Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
hm, nemrég lemondtam én is az appletv+ -ot is, mert nem nagyon néztem rajta semmit mostanában. Filmeket viszont párszor béreltem 999-ért appletől (pc-n csak win-es itunes appból lehet, nézni utána lehet máson is) a mozi bemutató után, de még az átalánydíjas streamingre felkerülés előtt megjelenik ott némelyik.
Viszont most látom, hogy aktív előfizetés nélkül mintha nem 999 hanem 3490ért, meg van amit csak megvenni kínál fel. Hát nem tudom, hogy az előfizetés hiánya miatt más a tarifa/lehetőség, vagy csak éhesebbek lettek.
Disney-t én is lemondtam az éveset, mert azon is csak pár sorozatot és filmet néztem. De úgy általában vagy egyben akarok nézni sorozatot, nem hetente csepegtetve, vagy filmet, mert az csak 2-3 óra. Szóval max néha egy-egy hónapra előfizetek, ha eszembe jut.
-
Sinesol
veterán
Nekem a Netflix az még megvan, azon a nagy számok törvénye alapján alkalomadtán akad nézhető darab, de tegnap is fél órán át keresgéltem, hogy aztán végre találjak valamit, ami bő 20 perc után kinyomtam. Középszerű sztori, középszerű szinészek, mintha ma már csak annyi lenne a lényeg, hogy aktualisan divatos téma meglegyen, plusz legyen egy kis érzékenyités, a többi meg majd lesz valahogy. Hát nem lett...
Plus sok ázsiai cucc is van, ami friss levegőként hat, de egy idő után ott is magukat ismétlik. Mondjuk a Netflix abban tényleg jobb, hogy nagyon sok féle cim kap lehetőséget, sokszínű a kínálat, így beakad néhány ami sikerül, viszont a Disney-nél nagy költségvetéssel készitik a gondosan válogatott sz.rt, nehogy véletlen bármi érdekes születhessen.
Az HBO-n lennének még konstansan jó minőségű, nagyobb költségvetésű, igényes darabok, de ott meg fél évente jön ki 1-2 sorozat, kis tulzással élve. Egy évben egy hónapra kell előfizetni, annyi idő alatt meg is nézed az uj tartalmakat.Egyszerűen csapnivaló a kínálat, max akkor lenne értelmes mennyiségű tartalom, ha minden szolgáltató tartalma egy csomagban lenne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest