Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz verybigboy #7495 üzenetére
régebbi tesztek amiket beraktam mind abból volt
Realme GT Master Edition
-
Joltee
aktív tag
válasz verybigboy #7493 üzenetére
Chuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
-
fer
őstag
válasz verybigboy #7484 üzenetére
Én 2004-ben 23K-ért vettem a Toshiba SD-R5112-t!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
M107
addikt
válasz verybigboy #7491 üzenetére
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Flashget
félisten
válasz verybigboy #7493 üzenetére
nekem ezek se rosszak most..aztán majd kiderül 1 év múlva milyenek :p
az INFOMEDIA pedig 11JD1106
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz verybigboy #7490 üzenetére
megnéztem milyen az augusztusi vásárlásból származó:
05JG0412
semmivel nem jobbak az eredmények sőt!Realme GT Master Edition
-
verybigboy
senior tag
Kérdés azokhoz akiknek odahaza van SONY DVD-R vagy DVD+R hengeres csomagja. Magán a csomagoláson fel van tüntetve hogy hol gyártották (emlékeim szerint ez igen fel van tüntetve és emlékeim szerint ez mostanság Made in India volt). Fontos lenne! Köszönöm!!!
-
Flashget
félisten
50+10-es promo csomag Philips DVD+R INFOME R30 mid.
Csak az 50-es csomagot teszteltem egymás után 5 lemezt.
Pio 215L íróval:4x írás 03JB0512 34892
6x 03JB0512 36890
8x 03JB0509 32739
Optiarc 7260S, Sony 1.61fw
8x 03JB0509 32745
12x 03JB0509 31743
a 10-es csomagból nem írtam az első lemez sorozat száma: 03JB0523 33601
Realme GT Master Edition
-
M107
addikt
4 Éves Ridisc 8X lemez épp kerestem valamit
Olvasás mind a xvid player asztali mind a számítógépes írok (13000-15000 kb/s) olvassák stabilan
4-6X szoktam írni dvd-t max 8X-an 2009 végétől
Bár van rajta egy kis újjnyom 200MB nál ez meg is látszik ezt hozta a tesz nem olyan rossz ez egy 4 éves lemeztől:[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Flashget
félisten
válasz verybigboy #7484 üzenetére
Már kész vagyok 5 lemezzel.
bizony annyi.
2009-ben 6,5K volt már csak az iponba a Pio 215.Realme GT Master Edition
-
zsizsef
senior tag
Ez jó fajta Philips? Mert én ilyet kaptam: 03JB0606 31615
-
Flashget
félisten
én thaiwani verbát vettem még februárban rögtön 2 gurigát..hulladék volt a mínősége. nem is írtam ki rá semmi fontosat. teljesen lutri a verbatim...ami régen jellemezte ezt a lemezt ellehet felejteni. ha ez a tendencia lesz kb. TDK színvonalát hozzák a név a régi a minőség a gagyi kategória DVB lemezből.
ma megyek a philips +r infome mides lemezekért majd meglátjuk milyen minőségű ez is.
lutri lesz már minden...bár csak lenne olcsóbb a BD lemez..az írók már lassan olyan áron vannak mint amennyiért vettem 2005-ben a pio 108-at..18KRealme GT Master Edition
-
TeeJay
félisten
hétvégén linkeltem hogy kitől szeretnék venni írható DVD-t
megkérdeztem azt mondta a Verbatim lemezei made in taiwan származásúak
azt mondta ő is hogy tud róla hogy a többi gagyi ez a jóféle bátran ajánlotta
szerintem veszek egy gurigát az talán jó lehet
CD-nél meg nincs akkora szórás azt mondta szóval ott lehet JVC Verba bármelyik
audiónak tökéletes leszMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
djculture
félisten
Vettem ma 10db verbatim dvd+rw meg 10db sony dvd+rw. A sony ritek ,a verba meg tdk saku. Nem semmi ez a össze vissza gyártás már.
-
Flashget
félisten
válasz verybigboy #7478 üzenetére
nem.
dupla album DL lemezen.
régi koncertek..rajta van az is amit először láttam tőlük '83-ban a királyi tévé adta le a Dortmundi koncert.
ez2. teszt
asszem írhatok két újabbat az eredetiről[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Van nekem 2db normál tokos (régen Pio 108-al megírt) Ridata 2,4x DL lemezeim.
GL27 fw-vel a LiteOn beolvasni sem volt hajlandó. De az MCSE sem volt hajlandó beolvasni. Felraktam rá újra semmi változás. GL29 felraktam és probléma megoldva. Az eredmény pocsék :pRealme GT Master Edition
-
DBC
tag
válasz mcmester21 #7473 üzenetére
Fizetek egy sört, ha eléred őket telefonon
-
-
mcmester21
csendes tag
Én is ezt fogom tenni, keresek másik áruházat, ha változna a rendelés státusz irok nekik megint, vagy felhívom öket és lemondom. Nem várok tovább.
Asus P5L-wm alaplap, Intel E2160 Processor, Sapphire HD2600XT DDR3 256Mb videókártya, 2gb Kingmax ddr2-es memória, 160GB-os Samsung winchester, Pioneer 110D DVD író
-
Flashget
félisten
-
DBC
tag
válasz verybigboy #7468 üzenetére
Én pár napja ezt megelőzésképp érdeklődtem emailben a csomag felől, semmi reakció.
Nyugodtan tiltsanak le, én többet erről az oldalról nem rendelek.
Mellesleg a tegnap leadott rendelés a gigaplázától már a futárnál van, holnap kézbesítik.
A Gold-Mediás rendelésem meg december 4.-i -
djculture
félisten
válasz verybigboy #7466 üzenetére
Ha írtál neki emailt akkor levan tisztázva.Úgyis látták.
-
djculture
félisten
válasz verybigboy #7464 üzenetére
Jobb azt letisztázni mert pl agigán is ha kétszer nem veszed át a futártol a cuccot legközelebb 2x-es fuvarköltséget kell megfizetni.Aztán meg le is tiltanak.
[ Szerkesztve ]
-
verybigboy
senior tag
Az a helyzet hogy amit én tennék az a következő. Ha megrendelted a dolgot, mielőtt küldik telefonon szokták azt jelezni és vagy emailben is. Ha már egy ideje megrendelted, próbálsz érdeklődni Náluk és semmi reakció, én hasonló stílusban mint ahogy Ők teszik tojnék a fejükre. (Megjegyzem különben szoktam venni Tőlük én is, de volt hasonló esetem is mint amiről itt szó van, egyszerűen mikor kerestek hogy rendben összejött minden, mondtam hogy én értem, csak a vevőm meg már 10x megvette azt máshonnan ...)
Ami nem megy ne erőltesd, vedd meg egy másik helyről, azt ha mégis kiküldik egyszerűen ne vedd át (nem tudsz Te semmilyen csomagról, Te nem rendeltél semmit és nem is fogsz fizetni semmit ... vigyék vissza a feladóhoz)
-
DBC
tag
válasz mcmester21 #7460 üzenetére
Én visszaküldöm, ha megérkezik mégis. Nem normális, hogy nem lehet velük beszélni semmilyen formában.
-
djculture
félisten
Na majd kiderül,gigapláza az gyorsabb volt mindig is csak drágább is.
-
djculture
félisten
Pénteken jött lemez tőlük akkor még nemvolt gond az tuti.
-
mcmester21
csendes tag
Én regelve vagyok náluk. De a rendelés történet a megrendelés óta nem változott, 5 emailt küldtem nekik, naponta többször próbálom a telefont, semmi. Nem akarom máshonnan megrendelni, mert félek hogy kiküldik ezt is.
Asus P5L-wm alaplap, Intel E2160 Processor, Sapphire HD2600XT DDR3 256Mb videókártya, 2gb Kingmax ddr2-es memória, 160GB-os Samsung winchester, Pioneer 110D DVD író
-
DBC
tag
válasz mcmester21 #7456 üzenetére
Én rendeltem a GigaPlaza-ból tegnap. Gold-Medianak a kapcsolat felületükön megírtam, hogy amennyiben még szándékukban áll, hogy elküldjék a rendelésem, akkor töröljék.
-
mcmester21
csendes tag
Én is hasonló cipöben járok. Mult heti rendelésem sehogy sem áll (Gold-Media). Telefont nem veszik fel, emailra nem reagálnak, már legszivesebben lemondanám a rendelést, de így nem tudok semmit sem tenni.
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz verybigboy #7452 üzenetére
A csomagodból:
7280s 6x
223F 6x
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Flashget
félisten
-
verybigboy
senior tag
-
törölt tag
Néhány korábbi írásom teszteredménye, most már jitter kijelzéssel.
[Samsung SH-S222L (SB03) - 6x - INFOME R30]
[LiteOn iHAS124A (BL0U) - FHT on - 6x - INFOME R30]
[Samsung SH-S222L (SB03) - 6x - MCC 02RG20 (Verbatim Archival Gold 8x)]
[Samsung SH-S222L (SB03) - 8x - INFOME R30]A tesztek AHCI-s környezetben készültek. Ez úton is köszönöm DeadMeat kollégának az ötletet, miszerint Intel AHCI driverrel próbálkozzak a Windows 7 saját AHCI drivere helyett! Bejött a tipp!
[ Szerkesztve ]
-
DBC
tag
-
DBC
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül mi történt a Gold-Media.hu-val? Idáig a Burningmedia-rol rendeltem de az eltűnt. A Gold-Mediaról rendeltem most és semmi email az alap rendelés emailen kívül (dec 4.) telefonjuk kikapcsolva, emailre nem reagálnak. Ilyenkor mi van? -
TeeJay
félisten
válasz Flashget #7431 üzenetére
kösz
az lesz szerintem hogy végigkérdezem az összes +/- lemezét hogy mit hol gyártottak
aztán már talán okosabb leszek
főleg Verbatim + meg JVC + érdekel de megnézem ezt a Philips-et is háthaCD-ből meg Verba vagy JVC
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
laca112
tag
Sziasztok!
A fiam ovijában készült télapóünnepség felvételeit én sokszorosítottam és teszteltem is néhány lemezt.
Igaz,hogy csak kb 1,6 GB anyag van a lemezeken de számomra meglepően jó eredmények születtek.Minden írás 6x.
Samsung 223l:IHAS624B GL27
-
verybigboy
senior tag
válasz kicsirigó7 #7433 üzenetére
Az a pioneer azért ne döglődjék, annál jobbat nem igazán tud beszerezni főleg nem a mai leosztásokból!
-
kicsirigó7
senior tag
válasz Flashget #7432 üzenetére
Ez az írásminőség tesztelési mizéria, főleg videó fájloknál érdemleges.
Legfőképp a Jitter és a PIF érték. Mivel az asztali lejátszók hibajavítási képessége koránt sem olyan jó mint egy belső DVD írónak.
Másodsorban PS-Xbox játékkonzolokhoz írt biztonsági mentéseknél.
Mivel ezeknek az optikai meghajtója, igen érzékeny a rossz minőségben írt lemezekre.
Sokkal hamarabb beadják az unalmast mint egy DVD író.
Ezek cseréje nem 4-5-7e forint, mint egy pc meghajtónak!DVD adat vagy kép fájloknál elég egy Bencmark teszt. Ami bármilyen Pc belső vagy külső optikai DVD meghajtóval elvégezhető. Tehát DVD RW vagy DVD ROM meghajtókkal is, csipszettől márkától típustól függetlenül.
Jelen esetben ő csak képeket tárol DVD lemezen. Ezért felesleges vennie egy PIE-PIF-Jitter tesztképes írót. De akár Optiarc Ad-7260S-t is vennie, a Pioneer 215D mellé.
Legfeljebb akkor ha más tervei is vannak, vagy már döglődik a Pioneer-je. -
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
Sajnos manapság már nem lehet kijelenti "ezt vedd meg ez tuti lemez" mint régen a verbatim TY lemeznél.
Mi itt csak ajánlani tudunk hogy ezévben milyen tapasztalatok gyűltek össze lemezekről és az alapján mit szabad venni. És van egy nem ajánlott kategória is.
Ilyen nem ajánlott 16x lemezek esetén:
Maxell -R
TDK +- (név és az ár a régi a mínősége siralmas)
Verbatim DVD-R és minden olyan verba ami made in china van írva a csomagolásra.ajánlott a Philips lemez INFOMEDIA R30 és INFOME R30 lemezei.
pl [link] és akkor mutattam egy helyet is ahol szoktam venni lemezt.Realme GT Master Edition
-
TeeJay
félisten
válasz Flashget #7423 üzenetére
oké akkor hol vásároljak hogy ne szaladjak bele hulladék lemezbe?
ha más nem akkor jó lesz az a JVC DVD és CD mert max filmet írok rá tehát nem nagy tragédia ha nem tudom majd lejátszani, max kiírom újra
ti hol szoktatok vásárolni értelmes minőségű lemezt ha szabad kérdezni?
-
Flashget
félisten
-
kicsirigó7
senior tag
válasz Flashget #7424 üzenetére
Én nem látom sehol hogy ő 7261S-t akarna venni. Sem azt, hogy venni akarna valamit.
Csak azt kérdezte hogy az írójával milyen tesztet tudna végezni. Mert képek vannak a lemezeken és nem szeretné ha eltűnnének róla.#7423
Verbatim DL+R 25db-os Print ebben szokott lenni Made in Singapure.
Vagy is mostanában csak is printes lemezben beszerezhető. Normál verbatim DL-ben aligha.[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
DVD-R
ez a lista alapján én nem vennék semmit. Főleg olyan söralátét nem amit belinkeltél.
De ha nagyon kell akkor Jvc DVD-R 25db-os 60ft ez legalább TY mid.CD-ből ezt vedd (TY mid)
Jvc CD-R 25db-os 45ftVerbatim DL+R 10db-os 310ft (meg kell kérdezni tőle hol gyártották, ha Made in Singapure az jó)
Philipsből a promo csomag a jó 25+5, 50+10 de olyan nincs nála.
Realme GT Master Edition
-
TeeJay
félisten
milyen DVD és CD lemezt ajánlotok laptopos írókhoz?
nekem az Acer notiban ilyen van MATSHITA DVD-RAM UJ890AS
gondolom ezeket egyáltalán nem lehet frissíteni szóval lemezből kell jót szerezni hozzáeddig én mindig Verbatim DVD-R lemezt vettem bár utoljára kb. tavaly azóta nem igen
most kellene vagy 25darab DVD és vagy 20 CD
aztán akit néztem ő JVC + és - meg Verbatim + - lemezt árul na meg van neki Philips isnotiban 4-6x sebességgel szoktam írni, vajon melyiket vegyem hogy ne szívjam meg
adatot már nem mentek DVD-re csak filmet (divx)köszönöm az infót
u.i.: szerintem tőle fogok venni mert közel van hozzám meg nincs időm keresgélni mindenfelé
[link][ Szerkesztve ]
-
royalka
őstag
válasz kicsirigó7 #7420 üzenetére
Igen, pont ilyenre gondoltam ahogy írod. Most már teljesen világos. Nagyon köszönöm..
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
kicsirigó7
senior tag
válasz royalka #7418 üzenetére
PIE PIF Jitter Lemezminőség tesztet nem tudsz készíteni a 215D-vel.
(Arra Csak a LiteOn, BenQ, Plextor, és LiteOn klón Asus Plextor írók képesek.
Vagy PIE PIF tesztre alkalmas MTK chipszettes Samsung írók.)
Legfeljebb Benchmark tesztet tudsz csinálni, ha [ilyen] szép egyenletesen emelkedő ívet kapsz, akkor még nincs baj a lemez minőségével.
Ha viszont, nagy visszaesések lesznek benne. Az azt jelenti, hogy azon a részen már nehezebben olvasható a lemez. Ha visszaesik 1x sebességre vagy az alá, akkor minél hamarabb mentsd le a lemez tartalmát.[ Szerkesztve ]
-
royalka
őstag
Hali mindenki. Kicsit nyálazgattam a topikot, de mégse világos. Most nekem van egy pioneer 215D -m ezzel akkor most nem tudok lemezt tesztelni? Viszont ha tudok akkor hol tudok utána olvasni hogy a kapott grafikonon mi a lényeg? A dvd-ken képeket tárolok amik igen fontosak. A lényeg csak annyi lenne hogy leszeretném ellenőrizni hogy milyen állapotúak.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
zsolesz84
csendes tag
Szerintem nem is lett rossz 4x irás
lehet hogy 8x sebeséggel jobb eredményt adott volna? -
Kcsabi
tag
Sikerült megint egy aránylag jót írnom a Philips DVD+R lemezre.
Természetesen szerencsém volt, hogy olyan lemezt kaptam egy barátomtól, ami egész jó eredményt hozott az INFOME R30-asok között.
Pioneer 216L, 6X írva.[ Szerkesztve ]
-
Joltee
aktív tag
TDK ScratchProof 8x DVD-R lemezt tudnék szerezni vagy 10-20 db-ot. Ha jól informálódtam ezeknek TTH01 MID-je van. TTH02-ről olvastam rosszakat is, az "előd" TTH01 vajon milyen? (A lemez karcállósága vonz főleg, archiválni kellene, de ha sz@r a lemez minősége akkor nem megyek bele...)
Chuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
-
fer
őstag
válasz IRON STORM #7412 üzenetére
Az olvashatóság ott is olvashatóság! Szerintem meg sokan tudják, hogy azokat préselik ezzel nem mondtál újat, de ettől függetlenül olvasáskor a drive-nak, épp úgy küszködnie kell a hibajavításokkal mint egy rosszul megírt lemeznél! Sőt nekem már volt adathibás gyári dvd-m, bárkinek kölcsönadtam mindenkinek megállít ugyanannál az időpontnál a filmlejátszás, és a sz.gép sem bírta felmásolni annak ellenére, hogy nem volt rajta semmilyen védelem!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
Flashget
félisten
Sok értelme nincs gyári dvd tesztnek csak jó móka
Még azt sem írja ki miféle lemezzel van dolgunk :pA profi valami 900Ft volt tecsóban pár éve akkor vettem.
Nero CD-DVD Speed: Disc Info
Alap információ
Lemez típus: : DVD-ROM
Kapacitás: : 4.29 GB
: 4396 MB
: 4610367488 bytes
Különleges Információ
Rétegek : 1
Másolás védelem : n/a
Régió(k) : 2
Nyers Adat
Physical Format Information (00h)
0000 - 01 02 01 00 00 03 00 00 00 25 59 93 00 00 00 00 - .........%Y.....
0010 - 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 - ................Realme GT Master Edition
-
Dobos91
csendes tag
sZIASZTOK!
Van egy OPtiarc 7260s íróm.
Gyárilag 1.03 fw van rajta! Érdemes felrakni a 1.61 FW-t?RitekG05 lemezeim vannak jelenleg... 4-6-8x-osan írjam?
Köszi a segítséget..
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Hát Verba +DL-ből tényleg a szingapúri a legjobb,az indiai,v taiwani vmivel gyengébb minőség,de még mindig jobb,mint a többi RITEK midcode Maxell,TDK és társai,v Sparban vettem tavaly Emtec-et,RICOH middel,de vmi iszonyatosan sz@r volt,vsz vmi nagyon ratyi széria,v fake Ricoh volt.
Szal csak Verba+-os (indiai,taiwani is elmegy azért,v megvárod a szingapúrit az a tuti ),v Ricoh mides eredeti Ricoh,Kodak DL-ek jók még,de látom elfogyott már mind2 IT-nél,ill 2,4x van,az még elvileg jó,csak drága...szal marad Verba. nyomtathatót nem próbáltam,azt nem tudom milyen.
Még TDK +DL volt jó régen,az is RICOH mides volt,a "talpas hengerű és zöld feliratos szürke lemez" ,de abból mostanság lekerekített hengeres fehér feliratú RITEK mides kapható,ami sz@r... (IT-nél henger stimmel,lemez nem,vsz nem ok,Goldnál kép alapján elvileg jó lenne,de szerintem az is ritek lesz,mert a kép csak illusztráció ugye )..[ Szerkesztve ]
-
jeffo
tag
"Verbatim DVD+R Double Layer 8x 10cake" lemezből ami nem szingapúri gyártású azt ajánljátok-e XBOX-hoz való használatra? Egy ismerősnek szeretném karácsonyi ajándékba, szóval olyan kellene amit biztosan jól olvas a játékgép, és nem szállna el a fej tőle.
1 éve vettem ilyen lemezt utoljára, taiwainit, csak hogy azóta több helyen is az olvasható, hogy az gyengébb minőségű lett.Az ITMedia shopban most éppen kifogyott, 1 darabos kiszerelésű jöhetne szóba, de az sokkal drágább.
"Verbatim DVD+R Double Layer 8x **PRINT** NormalJC (IT5649)" - ilyet írt valaki mostanában, tudnátok tesztképet betenni?
Vagy rendeljek 1-2 darabot belőle próbára? De ha valaki biztosan meg tudná mondani, hogy nem jó, akkor nem rendelek feleslegesen.Mondjuk elképzelhető, hogy 1 héten belül érkezik a 10-es hengeresből a shopba, ami lehet, hogy made in singapore lesz, akkor talán érdemesebb azt megvárni. Valami más webshop tipp, ahol kapható ilyen? A Gold-media-nál sajnos nem jelzik a gyártót.
-
jeffo
tag
válasz djculture #7209 üzenetére
IT Media PRO *UHC TTH02* DVD-R 16x *Silver* 100cw (IT4066) - erről a lemezről valaki tudna több infót mondani?
Itt volt egy teszt pont azzal az íróval, ami nekem is van: [link]
Eszerint ezt érdemesebb 6x-osan írni? Mert én általában a 16x-os lemezeket 8x-osan szoktam.
Az OHT, FHT beállítás feltétlen szükséges, hogy valamelyik legyen bekapcsolva, anélkül rosszabb lenne az érték? Az ImgBurn nevű programban a Tools/Drive/Change Advanced Settings/Lite-On fülön belül találtam Force/Online HyperTuning néven. Ha mondjuk én nem ImgBurn-nel, hanem Nero-val írnám, akkor milyen lenne? Ha bekapcsolom ezt az opciót, akkor más író programokban is érvényes?Ha valaki tud, tegyen be még tesztet róla, más íróval, más sebességgel. Van még egy régebbi íróm, ami Pioneer DVR-215L, amivel én szinte mindig 8x-osan írok.
Az ITMedia fórumban ajánlgatták ezt a lemezt, habár én főként pluszosat szoktam rendelni, csak jó lesz ez is, csak akkor egyedül számítógépben való írásra használnám. Az asztali dvd felvevőbe rögzítésre vagy kimásolásra meg marad a pluszos JVC vagy Philips, bár most már nem nagyon akarok JVC-t venni.Szerintem most rendelek próbára 2-3 darabot az 1 darabos papírtokos kiszerelésből, és ha jó lesz, akkor 12-én vagy 19-én megrendelem a 100-as hengert, mert elvileg akkor lesz kuponkód, és adnak 5% vagy karácsony alkalmával még nagyobb kedvezményt is, és úgy jobban megérné.
-
smiti
veterán
Engem is kíváncsivá tett, hogy milyen a gyári lemez. Az első dvd lemez amit megvásároltam, emlékszem még 9000 Ft volt, mondjuk az első lejátszóm is 80k volt anno.Amerikai Pite 1999-ből
1TB M.2 SSD keresek emberi áron.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elindult az Awesome Games Done Quick 2025
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Steam topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Synology NAS
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- WD Red és Red Plus NAS 2TB hdd-k 100/100% hibátlanok!
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest