Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
válasz gyuszmo1 #9696 üzenetére
Vagy Maxell 30+3 DVD+R Taiwan vagy Jvc Dvd+R vegyél utóbbit ha még találsz, de csak
+R vegyél a -R nem olyan minőségileg.Vagy ezt a lemezt:
Verbatim nálam már felejtős sajnos már nem az a minőség, de ahogy gondolod.
Minőségi lemez, minőségi írópárosítás sokáig olvasható lemez.
Ezek a No1[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
karmacsila
csendes tag
válasz gyuszmo1 #9696 üzenetére
Kínait, vagy indiait semmiképp ne vegyél! Nagyon kevés az esély, hogy jót fogsz ki.
Ha mindenképpen Verbatim DVD-R lemezt akarsz venni, akkor [link], vagy [link] talán jó. Én vettem ezekből nagyon jót (PIE össz 50.000 alatt; PIF össz 250 alatt; Jitter 9 alatt), közepeset (PIE össz 150.000 alatt; PIF össz 1200 alatt; Jitter 10 alatt) és gyengébbet is. Szerencse kérdése.[ Szerkesztve ]
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Egy DVD-RW átlagosan hány újraírást bír ki? Vagy ez mitől függ?
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
gyuszmo1
tag
sziasztok! venni szeretnék Verbatim DVD-R 4.7GB lemezt,igaz nem archiválásra de viszonylag hosszú ideig szeretnék viszont találkozni az adatokkal a lemezen.honnan tudom megkülönböztetni a hamis terméket az eredetitől,itt értem azt hogy miről különböztetem meg kibontás előtt és mi a Manufacturer ID az eredetinél?azért hogy kínai,vagy indiai még lehet eredeti,vagy előfordulhat hogy taiwani és nem az? linkeket is szívesen fogadok.
"A meggyőződés nagyobb ellensége az igazságnak, mint a hazugság."
-
Kcsabi
tag
Itt nézz körül, ezek jó minőségű lemezek.
-
TeeJay
félisten
ha nem titok és van még olyan ember aki írható DVD-t ad el és személyesen lehet tőle venni, ne tartsátok magatokban az elérhetőségét.
nekem csak 10-20 normális minőségű DVD lemezre lenne szükségem
de égen földön eltűnt mindenki, külföldről meg nem akarok rendeltetni ilyen kis mennyiségetMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Nor-
tag
Régebbi írókhoz ezt ajánlom: TTH02 fullprint.
ha 100-at bevállalsz, úgy olcsóbb, hengben is megvásárolható.http://itmedia.sk/
-
tomy86
addikt
Sziasztok!
Most rendelnék 50 db DVD R-t (+/- mindegy), de ahogy olvastam infomedes Philipsre már esély sincs. Mit ajánlanátok helyette? Nem archiválásra kell, de azért szeretném az adatokat 2-3 év múlva is viszontlátni Erről mi a véleményetek, esetleg más?
Köszönöm a választ előre is. -
speedbor
csendes tag
válasz mayday00 #9681 üzenetére
A rendelésedet 2012-08-18-án adtad le, amikor még 285ft volt az € árfolyam az oldalon, ezt a rendszer fixen rögzíti az adott rendelésre, ha tegnap vagy ma ellenőrizted az árat a weboldalon, akkor már az új 280-as €-al számolt a rendszer.
Tehát
54,99/285*280=~54,03amikor megrendelted az árut a rendszer garantáltan az 54,99-es árat mutatta.
itmedia.sk
-
M107
addikt
válasz mayday00 #9681 üzenetére
Omega Freestyle DVD-R 16x
Mid? Cmc Mag.....?
Tartósságra milyen?
Szerény véleményem szerint akkor már Maxxel 30+3 Dvd+r vettem volna, ég és föld a különbség.
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
mayday00
őstag
Sziasztok.http://itmedia.sk- ról van itt valaki?kis gondom van..
lemezt rendeltem.Omega Freestyle DVD-R 16x 10+2cw (IT3805) ebből 100 darabot.Egységár: 54.03 HUF így van a weboldalon.
Megrendeltem s mit látok,Egységár:54,99!!Végösszeg 5.804.
A weboldal szerint.5703 HUF
Miért fizetek 100ft al többet?
Tisztázzuk hogy van ez?
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
speedbor
csendes tag
Mivel a bolt nem a miénk, hanem szerződött partnerünké, így nem rajtunk múlik, ha nekik nem éri meg, akkor a pár kósza itmedia csomag miatt nem fognak nyitva tartani. Sajna.
De ha pickpackpontra rendeled, azok általában szombat és vasárnap is nyitva vannak, sőt a benzinkutak nagy része nonstop, mehetsz éjjel kettőkor is a csomagért, persze itt magasabb az ingyenesség határa az oldalon
[ Szerkesztve ]
itmedia.sk
-
Köszi srácok, erre a verzióra gondoltam. Már csak egy olyan hely kellene, ahol tudnak rá képet nyomtatni, péntekig... Kb. 80-100db-ról lenne szó.
-
Nor-
tag
280. Múlt héten volt 285, amikor hét elején még igencsak a 280 körül ingadozott a közepe.
Mivel a közép nem azt jelenti hogy annyiért lehet is venni, ezért nem értem a felháborodást, amikor pár forinttal a mi árfoltyamunk felett van már az euró, de még nem állítjuk át, akkor bezzeg senki nem panaszkodik ...
Mivel nem akarunk ezen bukni, ezért az átváltási arányt úgy állapítjuk meg, hogy az reális legyen, és ne kelljen rögtön másnap állítani az árakon ...Amúgy a múlt héten jártam itt-ott, és szemrebbenés nélkül ki volt írva mindenhol hogy vétel 260, eladás 290 ...
[ Szerkesztve ]
http://itmedia.sk/
-
Flashget
félisten
280Ft már.
Nem vagyok gazdasági szakember, de egyre inkább olyan hangokat olvasok, hogy az öjrónak hamarosan vége, eurózóna szétesik..
jön helyette a dollár? mert akkor az amcsik elérték a válsággal amit akartak..."Rotschild az euró bukására játszik"
"Újabb leminősítések előtt az eurózóna?"Realme GT Master Edition
-
M107
addikt
Például itt:
De ha rendelsz Dvd-t Cd-t BD-t bármelyik nagyker hozz ha van a listáján.
Ár: 4-8 Ft közt tételtől függően, nagy tétel estén kedvezmény általában én olyan 10000 Ft ért veszek, s az elég olyan 1-2 évig.
Idáig 2X vettem.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy hol és kb. milyen árban lehetne kapni olyan karton/papír vékony tokot, mint amikben a promo-CD-ket szokták osztogatni? Köszi!
-
M107
addikt
válasz djculture #9663 üzenetére
5 Db van belőle Pana DVD-RAM.
Igaz 3X-os újraírható RAM lemez 4 db ki sem volt bontva 2006.os vásárlás
De ha dl lemezről van szó akkor elnézést.[ Szerkesztve ]
-
Weaver
senior tag
létezik dual-layer DVD-ben újraírható!? rágugliztam, de találatnak más is inkább kérdezi ezt. semmi konkrét.
-
M107
addikt
150 db 2004-2006 közt írt dvd-m olvastam fel HDD-re Teszt kedvéért.
Philips, Rdisc, Verba, Sony.
Kb minden másodikat vettem ki a filmes pakkból és hibátlanul akadás mentesen ment fel.
Amivel a lemezek felmásolva lettek:
Samu SH-222A Plex 880 SA, Pio BD206D
-
Flashget
félisten
Veszik a forintot, miközben mi pihenünk. Az euróval szemben 277 alatt is járt az árfolyam.
Realme GT Master Edition
-
M107
addikt
" jók voltak a lemezek.szerintem nem a lemezekkel van a hiba.ez csak etetés,parasztvakítás hogy vegyed a drágábbat."
Biztos vagy ebben?
A Drágább nem 45-60 Ft lemez / db, hanem 75-90Ft más súlycsoport.
Itt van pl a Jvc DVD+R Drágább mint a Maxxel de inkább ilyenre írók mint a mai Chinai Maxell-re.
Mondjuk nálam ő a favorit dvd lemezben, a - DVDR je nem épp a legjobb kb 20-25% a +R alatt van minőségileg, de még mindig jobb mint a Chinai Maxell.
Veszek is még ismerőstől vagy 500-600 Db betárolok megéri.Nekem is vannak Maxell lemezeim régebbi új is kb 2éves
A régieket nekem is pöccre olvassa.
Találkoztam már olyannal hogy egymás után 8 db-ot el sem kezdett írni.Íróim: Plex 880, Samu Sh 222A, Pio BD-RE 206.
Igaz ami igaz manapság nincs már olyan minőségi felhozatal, csak akkor vagy fajin ha betudtál tárolni régebbi szériából.
Lásd Verbatim tündöklése és bukása .
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
én mostanában is maxellt veszek s nincs vele gondom..
egyedül Bl ray ből veszem a jobb fajta panát."A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
-
djculture
félisten
válasz mayday00 #9653 üzenetére
Jó figyelj ez a kinai széria kb 1- 2 éve van, azóta ha olyat kapsz dobhatod a kukába az összeset. Tudom mert én már megszívtam vele párszor. Nekem is van rengeteg maxel lemezem ami jól olvasható a mai napig de az nem ebben az érában készült. Hanem még a régi maxel minőség.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz djculture #9652 üzenetére
én maxellből sok fajtát kipróbáltam.,ugye nem csak 1 fajta van belőle..de sose volt hiba s ezt nem csak úgy írom,nem hazudok elhiheted.samsung íróval írtam.1 iróval rengeteget..
samsung SH-s202n író.akkoriban mikor vettem jó szériának számított.franc se tudja hány éve vettem de jópár.azóta szerintem evvel a íróval vagy 1000 lemezt megírtam maxell-ra 99%ékban,s nem is rontottam lemezt!s mai napig tökéletes a író semmi baja!
nekem személy szerint semmi gondom se volt s mindegyiket lemezt vissza tudom játszani sok év múltán is..gépre fel tudom másolni stb..
lehet nem a lemezzel van a baj,szerintem.lehet író hiba vagy gép?illetve a kettő összesen együtt?de akárkinek írtam más se panaszkodott jók voltak a lemezek.szerintem nem a lemezekkel van a hiba.ez csak etetés,parasztvakítás hogy vegyed a drágábbat."A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
előbbiekhez szólva.nekem 99%ékba ritek lemezem van.maxell többségben,.DVD ről van szó nem Blu ray ről.Van kb 2000 lemezem de akármelyiket berakom a lejátszóba simán viszi
most egy csomó olyan lemezt néztem meg amire 2008 ban írtam,maxell lemez.mindegyiken film van.Dvd formátum,de van köztük avi is.Hibátlan mind.teszt ide vagy oda jók a ritek lemezek semmi olyan nem tapasztaltam hogy adat elveszne róla stb.sőt sok dual maxell lemezem is van s azok is hibátlanok.nálatok mi velük a konkrét gond?
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
feco100
tag
Sziasztok!
Mostanában egy kicsit lemaradtam arról, hogy mely lemezek azok, amelyeket érdemes lehet megvásárolni. Ezért szeretnék tőletek tanácsot kérni. Milyen lemezt vásároljak? Samsung SH 222-AB és Sony 7260 íróim vannak.
Esetleg ez [link] még valamirevaló lemez lehet?
Esetleg ez [link]Előre is köszi a segítséget!
Üdv.[ Szerkesztve ]
Úgy tanul a gyerek, ha kérdez!
-
zazahoho
őstag
Köszönöm uraim, írtam privátot.
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
-
Nor-
tag
O nem a JVC-t keresi, a ketto lemeznek koze nincs egymashoz, az egyik amit te mondasz egy sima "archival" lemez, ami picit jobb mint a sima verzioja es karcallo, mig a verbatim archival az arany visszavero reteggel van ellatva hogy ne rohadjon el 10 ev mulva se ...
-
Nor-
tag
válasz zazahoho #9638 üzenetére
Hengereset tudunk meg szerezni, amibol tudunk slim tokosat csinalni.
Kifutora van mar allitva, valoszinu a verbatim befejezte a forgalmazasat.
Nekunk lesz meg hasonlo lemezunk osszel amugy, mivel kozvetlen a gyartotol hozzuk.
(it media archival gold)A verbatim ara slim tokban kb. 450 Ft lenne.
-
zazahoho
őstag
Verbatim archival grade lemezt keresek, csak 5-6 db kéne.Egyedül rúfusz computernél láttam 762 ft-ért.Aki tud olcsóbban esetleg más boltot legyen szíves megosztani velünk.
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
Nor-
tag
válasz djculture #9627 üzenetére
Pontosan, az összes "X darab ingyen" hazugság, általában csak átverés, de a vevő a tudatlanok nyugalmával elkönyveli magában, hogy milyen ügyes és okos volt, hogy még ajándékot is kapott a vásárlás mellé, pedig nem ...
Az, hogy egy gyártó az adott termékét leakciózza, az egy marketing fogás.
De amúgy nem az 5+1 rudi az olcsó, hanem a "nem akciós" ár a drága.
Az akciós csomagoknál pedig a plusz lemezeket ugyanúgy kifizetteti a gyártó, tehát nem fogja senki se "ajándékba" adni ...Ezeket az akciós csomagokat azért gyártja a maxell, mivel ezeket viszi be a multikba, hogy azután a parasztvakítás marketing módszerével rásózza akciósként a t. vevőre ...
De ha valakinek kell, szivesen adunk el 33-as maxellt 30 darabnak számolva, de csak ma, csak itt, és még egyet fizet kettő is jár majd mellé, 3600 Ft/csomag áron.
(lehet számolgatni akkor hogy pontosan mennyivel is jönne így ki az "akciós" meg az "ajándék" lemez ...)[ Szerkesztve ]
-
Nor-
tag
Konkrétan a csomagot mi is darabra veszük, ahogy a csomagoláson fel van tüntetve.
Arról, hogy valami "ajándék", le kéne már szokni, az csak az átverés része mindennek.
Semmit sem adnak ingyen.
Nálunk pedig az van feltüntetve amit ténylegesen fizetsz egy darab lemezért.ű
Boldogabb lennél, ha az lenne írva hogy 30 darab, 55 Ft/db, +3 ajándék?
Vagy inkább annak örülsz jobban, ha 33 daraboz hengert 50 Ft/db áron megkapsz?
Mert a kettő totál ugyanazt jelenti ...
Csak épp az utóbbi esetén a tényleges árat tudod összehasonlítani a máshol található árakkal, míg az első esetében rávágod hogy "á, a piacon láttam 52-ért, vegyük meg azt", holott darabra olcsóbban jöttél volna ki, de mindenki lusta számolgatni ...http://itmedia.sk/
-
speedbor
csendes tag
Tulajdonképpen már mi is úgy vesszük a lemezt, hogy 33 darabért fizetünk, és a gyár is úgy adja el, igaz olcsóbban jön ki 1 darab ára mint pl egy 50-es hengernél, de annyival nem, mintha ingyen lenne a 3 lemez.
Ugyanakkor pl át is állíthatom a kedvedért 30 db-osra a csomagot és megnövelhetem annyival az egységárat, hogy ugyanannyira jöjjön ki a csomag ára, hiszem mi a csomag árát kifizettük, arra szokásos haszonkulcsot teszünk, tehát te ugyanannyit fizetsz, akár 30-nak akár 33-nak számoljuk a csomagot. De rendszerszervezési okokból jobbnak láttuk, ha minden darabot feltüntetünk, mert így a lemez valós egységárát látod, és könnyebben tudod összehasonlítani a többi termék árával, és a különböző kiszerelések áraival is.
mert ha tegyük fel 1 lemez 50 Ft akkor 33 lemez 1650
ha 30-nak tüntetjük fel akkor az egységár 55Ft
egy 50-es hengernél meg mondjuk legyen az egységár 54Ftakkor ránézésre a 30+3-as hengerben drágább a lemez, mint az 50-esben pedig a valóságban olcsóbb
[ Szerkesztve ]
itmedia.sk
-
speedbor
csendes tag
válasz djculture #9632 üzenetére
2012 januárjáig gyártották pl a JVC-t Japánban, nálunk még van készlet is
UAE falcon media gyar mind a mai napig gyárt lemezeket, ok ugye a prémium kategóriában is képviselnek több márkát is.
ÉS Taiwan, Singapure nem CHINA, tehat a verbatim is gyartat meg mashol is.[ Szerkesztve ]
itmedia.sk
-
M107
addikt
Amúgy rendben van hogy olcsóbb ha megrendelem + kiszállítják.
De én megrendelem felmegyek saját költségen 1860Ft X2 pest eltöltök időt ismerősökkel, s átveszem a lemezeket, az illető ismerőstől, aki nekem megrendeli és addig tárolja, na ezért drágább és ezért annyi az annyi.
Lehet hogy én vagyok a hülye de nekem így jó és tuti azt kapom amit megrendeltem, nem chinai vackot s egyebet.
Kellemest a hasznossal.
Idáig mindig pontosan az azt kaptam amit rendeltem, ez nekem meg ér mondjuk utanként 2-3000 Ft, veszett már több is Mohácsnál.[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
Vettem én is, bár nem az It Media-nál. Maxxel Dvd+R(Mid : Ritek F16)
3000 Ft /33 Db volt az ára. Durván 91 Ft
Nekem ennyit megért.
Felmentem pest személyesen át vettem.Jvc Dvd+R 85 ft kézből kézbe
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz djculture #9627 üzenetére
na az a 5+1 rúdi az igaz mert vettem úgy és tényleg olcsóbb volt.
itt a gyártótól függetlenül oda kell adni a +3 lemezt amire nem kérhet azért pénzt. ellenben annyiért adja a csomagot amennyiért akarja,ebbe már nem szólhatok bele,de ha oda teszi,hogy azt a 3 db lemezt is felszámolják akkor az nekem nem ferkó. -
djculture
félisten
Mindenhol így van. Ez a +x db lemez az sehol se ajándék, maximum szerintem annak aki rögtön a gyártótól veszi. Boltba is a 5+1 túrórudit nem 5db nak számolják. Mert a bolt már a huszadik nepper a sor végén Ezt mondjuk én is érdekesen nem értettem sose, mert ez egy hazug reklám nem más.
[ Szerkesztve ]
-
Gyick
őstag
üdv!
Tudnátok ajánlani nekem jó minuszos sima dvd-t ami lehetőleg van az itmedia kinálatában? -
M107
addikt
Samsung DVD-R 120 Asztali -R -RW Ram lemezt ír és olvas , de a kis Philips asztali BD lejátszóm is szépen olvassa a DVD Ram lemezeket (BDP3250)
UI: (Mondjuk csak 2 db van egy egyoldalas 4.7 és egy Kétoldalas 9.4 Gb), Panascodik 3X
Mind kettő 2005-2007 közti vétel, a 9.4 még írva sem volt. A 4.7 is csak 2-3X tesztelésre vastagtokos.
PLEXTOR DVDR PX-880SA 1.13 (ATA)
Current Profile: DVD-RAMDisc Information:
Status: Others
State of Last Session: Complete
Erasable: Yes
Sessions: 1
Sectors: 2 236 704
Size: 4 580 769 792 bytes
Time: 497:04:54 (MM:SSF)
MID: Matsushita Electric Industrial CO.,LTD. M01J3003
Supported Write Speeds: 2x; 3xTOC Information:
Menet 1... (LBA: 0)
-> Track 01 (Mode 1, LBA: 0 - 2236703)
-> LeadOut (LBA: 2236704)Physical Format Information (Last Recorded):
Disc ID: Matsushita Electric Industrial CO.,LTD. M01J3003
Book Type: DVD-RAM
Part Version: 6
Disc Size: 120mm
Maximum Read Rate: Not Specified
Number of Layers: 1
Track Path: Parallel Track Path (PTP)
Linear Density: 0.280 to 0.291 um/bit
Track Density: 0.615 um/track
First Physical Sector of Data Area: 200 704
Last Physical Sector of Data Area: 2 514 783
Last Physical Sector in Layer 0: 0Format Capacities:
DT: 0x02 - NB: 2236704 (0x00222120) - TDP: 2048
FT: 0x00 - NB: 2236704 (0x00222120) - TDP: 2048
FT: 0x00 - NB: 2295072 (0x00230520) - TDP: 2048
FT: 0x01 - NB: 2226976 (0x0021FB20) - TDP: 2048
FT: 0x01 - NB: 2217248 (0x0021D520) - TDP: 2048Performance (Write Speed):
Descriptor 1...
-> B0: 0x00; B1: 0x00; B2: 0x00; B3: 0x00
-> EL: 2236703 (0x0022211F)
-> RS: 6 925 KB/s (5x) - WS: 2 770 KB/s (2x)
Descriptor 2...
-> B0: 0x00; B1: 0x00; B2: 0x00; B3: 0x00
-> EL: 2236703 (0x0022211F)
-> RS: 6 925 KB/s (5x) - WS: 4 155 KB/s (3x)[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz djculture #9609 üzenetére
hiába a DVD-Ram előnye ha csak a Panasonic lejátszók kezeleik és nagyon specifikus a megírása,főleg,hogy szakadozott simán a Samsung notebook íróval,persze ahogy írtad nem mindegy mivel lett formázva,mivel lett kiirva.
kicsit macera nekem,hogy ezzel pepecseljek. inkább marad a DVD+RW/-RW formátum,még azon az áron,hogy gyengébb az anyagminősége. -
speedbor
csendes tag
Nálunk a képek csak illusztrációk, sajnos nincs a pénz, amivel követni lehetne fotózással az aktuális készletet, főleg mivel nagyon árérzékeny a piac. Néhány lemezünknél garantáljuk a MID-et vagy a gyártási helyet, gyártót, de a legtöbb lemezünknél a vásárlás zsákbamacska, sajnos még nekünk is. Mivel néhány esetben akár 1 raklapon is lehet pl 3 különböző gyárból származó Verba, Philips stb
adott lemez származási helyéről tudsz érdeklődni az info@itmedia.sk-n persze ha végig kérdezed a teljes árukészletet, nem leszünk boldogak
itmedia.sk
-
Nor-
tag
válasz mayday00 #9615 üzenetére
8 évvel ezelőtt biztosan nem írtál 16x-os arany maxellt, főleg nem ritek kódosat.
Mostaniban kezdték csak el a szemétre gyártatást, amióta kitalálták hogy tönkretesznek mindenkit a piacon.
Korábban a maxellnek kifejezetten jó alapanyagai voltak, csak mostaniban kezdett el szemetet árulni az elmúlt pár évben.Amit tudok mondani a RITEK lemezekről: 1-2 év alatt elvesztik az adatot, ha nem jól lettek megírva, vagy ha rossz szériát fogsz ki belőle.
Ezt tapasztalatból mondom, és sokszor még megírni se mindíg lehet őket tökéletesen, szintén írója és szériája válogatja.
(mindezt pár millió darab maxell lemez értékesítése és a garanciális reklamációk után írom)[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
A elmúlt 8évben több mint 2000lemezt írtam meg.Kinek sok,kinek kevés.
98%ékban ilyen,,arany"maxell-re.ritek a kódja.Ahogy olvasom sokan szidják.Nem jó,gagyi,stb..Én akármelyiket berakom az asztali lejátszóba,vagy a gépbe tökéletesen megy semmi baja,mint újkorában.Akkor miért is rosszak ezek a ritek lemezek?
Nem értem."A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
jeni
félisten
válasz djculture #9609 üzenetére
Panasonic aranykinézetű DVD-RAM mid kód:M01J3004
lemezből van nekem de a Panasonic gépben az elején már akadozik,szaggat és nagyon lassan megy.
Igaz a laptoppal lett megírva a Samsung íróval. ott is az elején döcög de legalább elindul a film (a Samsung író a ludas?)[ Szerkesztve ]
-
verybigboy
senior tag
IGEN!!! Az egy dolog hogy mi van a képen, vagy még az is amit mondanak ... aztán mikor a kezedbe kerül jön az hogy "Made in China" ... na akkor meg kezdődhet az anyázás, meg hogy-hogy is csináld vissza az egész kalamajkát .... ismeretlen forrásból NE rendelj ilyen lemezt!!!! (Ez persze csak 1 jó tanács!!!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest