- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Nem csodálom, hogy előfizetőket veszít. Éves előfizetésem van Június óta, de ha lejár nem újíttatom meg én se. Alig jön tartalom, az app egy rakás kaka, 3 hónapja nem is tudtam nézni rajta semmit és azóta még szépen árat is emeltek, maradok az 1000Ft-os skyshowtime-nál.
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
Nem tudom, nekem nem emeltek árat tavaly óta. Az appal sincs semmi bajom. Engem akkor veszítenek majd el, ha reklámot kell nézzek. Akkor miben is különbözik a tv műsortól
-
markknight
veterán
Ezt az egész streaming piacot meg kéne már reformálni, nem jó ez így.
-
senior tag
Az Igergetessel már tele van a padlás
Amúgy az itcafé mobilos nézete csak nálam nem megy? Az összes többi testvéroldal gond nélkül megjelenik, de itt ha eléírom, hogy m. akkor is az asztali nézetet hozza be, pedig mobil nézetre van beállítva a böngésző is (Brave, iOS). Safarin valamiért nincs gond.[ Szerkesztve ]
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
hemaka
nagyúr
Az ilyen streames kinlodasokrol mindig ez a kep jut eszembe. Tokelesen leirja az en esetemet is. 😂 [kép]
-
rdt89
addikt
Ez hatalmas
Engem az szokott felidegesíteni, mikor egy filmet meg akarok nézni és nincs fent egyetlen Stream szolgáltató könyvtárában se, s mostanában elég sok ilyen van, főleg a régi klasszikusok. Itt szoktam ellenőrízni, hogy melyik szolgáltatónál van fent az adott film.
[ Szerkesztve ]
-
lorinser
senior tag
-
-
paatrick
őstag
Nem, nem. Azt nézel rajta amit épp az adott szolgáltató megenged neked. Folyamatosan cserélődnek a tartalmak.
Pl. Westworld-nek jelenleg csak az 1. évada nézhető.
Aranyéletnek 1-2. évad. 3. nem elérhető sehol.
Az eredeti Szellemirtók (1984) egyik streamingen sincs fenn jelenleg. Angelina Jolie-s Salt ügynök se. Dicaprio-s Wall Street farkasa se.A streaming mostani formájában szerintem is elveszti a lényegét. Ha 4-5 féle streamingre kell előfizessél egyszerre akkor az már többe kerül mint a TV+internetcsomag és mint a fenti példák mutatják az se biztos hogy lefeded vele azt amit nézni akarsz.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
markknight
veterán
-
Alex91
félisten
válasz markknight #12 üzenetére
Apple TV-n az Apple TV+ app-ban ez is megoldott. Ott egyben latszik a kulonbozo streaming szolgaltatoknal megkezdett musorok, es keresesnel is keres mindegyiken… Mar ha a szolgaltatok appjai ugy vannak megirva (hbo max, disney+ biztos, hogy ilyen).
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
StanDoFF
tag
válasz philoxenia #17 üzenetére
A tv2 kivételével mind ingyenesen elérhető bárhol.
-
azbest
félisten
válasz philoxenia #20 üzenetére
csak 14 ezer egy évre, a hülyének megéri
-
kl122
tag
Én is le fogom mondani ha lejár az egy év. Nekem hatalmas csalódás, mert se a gyerekműsorok nem érdekelnek, sem a sci-fi tartalmak ill. szuperhősös filmek, ezeken kívül meg alig van olyan ami nézhető, azok is egy része is csak feliratosan. Én meg ha fizetek akkor nekem szóljon a film/sorozat magyarul Magyarországon.
Az meg a vicc, hogy náluk a Natgeo kismillió filmje, sorozata az elmúlt évtizedekből is, abból is alig van fent valami, pedig pont a Natgeo tartalom ami miatt főleg előfizettem. -
arnyekxxx
veterán
Jogos az összehasonlítás, hiszen tévében bármikor meg tudod nézni az eredeti szellemirtókat, az aranyéletet vagy a westworld összest.
Senki nem mondja azt, hogy a világ minden filmje és sorozata nézhető streamingen, de ami fent van a szolgáltató kínálatában az akkor nézed meg amikor akarod, nem csak szombat délután 3kor május 24-én, amikor adja valamelyik tv-csatorna.
-
csizo13
tag
Akkor szerinted a streaming=videomagnó?
Beállítottad időre, felvetted és bármikor megnézhetted. -
arnyekxxx
veterán
Már csak a Tardist kell beszerezni hozzá, hogy felvehessük a tévéből videomagnóra akkor amikor adták, hogy aztán megnézhessük akkor amikor majd akarjuk.
A streaming a videotéka ahova nem kell lemenni a kazettáért majd visszatekerve visszavinni, és nincs az, hogy valaki más épp kivitte a filmet. Ami megvan a tékában azt bármikor, bárhol (bizonyos limitáción belül persze) meg tudod nézni.
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
válasz arnyekxxx #25 üzenetére
Hol írtam hogy a TV-vel ez a helyzet? Amúgy van azokon már ilyen megállító meg pár napig visszanéző funkció nem?
Én arra reflektáltam hogy azt nézel amit akarsz, akkor amikor akarod. Namost ha én ma a Wall Street farkasát akarom nézni este, akkor azt egyik streamingen se tudom mert jelenleg mind kivette a kínálatából.
Tehát csak abból válogathatsz amit a streaminged éppen ajánl. Jó is a másik hozzászólásodban a példa a videótékára, mert kb ugyanaz, befizetted a tagságit de ha kivették előled a filmet akkor cseszheted6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
arnyekxxx
veterán
onnan indult a szál, hogy a streaming elveszti a lényegét és ezt te azzal támasztottad alá, hogy felsoroltál streamingen jelenleg épp nem elérhető tartalmakat.
Nem jó a tékás példád, attól még tudom nézni a netflixen a Olaf Johansson a Viking király dokusorozatot Jesus Macchiato mexikói törpe szinésznő főszereplésével, hogy a szomszéd lakásban is ezt nézik.
Mivel nem létezik a Földön olyan megoldás amivel szó szerint bármit meg lehetne nézni ami valaha elkészül (a torrent sem ilyen) így felesleges ezen lovagolni. Az adott szolgáltató kínálatában levő bármit lehet bármikor nézni, ami a TV-re nem igaz, hiába van a Wall Street farkasának joga a Legjobb Filmek mozicsatorna tulajdonában, ha nem adja éppen akkor le amikor meg akarod nézni akkor nem tudod megnézni és ha véletlenül pont akkor adja le amikor megkívántad akkor pont otthon kell hozzá lenned
-
paatrick
őstag
válasz arnyekxxx #29 üzenetére
Onnan indult a szál hogy elveszti a lényegét, hiszen ha 6 különböző filmért 6 különböző streaming szolgáltatóra kell előfizetned akkor már semmivel nem vagy előrébb mint TV+internet meg általad említett torrent.
Hiába fizetsz elő HBOmax-ra ha az még a saját tartalmait is korlátozza, lásd Westworld. Netflixről is jönnek hírek hogy saját filmjeit/sorozatait veszi le az adatbázisból, bár ezek jobbára olyanok amiről sosem hallottál.
És esélyes hogy ezek egyre gyakoribbak lesznek ahogy nő a kínálat, a streaming szolgáltató meghatározza hogy mit mikor nézhetsz. Bár ez is van már most is régió alapon.[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Sinesol
veterán
Aza baj, hogy valakinek nézni is kéne a tartalmakat, ahhoz hogy reklámbevételt generáljon, mostanában viszont nagyrészt értékelhetetlen szemetet gyárt a Disney, nem véletlenül csökken az előfizetések száma.
[ Szerkesztve ]
-
arnyekxxx
veterán
-
Sinesol
veterán
válasz arnyekxxx #32 üzenetére
Mondjuk ehhez hozzátenném azt, hogy a lineáris tv-nek valamennyire előnye is az, hogy nem nézhetsz mindent azonnal, plusz hogy random több tucatnyi dolgot készen eléd tesznek, nem kell válogatni, azon gondolkodni mit is akarsz nézni éppen, meg valahogy jobban oda is figyelek, tudvam, hogy nem lehet visszapörgetni. /na persze igazából lehet már/. Pár év streaming után nálam egyre többször van az, hogy annyi minden van ott azonnal, hogy sosincs kedvem semmit nézni/majd esetleg megnézem valamikor, ugyis ott van, igy egyre többször ott kötök ki, hogy szinkronban nézek 2-3 csatornát a sima előfizetéses tévén.
Mondjuk az is benne lehet, hogy sokszor ilyen doku/reality/életmód dolgokat nézek, egyszerűen már nagyon kevés sorozat/film tud lekötni, a legtöbb sablonos, kiszámitható.
Ugyanez kb. a rádió is, a megszokott, ismert playlistek, azok összeállitásával való vesződés helyett random kapsz dolgokat készen, aminél még sok ujdonság/érdekesség is becsuszik, adott adótól függően. Pár napja láttam egy beszámolót, hogy a rádiót hallgató emberek száma a sok káérogáés ellenére is inkább nő, mint csökkenne.[ Szerkesztve ]
-
arnyekxxx
veterán
Jogos, nem vagyunk egyformák, van akinek mindegy mit néz csak menjen valami ami épp megy, és csak azt szeretem megnézni amit meg akarok nézni, nyilván ehhez energiát kell befektetni a kínálat megismerésébe.
sokszor ilyen doku/reality/életmód dolgokat nézek, egyszerűen már nagyon kevés sorozat/film tud lekötni, a legtöbb sablonos, kiszámitható.
mert a doku/reality/életmód dolgok nem egy masszív sablonhalom, tele vannak kiszámíthatatlan fordulatokkal -
Mike
veterán
válasz philoxenia #17 üzenetére
Hehe, én ugyan nem
-
Zeki
nagyúr
Nem kell annyi lmbtq meg fehér/fekete csiribiri érzékenyítés , plusz sok szar film helyett jobbak kellenének, de az jó ha egy streamingnél 1x kijön egy hónapban.
Egy virágbolt sokkal jobb, ott már a szemét is kevesebb és több streaming szolgáltató jobb filmje van fent. -
-
Zeki
nagyúr
Volt már pár előfizetésem, de nem éri meg.
Annyi jó új film nem jön ki egyiknél sem, hogy 1 hónap alatt ne nézzem meg az elmúlt félév jobb filmjeit tőle. Sorozatok nem érdekelnek, arra nincs időm.
Az érzékenyítős filmek sem érdekelnek.
Meg az egyikhez ezt töltsd le, a másikhoz azt, csak lehet nem is tudom letölteni a régebbi "okos" tv-mre vagy a PS5-re.
Akkor inkább virágbolt, kiírom drájvra, azt rádugom a tv-re. -
JulianSinulf
senior tag
Érdekes, hogy az senkit nem zavar, hogy a cikkekben mindig úgy jelenik meg a reklám, mintha arra az embereknek akkora igényük van és arra akarnak megoldást találni a tartalom szolgáltatók, hogy lehetne minél jobban kielégíteni ezen igényeket.
Ez eléggé úgy néz ki, mint a Real Player One-ban a 101 (IOI, ha ki nem mondják, soha rá nem jövök), ami már a képernyő 80%-át kitöltötte reklámmal hányás nélkül . Csak erre sem volt igény. Mint ahogy itt sincs igény ezekre a fajta reklámokra. Arra kellene rájönniük ezeknek a cégeknek, hogyan tudnák úgy eladni a reklámot, hogy az ne zavarja a felhasználókat és máris megoldódna a gondjuk.Én mondjuk alapvetően egyik szolgáltatóra sem fizetek elő. Sajnos tartalmi és nyelvi okok miatt néhány filmért, sorozatért nem látom értelmét. TV-re sincs semmilyen előfizetésem. Nem érdekelnek a reklámok. Neten minden elérhető reklámmentesen és mindjárt ingyen is. Részemről kétszer is buknak a filmesek.
Meg mások is, mert évek óta reklámblokkolót használok. Amelyik oldal emiatt nem nézhető, azt nem nézem.Az ilyen szolgáltatók legnagyobb előnye az lenne, ha minden film fenn lenne, minden nyelven, amelyen csak elkészítették, jó minőségben és bármikor nézhetően. És természetesen reklámmentesen. Esetleg az oldalukon elhelyezhetnek némi reklámot, nem zavaróan, akkor azt engedélyezem. Ameddig nem tolja a képembe a gombakenőcsöt, meg intim betétet és egyéb olyan dolgot, ami nem tartozik az emberiség egészére.
Megoldás lenne az olyan szolgáltatás, mint a Steam vagy Epic és társaik.
Egy gyűjtőhely, ahol bármit megvehetsz és annyiszor nézheted meg, ahányszor akarod és akkor, amikor akarod. Bármikor letöltheted, törölheted, de mindig ott lesz, a tiéd lesz, mert megvetted. Filmenként drágább lenne a dolog, mint az előfizunál, de nem lenne reklám. Ha nem kerülne többe, mint egy mozijegy vagy DVD, BR ára, akkor talán életképes is lehetne. -
totopad
senior tag
Amikor a Netflix bejött Magyarországra, nagyon adtam, hogy itt a jövő és viszlát tv, viszlát torrent, ez qva jó.... (de, igazából aki valaha is autosportrajongónak mondta magát, pontosan tudja, hogy mi kb 15 évvel korábban már kénytelenek voltunk olyan autóversenyeket online nézni, amik akkor nem is mentek tv közelébe sem, pedig akkor ezt nem streamingnek hivták még), aztán, ahogy bejött a többi szolgáltató, az tűnt fel, hogy egyre tűnnek el a filmek a könyvtárakból és egyre kevesebb a tartalom, de egyre többet fizetek.
Én eddig birtam, most mondtam le mindegyiket és nem azért, mert ne tudnám kifizetni, hanem mert ez a pofátlan folyamatos áremelés és az egyre kötöttebb tartalom verte ki a biztositékot. A zenénél megtudták oldani, ha egy szolgáltatóra előfizetsz, akkor kb ugyanazt kapod, mint a többinél, akkor itt a f@szé, nem tudják...Nálam most telt be a pohár és szégyen, nem szégyen, megyek vissza ingyentékára, amig nem találnak ki egy járhatóbb utat. 6 évig fizettem őket.
-
Sinesol
veterán
Nekem a Netflix az még megvan, azon a nagy számok törvénye alapján alkalomadtán akad nézhető darab, de tegnap is fél órán át keresgéltem, hogy aztán végre találjak valamit, ami bő 20 perc után kinyomtam. Középszerű sztori, középszerű szinészek, mintha ma már csak annyi lenne a lényeg, hogy aktualisan divatos téma meglegyen, plusz legyen egy kis érzékenyités, a többi meg majd lesz valahogy. Hát nem lett...
Plus sok ázsiai cucc is van, ami friss levegőként hat, de egy idő után ott is magukat ismétlik. Mondjuk a Netflix abban tényleg jobb, hogy nagyon sok féle cim kap lehetőséget, sokszínű a kínálat, így beakad néhány ami sikerül, viszont a Disney-nél nagy költségvetéssel készitik a gondosan válogatott sz.rt, nehogy véletlen bármi érdekes születhessen.
Az HBO-n lennének még konstansan jó minőségű, nagyobb költségvetésű, igényes darabok, de ott meg fél évente jön ki 1-2 sorozat, kis tulzással élve. Egy évben egy hónapra kell előfizetni, annyi idő alatt meg is nézed az uj tartalmakat.Egyszerűen csapnivaló a kínálat, max akkor lenne értelmes mennyiségű tartalom, ha minden szolgáltató tartalma egy csomagban lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Bep
őstag
válasz JulianSinulf #43 üzenetére
A probléma ezzel csak az, hogy saját magunkat heréljük ki ezzel a hozzáállással.
Ha Te semmit nem adsz hozzá sose, hanem csak haszon élvezője vagy és ezt a mentalitást egyre többen követik, akkor egy idő után ingyen sem lesz mit nézned. Az ingyen leves egy idő után elfogy.
Mindegy, hogy streaming, vagy mozi. Ők ebből élnek (reklámok, jegyek, előfizetések, etc.)
Kicsit olyan, mint amikor pl. egy játék esetén felteszik a kérdést, hogy "Miért nincs alapból benne magyar nyelv?". Mert, ha valaki ránéz, akkor látható, hogy a kiadó szempontjából a játékokkal kb. senki nem játszik Magyarországon, mert a játékosok nagy része a "virágboltból" szerzi be.[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Szerintem elmozdulhatnak mar abba az iranyba, hogy a kabelteves elofizeteshez hasonlo csomagokat allitananak ossze a streaming szolgaltatokbol. Hav X osszegert tobb streaming csatornahoz ferhetne hozza az ember. Aztan ok osztanak a penzt a nezet idok aranyaban egymas kozott…
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
JulianSinulf
senior tag
Én nagyon szívesen hozzáadnék, ha elérhetővé tennék úgy, hogy az számomra is jó legyen. De olyat nem tesznek, mert az számukra nem jó vagy nem elég jó. Szóval az ő hozzáállásukon is változtatni kellene. Sajnos mindegyik csak a profitra igyekszik rámenni. A sok profitra. Persze ez így most érdekes, hogy közben meg veszteségekről írnak a cikkek.
Én türelmesen megvárom, míg a megfelelő cím a moziba kerülést követően kb. 3 hónap múlva felkerül a megfelelő helyre, ahonnan ingyen leszedhetem. Egyrészt a legközelebbi magyar nyelvű mozi tőlem úgy 400 km-re lehet. Másrészt amúgy sem szeretek annyira moziba járni. Hangos a film, sok az ember, akik alkalomadtán szintén hangosak az evéssel és nem állíthatom meg, hogy kimenjek könnyíteni magamon. Ez a legutóbbi a legzavaróbb. És azért a kényelem is kérdéses.
Szóval, ha lenne egy oldal, ahonnan letölthetem vagy akár stream-elhetem egy mozijegy áráért, magyar szinkronnal vagy magyar felirattal, ahogy éppen megjelent, akkor áldoznék rá annyit.
A Harry Potter-eket imádom. A múltkor volt is díszdobozban 20€-ért. Németországban. Magyar szinkron természetesen nem került rá, nem is vártam mást. De, hogy egy magyar feliratot ne tudtak volna rátenni?! Ottmaradt. Ez csak egy példa, hogy tőlem miért nem látnak pénzt. Nem azért, mert nem tehetném meg, hanem, mert nem a megfelelő tartalmat adják.
És akkor felmerül a mai IP alapú nyelvmeghatározás mellett, hogy vajon németországi IP címmel, hogy néznék magyar filmeket, sorozatokat? A telefonon egy magyar nyelvű e-könyvet nem lehet venni, mert csak német nyelvűeket dobál be a google áruháza. Pedig a telefon nyelve magyar. Néztem már a beállítási lehetőségeket, de nem volt rá.
Szóval esetlegesen VPN kell, amiből a normális szintén fizetős.
Ezek után igazán nem is néztem utána a stream-ing szolgáltatóknak, az igaz.
Egyik TV-m rá volt kötve a netre. Bekapcsolásnál mindig feldobta az éppen aktuális film ajánlatokat. Természetesen németül. A TV nyelve magyar volt. Néha olyan borítóképeket adott be, hogy inkább lekötöttem a netről. De, hogy ott is pofátlanul a képembe tolják a kéretlen reklámjaikat! Felháborító! Ha még be lettem volna jelentkezve valamelyikbe és kellettek volna az ajánlások. De még csak regisztrációm sincs egyikhez sem.Ha meg esetleg nem lesz mit nézni, az egy nagyon jó dolog lesz az emberiség számára. De ilyen úgysem fog bekövetkezni, szóval kár ezen aggódni.
A jelenlegi tartalmak zöme meg elég sok kívánnivalót hagy maga után. Ez a minden áron színes és homokos hozzáállás baromira nem tetszik. A legtöbbször túl van erőltetve és egyáltalán nem illik a filmbe. Arról nem is beszélve, hogy sokszor már a sztori is gáz, a kivitelezés meg csak ront a helyzeten. -
Bep
őstag
válasz JulianSinulf #49 üzenetére
Értem.
Szóval a szolgáltatók/készítők nem tesznek érdekelté, hogy fizess. De nézed lényegében, a "készítők szempontjából nem kívánatos módon" az amúgy gáz tartalmakat.
Az előző kommentednél írtad, hogy nézed olyan oldalon a filmeket, ahol ingyen tudod nézni. Annak az oldalnak a készítője aki lényegében illegálisan teszi ott közé azokat, és ő abból profitál és tartja fent az oldalát, hogy reklámokat kell megjelenítenie pár centért, de te még ott is reklámblokkolót használsz."Sajnos mindegyik csak a profitra igyekszik rámenni."
Kapitalista világban mi másra mennének? Nem a profit miatt csinálják. Hanem a nagyon sok profit miatt.Online film vásárlásra meg csak egy példa, ott a Youtube.
-
JulianSinulf
senior tag
Nem mind gáz. Illetve a nagy neveket meg szoktam nézni, ami az érdeklődési körömbe tartozik. De elég kevés új filmet, sorozatot nézek, ahhoz képest, amennyit korábban néztem, mikor ezek a streaming szolgáltatók nem voltak vagy éppen csak születőben. Szóval nem miattam fognak elszegényedni, ahogy nem is miattam gazdagodtak meg.
Az "ingyenes" tartalmaknál, ha szépen kérik, akkor esetleg engedélyezem a reklámokat. Volt már rá példa. Aztán, ha olyan mértékben vagy nem tetsző tartalmakat tolnak, akkor ismét letiltom. Telefonon nem működnek a reklámblokkolók és van egy-két oldal, ahol magát a megjelenítést zavarják a reklámok. Ezzel meg idegesítenek engem, mert nem tudok elolvasni nyugodtan egy cikket.
Amely oldalak nem engedtek be reklámblokkolóval, azok általában nem is illegális tartalmakat nyújtottak. A legtöbbször valamilyen nyílt információt blokkoltak csak. Máshol meg tudtam nézni.Pont ezt a kapitalista világot kellene átalakítani.
Be szokta dobni a YT a vásárlást, de nagyon ritkán. És akkor is német nyelvű filmekre. Lehet, hogy a reklámblokkolás miatt van, hogy amúgy nem kapok ilyen ajánlásokat. Amúgy YT-n nem nézek filmeket. Se sorozatot. És mobilon sem YT-zem, mert ott nem megy a reklámblokkoló.
Kipróbáltam reklámmal, böngészőben. Aztán gyorsan vissza is kapcsoltam a blokkolót. Ha meg telón véletlen elindítom, akkor nagyon gyorsan be is zárom.Nem annyira a reklámmal van a gondom, mint inkább ahogy és amit a képembe tolnak, azzal. Csinálják meg normálisan. Minden vacak adatot gyűjt, akkor nyomják az érdeklődési körömbe tartozó új dolgokról a reklámokat. Ehelyett mit kapok? Olyat, amit esetlegesen már meg is vásároltam. Arról minek nézzek reklámot? Vagy olyat, ami nem is érint, mint hüvelygomba kenőcs, tampon, stb. Ezeket miért nézegessem?
Ne villódzanak, ne csesszék az ember szemét a többi tartalomhoz képest, ne ugráljanak, ne jöjjenek elő minden klikkelésnél, stb. Szerintem nem olyan nagy kérés ez a normális, kulturált információmegosztáshoz.
Értem én, hogy kell a figyelemfelkeltés, de én pont emiatt nem nézem őket. Ha érdekel, akkor úgyis észreveszem, hogy nem villódzik vagy takarja ki az olvasnivalómat. -
senior tag
válasz JulianSinulf #51 üzenetére
Legrosszabb esetben is 2 óra munkát (német viszonylatban) nem tartasz méltányosnak arra, hogy a havi szórakozásodnak egy részét a megfelelő honoráriumért cserébe (stream+VPN előfizetés) biztosítsd magadnak? Lehet váltogatni havi szinten a streaming szolgáltatókat is igény szerint. Persze jobb az, ha ingyen van, de én szeretem megtisztelni a készítőket némi pénzmaggal azért, hogy szórakoztattak. De nyilván más értékrenddel bírunk.
-
Sinesol
veterán
Ha szórakoztatnának, akkor rendben lenne, de az elmult pár hónapban talán egy sorozat volt, amit megérte megnézni. Mondjuk igy is megvan az előfizu netflixre, szóval szavuk nem lehet, ha meg torrentezek valamit, azon gondolkodjon el a többi, hogy miert épp a netflix az, amit fizetek vésztartaléknak. Na jó, mondjuk van vagy 120 tv csatorna is, miközben talán 1-2 havonta ha nézek valamit tv-ben.
[ Szerkesztve ]
-
JulianSinulf
senior tag
De miért váltogassak?
Figyeljek oda arra, hogy mikor épp melyik kellene vagy hol kellene összegyűjteni a részeket, meg hasonlók? Ne felejtsem el lemondani? Legyek beregisztrálva nem tudom hány helyre?
Én megtisztelném a készítőket, ha erre számomra megfelelő módot adnának.
Most csak belépek az oldalra, megkeresem, ami kell és, ha van, akkor letöltöm. Akkor nézem meg, amikor akarom, függetlenül attól, hogy épp milyen állapotban van a net. Lehet, hogy a megnézése nem azonnali, bele kell kalkulálni a letöltés várható idejét, de ezért az árért ez belefér.
Ha csak annyit tudnának nyújtani, hogy belépek egy oldalra, megkeresem, ami kell (nincs olyan, hogy nincs) és megnézem, már vevő lennék a reklámmentes csomagjukra. -
válasz JulianSinulf #56 üzenetére
Ha lenne ilyen Spotify szerű és szintű streaming, ahol kb fent van minden IS, én is azonnal nyitnám a tárcát, akkor is, ha sokszorosa a díj.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
senior tag
Persze, lehetne egyszerűbben is, ezt aláírom (meg azt is, hogy akkor is lehetne ugyanúgy kifogásokat találni). És hát valljuk be, kényelmesebb a virágboltból beszerezni megfelelő lokalizációval. Csak nem értem az, hogy megy a fikatenger, de azért mégiscsak van igény az ottani tartalmakra. Személy szerint nem tartom nagy ördöngősségnek a váltogatást, nem nagy meló, pár kattintás, csak némi tudatosságot igényel.
Szumma szummárum, tényleg jó lenne egy átfogó platform, ahol szinte minden elérhető lenne megfelelő lokalizációval. Ez a túlontúl polarizált streamngpiac is csak a kapitalizmus végterméke, mert sokaknak megtetszett a Netflix tortája anno, és mindenki akart belőle egy szeletet.The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
Bep
őstag
Én is érdekesnek tartom, hogy minden rossz, de azért csak van ami le van torrentezve.
Vagy az az elvárás, hogy minden filmnek, sorozatnak az adott felhasználó felé tökéletesnek kell lennie egy szolgáltatáon belül ahol rengeteg cím van?
Ha az adott szolgáltató tartalmának 80%-val van kivetni valóm, akkor a maradék 20% még alanyi jogon jár??
Nekem a HBOMax a kezdeti akcióval és a Disney+ éves előfizetéssel, együtt a kettő havi egy mozijegy ára. Lehet volt olyan amikor az adott hónapban az egyiknél épp semmit nem néztem meg időhiány miatt, de mindig van valami amit épp tudok nézni.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
hm, nemrég lemondtam én is az appletv+ -ot is, mert nem nagyon néztem rajta semmit mostanában. Filmeket viszont párszor béreltem 999-ért appletől (pc-n csak win-es itunes appból lehet, nézni utána lehet máson is) a mozi bemutató után, de még az átalánydíjas streamingre felkerülés előtt megjelenik ott némelyik.
Viszont most látom, hogy aktív előfizetés nélkül mintha nem 999 hanem 3490ért, meg van amit csak megvenni kínál fel. Hát nem tudom, hogy az előfizetés hiánya miatt más a tarifa/lehetőség, vagy csak éhesebbek lettek.
Disney-t én is lemondtam az éveset, mert azon is csak pár sorozatot és filmet néztem. De úgy általában vagy egyben akarok nézni sorozatot, nem hetente csepegtetve, vagy filmet, mert az csak 2-3 óra. Szóval max néha egy-egy hónapra előfizetek, ha eszembe jut.
-
senior tag
Persze, ha boltba mész, és a termékkínálat 80%-ára nincs szükséged, akkor a maradék húszból ingyen vásárolhatsz. Meg a munkahelyen is ingyentúlórát végzel önként és dalolva, mert az a felsővezetők pénztárcájának az csak úgy jár
-
Noukoum
veterán
Az a baj hogy ez a mindent szeretnél ingyen logika a valóságban nem működik.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Neurotoxin
őstag
Nem értem a logikájukat, mert van olyan, hogy premier után felajánlja egyből a 999.- Ft-os bérlést, de van, hogy csak a 3.490-es vásárlást hozza. Kis idővel utána szokott menni a bérlés is, de vannak filmek, amikre sosem ajánlja fel opcióként...
19 éve a PH! lapcsaláddal!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest