- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sweet.tv - internetes TV
- Corel Draw topic
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rumcsaka
tag
válasz
Vikthor #1789 üzenetére
Utóbbit meg lehet már oldani, hogy minden nem magyar megjelenésű filmet le tudunk úgy játszani, hogy külső pendriveról etetem hozzá a magyar feliratot, amit netről szedek le hozzá, mert okosítva lesz a hetekben az Oppom.
Na ilyen megoldással (az Oppon kívül) már rég valamelyik nagyobb gyártó a felsőkategóriás készülékét illetve készülékeit felkészíthette volna...
Sajnos az idő mindent túlél és előbb utóbb az Oppo lejátszók is elöregednek belül... -
Rumcsaka
tag
Sziasztok!
Sajnos úgy látszik hogy a hazai Sony DVD/Blu-ray/UHD kiadások megszűnése után a Warner is bedöglött!
A Sony lemezekre talán még rákerülünk külföldön de a Warner már úgy néz ki hogy minket MAGYAROKAT lehagy a lemezekről!😞
Nagyon remélem nem így lesz mert akkor szinte vége... -
Rumcsaka
tag
válasz
Vikthor #1284 üzenetére
Ja jaja nosztalgia a javából!😉
6 fejes HI-FI Thomson VHS lejátszóm van otthon és a kazikat gyűjtőktől stb. lehet beszerezni de sajnos mára már eszméletlen áron nennek a kazik és nem csak a VICO hanem pl. a Mokép a Hungaro Video stb.
Ezek a kazik használtak de mind originál tékás vagy lakossági...[ Szerkesztve ]
-
Rumcsaka
tag
Sziasztok gyerekek már rég nem jártam erre!🙂
Sajnos úgy néz ki hogy a hazai Sony kiadásoknak is annyi!😞
Januártól nem jött ki új cím...csak pár újrakiadás!
Külföldről még beszerezhető pár újabb cím magyar vonatkozással...ezután pedig puff de ne legyen igazam!
Más:
Ezek a kiadások visszamenőleg nagyjából egy két hónapja érkeztek hozzám:
🙂
-
Rumcsaka
tag
A Kubrick pattintó tokos DVD gyűjtemény otthon van...
Nemrég néztem újra a Tágra zárt szemek c.filmet és akkor összehasonlítottam egy tyúktubos szélesvásznú változattal és az eredeti 4:3 többet mutat meg a filmből...
(Ilyenkor sajnálom hogy mindennek az ára az egekben és a kisebb mozi/zene épület elkészítése tolódik...)
-
Rumcsaka
tag
A DVD témával kapcsolatban eeXaa-val értek egyet
Sok filmet gyerekként anno vhs-n néztünk és például köztük volt a Mad Max 3. - Az igazság csarnokán innen és túl hangalámondással...egyik örök kedvenc lett...aztán a múltkor megláttam pattintó tokos kiadásban és így nem hagyhattam ott...és a borítója is szuper -
Rumcsaka
tag
Köszönöm!
A Cadillac Records és a Ponyvaregény magánszemélytől vannak...
A John Wick első...
Ezt a dupla kiadású VHS-t reggel találtam a postaládában...gyarapítja majd a nosztalgiázó sarkat...
(Van Damme-Rajtaütés című film nincs meg esetleg valakinek
VHS-n) Anno amikor kijött megvásároltam de sajnos elkallódott...
[ Szerkesztve ]
-
Rumcsaka
tag
Én a kék változatot szerzem majd be a Top Gun 2-ből, ...ez némileg passzol az első rész fémdobozához is...
-
Rumcsaka
tag
Most olvastam hogy a külföldi Universal kiadásokon (Cyrano és a Rohammentő) már nem vagyunk rajta...
A Paramount Blu-ray kiadásokkal kapcsolatban felcsillant egy pici remény...de a Fotelmozinak hinni már szinte ostobaság...[ Szerkesztve ]
-
Rumcsaka
tag
válasz
makkmarce #716 üzenetére
Igen erre kéne egy törvény hogy 6-10 vagy több országot összefogva kéne kiadni 1-et példul Disney/Fox vagy most az újabb delikvens a Paramount...mert a lemezeken elférne az a plusz egy Magyar szinkron...vagy ha szinkron nem is volna akkor tegyék rá a Magyar feliratot normálisan lefordítva az eredeti szöveget!
Szinte minden téren a Magyarokat b.sztatják...😞 -
Rumcsaka
tag
Nem szeretek a torre.t oldalakra feljárni csak ha nincs más megoldás...de ez ha így megy tovább akkor sajnos elég gyakran látogatni kell majd őket...
Sajnos nekem nincs jó nyelvérzékem...így nálam 90%-ra kipottyannak a külföldi megjelenésű filmek lemezen...
A streamen meg nincs dinamika mert direkt vissza van fogva...és ha ezen nem változtatnak akkor nullát ér számomra....pláne ha valakinek van otthon egy komolyabb házimozija! -
Rumcsaka
tag
Basszus...
[link]
(Lassan már nem lesz Magyarországon fizikai formátumú film kiadás...)[ Szerkesztve ]
-
Rumcsaka
tag
Várjál a M:I az Paramount nem
Ha megoldódik a helyzet akkor szuper...de ha nem akkor a Universal alatt álló stúdiók filmjeitől is búcsúznunk kell......úgy mint a Disney alatt a Century Fox...Marvel...
Igy akkor maradnak a külföldi beszerzések...feltéve ha kerül rájuk MAGYAR hang/felirat...[ Szerkesztve ]
-
Rumcsaka
tag
Tegnap sajnos arról értesültem hogy január végétől a Magyarországi Universal film kiadások bizonytalan ideig szünetelnek...(jelenleg nincs forgalmazó
) ehhez hozzátartozik még a DreamWorks, MGM, és minden más ami az Universal alá tartozik...
-
Rumcsaka
tag
Köszi szépen hogy gondoltál rám ez ügyben
Tényleg nagyon jó ár három filmért...az első rész szokott majdnem ilyen áron menni...
A második és harmadik rész az megvan...de majd csak horogra akad az első rész is... + a John Wick első...
Közeledik a Karácsony az ünnepek így vissza kell fognom magam... -
Rumcsaka
tag
A 13 Hours - ról itt megtalálod a fotókat [link]
A Terminátornál a fejében vannak a lemezek...
Más:
Jó lenne ha kiadnák a Rocky IV: Rocky vs. Drago - The Ultimate Director's Cut -ját lemezen magyar felirattal...de ahogy olvastam csak a mozik fogják játszani...de ne legyen így
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Corel Draw topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest