Új hozzászólás Aktív témák

  • band1103

    őstag

    válasz dabadab #6358 üzenetére

    Ahh! Kimerítő volt köszi mindkettőtöknek :R !

    Viszont éppen írni akartam volna hogy hogy a PureVideo -ból hivatalosan nem léteznek számozott verziók hiszen hivatalosan nem számokkal jelzik a verziókat hanem fantázianevekkel.
    Ezért kéretik :R :
    - a PureVideo 1 helyett PureVideo-t ,
    - a PureVideo 2 helyett PureVideo HD-t
    használni. Köszönöm. :P
    Na meg azt se tudtam hogy az ION annyira merőben fejlettebb PureVideo-t használ hogy azt külön szintnek, verziónak veszik figyelembe.

    Mi a különbség a PureVideo HD és az ION-os PureVideo között? Mert ha nincs olyan nagy mint a PureVideo és a PureVideo HD között akkor nem illeti meg az "dicsőség" ;] hogy külön verziónak nevezzük.

    Továbbá a gyártó szerint csak 2 féle PureVideo létezik. Továbbá ugyancsak a gyártó szerint az ION csak PureVideo HD -t tartalmaz. Ez a hivatalos infó.
    Ha a gyártó úgy látta volna hogy az ION már annyira fejlettebb akkor létrehozott volna egy újabb PureVideo jelölést az ION számára de ezt a hivatalos infók alapján nem tette. Mi se tegyük, hisz a gyártó jobban tudja. Ki ha ő nem?
    Azt mondhatjuk hogy módosított PureVideo HD -t vagy kicsit fejlettebb PureVideo HD -t tartalmaz az ION de hogy ezt külön verziónak nevezzük? Minden alapot nélkülöz.
    És ezt a gyártó is így látja.

    [ Szerkesztve ]

    "A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #

Új hozzászólás Aktív témák