- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee987
tag
Nekem csak net van tőlük (Miskolc, belvárosában) tömbházas. De kb. 3-4 órája magas válaszidő, ingadozó sávszélesség a jellemző. YouTube, Indavideo videók megnézése itt szinte lehetetlen.
Böngészés még csak-csak működik.
Sajnos hónapokkal ezelőtt is volt sávszélesség gond.[ Szerkesztve ]
-
tomee987
tag
válasz KurtCobain #68821 üzenetére
Az a durva, hogy akinek a régi Okos csomagra még hűsége van nyár végéig, neki is megemelték 5999 Ft-ra a 4580 Ft-ról.
Persze ez is jogellenes. -
tomee987
tag
válasz KurtCobain #68831 üzenetére
Egy másik fórumban írta valaki, hogy neki 5999 Ft lett már az Okos csomagja március 1-től.
De Neked akkor csak a hűség lejárata után fognak (törvényellenesen) emelni 6450 Ft-ra. -
tomee987
tag
Ha a Digi Net 100 FTTB-sek most elkezdenek módosítani Digi Net 500 FTTB-re akkor megúszhatják az áremelést (illetve csak 330 Ft lesz az áremelésük)? Költői kérdés volt.
1-2 napon belül úgyis kiderül az ÁSZF-ből. -
tomee987
tag
válasz KurtCobain #68837 üzenetére
Azért még a Telekomnál sem volt példa 40%-os áremelésre. Itt sokaknál most ez ütötte ki a biztosítékot, jogosan. Legyen áremelés, ha muszáj, de ne ekkora mértékben.
-
tomee987
tag
válasz viktorhu #68845 üzenetére
Most így az áremelést látván kértem én is ajánlatot a konkurenstől.
Jelenleg egy Digi Net 100 (FTTB) csomagom van március 1-től 3100 Ft/hó-ért.A UPC most 150-es netcsomagot idead 2 hónapig 0 Ft-ért, 3. hónaptól 2999 Ft-ért 1 év hűséggel.
TV 100 csatorna + Internet 150 + Telefon alap meg 1 év hűséggel 3999 Ft-ért adnának.Elgondolkodtam...
-
tomee987
tag
válasz qnadam #68847 üzenetére
Törvény értelmében a hűség lejártakor sem változhat!
2017. évi LXXXVIII. törvény az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény módosításáról:
2. § Az Eht. 127. §-a a következő (6) bekezdéssel egészül ki:
„(6) A határozott időtartamú előfizetői szerződés helyébe lépő új, határozatlan idejű szerződésben meghatározott, az előfizetői szolgáltatásra vonatkozó szerződési feltételek nem lehetnek az előfizetőre nézve hátrányosabbak a korábbi határozott idejű szerződésben szereplő szerződési feltételeknél.” -
tomee987
tag
Voltam bent a helyi ügyfélszolgálaton. Azt mondták a Digi Net 500 FTTB csomagok 2 hónapon belül kivezetésre kerülnek, azért nem nyúltak az árához. Digi Net 100 FTTB vagy 1000 FTTB-re lehet majd váltani az új árakon. Aki nem vált annak majd 60 napos felmondási idővel felmondják az FTTB 500-asat elvileg.
-
tomee987
tag
válasz szaboi6512 #68857 üzenetére
Megfogtál. Az már annyira nem érdekelt, de mintha valami 3600-3700 Ft körüli összeget mondtak volna arra. De elvileg 2-3 nap múlva ÁSZF és minden kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
tomee987
tag
válasz Invader Cent #68976 üzenetére
Nekem azt mondták tegnap az ügyfélszolgálaton, hogy az 500-as netet hamarosan 60 napra felmondják az érintetteknél. Ha nem váltasz más csomagra, akkor nem lesz szolgáltatásod a DIGI-től, de ők az 500-ast nem fogják tovább adni Neked ennyiért, hosszú ideig.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest