Új hozzászólás Aktív témák

  • petesejt

    aktív tag

    Üdv!

    Egy kis segítséget szeretnék kérni a szakértő fórumozóktól. Az érdekelne, hogy a felvételeket melyik Digi STB készíti el úgy, hogy átmásolva számítógépre nézhető lesz? Természetesen a kódolatlan csatornákra gondolok.

    Illetve az is kérdés még, hogy létezik-e olyan külsős cég által gyártott STB, ami

    - mindent kódolatlanul felvesz (ha erre itt tilos válaszolni, akkor olyat keresek, ami csak a kódolt csatornákat rögzíti kódoltan, a többi PC-re másolva is olvasható lesz),
    - fogadja a CAM modult
    - két tuneres.

    És azt vajon tudja-e valaki, a Digi kártyái két sorozatszámot tartalmaznak? Úgy értem, lehet velük pl. egy kódolt csatornát felvenni, egy másikat pedig nézni? Oly szép lenne.... :)

    A kérdés onnan ered, hogy megpróbáltam a jelenlegi HD box külső HDD-jére vett műsort (ext2 fájlrendszerről átmásolva PC-re az összes mellette lévő fájllal együtt) lejátszani Windows alatt, de semmi sem vitte. (Windows Media Player, MPC-HC 1.7.7, VLC 3.0.1)

    Esetleg ha létezik konverter/dekóder program, az is hasznos lenne.

    Egyúttal javasolnám tisztelettel, hogy ezt az infót tegyétek bele az összefoglalóba.

    Elnézést kérek, olvasgatok már másfél órája de nem találtam rá a válaszra (itt sem), és ha szorgosan végigolvasnám a 49 ezer hozzászólást, csak a következő életem után találnám meg a választ.... :))

    Gigantikus köszönet mindenkinek a segítségért! :R :R

    [ Szerkesztve ]

    "Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH

Új hozzászólás Aktív témák