-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
McVetranio
csendes tag
Szia Nekem a VoiceAttack dologhoz jól jönne némi tanács. A minap megvettem a cuccot (1.6.2 verzio) a megadottak szerint intall stb, de nekem nem telepített indító file-t sem start menübe, sem mappába. (benne vannak a hangok stb) azt ennyi. Volt tutorial videó is benne de abban is elindítja a VoiceAttack-ot, no de nekem nincs indító file. Ami a gáz a dologban, és bosszant, hogy tök hivatalosan vettem a készítők honlapján stb. tehát nem egy tört dolog. Kérlek ha van 5leted írd meg vagy dobj egy mailt mert azt gyakrabban nézem (mcvetranio1kukacgémailpontkom) köszi előre is
-
Phobion
őstag
ez melyik két rendszer? ha szabad kérdeznem
én jelenleg ezen az úton gyűjtök Type 6-ra
Cauani (Hardy City) 143ls Beryllium → LTT 15278 (Zholobov Enterprise) 143ls
Buy: 7621 (11h 44m ago)
Sell: 8736 (11h 53m ago)LTT 15278 (Zholobov Enterprise) 143ls Resonating Separators → Cauani (Hardy City) 143ls
Buy: 5516 (11h 53m ago)
Sell: 6615 (11h 44m ago)[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
_Kondor_
tag
Augusztus 1., azaz béta 1 óta játszok. Gammával akkor kezdtem komolyan foglalkozni, amkor kiderült, hogy nem lesz wipe. Némi segitséggel T6-al jöttem át relase-be, ami azért egy jó alap volt.
Egyébként kereskedés közben megpróbálom mindenfélével elütni az időt: zene-, kabaré hallgatás, TS, most gondolkodom a hangoskönyvön, esetleg angol nyelvlecke, hátha ragad valami . -
törölt tag
At hiszem az illegal cucc, legalábbis mintha régen az lett volna, de már nem emlékszem pontosan
goya999
Ez engem is érdekel!
Ezek a küldik nekem sem jöttek össze valamiért. Hagytam is a francba, nem vállaltam többet. Amúgy feltettem itt a kérdést 2x is hasonló témában.[ Szerkesztve ]
-
Dzsek
tag
Én 24 vagyok, nem játszottam korábban Elite-tel és az elején valóban kicsit furcsa volt a játék tempója, de nekem tetszik nagyon. Akadnak kivételek, bár hozzá kell tennem (és akinek nem inge, kérem ne vegye magára), hogy az én korosztályom, illetve a még fiatalabbak most már nem is CoD-on, hanem LoL-on nőnek fel és azt se tudják, mi az, hogy kihívás, vagy tartalmas játékmenet.
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád." - Friedrich Nietzsche
-
Szőrös
veterán
Ne nekem írd , bőven 25 felett vagyok már . Az eredeti Elite-t is toltam ettől függetlenül nekem pl már mások az igényeim. Alapnak nagyon jó az ami most van . Ha lesz elég erőforrásuk a rendszeres tartalmi frissítésre akkor kiváló játék lesz belőle.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Terrorista
senior tag
A mining laserek között mi a különbség, rövidebb idő alatt szedi ki az érceket?
#4713 Rakamaz
Köszi a tippeket. Elmentem 170 fényévvel SOL-tól és dől a palladium-platinum.
Station HR 4720 - rengeteg modul és 13 kapható hajó. Jó kis környék, itt letelepszek egy időre.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
kockázatmentes, alacsony bekerülési költségű a felfedezés, nem igazán értem, mi alapján akartok vele vagyonokat keresni.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Nosam
aktív tag
Persze igazából amellett vagyok én is, hogy az a 16k az tényleg kevés amit csináltál, csakhogy a helyzet viszont az, hogy te valamit rosszul csinálsz ha egy 1.5millás advanced scanner-el plusz egy 250k- detailed surface-el 16k vagy képes kiszedni a játékból egy fél óra alatt. Lazán lehet ezekkel az eszközökkel hozni átlagban a 70-80 ezret/rendszerenként felfedezéssel még az olyan rendszerekkel is, amiben csak 6-8 égitest van. Persze már ha tudnád, hogy azokért a rendszereket amit már más leszkennelt azokért nem jár annyi pénz mint a "szűz" rendszerekért.
És még mielőtt.
Sajnos én vagyok annyira rafinált, hogy már azt is tudom, most majd azt fogod kérdezni hát ugyan honnan kéne neked azt tudni, hogy melyiket szkennelték már le előtted... De szerintem meg pont nem kéne neked azt tudnod. Mert nyilván ha egyik rendszerből a másikba szállításnál nem kéne tudni, hogy mennyiért lehet eladni valamit ha nem mentél oda előtte(nem ingázol), hát akkor mégis miért kéne tudnod bárhonnal is, hogy ugyan melyik rendszert szkennelték már le és melyiket lenne érdemes leszkennelni neked?!
-
Diopapa
addikt
Figy, 6-12k-k is bejönnek sima alap scannerrel időnként. Szóval nyilván sok a 1.5m, de "alatta" is van élet
@Nosam:
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Nosam
aktív tag
Ha emlékeim nem csalnak, akkor nemrég itt még a több mint 8.5 millió kp befektetésénél is pont jónak találták az akár pártízezres profitot is. Ennek fényében azért meglepően tapasztalom, hogy egy alig 1.75 milliós befektetésnél valaki kevesli a 16k-t egy alig fér órás melóért.
Nem is tudom most így hirtelen, hogy is fogalmazzak úgy hogy lehetőleg ne legyek megint persona non grata, szóval azt kell mondjam még sokkalom is ennyi befektetéssel azt a 16k-t. Mert ha már az arányoknál tartunk akkor szerintem az a 16 túl jó, ehhez a befektetéshez kb 3500-at kellett volna kapnod és akkor még egy szavad sem lehetne.
-
duvi
nagyúr
"Nem jól csinálom, vagy tényleg nem kifizetődő?" Nem erről szólt a válasz. Természetesen vannak jobban jövedelmező pénzszerzési formák a játékban. Én erre a felvetésedre reagáltam: "tok szar a felfedezes" Szerintem nem szar a felfedezés, annak ellenére, hogy kevesebb pénzt hoz a konyhára mint például az általad is említett bányászat. Szerintem a felfedezés által, olyan látványos és gyönyörű rendszerekkel találkozhatunk, amikért már megérte az utazás A költségeket az utazás közben szerzett bevételekből is lehet finanszírozni. Elég, ha párhuzamosan és váltakozva használjuk felfedezés közben, a többi lehetőséget (bounty hunting, küldetések, bányászat). Persze van akinek az időtényező a legfontosabb. A lehető legrövidebb idő alatt a lehető legtöbb profitot termelni. Ezzel sincs baj, csak ne szarozzuk le a másoknak több játékélményt nyújtó játékmódokat
Szerk:
"Most koccantam neki az allomas falanak, felszallas kozben, persze pajzs nelkul => 22% hull damage => 48k javitas" Nincs pajzsod az ASP-n? Vagy csak kikapcsoltad?[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Ha nálad a pénz az egyetlen fokmérője a szórakozásnak, akkor valóban "szar". De akar a fene grindelni. Mindenki csinálja azt, amihez kedve van.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
duvi
nagyúr
"Tök szar". Már elnézést, de ezt így kategórikusan kijelenteni elég durva dolog Mindenkinek a saját játékstílusán múlik, hogy mi jön be neki az ED-ben. A felfedezés igenis szórakoztató és még pénzt is lehet vele keresni. Persze mellette érdemes küldetéseket is csinálni, vagy wanted hajókat levadászni ... Én azt tanácsolnám az új játékosoknak, hogy próbáljanak ki minden lehetőséget! Ne a pénzhajhászás legyen a prioritás! Megölheti a játék örömét Ennél sokkal több van az Elite Dangerousban!
[ Szerkesztve ]
-
Nissifer
tag
dooky: Felejtsd el Andras. A kutyaba sem rugunk bele ha lepisili a kocsinkat. Egyszeruen nem eri fel esszel....
A szabad véleménynyilvánítás önjelölt bajnoka az én hozzászólásom is törölte az sg.hu-ról. Továbbiakban itt és az elitedangerous.hu-s fórumon leszek megtalálható. Már nagyon várom a játékot! Sajna a sulis karácsonyi ünnepség előkészületei miatt holnap éppen csak beloggolni tudok a játékba, ám hétfőtől rendesen kiteszek majd magamért! -
Nosam
aktív tag
Még mindig veled van a baj mert még mindig azt hiszed, hogy ez az a másik rendszer ahol bárkinek hallgatnia kell és nem mondhatja el a véleményét egy nyilvános fórumon. Kezd megszokni a gondolatát annak, hogy ez egy demokrácia ahol bárkinek joga van akár beszélgetni akár írni egy nyilvános fórumon.
Minél hamarabb megszokod ennek a gondolatát, annál hamarabb túl leszel azon a megrázkódtatáson, hogy másoknak is vannak jogai és véleménye.
Ráadásként még mindig nem olvastad el amit írtam, ugyanis lehet csalni a játékban, sőt csak csalni lehet a játékban miközben a tisztességes játékmenet meg nem működik rendeltetésszerűen. Augusztus óta játszom a játékkal, és bárki elolvashatja, hogy a világ egyik legjobb játékának megvalósulásának lehetőségét láttam benne. Te meg jössz, még tíz percet sem játszottál semmi tapasztalatod nincs és úgy akarod megmagyarázni valamire hogy jó, hogy konkrétan nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
Milyen privát fórumról beszélsz te, nem képzeled te azt komolyan hogy akár az SG akár a prohardware privát fórum? Ébredjél már fel ember, nem a 70-es években vagy, ahol pártitkárok még leszólhatnak "onnan föntről" valakinek, hogy ők itt a vörös csillagos atyaúristenek és ők unják, ha mások is beszélgethet rajtuk kívül egy fórumon. Térj már észhez, nekem ugyan annyi jogom van itt írni mint bárki másnak, ha untat amit írok akkor átléped. Otthon majd a gyerekednek meg a kutyádnak megszabhatsz akármit.
De azt felejtsd már el végre de nagyon gyorsan, hogy a kutyádnak nézz akit te lábhoz rendelhetsz raportra.
[ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
Nézd, reagáltak a hozzászólásra én meg válaszoltam azokra nem értem ez miért jelentené azt, hogy akkor 17x írom le?! Nem értem honnan veszed te a bátorságot ahhoz, hogy más embereknek megszabd még azt is, hogy hány hozzászólásra van joguk válaszolni, meg van e joga egyáltalán valakinek rajtad kívül egy témában beszélgetni egy játékról abban az esetben, ha a játék hibájáról van szó?
Nagyon egyszerűen meg lehetne oldani az általam felvázolt problémát, ki kell javítani a hibás kereskedő tool-kat és azoknak kell tisztességes profit lehetőséget biztosítani a kereskedelemmel akik rendeltetésszerűen szeretnék használni a játékot, nem pedig azoknak akik nem.
És akkor ahogy SG-n itt is alpári módon kezdesz személyeskedni segglyukazni meg ilyenek? Itt is téged kéne törölni az útszéli stílusod miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
Oké akkor ne is köntörfalazzunk tovább, elmondom érthetően mi a baj. Az a baj, hogy azt véletlenül azért engedi a frontier, hogy még a pajzs helyére rakteret rakva ingázzanak két állomás között, aztán ha kiszedik az embert hipertérből akkor meg kilépnek a játékból nem sérült a hajó és nem vesztetted el a cargod sem. Ezt jelenti itt a farmolás, ezzel milliókat lehet keresni óránként! Ezzel szemben ha te rendesen szeretnél játszani és kereskedni, menni egyik rendszerről a másikra akkor azt azzal büntetik jelen pillanatban a beépített nem működő kereskedelmi eszközökkel, hogy gyakorlatilag alig vagy képes egy tisztességes hasznot csinálni.
Első sorból kellene elégedetlennek lenned egy olyan játékmenet kapcsán, amelyben azt megengedik, hogy pajzsok nélkül Solo-ban lehessen farmolni milliókat úgy, hogy már már a csalás kategóriát súrolja hiszen pajzs nélkül szállítva egyszerűen kilépnek ha megállítják őket, nem vesztik el sem az árut sem a biztosítási díjat nem kell kifizetniük.
Ez a játékmenet jelen pillanatban igénytelen játékosokat és igénytelen játékmenetet fog szülni, tele lesz az űr olyan emberekkel akik solo-ban az általam felvázolt módon kifarmolják a pénzt aztán belépve open playbe elkezdhetik vadászni azokat, akik tisztességesen és rendeltetésszerűen szeretnék használni ezt a játékot.
Azért hadd már a te igénytelenséged legyen a mérce egy játéknál? A csalás lehetőségével nincsen gondod meg az igénytelenséggel, csak azokkal akiknek igényeik is vannak egy játékkal és játékmenettel?!
Szóval te ne javasolgassál itt semmit, nem vagy te sem az anyám sem a felügyelőm mégis hogyan képzeled te azt, hogy majd megszabnád másoknak, hogy ugyan lehet e olyan véleménye egy nyilvános fórumon ami nem egyezik a tiéddel?!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest