-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kal-El
senior tag
Sennheiser PC 151 fejhallgató és AIWA CX-NSZ20EZ HiFi
De ha később fejleszteni akarok majd, akkor ez igazából nem releváns. Főleg ha XLR mikrofonra is szükség lesz.Viszont most épp beszélek másik fórumon is valakivel és lehet külön lesz hangkártya a HiFi-nek és külön a fejhallgatónak.
[ Szerkesztve ]
-
Kal-El
senior tag
Sziasztok!
Van olyan külsős hangkártya, ami jobb hangminőséget produkál, mint mondjuk egy Creative Sound Blaster X-Fi HD és van rajta RCA kimenet, hogy hangfalat csatlakoztathassak rá + fejhallgató kimenet + XLR mikrofon bemenet és Win 7/10 kompatibilis?
Mert nekem a Focusrite Scarlett Solo 2nd Generation úgy tűnik, hogy ezeket mind tudja. Először a Creative Sound Blaster X-Fi HD-n gondolkoztam, de ha ez tényleg tudja ezeket egyben és még jobb hangja is van, akkor ha még egy keveset hozzáteszek, akkor szerintem jobban járnék vele.
Esetleg más ötlet? -
Kal-El
senior tag
válasz dgyuri0123 #42210 üzenetére
Békéscsabai. De biztos kipróbálnám, ha ott laknék.
Azért köszi, hogy felajánlottad![ Szerkesztve ]
-
Kal-El
senior tag
válasz dgyuri0123 #42206 üzenetére
Na ennek örülök
Mindig van valami, amit nem úszok meg probléma nélkül.
Akkor újra kell gondolnom az elhelyezést.
Köszi az infót![ Szerkesztve ]
-
Kal-El
senior tag
Azt csak példának tettem be Gondoltam, hogy egy trash. Tehát akkor még a gyári helyett is érdemes elgondolkodni rajta, attól függetlenül, hogy elég-e a hossz, vagy sem? De akkor az, hogy aranyozott, az fontos, vagy nem annyira? Ezt találtam belőle.
dgyuri0123:
Nincs külső tápja. USB-ből nyeri az áramot. Ezt egy volt cikkben meg is említik.gubabela:
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Kal-El
senior tag
válasz dgyuri0123 #42194 üzenetére
Egy ASUS Xonar U7-hez kéne, van rajta egy ilyen fura csatlakozó, nem tudom mi a neve és abba kell bedugni az USB kábelt. Itt a videón látható a hangkártya jobb szélén.
[ Szerkesztve ]
-
Kal-El
senior tag
válasz dgyuri0123 #42192 üzenetére
Igen, egy ember már írta is, hogy szerinte sokkal kevesebbet ront, mint ha egy hosszabb RCA kábellel vetjük össze. Tehát, hogy inkább vegyek USB hosszabbítót, mint egy valamivel hosszabb RCA kábelt, ha már mindenképp hosszabbításra van szükség.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest