Új hozzászólás Aktív témák
-
hdtomi
senior tag
válasz
Vikthor #2191 üzenetére
Köszönöm szépen!
Most fog kijönni nyáron a Hobbitból. Egyelőre a One Click dobozokról van infó, így külön fullslipekről nincs. De gondolom lesz hasonló dupla lentis verzió is.
Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK - Xiaomi Mi 8 - Windows 10 Home 64-bit & Microsoft 365
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok!
Megérkezett végre A gyűrűk ura Blufans dupla lentikuláris bővített kiadása. Kerek születésnapot ünnepeltem, így azt gondoltam meglepem magam A gyűrűk urához igazán méltó kiadással. A képek nem adják vissza, hogy mennyire gyönyörű lett mindhárom fullslip. Próbáltam videót is készíteni, de nem tudta vissza adni, hogy mennyire részletgazdag és mély a lenti hatás. Egymás mellé téve a kiadványokat egy nagy képet adnak ki, hátul pedig a klasszikus mozi plakátok találhatóak. Bent booklet és mondhatni egyedi steelbookok vannak, bár van némi hasonlóság más kiadvánnyal, de nekem ezek tetszettek igazán. Belső kép is egyedi mindegyiknél. Szóval nagyon igényes és tényleg eszméletlen szép, amit a Blufans letett az asztalra. Piszkosul drága volt, de ez még oké, ahhoz képest, hogy mennyiért megy az eBay-en, akinek esetleg megtetszett, egy ismerősöm tudna szerezni. Ráadásul a bővített kiadás, mert a mozis verzió is létezik és csak a matricában tér el. Természetesen nincs magyar vonatkozás.
Egy Gyűrű mind fölött, Egy gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK - Xiaomi Mi 8 - Windows 10 Home 64-bit & Microsoft 365
-
hdtomi
senior tag
válasz
Vikthor #2186 üzenetére
Nagyon szépek, gratulálok! Malena nekem is megvan. Nagyon átnézik a csomagokat, mert sokszor kisebb értéket írnak rá, mint a valós, és emiatt most lassú a vámolás folyamata.
-
hdtomi
senior tag
Oh : (
Én arra gondoltam, hogy egy olyan szaki kell aki lelkes és a fent látható linkek + a YouTube videó alapján megcsinálja. Amúgy én GY-M-S megyei vagyok, így valamelyik TV szervizt keresném fel első sorban a környéken. Viszont még átgondolom, hogy belenyúljanak-e.Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK - Xiaomi Mi 8 - Windows 10 Home 64-bit & Microsoft 365
-
hdtomi
senior tag
Köszönöm
Átgondolom, a hardveres dologhoz kell egy megbízható szerelő, mert sajnos én nem tudok forrasztani, viszont a szoftveresnél is félre mehetnek a dolgok.
[ Szerkesztve ]
-
hdtomi
senior tag
Hozzám is megérkezett az első a Filmgametől.
-
hdtomi
senior tag
BUÉK! Ma ki is tették a Filmegára az új kiadványokat, illetve a Fanservicetől is lehet már rendelni az új megjelenéseket. A blu-ray formátumokat linkeltem, de lesznek DVD-k is.
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok!
Én ezekről még nem tudtam, hogy jönnek jövőre 4k-ban.
Békés ünnepeket!Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK - Xiaomi Mi 8 - Windows 10 Home 64-bit & Microsoft 365
-
hdtomi
senior tag
Ma érkezett
-
hdtomi
senior tag
válasz
proci985 #2100 üzenetére
Igen, az ára eléggé durva.
makkmarce: Én egyszer régebben próbáltam, akkor nem sikerült (DVD-vel), most nem merülök bele, meg hát keresnem is kell egy A-s blu-ray lemezt. Bár ez is olyan dolog, hogy 2 olyan lemezem is van, ahol a hozzászólók írták, hogy nem A, hanem régiókód mentesek, szóval még be is csaphatja magát az ember. Meg a legfrissebb komment, hogy ne univerzális Pana távirányítóval csináljam. Hát van egy amit adtak hozzá (820-asom van), de megvettem a komolyabb lejátszó távirányítójának az utánzatát, szóval ha az is számít, el babrálhat vele az ember + ott a firmware, lehet az sem mindegy melyik van rajta...
-
hdtomi
senior tag
Terminator 1 UHD-val én is szemezgetek. Mivel ha jól számoltam 5 fajta steelbookban megvan, nekem is elég lesz a műanyagtokos. Igaz csak a steelbookhoz jár a BD, amin rajta vagyunk. Gondolom ahhoz nem nyúltak, viszont tudtommal az is remastered képpel rendelkezik és ott van a magyar vonatkozás a korongon. Az UHD képe nagyon szép lett, ezeket a mintaképeket találtam és az értékelések alapján is szuper, pl. a legutóbbit, amit olvastam 5-ből 4,5 csillagot kapott a képminőség, a hang talán 5/5.
-
hdtomi
senior tag
Akciós a Resident Evil újabb steelbook kiadása magyar vonatkozás nincs.
Ez pedig a műanyagtokos, részben magyar Underworld gyűjtemény, a videóban említett kiadás a Resident Evilhez hasonló steelbook lesz szerintem.Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK - Xiaomi Mi 8 - Windows 10 Home 64-bit & Microsoft 365
-
hdtomi
senior tag
Nemrég vettem meg Ausztráliából az Underworld 4K gyűjteményt, igaz nem INNEN, mert ahonnan rendeltem, már nem kapható. Elméletileg a korábbi kiadás lemezei vannak benne, viszont a videóban említették a Resident Evil gyűjteményt is. Úgy tudom, hogy bár Dolby Vision stb, de már nincs rajta magyar vonatkozás. Viszont az előző kiadásnál, ha nem is minden filmen, de van magyar hang, felirat. Ebből arra következtetek és ne legyen igazam, hogy az Underworldnél is az lesz, hogy jobb lesz, de már magyar vonatkozás nélkül. Hiába van amúgy a blu-ray.com oldalon feltüntetve az új RS kivitelnél a magyar.
-
hdtomi
senior tag
válasz
Vikthor #1962 üzenetére
Néztem én is. Megvette 20-ért és több, mint dupla áron kínálja. Még a posta is dupla, mint amit én fizettem, erre még jön a 27% és a kezelési költség. De ez olcsóbb kicsivel. Bár az amerikai digis kiadást is meg lehet lassan már ennyiért venni
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok! Hozzám tegnap ez az ausztrál Underworld gyűjtemény érkezett meg. JB Hi-Fi-nél vásároltam. Nem azonos a korábbi amerikai kiadással külsőleg, de hasonlít rá. Alaposan becsomagolták szerencsére, mert kapott a karton doboz rendesen. Magyar vonatkozás is van pár filmen.
-
hdtomi
senior tag
válasz
Vikthor #1940 üzenetére
Szerintem is tök jó film
pláne ennyiért :)
Én ezt az Underworld gyűjteményt rendeltem meg Ausztráliából. Az ára oké, a szállítás + az országba érkezéskor fizetendő költségek lehet kicsit majd fájni fognak...
-
hdtomi
senior tag
-
hdtomi
senior tag
válasz
Vikthor #1934 üzenetére
Nagyon szívesen. A kiadó egy másik gyűjteménye: YouTube link. Kép alapján a Tarr Béla kiadás fekete és fehér lesz, booklettel, poszterrel.
-
hdtomi
senior tag
Amazon linkek:
-
hdtomi
senior tag
A T2-t még a Filmarénáról vettem meg, pontosabban onnan vette meg, aki eladta.
T1 linkek: Fnac sima, Fnac steel, angol Amazon steel, francia Amazon steel.
+ [Fnac másik steel, azt nem tudom, hogy véletlen-e...[ Szerkesztve ]
-
hdtomi
senior tag
Köszönöm szépen a választ! Hozzászólást kell írni, amit szeretnék, vagy csak én nem találom az email címét? Kb. mennyibe kerül, egy 4 filmes gyűjteményt akarok. Nincs hozzá semmim, amit tudnák neki küldeni. Viszont nemrég pont készített egy ilyet, így csak megoldható. Gondolom el is postázza a kész kiadványt.
[ Szerkesztve ]
-
hdtomi
senior tag
válasz
Vikthor #1762 üzenetére
Köszönöm szépen!
Egy időben, amit nem tudtam beszerezni itthon, megvettem Angliából, azokat én is cseréltem, de magát az egész kiadvány magyarra. Néha a borító nem passzol bele a másik tokba. Egyelőre mivel mély a szekrény, dupla sorba teszem a filmeket. Pl.: ha sikerül a szép külföldi steelt megszereznem, abba teszem a magyar lemezt.Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK - Xiaomi Mi 8 - Windows 10 Home 64-bit & Microsoft 365
-
hdtomi
senior tag
válasz
Vikthor #1755 üzenetére
Nekem mindig van valami a kívánságlistámon, a régi és az új megjelenések között is lenne és lesz is mit beszerezni. Viszont a helyem is fogyóban, pedig ügyelek a dologra. Bevallom anyagilag sem mindig jó, főleg, hogy egyre drágábbak a kiadványok, nem mintha régen nem lettek volna azok szerintem. Van aminél nem érdekel a magyar vonatkozás, de az is kicsit visszatart, hogy egyre kevesebb filmen vagyunk rajta. Én sem szeretném abba hagyni a gyűjtést, de volt, hogy 4-ből 2 rendelésem problémás volt (sérülések, egyebek). Szinte ez hónapokig tartott, ilyenek miatt van, hogy elegem lesz. DE persze kitartok, viszont néha nézem, hogy olyat veszek, ami kevesebb helyet foglal. Akár csak a sima steelt, a fullslip helyett, vagy olyan gyűjteményt, aminél egy tokban van több film. Persze megcáfolom magam, mert becsúszik pont az ellenkezője is. De, hát néha nehéz ellenállni. Így valahol megértem, hogy abbahagyják a gyűjtést és felszámolják a filmjeiket. Én is szoktam mostanság eladni, hogy szinte tudjam tartani a darabszámot, bár egyre nehezebb megválni 1-1 kiadványtól. A filmek mellett bizonyos előadóktól zenei kiadványokat is veszek. A CD mellett LP-t is. Van, hogy több verzióban. Szóval arra is kell gondolnom. Ez az Ausztrália 12 euró volt szállítással, kár lett volna ott hagyni...
-
-
hdtomi
senior tag
válasz
Vikthor #1752 üzenetére
Elővigyázatosságból szereztem be régebben több példányt, jól éreztem mert sérülten érkezett. Még marad nekem is, de úgy voltam vele, ezeket eladom. Amúgy úgy néz ki, hogy el is keltek.
-
hdtomi
senior tag
Én egy filmet raktam fel, szerintem egy különlegességet. Aki szeretné nyugodtan írjon rám.
-
hdtomi
senior tag
válasz
Vikthor #1732 üzenetére
Sajnos nem lesz rajta se magyar hang, se magyar felirat
Az a baj, még a feliratnak is megvan a jogdíja stb. Meg hát már az önálló magyar kiadókon kívül, talán a Paramount ami hoz pár régebbi filmet mostanság.
Nekem is megvan az első rész, ezt is megveszem. Első körben BD-n, aztán később UHD-n is. Azért így, mert várok esetleg egy díszdobozos kiadásra, aztán az úgyis UHD lesz.
-
hdtomi
senior tag
-
hdtomi
senior tag
-
hdtomi
senior tag
válasz
Vikthor #1684 üzenetére
A francia Amazonon és az Fnacon is fent van, mindkettőt berendeltem, de valószínű az Fnac marad. Kicsit még bizonytalan a borító (pl.: Amerikában külső tok lesz hozzá) és a lemezek is (franciák UHD + BD lemezeket írnak, a tengeren túlon csak UHD-t).
-
hdtomi
senior tag
válasz
makkmarce #1674 üzenetére
Ez igen
Torrente gyűjteményt szúrtam ki elsőre, megvan nekem is. Meglepően jó a képe, persze amilyen a forrás, abból kihozták a maximumot. Aztán ahogy nézem vannak még nyalánkságok
-
hdtomi
senior tag
válasz
Vikthor #1671 üzenetére
Jó filmek, ezekről nagyjából tudtam. Római vakációt a kívánságlistámra tettem. Azon és A cégen lesz magyar vonatkozás ha jól tudom. Sajna a többin nem
Kapcsolat ami jön Csehországban magyar vonatkozással, amit már megvettem Ázsiából.
Aztán magyar hanggal UHD-n Vanília égbolt, A mag, Flashdance...Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK - Xiaomi Mi 8 - Windows 10 Home 64-bit & Microsoft 365
-
hdtomi
senior tag
válasz
Vikthor #1651 üzenetére
Sziasztok!
A héten érkezett Franciaországból ez a 2023 novemberében kiadott Tarr Béla blu-ray gyűjtemény. 3 lemezen 4 filmet tartalmaz a kiadvány és egy 80 oldalas füzetet. Nagyon szép díszdobozról van szó, digipakban a filmek és mellette a füzet. Családi tűzfészek, Szabadgyalog az első, Kárhozat a második, Werckmeister harmóniák pedig a harmadik lemezen található. Mindegyik lemez új 2k, illetve 4k restaurálás, így szerintem ugyanaz lesz a kép, mint a Criterion Collection Werckmeister harmóniáknál.
Beszerzés és részletek a hivatalos weboldalon, Amazonon, és Fnacon.
A Sátántangó is megtalálhatómindháromoldalon, úgy emlékszem tettem is fel ide képeket róla, mert korábban azt is megvettem.A francia felirat kikapcsolható mindegyik kiadványon.
[ Szerkesztve ]
-
hdtomi
senior tag
válasz
Vikthor #1655 üzenetére
Én egyszer rendeltem tőlük 2 filmet, külön küldték őket és egyik enyhén sérülten érkezett a gyenge csomagolás miatt. Így duplán fizettem minden költséget amikor beérkeztek az országba. Reklamáltam, többször írtam nekik, de semmi válasz. Aztán szerencse a magyar posta észrevette a hibát, hogy feleslegesen vonták le az áfát, így azt ők vissza adtak. Így már akkor kerültem őket, mikor még szállítottak ide.
-
hdtomi
senior tag
válasz
spiky03 #1625 üzenetére
Szia, 1710 Ft a posta csomagpontra. Nem tudom azt nézted-e, mikor kosárba tetted a filmet. Packetával, vagy hasonlóval társultak. Vidéki vagyok, 2-3 hely is van ahol átvehetem. Én mindig így kérem és hamar itt is van. Sajnos társulni nem tudok, mert nem érné meg se neked, se nekem az itthoni továbbítással. Igen, több mint valószínű, hogy csehektől szerzik be ők is.
[ Szerkesztve ]
-
hdtomi
senior tag
-
hdtomi
senior tag
Akartam pár címet írni, de egyik sincs most raktáron: First Man, Matrix, ezeken van magyar hang. Resident Evil gyűjtemény egyes részein, sajnos nem mindegyiken. Kár, hogy hangra és feliratra nem lehet keresni, úgy könnyebb lenne.
-
hdtomi
senior tag
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok! Magyar kiadó új megjelenései. Csak itt a weboldalukon lehet rendelni.
-
hdtomi
senior tag
válasz
kekesi132 #1564 üzenetére
Jövő héten jön Trier francia kiadású gyűjteménye is. Abban benne lesz a Táncos a sötétben című film! Amazonon, Fnacon és máshol is kapható. Ár talán ugyanaz. Úgy nézem csak francia feliratos. Néha félelmem, ha esetleg nem lehet kikapcsolni a feliratot, de remélem kikapcsolható lesz. De csak jönnek majd bemutatók a kiadványról.
[Lars von Trier - Intégrale 14 films][ Szerkesztve ]
-
hdtomi
senior tag
válasz
Vikthor #1554 üzenetére
Panasonic lejátszóm van, elméletileg a DVD-ket kóddal, vagy trükkel fel lehet oldani, de nem működött. Belenyúlni nem merek komolyabban, de persze ha lett volna rá lehetőségem régió kód mentes lejátszót veszek. De 1-2 film miatt nem biztos, hogy megérné úgy vagyok vele. A remény hal meg utoljára, hátha jön még magyar film BD-n idehaza
-
hdtomi
senior tag
Rákérdeztek a Macskafogó amerikai kiadójánál: "We only have North American distribution rights." gondolom emiatt csak A régiókódos.
Sajnos itt tarunk... , Oppenheimer is, berendeltem külföldről, persze tisztában vagyok vele, itthon nem lesz kapható és nem is lesz rajta magyar vonatozás.Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK - Xiaomi Mi 8 - Windows 10 Home 64-bit & Microsoft 365
-
hdtomi
senior tag
Egy kis érdekesség, Batman japán kiadás. Vaterán többször feltűnt, senki nem vitte el, aztán ára is jó volt, így megvettem. UHD lemezen magyar hang és felirat.
-
hdtomi
senior tag
válasz
Laraxior #1498 üzenetére
Gyors rákerestem kíváncsiságból, de csak külsőt találtam. Annyiért már egy olcsóbb asztali lejátszót is be lehet akár szerezni.
VERBATIM Blu-Ray Slimline Ultra HD 4K USB 3.2 Gen 1 (USB-C)Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK - Xiaomi Mi 8 - Windows 10 Home 64-bit & Microsoft 365
-
hdtomi
senior tag
válasz
Vikthor #1470 üzenetére
Köszi! Őket ismerem, néha az eBay oldalukról jobb vásárolni, néha pedig a weboldalukról. Legutóbb a Karate kölyök UHD trilógiát és a A kaptár UHD gyűjteményt vettem meg és igen, elég gyorsan megjött. Egyik nem volt raktáron és szinte aznap válaszoltak is, hogy mikor lesz.
-
hdtomi
senior tag
válasz
Vikthor #1455 üzenetére
Még ezt az oldalt is érdemes megnézni a hangok, feliratok kapcsán: dvdcompare.net.
-
hdtomi
senior tag
válasz
makkmarce #1448 üzenetére
[ LIZA ] innen rendeltem, kár az égetett feliratért, amúgy rendben van. A hang elméletileg jobb, mint a magyar kiadáson. Nem tudom, hogy még így adják ki, vagy csak a műanyagtokot. Sajnos van vám, mert Amerikából küldik, de lehet az EU-ban is megtalálható, azt nem tudom.
-
hdtomi
senior tag
válasz
Vikthor #1446 üzenetére
Liza a rókatündért kiadta egy másik amerikai kiadó. Régiófüggetlen lett, de az angol felirat nem kikapcsolható. Franciáknál is van így, hogy rajta hagyják. Persze az annyira nem gáz, mint az, hogy nem tudjuk lejátszani
-
hdtomi
senior tag
válasz
Vikthor #1432 üzenetére
Igen az nagy kár, hogy nem kerültünk rá. Nekem megvan az új és a régi bővített blu-ray trilógia is, csak mindig halasztom a A gyűrűk ura maratont, azért nem néztem még meg.
Nagyon durva az a kiadvány! Ha van rá lehetőséged szerezd be szerintem.[ Szerkesztve ]
-
hdtomi
senior tag
válasz
Vikthor #1430 üzenetére
Szia! Bevallom az új kiadást még nem néztem meg. Viszont igen, ahogy írod más a színvilága. Amikor kijött utána néztem és a legtöbb ilyen kiadásnál, nem mindenki volt elégedett. Van olyan részlet, ami nem feltétlen lett jobb, olyat is olvastam. De a lényeg, hogy a színek másak. Meg úgy tudom, de ez nem biztos, hogy az ilyen kiadásokról általában lemaradnak az extrák. Ha tudod szerezd be. Németeknél csak az egyik részen van magyar vonatkozás. Romániából esetleg még be lehet szerezni. Valaki árulta is nemrég.
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok!
Esetleg aki filmeket, Legókat, könyveket szeretne vásárolni, ezt az embert kerülje, mert csaló! A pénzt megkapja, de nem adja fel a vásárolt terméket. Rendőrségen már számtalanszor feljelentették.
[Jófogás - 11KerNemo] [Facebook - Gábor (vezetéknevét változtatja]Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK - Xiaomi Mi 8 - Windows 10 Home 64-bit & Microsoft 365
-
hdtomi
senior tag
válasz
Vikthor #1395 üzenetére
Igen, nagyon király a Sólyom!
Meg ezek vannak most úton: Ready Player One, a 4k lemezen magyar hanggal, és a Hegylakó sajnos magyar vonatkozás nélkül, de 15 euróért kár lett volna kihagyni, főleg, hogy az egyik kedvenc filmem és nagyon komoly kiadás szerintem.
Érdemes kérni az ajándék csomagolást mindegyik steelbooknál, mert annyira gagyi az Amazon karton borítékja, hogy sokat nem véd. Ajándék csomagolás egy szövet táska és mivel elég nagy, jól körülfogja a filmeket. Én kértem Sólyomnál és ezeknél is. Sólyom fóliázása és a kísérőlap is elég gagyi, emiatt nagyon pici kopás volt a kiadvány 2 sarkán is, ami még az Amazonnál kerülhetett rá. 3 euró/kiadvány, de eddig nekem megérte.[ Szerkesztve ]
-
hdtomi
senior tag
válasz
Vikthor #1391 üzenetére
1-2 film érkezett hozzám, ami "új" megjelenés és van fotóm
az A Sólyom végveszélyben az olasz Amazonról. Már volt régebben ez a kiadás más országokban, de most újra kiadták az olaszok. Az UHD rendezői verzión magyar felirat, a mozi verzión magyar hang található. Meg van 2 db BD is a steelbookban. Szerencsém volt, mert eleve akciós ~22 euró az ára, de érkezett egy 5 eurós kupon is, így a plusz védelmet adó ajándék csomagolással és szállítással együtt is 27 euróból megúsztam.
-
-
hdtomi
senior tag
Ezek érkeztek nekem a napokban. Forrest Xpress akció.
A 3 Nolan film pedig a francia Fnac-ról jött. Eredetet kibontottam, mert sérült volt a tok, de a lemezeknek nincs baja. Bele is néztem, rajta a magyar hang az UHD lemezen (többit nem néztem, de úgy tudom csak az UHD-n vagyunk rajta). Mivel 3 filmet rendeltem 10,4 euróba került darabja, posta kb. 5 euró volt.
Reklamáltam fordítóval, vissza küldhettem volna, meg azt írta ügyintéző, ha a vissza posta számláját elküldöm kifizetik, de nem bonyolítottam a dolgot. Megragasztottam a tokot a borító alatt. Nem örülök, de nem esik szét vagy ilyesmi.Esetleg akinek megjött a kedve a rendeléshez, kartonba csomagolnak, de nem kimondottan vastagba. Nem biztos, hogy szállítás közben sérült meg a tok, bár lehet rápakoltak valami nehezet. Most nem kértem, mert nem steelbookot rendeltem, de érdemes kérni az ajándék csomagolást, ami csak egy kis papír boríték, de véd valamit.
[ Szerkesztve ]
-
hdtomi
senior tag
Facebookon azt írják, hogy van rajtuk magyar. Mondjuk a Csillagok között 4k nem jelent meg magyar hanggal, így azon csak felirat van. Elég gyorsan szállítanak, ha mind a 3-at nem is bontom ki egyszerre, de jelentkezni fogok miután megjöttek.
Illetve van egy ilyen Titans of Cult 3-Disc Limited Edition Steelbook , szintén olcsón, de azt olvastam, ezen nincs magyar hang.
-
hdtomi
senior tag
válasz
Vikthor #1356 üzenetére
Én is nagyon szeretem a filmet, kíváncsi leszek a Forrest borítójára, alig láttam élő képet róla. Mintaképen fehér a háttér, a padon ül. 1 lemezes, extra nulla.
Nagyon szép a Man on Fire steel, de a többi film is szuper
A francia Fnac oldalán akció van, ahogy olvastam egészen őszig. Egyes BD és UHD lemezek 3db vásárlása esetén, darabja csak 10 euró.
Három Nolan filmet meg is rendeltem, UHD lemezeken ott a magyar vonatkozás.
*hogy biztosan ott van-e a magyar, nem tuti, most próbálok utána járni. elméletileg egy lemez van világszerte, de kitudja.[ Szerkesztve ]
-
hdtomi
senior tag
válasz
Eversmann #1293 üzenetére
Csak a blu-ray tartalmazza az extrákat, ahogy előttem írták van több kiadás is. ITT is meg tudod nézni a részleteket. Ha elég a sima műanyagtokos blu-ray 5000Ft, vagy használtan alatta is megveheted, de ha steelbook kell és esetleg UHD lemez is, akkor már drágábban lehet csak beszerezni. Viszont az UHD lemez nem tartalmaz extrákat, így olyat kell ahol az UHD korong mellett a BD is ott van. Nekem itthonról megvan blu-ray kiadásban, illetve a francia Édition Collector UHD kiadás van még meg, velük vagyunk egy UHD lemezen, a BD nem tartalmaz magyar vonatkozást. Francia UHD, francia díszdobozos , Fnac.com.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- További aktív témák...
- Eureka Mignon Specialita 17NX + Eureka knock box
- Újszerű! Egyedi gyártású 2 férőhelyes/2 személyes számítógépasztal/íróasztal 150x100x75
- Eladó újszerű next level racing szimulátor szék!
- Kétrekeszes, óriásméretű céges postaláda eladó (új, nem használt)
- VILEDA Cleaner VR 302 porzsák nélküli robotporszívó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest