Na ugye, hogy ugye?
Csak kicsit ugrándozni kell a témán.
Mehet is a tömeggyártás, csak előbb védd le
Sose lehessen tudni. Ilyenkor eszembe jut az a fazon, aki abból lett milliomos, hogy kitalálta ezekre a Starbucks-os és társai kávéspoharakra azt a papírbugyit amit ráhúznak és nem égeti a kezet a friss, forró likvid.[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
Nekem is ez tűnik logikusnak, de a lentebbi Fostex kütyü linkjéről másolva:
Max Output: 100mW (32-ohm loaded)
THD: less than 0.04% at 1kHz, 32-ohm loaded, 100mWMárpedig mind az 1kHz, mind a 32 ohm kellemes értéknek tűnik egy headampnak, nem hiszem, hogy ez a létező legrosszabb eset lenne.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
Illetve azt tudjuk, hogy a hangfalak is szeretik, ha van tartalék. Nálam is 110W van csatornánként, 8 ohmon, ami alapvetően szükségtelenül sok, de valahogy jobban szólnak azok a rendszerek, amikben bőven van tartalék.
Ez picit azért is fura, mert az összes cuccnál közel max teljesítményhez adják meg a THD-t, nyilván mert ott a legjobb.
Same rules apply!
-
Primary92
senior tag
-
Primary92
senior tag
heti pár este, amikor a koliban vagyok. Otthon van normális DAC, meg nem fejhallgatózom. Szóval csak annyira kell, hogy meghajtson egy HD660-at. Plusz a FLAC tartalmak otthon vannak. Ne kövezzetek meg, de most éppen Spotify Free a forrás. (Mondjuk ha egyszer végre összelövöm a VPN-nt, de erre mostanában nem lesz időm)
-
dgyuri0123
nagyúr
"angliai forrás, ahonnan 85e körül lehetett újonnan rendelni az nagyon megérte aki akkor onnan vett, de újszerű használt is megérős 70e körül, szóval szerintem jól járt, hogy nem egy 30-40k-s DAC-ot választott."
Nagyon egyetértünk ebben. Annak ellenére mondom, hogy én itthon vettem 110-ért, mert az 5 év garancia nekem megérte a plusz kiadást. Lehet, másnak nem, de ez nem is lényeges ebből a szempontból.
(#42573) joe999: "csak azért mert rögtön nem zengtem ódákat róla és nem fújattam meg a fanfárokat"
Ezt nagyon rosszul látod. Ha megfelelő rendszerbe illesztve teszteled és utána írod ugyanezt, akkor lehetne igazad, de ebben az esetben ez nem így van. Egy alapszintnél alig jobb hangfaltól azt várod, hogy kihalld, a 30 és pl. a 110 e Ft-os DAC közötti különbséget. Ki fogod hallani, hogyne, kb. a 20%-át, mert a többi benne is reked.(#42574) gubabela : "saját knight 3-aim sokkal jobban (tisztábban, szebben?, zeneibben?) szóltak egy teac ud301el mind a denonnal"
Még szép.
Az a DAC ithon 170e Ft. Nem zavar, hogy egy magasabb kategóriájú eszközre hivatkozol?
Ráadásul fogalmad sincs, mire képes, mert a ti rendszeretekben sosem tudja kifutni magát igazán egy UD301-es. Mellékesen a 3-as, nem 2-es és nem is annyiba kerül.Halottam már 300 ezres mozivasat Lumin lejátszóval szólni, ( cca. 1,2 millió ) de eszembe nem jutna, hogy otthoni körülmények között ilyet állítsak rendszerbe, hacsak nem akarnék minden más eszközt kukázni.
De érdekes lenne azt írnom, hogy.... háááát, nem is volt akkora durranás a Lumin, mert alig szólt jobban mint egy 100 ezres DAC. Suba subához; tudod.? Szerintem."csak a zene van"
-
krichd1
addikt
Azt is a V-DAC-ból örökölte, azért spóroltak a kutatás-fejlesztésen. Amúgy nem mondom, hogy rossz DAC lenne a V90, sőt nekem tetszett a hangja, bár csak kevés időt tudtam rászánni. Nyugodt (lehet egyeseknek túlságosan is), elég tiszta hangja van, de nem mondanám nagyon precíznek, a mélyeibe tudnék leginkább belekötni, azok nem elég energikusak, ütősek. Bár utóbbi is viszonyítás kérdése, én együtt tudnék vele élni. Szerintem kihozták a felhasznált alkatrészekből a maximumot, sokkal jobban sikerült a V90, mint a V-DAC.
A Denon DA300-at még mindig nem hallottam, de elvileg jobbnak kéne lennie, bár ahogy olvastam az itteni sokszor nagyon eltérő véleményeket, a hangkaraktere is más.[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
bkercso
nagyúr
Igen, nyilván.
nlpK: Van a hangkártyádon 100n, csak SMD kivitelben, az egyik elko mögül kicsit kilátszik (az elko és az IC-foglalat között vannak)
Gerjedés: Forrósodik a tok és rosszul is szól. Olyan idegenül..DLL: Integrálni nem tudnak ekkora kapacitást ilyen feszültségre.
ZeUS2140: Ez nem az igazi Canamp, mert nincs elszűrve az IC tápja a végfok tápjától. Sokat számít! Ez az eredeti.
[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Tamoo
MODERÁTOR
Nem ugrott kategóriát.... egy kicsi javulást érzek, de részletekbe nem tudok belemenni. Nem véletlenül nem írtam még róla. Nem foglalkoztam vele igazán.... Lakásátalakítás csúszik (ha tudom, hogy ennyit, akkor bele sem kezdek ilyen hamar a sztereó kiépítésébe). Most gyakorlatilag a földre van lehányva a cucc, mert a már szintén megvett hifi asztal a mostani helyre nem fér be. Nüanszok tesztelgetésébe nem akartam/akarok belemenni addig amíg nem kerek minden. Utána foglalkozok ezzel is és a kábelekkel is.
(#42266) Radomer: Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Kal-El
senior tag
Azt csak példának tettem be Gondoltam, hogy egy trash. Tehát akkor még a gyári helyett is érdemes elgondolkodni rajta, attól függetlenül, hogy elég-e a hossz, vagy sem? De akkor az, hogy aranyozott, az fontos, vagy nem annyira? Ezt találtam belőle.
dgyuri0123:
Nincs külső tápja. USB-ből nyeri az áramot. Ezt egy volt cikkben meg is említik.gubabela:
Köszi![ Szerkesztve ]
-
ricinus13
senior tag
Hát azt túlzás lenne állítani hogy értek hozzá, de nem vagyok teljesen kezdő az ilyenekben. Egyedül a nyák ami kérdéses, de ahogy láttam azt is lehet venni külön. Akksi meg van itthon annyi hogy akár bele is fulladhatnék ha akarnék, csak azt macera használni úgyhogy marad a táp.
-
Azurooandrew
tag
Valóban az E10K mellett a X-FI HD (aka Királyfi a másik jelöltem, korábban visszaolvastam a topicban és többen ezt hozzátok ki ajánlott vételnek nem csak a „sima” e10 de a frissített fiio-val szemben is. Érdekes volt azt is olvasni, hogy volt aki szellősebb terűnek érezte a Fiio-t, ugyanakkor közös jellemző, hogy kicsit ridegebbnek tartjátok mint a dögösebb, realisztikusabb hangzású X-FI-t.
Viszont funkciókban/felhasználó felé nyújtott extrák (bass, gain) tekintetében én kicsit puritánabbak érzem a X-FI-t, például nem teljes értékű a hangerő potmétere, szemben a fiio alps potijával továbbá usb-n nem tudja a 44.1kHz-et.
Persze ha hallanám őket egymás mellett és szignifikánsan jobb hangot kapnék (nagyobb tér, több részlet, testesebb ám a közép és magasakat nem beárnyékoló hangzás) a X-FI-től, akkor simán őt venném…szóval lehet, hogy mindkettőt megveszem és a (hang + kezelhetőség) jobb marad a másiktól pedig elállok.
Kieg: Az amúgy barátságos A4Team üzlet személyzete időközben arról tájékoztatott, hogy ha interneten rendeltem, ám személyes átvételt választok akkor nem érvényes a 14 nap elállás lehetősége, mivel a helyszínen átvettem, tehát megnézhettem a terméket. Maradjuk annyiban, hogy ezt szerintem rosszul tudják.
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
-
krichd1
addikt
Én 5.24 Reference Versiont. Tegnap még 5.28 verzió volt a legújabb, ma már van 5.29. Amúgy az 5.29 "Will reach the best studio sound quality", tehát kérdés, hogy mikor éri el a legjobb hangminőséget. Az 5.24-nek már nem kellett volna elérnie ezt, ha már az referencia ?
(#42063) dgyuri0123 : Azért a Foobarnál szerintem van még pár jobb lejátszó is, ami túlszárnyalja hangminőségben, az inkább kezelhetőségben kiváló.
(#42084) gubabela: Ezek az Evergreen vagy Forest szériás kábelek nálam semmi kiemelkedőt nem műveltek. Túlárazott alapkábelnek tartom ezeket.
-
dgyuri0123
nagyúr
Nálam 5.24 volt, de frissítettem és 5.29 lett belőle.
Sajnos sokkal kifejezőbb, mint a Foobar, csak ne lenne olyan egyszerű, mint a bot. A laptop előtt kell ülni a kezeléséhez. Viszont zenét hallgatni kicsit más vele. Foobar, kis túlzással MP3-at csinál a zenéből ehhez képest. Szvsz.
(#42060) KnockOut87: Nekem az van. Én nagyon szeretem a hangját, de ez nem jelent semmit. Ha jó áron veszed, bármikor el tudod majd adni.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
Zanik
addikt
Igen, csak coax kell. X-fit inkább megtartanám PC-s hangkártyának.
Mennyi egy ilyen lineáris táp, tudnál linkelni egyet?@dgyuri123: Az a gond, hogy a PC-n kívül csak a Pio-n tudom lejátszani a hálózati vinyon tárolt FLAC albumokat. Meg telefonról. CD-m nem sok van, pár filmzene album, de azokat is begrabbeltem már. Még egy médialejátszóra meg most nem akarok költeni.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
CheGhost
aktív tag
Most megfogtál. Gondolkoztam rajta, hogy milyen lenne, ha a kisujjamat dugnám bele, de inkább maradt a fejes.
Akkor úgy fogalmaznék, hogy a készülékekhez mérhető minőségű fejhallgató. A jelenlegieket nem tartom egyenrangúnak velük.De eddig meleg volt, meg volt egy-két feladatom, .. meg a bejáratás, meg ... minden más, szóval össze kell szednem magam, majd szeptemberben remélem össze tudom hozni.
[ Szerkesztve ]
*** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***
-
CheGhost
aktív tag
Schiit Fulla van nekem, sajnos még fejest nem szereztem be (meg egyébként sem ehhez), így nem írtam semmit (sem erről, sem a modi2+magni2-ről sem :/ ). Esetlegesen ha valakit érdekel, akkor fel tudom ajánlani meghallgatásra.
Mindig nálam van, munkában ezt használom. Egyszerű, szó szerinti plug&play, bedugod, gép felismeri, semmi driver, semmi szoftveres bütykölés, és mehet a zene.*** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***
-
krichd1
addikt
Nekem megérte átszokni. Egyébként elsőre nekem sem tetszett Foobar és Aimp3 után, de kicsit jobban beleásva magam, olvasgatva a jriver wikit, az ott leírtak alapján elég jól megtanultam gyorsan használni. Persze annyira nem lesz letisztult mint egy alap Foobat kinézet, a Jriver egy multimédiás program, ennyire nem lehet lecsupaszítani. Viszont nagyon sokféleképpen lehet zenét rendszerezni benne, ebben fejlettebb a Foobarnál, ott van a smartlist is. Nekem oldalra vannak beállítva egymás alá a lejátszási listáim, egy kattintással váltok közöttük, semmivel sem átláthatatlanabb mint a Foobar listái az én szememnek, nekem még jobban is tetszik.
-
mettek
addikt
normál winyón zavaros, mosott a hangkép, összefolyik minden és a mélytartomány ráül az egészre. SSD-ről kiolvasva a zene tiszta, elkülönült tartományokkal. Fülesem ATH m50. Illetve hozzáteszem azt is hogy maga a win10 is ssd-n van és egy külön ssd-n a zenék illetve van a gépben egy 1 tb-os sima winyó és ehhez képest hallom azt amit.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
titán
Na, megtaláltam Analog AD5791, tudtommal az egyetlen 20 bites multibit, pár éve létezik, ha jól tudom, nem audióra készült, hanem méréstechnika volt a cél, de létezik audió felhasználása is (pl. Schiit Yggdrasil). Ha jól tudom i2s-t nem is eszik, szóval a szokásos audió megoldások mind használhatatlanok. Lehet etetni egyedi fpgával.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
Ha lenne most is fejlesztés, akkor akár jobbak is lehetnének. Létezik egy új multibit dac, most nem jut eszembe ki csinálja, állítólag nagyon jó. De ezek a (ma már) vintage-nek számító kilencvenes évekbeli első generációs multibitek csak elvileg jók.
-
félisten
Sziasztok!
Tegnap meglovasították haver kocsiját a fejes erősítőmmel együtt nyugati szomszédainknál...
Így sajna az egész otthoni láncot újra kell alkotnom. Korábban már említettem, hogy Shure SHR440-et szeretnék, DAC-ból a Xmos U8 WM8741 típust javasoltátok, és most jött az erősítő iránti igény is.
Van egy sosem használt sufni fejes erősítő panel a fiókban, melyet pár éve vettem a vaterán.
BB OPA 2132U előerősítője van, és egy azonosíthatatlan vékfok (annyi van ráírva, hogy 20H07, ha jól olvastam le).Nincs kedve valakinek kipróbálni, letesztelni?
Azért kérek meg valakit közületek, mert foglalmam sincs, hogy mit tud, és jelenleg nincs itthon semmilyen tápom hozzá, és időbe telne, mire összerakok egyet, és ha mondjuk nem is szól jól az erőlködő, akkor lehet, hogy másik erősítőnek mást kéne építenem. Ráadásul jelenleg egy 2000Ft-os Philips fejesem van csak itthon.
+/- 12V-ot kell neki adni. Hátha van közületek, akinek van kéznél jól szűrt tápja és jó DAC/fejes párosa, illetve összehasonlítási alapja jóféle erősítőkkel.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
kerobi
senior tag
Nekem 90e a lélektani határ, attól többet már igazán nem akarok rákölteni, mert a fülem nem hinném, hogy kihallaná azt a pluszt amit a svájci fizetéshez pozicionált elit termékek nyújtanak.
Én kinéztem 3 terméket, csak azt szeretném, ha rábólintanátok, vagy lebeszélnétek róla.1. AKG K550
2. [FiiO E17]
vagy
3. [Mistral Hp-509]A 2-es tűnt szimpatikusnak a hordozhatósága és a jó paraméterei miatt, de kiváncsi vok a véleményetekre.
-
titán
Abszolút egyet értek veled. Foobar felhasználó vagyok, pedig egy csomó mindenről megállapítottam már, hogy jobban szólnak. De a fene egye meg őket ott, ahol vannak, a Foobar a legjobban használható, küzdjön a többivel aki akar. Ha nem a kényelem volna a fontos, akkor bakelitet használnék, nem dacot.
-
törölt tag
Azért az ilyeneket meg lehet oldani, például azokat egy külön mappába teszed, amit nem szkennel magától, vagy beállítasz nekik album artist-ot, vagy hasonló megoldások. Én is sokáig elleneztem a tag-ek szerint rendezést, de sokkal elegánsabb és többet meg lehet vele csinálni.
-
Polllen
nagyúr
Nincs nagy különbség a kettő között win 8.1 alatt. Amúgy pedig lehet úgyis használni, mint a foobar-t.
Apró szépséghibája, h fizetős szoftver. Szerettem használni a próbaidőszak alatt, de nem hiányzik. Inkább költeném az árát dedikált hw lejátszóra, vmi arm-s boardra, amit tudok távirányítani arról a gépről is, amire a jriver-t telepíteném. (Mondjuk én a dac-ra rá tudok kötni 2 coax forrást)
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Dorien
veterán
Jah, végül is amíg nem hallgatod meg hogy szól, addig biztos nem csábulsz el... Én a fejestalálkozókat kerülöm hasonló okokból
Radomer: Köszi, tényleg. Én most ezt a "Panes"-t próbálom, talán ez lesz a legjobb.
[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Dorien
veterán
Szerintem is jobban, dinamikusabban szól valamivel a JRiver, bár a felülete teljesen eltér a Foobar-tól. Eleinte nekem nehéz volt megszokni, de most már egész jól elvagyok vele. Én az "Artist" tabra kattintva szoktam kiválasztani az előadót, majd a lejátszani kívánt albumot. Van egy "Recent albums" tab is, ahova akkor szoktam bemenni, ha nincs túl sok elképzelésem. Ami eléggé zavar, hogy az "Artist"-ok közé ugyanúgy berak minden olyan noname előadót is, akitől mondjuk csak 1 szám van a vinyón, mint pl. a Porcupine Tree-t, amitől meg 100+ és így qrva áttekinthetetlen tud lenni... Tudom, gyakrabban kéne törölgetni.
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Dorien
veterán
Na ja, csak én eddig nagyon elégedett voltam a Fiio E10-zel. (Bkercso Presenter 2-jét és X-Szekeres III-asát is visszaküldtem anno, mert nem adtak érdemben annyit a hanghoz.) Most viszont a HI 2050-nel előjött ez a sziszegős magastartomány, ami ugyan a bejáratástól csillapodott, de még mindig nem az igazi. Szóval most van inspiráció a kísérletezgetésre.
Nagyon kíváncsi vagyok az AD500X-szel való A-B-zésre. Itt a TS671-gyel annyira nem hallgattam össze, mert az komfort miatt nálam kiesik, apám meg imádja. (A Virtual Barber Shop-ot kb. 5x meghallgatta vele egymás után. )
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
Nem kell hozzá olyan hú de szuper rendszer. Analóg oldalon főleg nem. (Más jellegű különbségek, torzítások vannak a hangban amit analóg ill. amelyeket digit kábelek okoznak, simán lehet, hogy egyesek számára utóbbiak kevésbé zavaróak)
De amíg nem került a rendszerbe normális USB-SPDIF átalakító, addig felesleges volt a digit kábeleket próbálgatnom. Utána hónapokig járt hozzám egy Diyer kábelkészítő az új USB kábeleit tesztelni, így volt szerencsém elég sok összehasonlításhoz.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorien
veterán
Köszi a részletes választ!
A mélyekkel, közepekkel teljesen meg vagyok elégedve (nagyon dögös hangképe van a HI2050-nek), és a magasok is csak bizonyos esetekben zavaróak, de akkor nagyon. Szóval valami olyan megoldás kellene, ami ezzel a tartománnyal csinál valami medzsiket. Attól, hogy erősebb lesz a mélytartomány sajna nem leszek beljebb... Főleg a cineknél meg a vokálban az "sz" hangoknál kerül sz@r a palacsintába, pedig anélkül olyan finom lenne!Ja és mint írtam lehetőleg költséghatékony (értsd 10-20eFt) megoldás érdekelne, sajna X-Szekér II, Headflow, Heed Canamp és tsai most annyira nem játszanak. Nekem tetszett az LM6172-es Presenter2 amikor nálam volt, de akkor épp egy sziszegős fejes sem volt nálam, csak a HD650, AD500X, HD681 EVO.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
HUNRobar
tag
Na ez bíztató Esetleg láttam még mostanában ezt az u8 xmos lapkát itt szerepelni, az ugyanannyiba kerül mint a kiskínai. Ez jól látom csak usb-t fogad, de aszinkron? Érdemes azt választani, ha többnyire usb-ről használnám? Mert amúgy van alaplapi koax-om, de örülnék ha jól menne a laptopon.
Még egy kérdés:egy ilyen cucc megérhet 5000 ft-ot, átlag gagyi android cuccokhoz és laptop mellé utazós konfignak? -
HUNRobar
tag
Ahha, értem. És ha felteszem rendelek egy kiskínait a felsoroltak közül, és mondjuk beszereznék hozzá egy bkercso-féle prototípus ampot (mondjuk a headbuffert), az körülbelül 23k. Ennyiből szerintetek lehetséges jobb vagy hasonló cuccot kihozni? (áfástul)
Persze ha lenne egy jó eladó dac 20k-ig, azt venném inkább, de hát nincs. -
S. Szabi
őstag
Németországban vagyok, ide is rendelném, nem tudom, akkor is van e vám, vagy ilyesmi, rendeltem már ebayről Kínából cuccot Magyarországra, de nem ilyen értékűt, nem tudom mi alapján, hogyan döntik el és hol, hogy kell e vámot fizetni rá, vagy nem.
Itt 658 Yuan, vagyis kb. 30 000 Ft csak -> Link De innét nem nagyon tudok rendelni, nincs Visa vagy MasterCard kártyám, ha jól látom, csak úgy lehet.
Impact Twin itt meg 250 € -> www.infomusic.de
És itt is le van most árazva: www.session.de
Ez elég jó ár újért akkor. Most lehet hülye kérdés lesz, de nem túl felesleges egy ilyen, ami felvételhez meg ilyesmihez való, erre a célra? Vagy pont azért jó, mert olyan jó minőségű a DAC része, hogy bőven megéri?
[ Szerkesztve ]
-
titán
Egy használt termék mindig jobb tud lenni, mint ugyanannyi pénzért egy új. Ha egy új integrált + új hangsugárzó + kábel (össz. 100k) triót hasonlítasz egy új párban 100k-s aktív monitorhoz, akkor azért a monitor jobb lesz. Monitort is vehetsz használtan.
-
S. Szabi
őstag
Egyáltalán nem fontos a hangerő szabályzó a DAC-on, ne az legyen az elsődleges szempont, de még csak másodlagos se, most sincs.
Azért akarok első sorban először egy normálisabb DAC-ot, mert nem igazán jön be így két hónap után sem a R1900TII hangja, a mély egyszerűen nem az igazi, olyan doboz hangja van, valahogy így tudnám megfogalmazni. Gondoltam először, talán akkor egy komolyabb DAC-ot szerzek, aztán majd később egy jobb aktív hangszórót.
Nem rég vettem egy ilyet, ez bőven megfelel Windows-os hangerő állításra is, jó kis cucc.
[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
Igencsak. Ez az X-Szekeres II végfoka, de még ez sem igaz, mert utóbbi attól "X", hogy a FET alatt áramgenerátor van, nem csak egy ellenállás.
Ez a "gyári" Szekeres, Tápszűrővel és egy extra tápszűrést kapott még a FET nyitóáramát beállító ellenállásosztó.kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
bkercso
nagyúr
Én nem hallottam különbséget köztük, és a legtöbben kínából veszik, akár a Conrad is (?)...
Amúg én a recés tengelyűt veszem, amilyet elvileg nem is gyárt az ALPS (azt mondják) mégis igen jó. Könnyen el tudomképzelni, hogy azonos soron készült alkatrészek vannak benne, mint a többiben.[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
tilla311
tag
Na, most szedtem szét darabokra a Scarlett drivert, és az egész családhoz ugyanaz a driver tartozik, úgyhogy most már biztos, hogy teljesen azonos az USB interfész.
Azt látom, hogy ez a driver egy teljesen saját fejlesztés, nem valamelyik ismert Xmos customizable csomagról van szó. Úgyhogy akkor a következő projekt, a Scarlett drivert hozzáidomítani a többi Xmos-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok