- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Debian GNU/Linux
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Az első az önvezető Volvo kamion, utána jöhet a humanoid robot
- TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkmarce
őstag
hát a gyári lemezek saját tokjukban egész sokáig bírják, a gyártók 100-200 évre tervezik(persze ha kiviszed a sivatagba a napra, akkor gyorsabban elpusztul). Az írt lemezek azok, amik gyorsan amortizálódnak, bár a normális írhatók jó minőségűekre 20-50 évet mondanak minimum, és vannak direkt tárolásra 1000 évig túlélő írhatóak is.
[ Szerkesztve ]
okoskodom, tehát vagyok
-
eeXaa
addikt
ha jól tudom csak licenszet veszel digitális tartalmaknál, ami egy idő után egyoldaluan megszüntethető.... ott vannak ezek az apróbetűs részben, csakhát senki sem foglalkozik vele...
...jahh a lemezek sem fognak 50/100 évet megélni, (nem olyanok mint egy könyv) jól ki van ez találva....
ezért sem fog kihalni a kalózkodás soha... -
nagyúr
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
nagyúr
-
nagyúr
-
GeryFlash
veterán
+viera Koszi! Hol tudom megadni az orszagot? Most direkt regisztraltam, de csak city-t latok meg zip codeot a profilban is. Vagy nem kell megadni? Ti hol tuntetitek fel
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
hdtomi
senior tag
válasz GeryFlash #783 üzenetére
Szia, szinte pont 1 éve rendeltem tőlük, akkor 32.08 zł volt a DPD és lehet más megoldás nem is volt. Lehet simán a lengyel posta is elküldi és a magyar posta viszi házhoz. DPD meg végigviszi a szállítást.
[ Szerkesztve ]
Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK - Xiaomi Mi 8 - Windows 10 Home 64-bit & Microsoft 365
-
GeryFlash
veterán
DVDmaxrol rendelnek, melyik opciot kene valasszam magyarorszagi kiszallitasra (angol forditottam a lengyel oldalt bongeszovel)?
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
nagyúr
Várós őszi megjelenések:
Army of Darkness 4K - szeptember 27, steelbook is!
Casablanca 4K - november 7, 80 éves lesz a film
-
nagyúr
A Nightmare on Elm Street (1984)
Teljes magyar vonatkozással.
-
GeryFlash
veterán
válasz Rumcsaka #774 üzenetére
American beautyn van magyar szinkron/felirat???
-
nagyúr
Tegnapi és mai szerzemények júniusra:
Meg és Blade 4K UHD steelbook, azokról kicsit bővebben. A Meg német kiadás, a 4K lemez tartalmaz teljes magyar vonatkozást míg a sima BD nem, ez utóbbit kicseréltem a sima BDs kiadványommal amim megvolt. A sima BD-re Dolby Atmos hangsáv is került:
A Blade UK Zavvi féle kiadás, tartalmazza a 4K UHD és BD lemezt, 3 képeslap és egy eredeti filmplakát kicsinyített mását. Itthon valamilyen oknál kifolyólag csak a második része jelent meg sima BDn.
-
nagyúr
Akinek van esetleg eladó "Spy Who Loved Me" - (Kém aki szeretett engem) vagy tud valahol eladót bluray formátumon, magyar felirattal, kérem jelezze! Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Rumcsaka #761 üzenetére
Backcountry nagyon jó kis naturalista horror, kiemelkedően jó darab nekem is megvan, Omen is jó, grat!
@eeXaa: Life, Planet Earth, Beauty & the Beast is remek címek, nekem a Dűne is tetszett bár ugye az a sztori fele... Hobbitok nagyon jók 3D-ben! grat neked is!
-
nagyúr
-
GeryFlash
veterán
A Gentlemen cimu film soha nem fog kijonni Magyarorszagon? Legalabb DVD-n
-
gg72
veterán
A spanyol amazonon 20.62 EUR az új The Batman 4K UHD és a Spider-Man: No Way Home 4K UHD kiadások. Mindkét kiadáson van magyar szinkron és felirat, a Batman-en a BD lemezen is. De pl. 16.50 EUR-ért van szintén magyar vonatkozással a The Thing klasszikus Carpenter-horror is. Ha valaki szeretne rendeleni "közösen" a postaköltség csökkentése miatt, írjon PÜ-t.
-
viera
őstag
Az Uncharted foglalható az X-Pressen.
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Taki46
tag
Halihó az uraknak!
Esetleg valaki látta valahol az Atomszőke című filmet újonnan? Elég ha Magyar felirat van rajta. A szinkron nem fontos.
Előre is köszönöm az esetleges segítséget.
Üdv -
Rumcsaka
tag
Most olvastam hogy a külföldi Universal kiadásokon (Cyrano és a Rohammentő) már nem vagyunk rajta...
A Paramount Blu-ray kiadásokkal kapcsolatban felcsillant egy pici remény...de a Fotelmozinak hinni már szinte ostobaság...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Kém aki szeretett engem - ez a Bond film van vkinek eladó Bluray formátumon magyar felirattal?
-
nagyúr
Ehavi tényleg utolsó beszerzéseim, ez a PULSE a szívem csücske és nagyon menőn pulzál a piros beépített LED.
Pink Floyd PULSE kapott most idén februárban egy teljes remastert, mert a koncertet 35mm filmre vették fel anno 95-ben. Első lemez a teljes koncert, második meg videoklippeket és extrákat interjúkat tartalmaz.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
Pink Floyd - Pulse koncert bluray van valakinek eladó? :S Kétlem de hátha, nekem csak az hiányzik a PF kollekcióból már, DVDn megvan de na a HD hang az HD hang.
[ Szerkesztve ]
-
viera
őstag
Elvileg júniusban jön az Uncharted az X-Press-en is.
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
nagyúr
Ha valakinek esetleg van eladó No Time To Die 4k (Nincs Idő Meghalni, uccsó Craiges Bond) magyar felirattal, akkor ne habozzon jelezni nekem!
-
nagyúr
-
Joshi
titán
Ha valakinek meg van a Le Mans 1971-es film vagy DVD-n vagy Blu-ray-en az legyen szíves keressen meg privibe. THX.
-
nagyúr
válasz Rumcsaka #718 üzenetére
Sajnos mind a fordítás mind a szinkron jogköteles, fizetni kell érte. Az a baj voltaképpen, hogy nem maradtunk meg nagylétszámú nemzetnek, hogy ne csak párszáz szenvedélyes filmgyűjtő éljen hanem több ezer. Akkor tuti lennének itthon is filmek dögivel.
-
makkmarce
őstag
válasz Rumcsaka #718 üzenetére
hát.. mondanám, hogy nem de azért sokat tettünk érte.. a Disney emlékeim szerint azért zúzta be az itteni kiadásokat egy időre, mert előbb kinnt volt a torrenttékán a film, minthogy ők kiadták volna, tehát már a fizikai lemez gyártás előtt kilopták az egészet. Bár elég lett volna mondjuk 1 hónappal eltolni mindig a magyar kiadást azt kész.
okoskodom, tehát vagyok
-
Rumcsaka
tag
válasz makkmarce #716 üzenetére
Igen erre kéne egy törvény hogy 6-10 vagy több országot összefogva kéne kiadni 1-et példul Disney/Fox vagy most az újabb delikvens a Paramount...mert a lemezeken elférne az a plusz egy Magyar szinkron...vagy ha szinkron nem is volna akkor tegyék rá a Magyar feliratot normálisan lefordítva az eredeti szöveget!
Szinte minden téren a Magyarokat b.sztatják...😞 -
makkmarce
őstag
dvd?.. inkább szántsák be az egészet, adják ki lengyeleknél azt kész. Komolyan nem értem, miért nem lehet 6-8 országot összefogva kiadni 1-et, max akár mellécsomagolva a magyar borító papírját, ha ki akarja az ember cserélni benne a papir. Felesleges a magyar "kiadás", csak legyen rajta a hang meg a szöveg, és ugyanúgy lehessen kapni itthon a boltokban.
Lassan tényleg marad a "torrenttéka". Sőt, adják inkább angol borítóval, és ragasszuk rá magyarul a címet.. a matrica nyomtatása nem drága, az angol borító miatt még eladhatóbb is lesz, ha meg kell válni tőle.[ Szerkesztve ]
okoskodom, tehát vagyok
-
Rumcsaka
tag
Nem szeretek a torre.t oldalakra feljárni csak ha nincs más megoldás...de ez ha így megy tovább akkor sajnos elég gyakran látogatni kell majd őket...
Sajnos nekem nincs jó nyelvérzékem...így nálam 90%-ra kipottyannak a külföldi megjelenésű filmek lemezen...
A streamen meg nincs dinamika mert direkt vissza van fogva...és ha ezen nem változtatnak akkor nullát ér számomra....pláne ha valakinek van otthon egy komolyabb házimozija! -
Rumcsaka
tag
Basszus... [link]
(Lassan már nem lesz Magyarországon fizikai formátumú film kiadás...)[ Szerkesztve ]
-
belinho
senior tag
Event Horizon egyik nagy kedvenc filmem, féltve őrzöm a gyári VHS-t, még az is rá van matricázva, hogy csak erős idegzetűeknek. Egy szinkronos Blu-ray verzióért pengetnék.
15%-os kedvezmény és ingyenes szállítás van a Media Markt-ban filmekre, tessenek vásárolni.
-
nagyúr
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest