Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pami5
aktív tag
Sziasztok! A legutóbbi írásnál (mai) ilyet tapasztaltam:
Szeretném a véleményeteket olvasni, mit lehetne (kell-e?) ellene tenni, mert csak az írás kezdeténél van ilyen. A későbbiek során minden érték (PIE, PIF, Jitter) belül van az elfogadott értékeken.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a papné. ...."
-
Daywalkerke
aktív tag
Hát akkor a te teszted is engem erősít meg, hogy ez a Maxell DVD+R lemez egy jó vétel és már újra lehet rendelni itmedia-nál, aki esetleg rendel a mostani szériából tőlük dobjon majd egy tesztet belőle, remélem a most kapható széria is hasonló minőséget produkál mint az én és pami5 tesztjeink
-
Wasp91
aktív tag
Csináltam egy tesztet Opti Drive Controllal is.
[ Szerkesztve ]
Enyésszen minden rút kötöttség korlátozás, szabály életterem ne szűkítse ócska, poros morál
-
-
M107
addikt
Nem ragaszkodok tavaly novemberben vásároltam ott, csak mert nem frissítették a listájukat ezért érdeklődtem.
Nekem a Ph-ról van ismertségem mind BD mind dvd ügyben s tőle-ük szoktam vásárolni megbízható minőségi alapanyagot.
Természetesen az IT média is a legjobbak közt van
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
pami5
aktív tag
Ugyan így jártam a "sötétkék színű TDK"-val! 100-at vettem anno, 40 ilyen volt Szerencsére a nyilvántartásban tudtam a DIR-t olvasni, így az "eltűnt"-eket újra vehettem. Bár ez sok munka, de legalább pótoltam. Én nem tudok mást, szerintem nincs rá jobb megoldás, vagy csak nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
pami5
aktív tag
válasz Daywalkerke #9952 üzenetére
Én is az említett helyen és az (IT3779)-ből vettem 2 gurigát. ImgBurn-nel írtam, 6x és OPC nélkül. Ezt kaptam, AD 7260 fw 1,61-el:
[ Szerkesztve ]
-
speedbor
csendes tag
válasz leslieearth #9978 üzenetére
legkésőbb jövő hétre lesz taiwani maxell dvd+r 33cw készleten
itmedia.sk
-
Flashget
félisten
válasz leslieearth #9978 üzenetére
Philipsnél több mid is lehet
akár CMC MAG M01 is és a mínőség eléggé közepes kategória legjobb esetben..Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz verybigboy #9977 üzenetére
Nem osztom a véleményed..nekem teljesen jól írja ezt a FTI lemezt a LiteOn 624B. Jobban mint a szingapúri verbát.
Ricoh is amig volt az is jó DL lemez volt.Realme GT Master Edition
-
leslieearth
tag
sziasztok!
kérdezném, h a nem infome-s philips lemezeket (+/- mindegy) milyen minőségben lehet írni egy optiarc 7260-al, vagy samsung 223L-el?
bajban vagyok a lemezválasztással ugyanis...
a taiwan-i maxellból nincs az itmediánál, és kéne valami normálisabb korongköszi a válaszokat!
-
zsolesz84
csendes tag
válasz verybigboy #9975 üzenetére
hááát én is jobra számitottam, de még mindig jobb mint a többi hitvány dl lemez
(persze verbatim DL még mindig a legjobb) -
M107
addikt
Sajnos minden dvd szériában van rossz.
A minőségi szériák kihaltak vagy elfekvőben találhatók.
DVD-seriaban, ma már (hacsak a gyártás veszem alapul nincs ami kiváló vagy jó)
Végét érjük a Dvd korszak-nak, bármennyire is tagadjuk jön a BD-R BD-RE korszak abban viszont csak a Panasonic lemez ami megéri minőségre árban változó 350-550 Ft a 25 GB lemez.[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
AtG
aktív tag
válasz Daywalkerke #9959 üzenetére
Azért sajnos a Maxell 30+3-asból könnyen bele lehet futni szédületesen rossz szériába is. Én is elértem olyan eredményeket, mint amit te is belinkeltél, de olyan csomag is a kezembe akadt, aminél a PIF hiba még a 20-at is elérte. (Egységesen Made in Taiwan volt mindegyik csomag). Szóval csak óvatosan. Ha az IT Medias lemez egységesen hozza azt a szintet, ami egyáltalán nem rossz, én azt preferálnám inkább.
-
M107
addikt
UI:
Jittert is mérj egy annak mérésére is képes tesztképes íróval. S ne gyorsan 16X hanem 8-4X tesztelj.
Látszik a statisz.... hogy gyorsan végi ment az író a lemez felületén 4:55 olyan 8-10 perc szokott lenni 8X-an.1.70 az új verziója töltsd le.
[ Szerkesztve ]
-
Nor-
tag
válasz Daywalkerke #9966 üzenetére
Most meg van ra esely, de mar nem tudom igerni hogy meddig ...
http://itmedia.sk/
-
M107
addikt
A kép kicsi, de ha jobban megnézzük ez egy NEC 7201S író. Mikori a lemez és milyen márka?
Ezzel az íróval írtad a lemezt is?
Verybigboy, vagy Jeni tudja megmondani hogy lehet e ezzel az íróval tesztelni, szerintem nem, amennyiben friss írás akkor teszteld le egy fél és egy év múlva is hogy mennyit romlott.Véleményem erős 2-es.
[ Szerkesztve ]
-
verybigboy
senior tag
Sajnos nem igazán látszik hogy milyen íróval is teszteltél, így pedig nem tudjuk megmondani hogy egyáltalán az a kép amit látunk az valós-e vagy sem, ergo nem tudunk így segíteni
Egy olyan kép kellene amin látszanak az információk, ez a kisméretű kép sajnos beazonosításra nem jó!
-
Wasp91
aktív tag
Sziasztok!
Ez milyennek számít?
Már vagy fél éve csinál furcsaságokat az író, Verbatim lemezeket hol megírja rendesen hol tele lesz hibával. :\ Az alapanyag lehet rossz vagy az író haldokolna?
[ Szerkesztve ]
Enyésszen minden rút kötöttség korlátozás, szabály életterem ne szűkítse ócska, poros morál
-
TeeJay
félisten
tudnátok nekem valami ötletet adni
hogyan lehetne olyan DVD lemezt visszaolvasni amit nem lát DVD író már?sötétkék színű TDK hulladék lemez lehet
modell fotók vannak rajta, kb. 4darab ilyen DVD-m lenne és notimeghajtó nem látja
meg egy LG régebbi DVD íróval próbálkoztam de az sem látjamelyik DVD író vagy olvasó lehet az amivel még érdemes próbálkozni a képek lementése érdekében?
aki járt már így és tud valami tippet adni ne kíméljen
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Nor-
tag
válasz Daywalkerke #9959 üzenetére
Most meg tudunk rendelni belole, de ez egy igen regi keszletbol van a maxell eseteben, be van ragadva a disztributornal mivel a pluszost nem viszik annyira mint a minuszost, de igy is hamarosan a vegere fognak erni szerintem.
Amugy a RITEK lemezekkel nem az a baj hogy nem lehet jol megirni, hanem az hogy vannak szeriak amik hajlamosak 1 ev alatt elveszteni az adatot. (ugy leromlik a minosege fokozatosan)
http://itmedia.sk/
-
M107
addikt
Gyors kérdés mi lett az akácfa úttal 20-dika óta nem frissít.
-
Daywalkerke
aktív tag
NEC ND-3550A dvd íróról mik a vélemények? Most ment tönkre az optiarc IDE-s dvd íróm és helyette szeretnék venni egy szintén IDE meghajtót.
-
Daywalkerke
aktív tag
-
Nor-
tag
Ne felejtsd el hogy nem amiatt kerul annyiba mert ezust felulete van a belsejeig, hanem azert, mert van rajta egy karcallo reteg, tehat ha lerakod az asztalra, nem lesz karcos tole ...
Van sima is a TTH02 lemezekbol, nyomtathatoban, az 70 forint koruli kategoria ...http://itmedia.sk/
-
Flashget
félisten
Mindkét lemezt IMGBurn progival és 8x-os sebességel írtam OPC bekapcsolása mellett.
a jó íráshoz 3 dolog kell.
1. jó alapanyag
2. megfelelő író és fw
3. jól megválasztott sebességRealme GT Master Edition
-
Daywalkerke
aktív tag
Az előbb elfelejtettem postolni a jvc dvd-r tesztet(ezt szintén itmedia-nál vettem):
JVC DVD-R 16x 10cake *standard* *Taiyo* (IT7677)
A Maxell lemezhez és árba(ez 77Ft) viszonyítva szintén nem valami jó eredményt adott.
-
Daywalkerke
aktív tag
Na tegnap át tudtam venni a berendelt általatok is ajánlott maxell és it media pro uhc dvd-r lemezeket, íme a tesztek:
Maxell DVD+R 16x 33cw **TAIWAN** (IT3779)
IT Media PRO *UHC TTH02* DVD-R 16x *Silver* *Paper* (UAE) (IT6825)
Mindkét lemezt IMGBurn progival és 8x-os sebességel írtam OPC bekapcsolása mellett.
Első megdöbbenésem a Mexel lemez hihetetlen jó eredménye lett, ami tekintve, hogy jelenleg 58Ft nagyon jó ár-érték arányt ad(még többet is fizetnék ilyen minőségért).
A csalódás viszont az IT media saját lemeze volt, ami ahogy képest, hogy 109Ft-ba került és, hogy van rajta ez az ezüst réteg nem adott az ehhez az árhoz várt minőséget, még szerencse, hogy csak 10db-ot vettem belőle.
A tesztek alapján tehát én is ajánlom a taiwani DVD+R Maxell lemezt, az IT media DVD-R lemezét viszont nem.Vettem még dualos Verbát(Made in Singapur) és itmedia saját márkás dual lemezt, ezekről is posztolom majd a tesztet ha írtam rájuk.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! egy ismerősöm X box lemez írására szeretne venni írót..
A Lite on Ihas ajánlották neki...
Jó ez vagy lenne jobb? (DL-írás, csak emlékeztetőül.. )// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
fer
őstag
válasz Flashget #9949 üzenetére
Tok mindegy melyikről van szó, én egyiket sem tudtam rávenni az íróprogrammal, hogy DVD-ROM - nak írja megt a lemezt! Csak fw -val!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
Flashget
félisten
-
fer
őstag
válasz slaci007 #9945 üzenetére
A pio iróknál nekem nem sikerült az imgbur-ben megváltoztatni a Book Type-ot, helyette az fw-t kellett megbuherálnom, hogy sikerüljön DVD-ROM-nak megírnia a lemezt!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
slaci007
senior tag
válasz Szabikaa20 #9940 üzenetére
Igen ha dvd-rom-ot szeretnél írni.Régi asztali lejátszókhoz is így érdemes kiírni a lemezt.
Tungsram 1896-2022
-
Gézengúz
addikt
válasz verybigboy #9942 üzenetére
Bakker most vettem...
-
Gézengúz
addikt
Valaki tudna egyértelműt mondani a mcc 02rg20 Verbatimről?
Köszi..
-
Szabikaa20
őstag
válasz slaci007 #9939 üzenetére
Igen igen lehet benne valami!Mert mikor beteszem a original DVD-t az öregebbet akkor ott ugy van irva az infoban hogy DVD-ROM...de a másoltnál meg hogy DVD+R DL...és ezt nem tudtam hogy hol kell meváltoztatni....nagyon köszi ez tuti segiteni fog!!!
Egyébként a havernak is Pioneer az író,akkor ott változtassam meg?[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
slaci007
senior tag
válasz Szabikaa20 #9937 üzenetére
Be kell állítani,hogy dvd-rom formátumba írja talán az segíteni fog.
[ Szerkesztve ]
Tungsram 1896-2022
-
fer
őstag
válasz Daywalkerke #9930 üzenetére
Várom róla a tesztet.
-
Szabikaa20
őstag
Hello...
Lenne egy olyan kérdésem hogy egyik barátomnak ki szeretnénk írni egy navigációs programot(nem warez) egy Audi A4-es kocsiba...A NAVI progi (Audi Navigation Plus RNS-E) úgy van írva hogy jobb minőségü DVD DL-t használjunk és legkisebb gyorsasággal ami jelen esetben 1x-es írjuk ki ImgBurn progi segítségével.Ja és egy helyen az is van írva hogy legjobb Verbatim DVD-DL re...Mi már próbáltuk Verbatim,Maxell,Memorex DVD-DL-ekre...De ha berakjuk a kocsiba mindig aezt irja ki hogy "Please insert disk"....Most mi lehet a probléma?Az hogy nemsmakkol neki a DVD vagy rosszul van kiírva?Már vagy 10 DVD el lett ra pazarolva és mindig ugyan az....Valaki tudna nekem segíteni?Akar privibe vagy itt?Vagy ajánlani valakit hogy hol segíthetnének?Nem tudtam hogy hova forduldjak ezügyben!Nagyon köszönöm!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
M107
addikt
válasz mayday00 #9932 üzenetére
Itt az ígért pár lemez teszt:
Tehát nem vonunk le abból következtetést hogy miként kezelik és olvassák a lejátszók Maxell lemezek eléggé vegyes képet mutatnak , de mind olvasható és gyorsan kezelik a lejátszók.
Chinai Maxxel 2010.03
Maxell 2008.01
Verbatim Taiwan 2009.05 /Innentől romlott el a minősége/ Jitter 7.9 / Pif érték okádék
TDK 2008.01
[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
Ő tipikusan egy Maxxel dvd+r Taiwan lemez.
A lemez ajánlott lemez, nem mint a Chinai Dvd-R változata.De ma tesztelek neked számodra különféle korú Maxxel Dvd-R lemezt is.
[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
Személyem és mások nem pont így látjuk e kérdést.
Nekem is vannak különféle lemezeim, és a lemez tesztelés igen is hasznos dolog mondjuk tesztképes író nem árt hozzá. Az hogy a lejátszó viszi őket, egy dolog örülj neki, próbálj meg beletekerni / léptetni s a vége felé is nézz bele a léptetést gyorsan az eleje és a vége közt vétlen időpontokban.
Próbáld meg más lejátszókkal is mondjuk legalább még vagy 5 különféle asztali és számítógépes lejátszóval, + tesztképes íróval rakj már fel egy pár shootot ide ha lehetséges.
Jittert ne felejtsd el bepipálni.
UI:
Ő is olvasható, amúgy ha megnézed az értékeket akkor már a kukába lenne való
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz Daywalkerke #9921 üzenetére
Nekem 1000db feletti maxell lemezem van.ritek alapanyagú.
egészen 2005 től erre írok mai napig.
Véletlen szerűen kiválasztottam jópár filmet vagy 20 at régiek közül újabbak közül, s simán vitte a lejátszó minden gond nélkül.Időközönként ezt megcsinálom s minden működik.
Én nem tesztelek semmilyen lemezt,szerintem felesleges,én annak hiszek amit látok.
Berakom a lejátszóba s vagy elindul s megy a film vagy nem.
Jelen esetben megy."A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
válasz Daywalkerke #9920 üzenetére
Én maxellt használok,,amire írtam 3-4 éve tökéletesen játssza a lejátszó-Asztali,számítógép is.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
M107
addikt
válasz Daywalkerke #9927 üzenetére
PIO 206D BD-RE íróval lett írva, a samu 222A B AB 222L és 223L szebb eredmény ad, ennél Maxxel lemeznél.
[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
válasz Daywalkerke #9927 üzenetére
Személyem anno 04 hóban betáraztam és még van, ahonnan kaptam csak nekem elrakva JVC Dvd+R lemez.
Semmi gondom vele, A samum (Sh 222A SB02) írja a legszebben.Maxxel lemezem van még 66Db s vagy 150-160 db elírtam Pio 206 és a már említett Samu-val vegyesen.
DVD+R 33 Maxell-ról beszélek, Jó stabil lemez de a fontos adatokat én vagy Xreme Protekt vagy Jvc Dvd+R archival lemezekre bíznám (saját vélemény )UI:
Vagy ha tudsz szerezni, Infromade Philips-et, az még a kiváló kategória (válogatott széria szám esetén)
[ Szerkesztve ]
-
Daywalkerke
aktív tag
Ezt a lemezt te is használod(használtad) vagy csak hallottad, hogy jó? Ezt csak azért kérdezem mert én a pluszos lemezektől picit ódzkodom, a pluszos Philips-el is megjártam, de most nézem, hogy itmedia-nál még vagy taiyo-s JVC is, ez esetleg nem jobb ennél a Maxell-nél? Tudom, hogy már a mai JVC-k meg se közelítik a régieket, de talán még annyira nem szarok és 77 Ft-ért szerintem talán nem rossz vétel.
-
-
fer
őstag
Akkor a 33-as maxell helyett érdemesebb ezt a it media-t rendelni?
-
fer
őstag
válasz Flashget #9923 üzenetére
A DL-t én is a 624B-vel írtam, sokkal jobbak lettek mint a pio-val, vagy a samu- val!
-
Flashget
félisten
válasz Daywalkerke #9920 üzenetére
teszteket is raktam be valamikor március környékén.
Realme GT Master Edition
-
M107
addikt
válasz Daywalkerke #9921 üzenetére
Maxell-ből csak a DVD+R, de ha már Maxell kell akkor :
[ Szerkesztve ]
-
Daywalkerke
aktív tag
Maxell DVD-R lemezek közül melyikkel vannak jó tesztek ezek közül:
Maxell DVD-R 16x 25cake **FULLPRINT** (IT6128)
Maxell DVD-R 16x 50cake *fullprint* (IT5471)
Maxell DVD-R 16x 50cw (IT4942)
-
Daywalkerke
aktív tag
Erről a 2 dual-os lemezről vélemények:
IT Media DVD+R Double Layer 8x 10cake *FULLPRINT* (FTI) (IT7717)
Verbatim DVD+R Double Layer 8x 10cake (43666) Singapore (IT4846)
-
-
Daywalkerke
aktív tag
Erről a lemezről mi a vélemény? Milyen teszt eredményeket ad? van hatása ennek az ezüst rétegnek rajta?
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz verybigboy #9902 üzenetére
Milyen bevonat?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
€uro
őstag
válasz verybigboy #9910 üzenetére
Tényleg egészen jól hangzik!
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
€uro
őstag
Azért program kérdése is, mert van a lemezen egy 1 GB-os videó file. A kb. 30 perces videóból a DVD lejátszó lejátszik 29 percet. Ezt a 29 percet szeretném leszedni a lemezről. Sima másolással az 1 GB-os file-t nem tudom lemásolni. De olyan programmal, ami mondjuk csak azt a bizonyos 29 percet szedné le nekem, az már megoldás lehet.
Köszönöm verybigboy! Nézem a programot...
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
verybigboy
senior tag
Ez egy olyan program, amivel több írót is ki lehet próbálni, azaz akár több gépen is és a végén egybe összefűzi a kinyert adatokat, tehát itt az egyes írók/olvasók hibajavító része összeadódik, amit az egyik író nem tud kiolvasni, azt egy másik író lehet kitudja olvasni. Ez egy nagyszerű kis program ám!!!!
-
-
fer
őstag
Szerintem ez nem program kérdése, hanem, hogy a meghajtónak mennyire eredményes a hibajavító algoritmusa! Ha egy adott meghajtóval nem tudod beolvastatni, akkor szerintem azon semelyik program nem fog tudni segíteni!
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Sérült videó DVD-ről milyen programmal tudom levenni a legtöbb még épségben maradt videó részletet?
Az egész videón csak egy-két kis helyen van olyan rész, amit nem tud olvasni az olvasó. De ugye ilyenkor egy kis hiba miatt az egész 1 GB-os file-t nem lehet másolni. Mi az ilyen esetre a megoldás?
-
Sziasztok, félig off, de hátha tudtok segíteni: mp3/flac-bl írnék audioCD-t, hàtha grebbelő programot ajánlotok? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
verybigboy
senior tag
válasz Flashget #9903 üzenetére
Hááát, volt idő mikor játékra (is) kellett, de már úgy tűnik kinőttem ebből, nem mai "csóka" vagyok már
A külföldi oldalakat, review-okat, fórumokat természetesen olvasgatom, onnan is szerzem az infókat, ezek alapján próbálok majd vásárolni. Jelenlegi "tetszetős" példányok: Asus PA246q, HP ZR2440W, Fujitsu P24-W6. Mindenképp 16:10-es arányt szeretnék (webezés és képszerkesztés miatt) és mindenképpen jó színvisszaadást!!! -
Flashget
félisten
válasz verybigboy #9902 üzenetére
a másik fontos tényező ha sokat játszol.
ne azt nézd melyik gyártó nyomja pr-ba az 5ms vagy 2 ms meg kontraszt 10000000 arányt hanem teszt oldalok, fórumok (külföldin is) mekkora az input lagg a készüléknek. Ez a legfontosabb tényező ha játékra kell elsősorban a monitor.Realme GT Master Edition
-
-
Flashget
félisten
válasz verybigboy #9900 üzenetére
nekem samsung P2470HD van a tuner miatt vettem anno..de ha ez neked nem fontos tényező ne TN panelos monitort vegyél, hanem van az LG vagy Dell féle IPS panellel szerelt monitorok.
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 512GB Gen4 x4 WD SN5000S/ új/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest