-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsooodammit
csendes tag
Én is jövök!
Van viszont egy problémám, valamit mahinálhattam a Control beállításokkal, miközben ki volt húzva a joy, mert eltűnt az összes saját beállításom Sajnos nem volt elmentve külön profilba még (nem voltam vele tökéletesen elégedett, és még variáltam vele), igazából nem is tudom merre keressem. Tud valaki segíteni, hol találom ezeket, és hogyan tudom elmenteni saját névvel?
Hopsz, közben találtam leírást.
[ Szerkesztve ]
Battlelog: Zsooodammit Xbox360/Elite: Zsooo
-
rtitusz
őstag
Igen, a Sol felől nézve a Barnad's Loop mögött és felett vagyok. Minden ember úgy tervez szerintem útvonalat, hogy kinézi hova akar menni, és 1000 fényévre lerak egy pontot ahová megtervezteti az utat, és megy. Én nem. A Seagull Nebula óta lekapcsoltam mindent a galaxis térképen és csak a neutron csillagokat és fekete lyukakat is tartalmazható csillagokat hagytam bekapcsolva, és úgy mentem vargabetűket lírva, hogy felkerstem azokat, amiket a két nebula között, manuális keresgéléssel találtam. Ez kb. a 6. Ilyen pont volt, és végre fekete lyukat találtam, nem neutron csillagot. Az volt az eredeti elképzelés, hogy a Barnard's Loopot tirzíttatom vele, ha találok egyet, de szerencsére ennél a galaxis és a köd is jó helyen volt egyszerre.
[ Szerkesztve ]
-
baphomet
senior tag
Gyorsan összehevenyészve; nagyjából ezt írják:
A Powerplay számos -a jelenlegi játékmenetet megváltoztató- kisebb-nagyobb új játékelemet, és lehetőséget kínál majd minden játékstílus számára, legyen az kereskedés, harc vagy felfedezés.
Az egyik ilyen például, az egyes foglalkozások további kiegyensúlyozásának jegyében, a drónok bevezetése. Lesznek begyűjtő és tankoló drónok. A tankolókkal a társaidnak tudsz üzemanyagot átadni, míg a begyűjtők a konténereket és kibányászott szikladarabokat gyűjtik be. Két módban működhetnek: lehet egy konkrét célpontra, vagy egy adott terület átfésülésére küldeni. Ez utóbbi esetben begyűjt mindent, amit ott talál, amíg bírják az elemei. Mindkét esetben a nyitott cargo hatch-hez tér vissza a termékkel. Fogyóeszközök, újra kell majd tölteni őket. (felteszem kb., mint a limpetet)[ Szerkesztve ]
-
Zsooodammit
csendes tag
Ez a RES téma még mindig totál randomnak tűnik.
Végre találtam egy rendszert, ahol közel van az állomás, van 4 RES, szomszédban Wealthy, Very Large Population rendszer fittelni, és az első félórában simán megvolt a 1m bounty, szinte sorban álltak a kalózok a keselyűm beam lézere előtt. Nagy boldogan tértem nyugovóra, erre másnap úgy kellett imádkozni Boba Fetthez szelleméhez, hogy legalább egy Cobra pirosan virítson a sok Sidewinder és Adder után... Átmentem egy másik RES-be, de ott is ugyanaz várt, ki is léptem úgy ahogy volt, le se adtam a bountyt. Ma reggel belépek, és megint kánaán, ahogy elpukkant egy a Conda vagy Python már jött is a következő. Mindez teljesen függetlenül attól, hogy épp T9esek túrják a köveket, vagy Adderek.
Korábban próbálkoztam Anarchy rendszerben is, hátha ott valószínűbbek a zsírosabb falatok. Ott láttam az első NPC Ferdelance-t is, igaz nem beltben, hanem SC-ben.
Ugye eleve probléma, hogy senki se Wanted, mindenképpen kell szkennelni, de még nagyobb gebasz, hogy simán előfordulhat, hogy a System Defence Force-t pont a helyi kalózmaffia adja, amik ugyan lövik a saját frakciójukhoz tartozó fejpénzes kalózokat, de ha te is beszállsz, akkor hirtelen téged kezd el lőni mindenki. Igaz, hogy Félkarú Joe az Ezüst Keselyűkből már oda-vissza lemészárolta a sheriff családját harmadunokatestvérekig bezárólag, és a rendszer következő fél éves bevétele az ő fejpénzére fog elmenni, de azonnal rádfogja a fegyvert mindenki, ha csak csúnyán is nézel rá. Hiába kemény az élet a peremvidéken, a suttyó idegeneket még így is jobban utálják.[ Szerkesztve ]
Battlelog: Zsooodammit Xbox360/Elite: Zsooo
-
baphomet
senior tag
Nekem is akad pár darab, kipróbálom akkor anaglyph-fel is, hogy máskor tudjak arról is referálni. Én egy passzív 3D tv-n játszottam így, nem rossz, csak sajna a passzív megoldás sorfelezése miatt éppen csak olvashatóak a feliratok. 3D módban az FPS nem, vagy csak alig esik, viszont néha megröccen a kép, ami 2D-ben nem jelentkezett.
Ha működik/élvezhető valamennyire, akkor egy RES-hez mindenképp ugorj el, ott dobja meg igazán a 3D a játékélményt.
[ Szerkesztve ]
-
gigafun
senior tag
Félre ne értsetek. Szeretek én felfedezni, csak most épp nem volt hozzá hangulatom, úgyhogy nem eröltettem.
Az oldalad viszont tetszik. Csak nem vagy véletlenül csillagász?Amihez viszont most nagyon is van hangulatom az ez:
Bemutatom az új játékszerem.[ Szerkesztve ]
-
gigafun
senior tag
Én most feladtam. Ott rohadjon meg az a csillagköd, ahol van.
Elmentem már 2000 fényévnyire, és csak nyomogattam az FSD-t úgy, hogy egyetlen F-tipusú bolygót sem találtam, de még egy nyamvadt NPC-be sem botlottam indulás óta. Hirtelen elkezdett hiányozni a gyilkolás.
Aztán végiggondoltam, hogy még 6000 fényév oda, aztán 8000 vissza. Úgyhogy megfordítottam az áspiskígyómat és irány haza.
Majd talán legközelebb. De az már biztos, hogy a galaxis másik felére nem fogok elmenni.
Az még OK, hogy elmegyek párszáz fényévre és ott feltérképezem a bolygókat, de az ilyen hosszú túra nem nekem való. -
duvi
nagyúr
Szerintem felfedezéssel kapcsolatban s.andras kollégát kérdezd az EDHU fórumon, mert ő nem jár a PH-ra.
-
Dzsek
tag
Gyors kérdés: nóvacsillagok szerepelnek már a játékban? Ezekről azt kell tudni, hogy olyan csillagpárok, amelyikben az egyik (általában) fehér törpe és anyagot szív el társától, ami - szigorúan idézőjelesen - berobbanhat.
Ha már az ED-ben is benne lennének ezek a párok, lehet, felkeresnék egyet: egy ilyen gázhidat megcsodálni igazi élmény
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád." - Friedrich Nietzsche
-
duvi
nagyúr
Kiegészítésképp még megemlíteném, hogy folyamatosan vándorolni kell. Ha a helyi frakciónál megkaptad a Naval küldiket (kb. 3-4 db/állomás), akkor utána már nem adnak újakat. Mindig tovább kell menni egy "szűz" állomásra, ahol még nem questeltél a helyi frakciónak és ott folytatni a rank húzást.
-
baphomet
senior tag
Clipperre a legutóbbi patchig a Gutayama nem engedélyezte, hogy a tulajdonosa csak úgy összefirkálgassa.
(#8003) Ry0K3N Nem teljesen egyformák a RES-ek. Olyan rendszert érdemes keresni ahol nagy a népesség (több hajó van RES-ben), és alacsony a security szint (kevesebb zsaru bukkan fel, nem zavarnak a vadászatban). No meg az sem árt, ha a közelben van állomás, hogy minél kevesebbet kelljen utazni az újratöltéshez.
[ Szerkesztve ]
-
baphomet
senior tag
A hivatalos fórumon gyűjtötték össze ezeket:
FEDERATION SYSTEMS
Eta Cephei - Outpost (Name TBC)
LHS 317 - Northrop Port
Xihe - Zhen Dock
LTT 5013 - Margulis Station
Kremainn - Wohler Terminal
Zaragas - Jenner HubALLIANCE SYSTEMS
He Bo - Krylov Ring
EMPIRE SYSTEMS
Orcus - Tombaugh Station
Dakvar - Port Bueschel
Beta-1 Tucanae - Adams OrbitalINDEPENDENT/ANARCHY SYSTEMS
Arexe - Janes Horizons
-
duvi
nagyúr
Szerintem karácsony előtt nem nagyon fogunk hallani DLC-ről Most a Mac-es verziót hegesztik, utána az 1.3-as updatet. Mindeközben dolgoznak a konzlos verzión is, mert azt is beígérték még ez évre. Erre rá fog menni az egész nyár. Nem hiszem, hogy lenne annyi erőforrásuk, hogy párhuzamosan dolgozzanak a kiegeken. Főleg, hogy a decemberi megjelenés után elküldtek pár embert a fejlesztőktől.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
"A baj az, hogy roleplay-t játszok, így árulónak érezném magam "
Már hogy lennél áruló?
Annyi az egész, hogy ferengit játszol ebben az univerzumban
Idézet a vagyongyűjtés szabályaiból:
"A legjobb üzlet az, amelyik a legnagyobb profitot hozza."[ Szerkesztve ]
-
baphomet
senior tag
Minden CG többlépcsős (tier), ha az első megvan, akkor már teljesült a cél, a további lépcsőfokoknál már csak a végső jutalom lesz egyre nagyobb. A legmagasabb lépcsőfokot elérve véget érhet az esemény a határidő lejárta előtt is, de ez eddig nem nagyon fordult elő, a legelső warzone community goal volt talán az egyetlen, amikor igen.
-
rtitusz
őstag
Anyakonda, meg a kis kocák akik követik, de azok inkább zavaró légypiszkok. Fel-fel bukkan egy-egy klipper is, meg federal dropship és pityon. Mindig van mit lőni.
zso79 és hogy haladsz? Nehogy túllépd a maximálisan megengedett űrállomásvontatási sebességet.
[ Szerkesztve ]
-
-
baphomet
senior tag
Ha mindenesnek akarod, akkor tényleg ez a legjobb setup. Be kell áldozni a 6 pajzsokat a cargo oltárán. Az A5-ös nem olyan rossz már azért, kb. egálban van a C6-al, legalábbis eszerint.
Én a fegyvereknél a 2 közepes beam + 4 kis multi, vagy 2 közepes multi 4 kis beam felállást javasolnám, kiegyensúlyozottabb úgy a sebzés, és, ha kifogy a lőszered, még mindig marad elég tűzerő hazáig.
A szenzorokra sokan mondják, hogy hatással vannak a gimbaled fegyverek célzásának gyorsaságára / pontosságára. Én is úgy érzem (bár lehet, csak placebo hatás ). Esetleg próbálj ki egy jobbat, hátha.
-
gigafun
senior tag
Szerintem jó, csak két dolgon változtatnék.
6-os pajzs és 5-ös SCB.
Nekem most "csak" 6C a pajzsom, és egy Elite Dropshippel is merek szemtől szebe küzdeni, az 5-ös SCB pedig egy patronnal feltölti, ha kell.
Ráadásul szerintem már a 6C is erősebb, mint az 5A pajzs, és csak 1,7 milla, nem 5,1. Csak nehezebb, de nekem még felfedezésnél is elég a 20 Ly hatósugár. Ha majd lesz pénzem 5A FSD-re, akkor lesz 25 Ly.[ Szerkesztve ]
-
gigafun
senior tag
Csak azt tudom elmondani, ahogy én csináltam.
Egy alap Asp, kereskedésre átalakítva 7,1 millió, ezzel tudsz 96 tonnát szállítani, van egy 5E pajzsod, és 2 beam, megy 4 multi, amivel már meg tudod védeni magad az NPCkkel szemben. Azért ez így sokkal kellemesebb kereskedő hajó, mint az a féltégla T6.
Ha rádobsz még fél millát, le tudod cserélni az összes modult D-re(mindenből a legkönnyebb), így már 15 fényévet tudsz ugrani telepakolva. Ez így nézne ki:
[Asp]
S: 1E/F Beam Laser
S: 1E/F Beam Laser
S: 1F/F Multi-cannon
S: 1F/F Multi-cannon
M: 2E/F Multi-cannon
M: 2E/F Multi-cannonBH: 1I Lightweight Alloy
RB: 5D Power Plant
TM: 5D Thrusters
FH: 5D Frame Shift Drive
EC: 4D Life Support
PC: 4D Power Distributor
SS: 5D Sensors
FS: 3C Fuel Tank (Capacity: 8)6: 6E Cargo Rack (Capacity: 64)
5: 5D Shield Generator
3: 3E Cargo Rack (Capacity: 8)
2: 2E Cargo Rack (Capacity: 4)
2: 2E Cargo Rack (Capacity: 4)És kb 7,6 milla.
Aztán lehet tovább fejleszteni.
Az enyém most kerülne kb 24 millába, és ez így már elég ütős kis hajó. Szóval nem kell azonnal maximalistának lenni.
Az, hogy én nem tudok vele Elite Anacondát lőni, mint Ch0b kolléga, csak az én bénaságomnak tudható be.[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Én se tudom, hogy mi akar lenni a PowerPlay frissítés. Reménykedem egy Multi-crew megoldásban. A tegnap előtti Official GDC Trailerben láthatunk egy Fightert, amint egy hordozóról startol a csata kellős közepén. Nagyon bírnám, ha Anacondától felfelé, bedokkolhatnánk egymás hajójára a kis gépekkel és vadásztámogatást nyújthatnánk a havernak Szerintem egy Eagle vagy Viper még beférhet egy Anacondába
(#7069) Diopapa
Tervezni tervez, fast útvonalat is, de hogy van-e rövidebb útvonal annál, azt nehéz ellenőrizni. Az EDInfo alapján szoktad tesztelni a gyors útvonalakat?[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
Az nem baj, ha az avatarod is olyan, csak rendesen fizesse a tagdíjat. Aapropó, sajnos emelnem kellett, tudjátok ez a sok új hajó...vagyis akarom mondani, egyre több a rászoruló(itt vagyok mindjárt például én)
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
duvi
nagyúr
Sajnos valóban lukak vannak a hajólistában. Jelenleg úgy néz ki, hogy kis hajókat nem nagyon fogunk kapni. A játékban most is láthatjuk az NPC Federal és Imperial Fightereket. Hogy ezeket elérhetővé teszik-e számunkra, arról még nem láttam semmi infót Az Eagle és a Viper volt eddig a két combat shipünk. A most érkező Vulture kimondottan harci gép lesz. A FDL pedig luxus fejvadásznak készült, tehát lényegében ez is combat hajó lesz. Az áraikról még ne beszéljünk Hátha kellemes csalódás lesz a jövő heti élesítéskor...
(#6957) baphomet
Ez a mostani quest pl. Anacondához vezetett, de valóban nincs Gen. megnevezése az illetőnek. Szerintem 100.000 CR fölött már csak Elite Anacondákat kapunk.
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
Ajaj, megjelent a konkurencia, na nem baj, akkor a kereskedők, kalózok és csempészek után alakítsuk meg a szélhámosok klánját
izé... a tagdíjat természetesen én szedem be, ígérem, nagyon vigyázok majd a kasszárau.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
duvi
nagyúr
Nem kell hajkurászni küldetéseknél az USS-eket . Nemrég írtam ezt a választ:
"- "Nincs erre valami scanner ami segítene a választásban."
Nincs. Idő kérdése, hogy mikor találod meg a keresett cuccot. Annyit megtehetsz, hogy a kijelölt rendszerben megállsz supercruise módban és felnyitod a bal oldali Navigation panelt. Amint beugrik egy unindentified signal source, gyorsan kijelölöd és máris kiléphetsz SC-ből. Mivel a játék úgyis beadja a keresett unindentified signal source forrásodat, ezért nem kell rohangásznod és így hamarabb megtalálod a keresett tárgyat " -
duvi
nagyúr
Én pár napja kikaptam 2db Imperial Naval questet, Elite Anacondával. Az első találkozó kb. 2 percig tartott. Kilőtte a thrusteremet és annyi is volt a randinak. A lendület még elsodort tőle, de mozgásképtelen lett a hajóm. Maradt az önmegsemmisítés 1.1 előtt gond nélkül lementek ezek az Elite Condák a föderációs repuzásnál Azért nem adom fel. Elvállalom a következőt is
-
pakriksz
őstag
elérhető, csak 4-5 fényév az vagy egy napig fog tartani sc-ben. Elvileg a fénysebesség 2000x-e a maximum, de 1600 körül nagyon belassul a gyorsulás.
[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
rtitusz
őstag
3 esetben lehet ami leírsz, azaz a késés. Vagy gyenge minőségű a kamera, és nem tud elég fps-en dolgozni (program Hz-ben írja, 30 körül jó vagy), vagy túl magasra állítottad a smoothing-ot, én hagytam 1-en, nekem úgy a legjobb, vagy nem bírja a procid a terhelést. Esetedben ezért a smoothing értékkel játszanék első sorban.
[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
Érdemes kis holtteret rakni a középpontba, különben minden kis fejmozgást észlel. Én úgy állítottam be, hogy ha a monitor bal szélén egy picit túl nézek, akkor már teljesen (120°-ban) balra hátranézzen a karakter, jobbra ugyan ez a helyzet, fel és le pedig hasonló.
Ehhez elég hasonlóak a beállításaim, igaz Arma 3-hoz, mivel az E még nincs meg, és lehet ehhez érdemes lesz újra konfigurálni. Mivel azonban ezek presetként elmenthetők, ha egyszer beállította az ember, utána könnyen váltogathat közte és a játékok között.
-
rtitusz
őstag
[Szerk: időközben megelőztek. ]
Fejmozgásérzékelő, ami a webkamerádat használja. Amit linkeltem programot fel kell rakni, ez felrak egy kamu TrackIR drivert, tehát ha fut, akkor a gép meg a játékok azt hiszik, hogy a TrackIR van bedugva. Van egy okos kis algoritmusa, ami arcfelismerést végez, és elemzi, hogy merre mozgatod a fejed. Nekem az i7-es procim 2-5% terhelést kap, ha fut a program. Ugye megy a kamera, és elemezni kell a fejmozgást.
[Url]https://www.youtube.com/watch?v=P7hTrMBkxsE[/url]
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Nem kell hozzá több monitor. Ez egy fej(arc)követő rendszer, ami szabad nézetet biztosít repülés közben. Nem kell billentyűzetről (vagy egyéb játékvezérlőről) irányítani a pilótanézeteket. Pl. harc közben nagyon jól jön, amikor a tekinteteddel követni tudod az ellenséget, pedig a "hajónézet" fókuszából már kikerült a célpontod. Egy jó minőségű webkamera + a szoftver kel a használatához. (létezik profibb megoldás is, ami infrajeladót használ) ITT egy bemutató a működéséről.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Ha kilőnek, bukod. Merre vagy hogy nincs Empire? A birodalom mindenhol ott van... Keresgélj "lefele" a térképen..
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
whd
csendes tag
Szia! Kirakjuk a cikkbe, pont most lett kesz ami osszegzi a jatekvezerloket.
Ha valaki kivancsiskodik a temaban: EliteDangerous.hu - Játékvezérlők kezdőknek -
veterán
-
veterán
Hát, végülis mindegy, mert egy hétre rá már nem egyenlőek az esélyek, elvégre nem tudok annyit játszani mint akár itt sokan, nem még hogy a világban Viszont akkor bátrabban lehet játszani, mert akkor nem lesz wipe.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Dzsek
tag
Tegnap sikerült jó pár órát foglalkoznom a gammával: ugrottam párat erre-arra, felfedeztem, szállítottam, ráadásul egyszer kiszedtek SC-ből is, de szétlőttem a rohadékot Amit eddig láttam meggyőzött, hogy jó vétel volt, ahogyan a joy is: teljesen kézre áll, minden a helyén van
Most próbálom magam rávenni, hogy wipe-ig már ne játsszak, utána viszont elkezdem gyűjteni a pénzt, mivel expedíciót tervezek a galaxismaghoz: ki tart majd velem?
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád." - Friedrich Nietzsche
-
veterán
Ez nem leszállásnál van, simán csak van egy olyan opció, hogy teljes range-en vagy csak pozitív range-en működjön a gázkar (minden állapotban). Leszállásnál (már benn az állomáson, amikor kb beálltam a leszállópadhoz, leveszem a gázt 0-ra, és onnan már csak a 6 iránythrustert használom.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
Nekem ami gázkaron/joy-on van, az a 6DOF vezérlés (x-y-z tengely mentén mozgás + előre-hátra-jobbra-balra-le-fel oldalazás), a két kétoldali menü, a tabok közti váltás és navigálás a menüpontokban, ellenfél és egyéb objektek következő-előző kiválasztása, boost, és a hátsó panelon van a supercruise, a leszállótalp, a katapultülés, a hardpoint deploy.
ha a leszállótalp kinn van, akkor főként már csak az előre-hátra-jobbra-balra-le-fel oldalazás van használva, 0 gázkarállás mellettamúgy nálam is 0-100 között megy a x65f, nem -100+100 között
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
tipp leszálláshoz: zéró tolóerő állás legyen meg (billentyűzeten x). tedd a hajót vízszintesbe, a leszállóhely közelében, engedd ki a leszállótalpakat és rögzítsd a joystickot nyugalmi helyzetben. amire szükséged lehet, az az irányba állás, de ahhoz ne a gépet döntsd, hanem használd a függőleges vezérsíkot (űrhajón ilyen nincs, de képzeld oda). ha már köel vagy, a radarod átalakul leszállást segítő radarrá, és pittyegni kezd a távolság függvényében, mint egy tolatóradar.
a többi mozgást pedig a fúvókákkal végezd, nulla, vagy nagyon alacsony tolóerőn.
nem bonyolult.
ha már jobban manőverezel felszíni ojjektumok közelében, próbálkozhatsz rárepüléssel is. a titka az, hogy viszonylag nagy sebességről kell lefékezned nullára egy jól meghatározott ponton és helyzetben.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
duvi
nagyúr
- "A legnehezebb a leszállásnál a két rotary switch tekergetése (alapból ezekkel emelkedek, oldalazok)" Szerintem ez a tekergetős megoldás nagyon nem jó ötlet a thrusterek vezérléséhez. Mindenképpen nyomógombra, vagy négy irányú mini joyra tenném ezt a funkciót. A mellékelt kép alapján én erre a négyirányú kapcsolóra tenném a le/fel jobbra/balra mozgást:
- A teljes játék mérete se sokkal több. 3,2GB a jelenlegi Gamma install mérete.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
nagyúr
dunno... a felfedezés/küldizés jó boltnak tűnt, de tegnap kiszedett egy npc python, és 2-3 lövés után azt vettem észre, hogy 9% hullban vánszorgok, aztán meg hogy újjáéptem-e a hajót. mindezt 2 tonna scrap miatt.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
veterán
Én azt mondom, akár nem csak a tutorialt. Lehet hogy amit megszerzel pénzt azt elveszted, de legalább némi rutint szerezhetsz abban hogy hogy nézd meg, honnan hova kell szállítani és mit, leszállni, felszállni, egy kis dombra lecsücsülni, stb Az egész játékmechanikában szerezhetsz némi rutint, hogy amikor már elkezded, akkor le legyél teljesen tanácstalan hogy hol és mit. Hogy ne ess olyan helyzetbe, mint én, hogy elmentem felfedezni, volt még némi üzemanyagom, de unknown signal, leszálltam, na egy kis loot... felszedegettem, de akkor már 4 tonnával nem tudtam elugrani a legközelebbi lakott területre Mindent ki kellett dobnom (magyarul olyanná válni mint ahogy jöttem), hogy el tudjak ugrani
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest