- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
ada19
senior tag
Sziasztok,
Ha másnál még mindig jelentkezik az EPG és NTP szinkronizált óra eltérés, kérem jelezze, hogy mennyi, és hogy melyik városban előfizető. Írtam a hibabejelentőre, és persze jött a jópofa válasz, hogy mivel nem nem rendelkezek a DIGI által biztosítótt beltérivel, ezért csak 2500 Ft-os kiszállási díj ellenében tudják megnézni nálam azt, hogy miért késik a központban az EPG óra.
Ha páran írnátok, részletezném én is, hol cinkes, amit ők akarnak.
Debrecenben múlt héten nekem 5 perc volt, most csak 2,5.
Köszi
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- Philips FHD monitor ELADÓ
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest