Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
válasz zozopapa68 #13836 üzenetére
a Piok kicsit magasabb Jitter értéken írtak mint a többi, de nem ennyire mint nálad.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz zozopapa68 #13829 üzenetére
bár a PIF túlcsordult az 1000-en a Jitter az ami sok.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
A Jitter mérés a legfontosabb DVD film esetében. A PIE vagy PI érték a teszt alapján lehet, hogy rossz, de a Jitter csak 10% a film simán fog menni asztali lejátszóban.
J. érték 12-15 között van, már lejátszója válogatja mikor kezd el akadozni a lejátszás.
15-16 felett a legtöbb már el sem tudja indítani a lejátszást vagy olyan hangokat ad amitől a pánik kapcsolót megnyomja az ember és leállítja.
Ezért én a legjobb teszternek az asztali lejátszót tartom.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz -=RelakS=- #13787 üzenetére
Az Optiarc 7200-ról volt szó és az nem írástesztképes.
Leírtam mely típusok azok ill. fogadnak el teszteredménynél. Van olyan író ami nero progin nem fut le mert nem tesztképes, ellenben az ODC-n meg lefut csak használhatatlan.
Sőt csináltuk azt is, hogy a samsung esetében a regeditben feloldottuk a tíltást neroban, hogy lefusson a teszt. Ehhez HKEY_CURRENT_USER\Software\ahead\Nero Toolkit\CD Speed\CD Quality\Blocked résznél a - SAMSUNG,TSST,HL-DT-ST,PLEXTOR - átírtam SaMSUNG,TSST,HL-DT-ST,PLEXTOR-ra és már működött is a teszt. Vagy a plextort ha kitörölték akkor annak is lement a tesztje, de vélhetően a tíltások nem véletlen voltak.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Mivel nem tesztképes az író, igen az
1. írásteszthez nem megfelelő az Optiarc 7200 (LiteOn vagy ezek klónjai Plextor, Asus és régebben a Plextor a saját progijával és az MTK chipes Samsungok jók, Jitter mérés kivételével a Kprobe2 progival))
2. megfelelő íróval is max. 8x sebességen tesztelünk, pontosabb eredményhez 4x sebességen.
3. tesztelés közben lehetőleg mást ne csináljunk közben a gépen.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
-
Flashget
félisten
Sokunk véleménye szerint a DVD+R jobb minőséget képvisel.
Ezt én megcáfolnám azzal, hogy a Pihilps -R lemeze a (jó mides), szebb eredményeket kaptam és VBB gyűjteménye a számokról is ezt bizonyítja emlékeim szerint. Múltban is egyértelműen a -R volt a jobb (pl. Verbatim TY féle) csak ezeknek a lemezeknek a -R-nek a könnyebben hamisíthatósága volt a hátrányuk a +R-el szemben. Arról nem is szólva, hogy ami felfért a -R lemezre nem fért fel a +R-re.
Napjainkban meg már szerintem tök mindegy -R vagy +R a minőséget vesszük alapul.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz verybigboy #13470 üzenetére
a 223C-ről el is hiszem mert az samsung csipes volt..
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Ottó58 #13465 üzenetére
hogy a fórumon nagyra tartott Pio 215D
az nem is de a 215L már igen jól írt és nekem csak jó lemezeim voltak hozzá..TY Verba (amíg lehetett kapni) majd TY nélküli verba. Olcsó söralátét kategóriát kerültem.
2010/2011-ben emlékeim szerint a TDK lemez már a nem ajánlott kategória volt, de legalább még volt használható másik lemez helyette. ma már eltűntek a jó lemezek.Samsung írók (Samu203D, 223Q,224BB, 223F-ez mind volt nekem) hibásan írták meg a legtöbb lemezt
223L van nekem egyszer sem rontott, de már kivettem a gépből mert egy használt fekete Pio 215L került a helyére és azzal írtam a Philips lemezeket.
Az Optiarc 7260 a DL lemezt írja csúnyán nálam...Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz tomaszka88 #13437 üzenetére
Hát ehhez a lemezhez kell egy megfelelő író is mint a LiteOn624B vagy ennek Plextor, Asus klónja ami elfogadhatóan írja meg.
a Mid: MKM 003Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Moonwolf #13400 üzenetére
én biza pakoltam egymásra papír tokban DVD lemezeket és még súlyt is raktam rájuk a hengeres még íratlan lemezeket, hogy biztosra menjek, de az asztali még lejátssza.
pedig én is azt mondanám az ilyen tárolásnak kb. fél év a határideje
De ez csak kisérletezés miatt van így nem így kell tárolni.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Jimmy8 #13392 üzenetére
komolyabb archiválást mindig 3 különböző és nem DL lemezre kell írni. Sajna a DVD részleg gyakorlatilag halottá vált a világban így már nehéz jó mínőségű lemezt venni. Itthon meg főleg..van az ebay pl.
De az IT-nél is vannak 100Ft feletti jobb DVD lemezek én mást nem vennék ilyen archiváláshoz.DL lemezből ha van Verbatim de abból is első sorban Made in Singapure fajtát, a Made in UAE is jó ezzel az fw-vel.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz djculture #13356 üzenetére
Nincs igazad..mert az aláfestő zene Erdélyben készült ahogy a csobog a hűs patak (amit én frigónak használtam az ursus sörnek) miért is kell ezért nekem fizetnem egy rabló cégnek? Ki kapja ezért a felvételért járó jogdíjat? én? nem. A patak, nem..akkor mégis ki?
a youtube teljesen más ha ott valamilyen zenére készítenek videót vagy filmet használnak fel.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz djculture #13331 üzenetére
BD-R25
Ajánlott kategória:
- MEIRA1: Panasonic 6X
- TDKBLDRBB: TDK 4X (pl.: [link])
Közepes kategória:
- CMCMAG: Verbatim HTL és Omega
Gyenge kategória:
- PHILIP-R04-000: pl. Mediarange
Nem ajánlott kategória:
- RITEKBR2: pl. Maxell, TDK 4X
- LTH típusú (szerves vegyületet tartalmazó) lemezekBD-R50 DL Double Layer
Itt tulajdonképpen 3 gyártó is ajánlott, mindhárom közel azonos minőségi szintet képvisel:
- MEI-T02-001 (Panasonic)
- VERBAT-IMd-000 (Verbatim)
- TDKBLD-RFB-000 (TDK)50GB lemezek közül a CMC és Ritek gyártmányok inkább kerülendők.
Az újraírható (25GB/50GB) lemezek közül is inkább a márkás (Verbatim, Panasonic, TDK) lemezek ajánlottak
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz leslieearth #13308 üzenetére
pedig ezt a lemezt 8x vagy 12x sebességen pörköld..ha ott is ilyen eredményeket kapsz ez a lemez ennyit tud.
régen ezt frizbí vagy söralátét kategóriának hívtuk, manapság meg örülni kell neki.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz karmacsila #13282 üzenetére
Ismerve mit lehet venni...igen.
Gondolj bele...volt idő pár éve mikor a nem ajánlott kategória volt ez a lemez, ide jutottunk.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Megmondom őszintén, mióta átálltam a digitális korszakra (tv, BD író, BD filmek) 1db dvd filmet nem néztem meg, pedig a lejátszó fantasztikus szépen tudja felkonvertálni, de annyira azért nem mint egy BD film.
a jobbat mindig könnyű megszokni abból visszalépni elég rossz élmény.Realme GT Master Edition
-
-
Flashget
félisten
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
az FTI lemezek is jók, megfelelő íróval pörkölve mint a LiteOn 624B
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
válasz zedcon #13079 üzenetére
használd a keresőt..2011-ben voltak tesztek róla és valóban nincs jobb lemez tőle.
sajna nem sokat gyártottak belőle valszeg nem érte meg a gyártási ár miatt, mert a fele annyiba kerülő maxell és hulladék társaira nagyobb volt a kereslet és fele annyiba került a gyártása.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Darthforce92 #13066 üzenetére
az ilyen családi eseményeket több lemezre és más tipusokra kell menteni. pénzt meg nem sajnálva rá még 140Ft-os DVD sem drága.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Daywalkerke #13040 üzenetére
akkor , hogy megbizonyosodjunk róla, rakd vissza a másik samsung írót és ezt a lemezt a Kprobe progival ellenőrizd, lássuk akkor mit ad ki eredménynek.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Daywalkerke #13037 üzenetére
ahogy írtam a másik topicban és linkeltem..samsunggal a Kprobe2-vel tesztelj ne a neroval .
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Daywalkerke #13034 üzenetére
mekkora sebességgel írtad?
vagy csak egyszerűen ennek az írónak + fw-nek nem tetszik ez a media.
vagy csak a szokásos egy tégelyen belüli gyengébb mínőség.
a csomag közepéből is vegyél ki egyet és írd meg ha ezt 8x-an írtad akkor 12x-en írd.
ha 6x-an írtad akkor 8x-an írd.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Daywalkerke #13032 üzenetére
megkaptad rá a választ a dvd író topicban.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
a 60-as (50+10) és a 30-as (25+5) tuti jó csak a 100+20 esetében volt az első ereszték a jó mid, utána már CMC MAG AM3 volt miközben a másik két cw csomagolás továbbra is a jüó fajta volt.
a 100-as csomagolás pedig csak aminek volt tengelye és füle mint a cw esetében az volt infomedia.
25-ös -R abban az időben RitekF1 az 50-es -R kiszerelés meg CMC MAG AM3 volt.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz verybigboy #13003 üzenetére
súlyos eset mi?
van még a polcon fent 50+10-es csomagolás így a 10db-é is meg van
na meg elfér a Panasonic BD lemez csomagolása mellett a fiókombanRealme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz FishAir #12986 üzenetére
Sajnos nincs már az mint több évvel ezelőtt. Van mikor kijön egy jobb széria és soha többet olyan...abszolút napi szintű lett a dolog ezért sem fog jó szívvel ajánlani lemezt senki már.
Amik ide bekerülnek azokból érdemes választani.
Már én is inkább BD lemezre írok mióta lapos tv meg BD lejátszóm van.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
tesztelni már én sem tesztelek régóta.
A legutolsó 2012-ben ez a DL lemez volt amit több írót használva a LiteOn 624B írt meg a legszebben. Szóval szerintem jó lemez, de kell hozzá a megfelelő író is.
Maga az írt lemez most is olvasható.
Lemeznek meg a betárazott Infome és Infomedia Philipset használok, Optiarc 7260 vagy Pio 215L íróval.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
válasz strike-force #12961 üzenetére
CMC a legrosszabb mid a mínőség terén..
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
válasz verybigboy #12929 üzenetére
dvd író topicba tegnap raktam be egy "új" írómról teszt eredményt
(végre van fekete Pio 215 íróm is nem csak fehér)Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz verybigboy #12892 üzenetére
Így van!
Mégis simán megy. De nem használom ne hogy ki herélje a lejátszótRealme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz verybigboy #12879 üzenetére
Tényleg DL lemezre a legjobb a többi simára felejtős.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz DjKoxi #12837 üzenetére
Azokkal nem lehet írás tesztet végezni.
LiteOn vagy ezek klónjai (Asus, Plextor) és samsung MTK chipes írói jók hozzá. Utóbbi jittert nem tud mérni.PIE Max 280-ig elfogadható. Kiváló, ha PI max 10-15, vagy ennél kevesebb.
PIF Max 4-ig elfogadott. Az össz hiba érték 1000PIF alatt van, azt minősítik kiválónak. Továbbá ezen belül ne legyenek egybefüggő PIF csomók. Ami van az szétszórtan legyen.
Jitter 12% max. Ennek a filmek lejátszásánál van fő szerepe. Adat lemeznél 16% is lehet amit még az olvasó kezelni tud.
Viszont a legjobb teszter az asztali lejátszó.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Pityke85 #12835 üzenetére
ja vagy úgy.....arra nem is figyeltem neked 624A nekem 624B író van.
akkor tárgytalan amit írtam.a tesztről azért beraknál képet?
az írás mínőséget 3 dolog befolyásolja
1; az író
2; a használt nyersanyag
3; az író fwha a 2. rossz tehetsz bármit is nem lesz jobb az írás.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz leslieearth #12797 üzenetére
ez utóbbi funkció nem igazán tudom mire jó
én erre válaszoltam.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz leslieearth #12793 üzenetére
opc kikapcs (ez utóbbi funkció nem igazán tudom mire jó, a bekapcsolásával nekem észrevehetően rosszabb írások készülnek, mint nélküle
OPC = Optimum Power Calibration
a lézert igazítja a lemezhez és az írás alatt folyamatosan ellenőrzi is, hogy a legjobb írást kapjuk.én ezeket nem szoktam állítgatni, ahogy települ az Imgburn úgy használom.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
válasz verybigboy #12732 üzenetére
Nálam a legjobbak a -R 50+10-es csomagból a 10-es kiszerelésből kerültek ki!
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- 512GB Gen4 x4 WD SN5000S/ új/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest