-
IT café
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logapeti
tag
válasz
Cs1csó #23266 üzenetére
Én is ezt sejtem. Az is gyanús, hogy ha felülről "benézek" a képernyő alsó fele felé, akkor ott látom a ledeket, míg a több oldalon (oldalt, felül) ezt nem látom. Tehát mintha lenne egy kis hézag is a képernyő és a káva között.
Az Euronicsban rendeltem akciósan, tartok tőle, hogy az akció oka az "enyhén selejt" termék volt, csak ezt jól eltitkolták, hátha valakinek így is jó lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robot fűnyírók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- Ipad 8. gen - 128Gb - Sérült de működik
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Újszerű Garanciás Samsung A9+ 8/128 5G Féláron Gyári tartozékokkal eladó
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Eladó szép állapotú iPad Mini 4, 64 GB, WiFi, fekete
- 2 darab Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE / 4G (64 GB) + S Pen + tok
- Samsung Galaxy Tab A SM-T595 10,5"
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest