Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottó58
senior tag
válasz slaci007 #14435 üzenetére
Nekem 4x-es sebességgel volt elfogadható. Minél nagyobb sebességgel írtam, annál rosszabb lett, bármelyik Pioval is írtam, de a 110D hozta a legjobb eredményt 4x-es sebességgel pörkölve.
Na mit találtam, és olvasható, át tudtam másolni a LiteOn 524A íróval:[ Szerkesztve ]
» facebook nélkül is volt, van, lesz élet «
-
zozopapa68
tag
válasz slaci007 #14430 üzenetére
Szia!
Valamivel szolidabb lett az eredmény, de én jobbra számítottam.
Azért annyi látszik, hogy a Plextornak gondot okoz korrektül tesztelni a Samsung, HP párosítást.
Szabi fórumtársál a Pioneer, Verbatim DVD+R párosításnál, nagyon torz eredményeket adott. -
-
Ottó58
senior tag
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz slaci007 #12636 üzenetére
Ez az a lemez amit linkeltem (IT Media PRO DVD-R 16x 50cake Fullprint (WR, WS) *TTH02* UAE )? mikor vetted őket? Mert ha az újak akkor elég siralmas ennek a lemeznek a minősége, legalábbis a PIE értékei
[ Szerkesztve ]
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz slaci007 #12620 üzenetére
Nagyon jó eredmény, és nem is tudtam, hogy megint van it-nek ilyen lemez, karácsony után rendelik is belőle, remélem a mínuszos
IT Media PRO DVD-R 16x 50cake Fullprint (WR, WS) *TTH02* UAE lemez is ad ilyen eredményeket, akinek esetleg van ebből amit most linkeltem és tud tesztelni rakhatna fel egy tesztet, bár biztos ez a lemez is ad ilyen eredményt(ha nem még jobbat) mint ez a teszt.[ Szerkesztve ]
-
Ottó58
senior tag
-
pami5
aktív tag
válasz slaci007 #12217 üzenetére
Mivel írtad? Milyen sebességgel? Sajnos hengerenként változhat. A korábbi vétel jó volt, a júniusi beszerzésből eddig 30 db-ot írtam, nem is hasonlít a korábbiakra, bár ahogy mondtad, lehet még jót is találni! Az elvárásom nem ez volt! Így lutri!
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a papné. ...."
-
slaci007
senior tag
-
GrooveHero
addikt
válasz slaci007 #10548 üzenetére
Megpróbálok mindíg Taiwanit venni, ha tudok. Ma még volt kb 700 db, amikor én megrendeltem 100-at. 2-3 órával később már ki is írták, hogy elfogyot.. Na, mondom, remélem én még belefértem. Aztán délután hívott egy csaj 70-es számról, hogy igen, 100db Verbatim..na mondom oké.
Amúgy régebbi lemezt is berakhatok ellenőrizni? Mert akkor megnézem, hogy a régebbi Philipsek milyenek voltak.update: megy az ellenőrzés, de elég tré
amúgy van vmi köze ennek az eredménynek, ahhoz, hogy a lemez több mint 2 éves, és hát nem makulátlan a hátulja?[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz slaci007 #10546 üzenetére
ilyen lesz majd jövő héten 100db
amúgy most ez a TDK amire írtam, 2db volt, el is fogyott az összes
eredetileg olyan halvány kék színű, nem tudom mennyit látni belőle, most lőttem a képet telefonnal
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz slaci007 #10537 üzenetére
Kár, hogy a 224-es már nem lájtszkrájbos
Legalábbis ez nem. De ez volt 2 év garival 4800 ft körül, annyira nem vágott földhöz a LS. Pedig jó lett volna egy két dolgot szépen megcsinálni, oszt mehet a polcra. Azt mondta a boltban a faszikám, hogy ahogy jött, úgy ment is a lightscribe. Nem tudom ebből mi igaz
Amúgy mindjárt mutatom a tegnap eredményt: samu 224bb+TDK comboWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
-
fer
őstag
válasz slaci007 #9945 üzenetére
A pio iróknál nekem nem sikerült az imgbur-ben megváltoztatni a Book Type-ot, helyette az fw-t kellett megbuherálnom, hogy sikerüljön DVD-ROM-nak megírnia a lemezt!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
Szabikaa20
őstag
válasz slaci007 #9939 üzenetére
Igen igen lehet benne valami!Mert mikor beteszem a original DVD-t az öregebbet akkor ott ugy van irva az infoban hogy DVD-ROM...de a másoltnál meg hogy DVD+R DL...és ezt nem tudtam hogy hol kell meváltoztatni....nagyon köszi ez tuti segiteni fog!!!
Egyébként a havernak is Pioneer az író,akkor ott változtassam meg?[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
-
M107
addikt
válasz slaci007 #9831 üzenetére
Valószínűleg a LiteOn 624B módosított GL29 firmwaré-ja tud többet, viszonyul jobban a lemezhez.
Nálam pl a Samu SH 222A írja 0-30 PIE közt a JVC DVD+R lemezt, a Plex 880 Sa meg 0-250 PIE érdekes.Akkor nem nálam van a baj, bezzeg Audio cd-t gyönyörűen ír, szereznem kell egy _NEC 7260 írót .
Tesztelésre mind írásra is remélem nem olyan a hangja mint a régi Nec -nek (mint egy porszívó)[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
ledgeri
nagyúr
válasz slaci007 #9805 üzenetére
melyiket milyen gyorsan írhatom?
Mindenkinek!
Nem kéne egy alapdolgos első.hsz-t csinálni?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
válasz slaci007 #9805 üzenetére
Egybe írandó rájuk minden, majd lezárandó, vagy lehet sűrűn updat-elni, vagy inkább ritkán nagyobb pakkot rája?
Külsőleg látom, hogy Taiwan?
ja és persze milyen sebességgel érdemes ezeket, nekem írni...?[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz slaci007 #9803 üzenetére
Jaa, a fránya vessző...
Akkor már megkérdezem: egyrétegű, vagy 2 rétegű arhiválásra inkább? (ajánlás 1 rétegűek közül?
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz slaci007 #9801 üzenetére
Miből gondolod, hogy verba volt?
Miben jobb a DVD-ram? (miben másabb a használata?)
Merre térhet el az Optiarcom?
-
-
Joltee
aktív tag
válasz slaci007 #8743 üzenetére
FTI MID-es DL lemez, szintén Plextor 880SA-val (1.13 fw), de 6x-osan (FHT & OHT off, csak SB on). 100-200 MB-os avi fájlokat írtam ki.
Más: IT Media Pro UHC lemez (TTH02), Plextor 880SA (FHT & SB on, OHT off), 6x-os pörkölés:
[ Szerkesztve ]
Chuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
-
jeffo
tag
válasz slaci007 #8809 üzenetére
A Plextor PX-880SA írómon 1.13-as firmware van.
Speciális beállítások (ImgBurn - Lite-On):
Force HyperTuning enabled, SmartBurn enabled, a többi disabled.Pioneer 215-nél lehetne állítani az Optimal Writing Speed-et, de disabled-en van.
Esetleg valami tipp, hogy megírhatóak-e más beállítással ezek a JVC lemezek? Próbáljam az Online HyperTuning-ot bekapcsolni az FHT helyett, vagy együtt a kettő?
-
Nor-
tag
válasz slaci007 #8755 üzenetére
Nem rossz a scan, de 3.7 gigánál valami kosz volt a lemezen írás előtt ...
(vagy nem kosz, hanem optikai sérülés!!!)
Majd nézz rá légyszives, ez a hiba szemmel is látható kell hogy legyen a lemez felületén.Bár most nézem hogy ez a réteg váltás, ott akár még lehet is kalibrációs hiba
[ Szerkesztve ]
http://itmedia.sk/
-
leslieearth
tag
válasz slaci007 #8649 üzenetére
és akkor itt az én 12x írásom ugyanolyan íróval, az akciós verba lemezre:
nem volt szívem végigvárni
nálam a konklúzió: a ma preferált írók közül 2 van, a 223L, és a 7260s. előbbi max 4x-en írja meg úgy-ahogy ezt a lemezt, gyorsabban már ilyesmi lesz, mint a képen is látható. a 7260 6x a "legjobb", bár úgy fogalmaznék inkább, h a legkevésbé rossz, de a PIF 2e alá így sem megy. íróprogram imgburn 2.5.6.0, OPC bekapcs. -
-
verybigboy
senior tag
válasz slaci007 #8652 üzenetére
... valami rémlik
Amúgy most néztem meg az "archívumomat" ha lenne elfekvőben egy 212-es Pioneer-od, azt 8x-an megírva szerintem amit lehet kihozna a Verbatim lemezből ... nálam régebbi szériás 100-as hengerből teszteltem az íróimat, és kb. 20 író közül a 212-es Pioneer volt a legjobb, utánna LG GSA-4167B 8x-an majd Pioneer 110D 8x-an volt a sorrend ...
-
M107
addikt
válasz slaci007 #8474 üzenetére
Eltűnt a Jvc dvd+r lemez holnap megkérdem (Akácfa -nál lesz e még) vagy esetleg tényleg vége mint előttem pár oldallal írtátok vagy még lesz.
Mer akkor az egyik kedvenc minőségi lemezem szűnik tűnik el.
De Philips dvd+R sem látok csak -R-et az is ugyan olyan jó?A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
-
Flashget
félisten
válasz slaci007 #8393 üzenetére
itmédiánál most 48Ft akcióban (igaz én tavaly 33Ft-ért vettem nem akciósan) emelt a maxell árt, a Ft is szar..
Realme GT Master Edition
-
Kcsabi
tag
válasz slaci007 #8207 üzenetére
Na, most nálam tapasztaltabb mondja már meg, hogy a második vagy a harmadik teszt a jobb.
Véleményem szerint mivel a PIE-nél 280000-ig van a tűréshatár, a PIF meg 1000, véleményem szerint a második variálás nélküli, 7280S-el írva 6x-an a jobb, a harmadiknál túl magas a 3255-ös PIF.[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
válasz slaci007 #8061 üzenetére
Szép napot.
Az un régi Lg-k közül még nagyon sok készült plextor belsővel, 4163B változatok s akkor is s most is a plextor az egyik legjobb író volt.
Csodálkoztam én is az lg plextor házasságán de mind a motor mind a vezérlő chip megegyezett anno a px 716 író motorjával s vezérlő chipjével.
Azt nem tudom mind de én 3 db ilyen un clone-t láttam.UI: a mai lg-k mármint az írok kukába se valók
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz slaci007 #8061 üzenetére
Tehát a fenti tesztek közül az első(amelyik jobb lett) írtad a mostanában kapható Made in Taiwav mínuszos Verba dvd-re? Hol vetted és mennyiért? Ezeket csak azért kérdezem, mert itt a fórumon nem ajánlják a mínuszos Verba dvd-ket, de ha ilyen eredményt ad akkor mindenképp veszek belőle.
-
verybigboy
senior tag
válasz slaci007 #8009 üzenetére
Nem beszélek félre, saját személyes tapasztalatom "osztom"!!! Örülök hogy Neked is bejön a régi öreg LG ... nagyon jó kis író ez, tudom, akár csak a 4167B, vagy az E10N. Ha nagyon jó írót akarsz magadnak, még 1 NEC 7200A-t is beszerzel, döbbenetes, nagyon-nagyon jó író!!!
-
slaci007
senior tag
válasz slaci007 #7865 üzenetére
Taiwani nyomtatható 6x írva
Plex760a 1.07 [link]
Plex880sa 1.13 fht on [link]
Régi plextor plextools-al még mindig nagyon jó.Írási stratégia készíthető,elmenthető 31 féle.
PlexTools Professional XL V3.16 AUTOSTRATEGY Database
Copyright(C) 1999-2007 Plextor SA/NV
2012. január 9.
-------------------------------------------------------Active Type ID Usage Frequency Write Speed
ON DVD-R RITEKF1 High 12 X
ON DVD+R MCC-004-0 High 16 X
ON DVD+R RICOHJPN-R03-4 High 8 X
ON DVD-R DAXON016 Low 6 X
ON DVD+R VDSPMSAB-001-1 Low 4 X
ON DVD-R TYG03 Low 6 X
ON DVD+R YUDEN000-T03-0 Low 12 X
ON DVD-R MCC 02RG Low 6 X
ON DVD-R MBI 01RG Low 6 X
ON DVD+R RITEK-F16-1 Low 6 X
ON DVD-R SONY16D1 Low 6 X
ON DVD-R MCC 03RG Low 6 X[ Szerkesztve ]
Tungsram 1896-2022
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Új, bontatlan Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB 2000 MB/s
- 7db 14TB Seagate Exos X16 SATA3 kisker garis
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- SK Hynix I WD I SSD 256GB M.2 2280 Pci-e NVMe HDS: 100/100 új 0 nap