-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
bluobluo75 #16989 üzenetére
A Chrome-os topikban már válaszoltam neki. De mivel többször is előfordul a kérdést, ezért lehet, hogy téma összefoglalóban is be kellene rakni:
Firefoxra: I don't care about cookies
Chrome-ra: I don't care about cookies -
kispx
addikt
-
kispx
addikt
-
kispx
addikt
Sziasztok,
nálatok is ezt írja ki a bejelentkezett helyeknél?Helyszín Ismeretlen
Közvetítő hálózat része. Az internetes kéréseket adatvédelmi, biztonsági vagy egyéb célból irányítják közvetítő hálózatokon keresztül. -
kispx
addikt
válasz
Genius007 #16604 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire hiteles ez az oldal, de megéri elolvasni. Ha az fb tényleg visszavonta a saját API-jának azt a részét amivel egy program tudott posztolni a csoportokba. Akkor már tényleg, csak a copy-paste megoldás van. (és azok a programot amik ezt csinálják, de ehhez a fiókod bejelentkezési adatait át kell neki adnod)
Szerk.: Nem tudom, hogy hány csoportba akarsz postolni, hogy megéri ezzel foglalkozni, de biztosan szeretni fognak téged ezért?
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz
WhiteWalker #15638 üzenetére
Nem részt vett? Ilyet akkor csinál amikor utólag adja meg az illető, hogy részt vett az eseményen.
-
kispx
addikt
válasz
Bjørgersson #15310 üzenetére
Én ma tudtam meg
és még nem volt a topikban. -
kispx
addikt
Napi fun:
írjátok be a chatbe: @dailycute
Szerk.: Lassan már egy operációs rendszert is beleintegrálnak, csak hogy ne gördülékenyen fusson
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz
Bjørgersson #15220 üzenetére
Nem. Normálisan működik.
-
kispx
addikt
Az ingyen iPhone esete a virtuális emberkereskedelemmel
érdekes cikk, bár semmi meglepő nincs benne.
-
kispx
addikt
-
kispx
addikt
Sziasztok,
a fb-nak volt az a tulajdonsága, ha angolra volt állítva a nyelv, akkor a search bar-on lehetett úgy keresni, hogy "1 hónapnál nem régebb képek XY ismerősömről", ... stb
Ezzel a feature-rel mi lett? -
kispx
addikt
válasz
Deion Branch #14626 üzenetére
Én ma kaptam egy ilyet az üzenőfalamra. Ha erre gondolsz, akkor ezt automatikusan majd megkapod (valamikor)
-
kispx
addikt
Egy kis eszmefuttatás:
Eltűnnek a FB üzeneteid? Ez lehet az oka(#14521) Robokutya
Magyar nincs, csak olcsó harmadik világbeli, akik törik az angolt[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz
#43755408 #14379 üzenetére
Nem kell regisztrálni.
- jobb egérgomb a szürkeségre
- vizsgálat / elem megtekintése / inspect element (böngészőként változó)
Az ezzel kezdődő elemet kitörlöd (vagy ki egyből ki lesz jelölve, vagy felette lesz)
<div class="_4-u2 _5ctm _4-u8" id="u_0_1i" style="color: rgba(0, 0, 0, 0.85098); height: 659px; background: rgba(255, 255, 255, 0.952941);"><div class="_49w3">Úgy érzem erre lesz hamarosan egy addon.
Szerk.: és ha jól látom a második fb-os oldal magánlátogatásánál már nem dobja fel.
Szerk2: Ez valószínűleg egy adblock szűrűvel is meglehetne oldani. De ahhoz nem értek.
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
Sziasztok,
a chat mindenkinél offline?
Ezt írja ki: "Nem sikerül elérni a chat funkciót. Ellenőrizd az internetkapcsolatot." -
kispx
addikt
válasz
toto0569 #13954 üzenetére
Modern bloggolás...
1. Ahogy írja, csak az aktív bejelentkezéseket írja ki. Azaz beléptél az fb-be, de ki már nem jelentkeztél. Ha a támadó kijelentkezett, akkor azt nem fogod a listában látni.
2. A helymeghatározás pontatlan. Nem mindig az a várost írja ki, amelyikben vagy. Így ha valamelyik város nem ismerős, akkor sem feltétlen berezelni, hogy valaki más belépett. -
kispx
addikt
Nálam már rendben megy az fb
-
kispx
addikt
Service Unavaible
-
kispx
addikt
-
kispx
addikt
válasz
Lacielvtárs #13542 üzenetére
Compression: none
-
kispx
addikt
Most találtam, érdekes olvasmány vasárnap délutánra:
Kézműves big data bányászat a Facebookon -
kispx
addikt
Egyáltalán semmit sem látsz belőle. Az adatlapját sem. Ha rákeresel, akkor nem fogja kiadni találatként. Ha váltottál vele üzenetet, akkor az üzeneteknél a neve sem lesz már linkesítve.
Szerk.: Ha megvan az adatlapjának a linkje, akkor a tartalom nem érhető el üzenet fogad.
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz
kriszwells #13204 üzenetére
Nem sokat: [link]
-
kispx
addikt
Még soha nem figyelt ennyire a Facebook
Ha igazat mondanak, akkor ez azzal járna, hogy én kevesebb reklámot láthatok, mert azokat átgörgetem. Lehet tippelni, hogy mennyivel több reklámot fogok (fogunk) ennek a hatására látni[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz
rokendrol #12899 üzenetére
A pm-re is itt válaszolok.
Ha egy bizonyos szót szeretnél kiemelni, azt csak úgy tudod megcsinálni, ha a szöveget képként rakod fel.Az FB tilt minden formázást. A képeknél is tiltva van az animgif, így mozgó képet sem tudsz feltölteni. Villogtatni sem tudod a szöveget. Ha engedélyezve lenne ezek a formázások, már régen "szép" színes lenne mindenkinek az üzenőfala. Kerülő megoldásként még a videót tudom javasolni. Egy videoszerkesztővel tetszőlegesen tudod animálni a szöveget és ezt a videót feltöltheted az facebookra.
-
kispx
addikt
válasz
WhiteWalker #12878 üzenetére
Ott van valamilyen adblock? Ha igen, akkor vedd fel a listájára.
-
kispx
addikt
válasz
#41133696 #12872 üzenetére
Hasonló Firefox-ra: Facebook Chat Seen Blocker
(#12873) Giinos
Igazából ehhez nem kell kiegészítő, elég csak valamivel blokkolni a facebook.com/ajax/mercury/change_read_status.php$xmlhttprequest címhez érkező kéréseket.De vannak egyéb addonok
-
kispx
addikt
Nem csak ezt módosították: Észre fogja venni, változtatott az üzenőfalon Facebook
-
kispx
addikt
Van egy csoport, amiben hónapot óta nem történt semmi. 2 nappal ezelőtt valaki írt egy posztot bele. Azóta sem tudom megnézni, mert egy üres fehér oldalt jelenít meg
ctrl + f5 sem segít. Ettől már az iwiw is jobb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest