Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz Pazolini #12946 üzenetére
Értem, hogy nem okoskodni akarsz, de akkor viszont olvass vissza és meg fogod látni, miről beszélek. Pumma valóban megtanulhatna olvasni, ahogy az az LCD/LED TV-s topikban is számtalanszor bebizonyosodott. Az elszigetelődés meg biztosan nem fog érinteni, mert évente egyszer szoktam benézni ide, a véleményeteket kérni a Digi műholdasáról, mert amikor lejárt a UPC-s hűségidőm, akkor - a digisportok miatt - minden évben elgondolkoztam a váltáson. Aztán elolvastam pár oldalnyit a topikból, ill. meghallgattam a kérdéseimre érkező válaszokat, és könnyű szívvel döntöttem a UPC-nél maradás mellett, mert olyan és annyi problémáról szoktam itt olvasni, ami UPC digitális kábeltévé (korábban T-Home Sat TV) előfizetőként elképzelhetetlen volt a számomra. Most pedig, hogy már a Mindig TV-nél is elérhetőek a fent említett sportadók, 200 lóval sem vontathatna be senki a Digi műholdas előfizetői közé, csak másvalaki kérésére érdeklődtem ugyanolyan jelleggel, mint ahogy korábban is szoktam. Na erre reagált sértett vadként a szerintem értő olvasásra képtelen topiktárs.
Dióhéjban ennyi, szóval nem győztél meg semmiről, de azért őszintén köszönöm a jószándékú kritikát!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
interstate76
addikt
válasz #94529552 #12940 üzenetére
Semmilyen UPC-kampányt nem folytatok, igazán megtanulhatnál olvasni, nemrég hagytam ott őket. Te vagy az, aki ha használ valamit, akkor támadásnak vesz minden kérdést (!!!), ami az esetleges minőségproblémákra vonatkozik. Ugyanezt nyomod az LG-vel a TV-s topikban, meg itt is te vagy a nagyon kevesek egyike, akik nem ismerik be, hogy a Digi műholdasa a leginstabilabb televíziószolgáltatás kis hazánkban. Piwi-vel frankón összeilletek, legyetek nagyon jó barátok!
-
interstate76
addikt
"építettem fémdarabokból, meg lada ablaktörlőmotorból forgatót, odalentről dupla kapcsolóval, commodre 64 tápegységgel ment"
(#12934) Pumma Aham. Megkérdeztem, hogy nagyobb tányérral megoldható-e, hogy ne menjen el a digi műholdasának képe rossz idő esetén, erre nekiálltál okoskodni, hogy "minek kellene nagyobb tányér, jó a digi úgy, ahogy van". Biztos mki h.lye, aki lecseréli a Digi által adottat nagyobbra... Ugyanannyira szakmai jellegű az érvelésed, mint a LED / LCD TV topikban. Mondjuk Piwi-vel biztos jól megértitek egymást, ő is szereti a "jól megalapozott" érvelést.
[ Szerkesztve ]
-
-
interstate76
addikt
Én sem fő problémaként említettem, csak egy kartárs előadta, hogy szebb a képe, mint a UPC Direct-nek, ami vicc. Tisztában vagyok vele, hogy rengeteg gond van a Diginél, de ha még azokról is írtam volna, akkor végképp én lennék itt a közellenség!
-
interstate76
addikt
Aham. Tehát ha a képernyőre kerülő sd adatfolyam bitrátája valamely csatorna esetében kétszer akkora "A" szolgáltatónál, mint "B"-nél, akkor ebből nem következik, hogy "A" szolgáltató adása az érintett csatornát tekintve jobb minőségű?
-
interstate76
addikt
Ha sd-t hasonlítasz sd-hez, akkor valóban egyik sem világbajnok, de vitathatatlanul a digi műholdasa a leggyengébb minőségű. Akkor is, ha háromezerszer leírod, hogy nem így van. Részemről over, szemellenzős megszállottakkal nem vitatkozom.
-
interstate76
addikt
Az, hogy kinek melyik parfüm jön be jobban, az egy szubjektív dolog. Az viszont, hogy melyik televíziós szolgáltató adása milyen minőségű, az egy teljesen objektíven megítélhető történet, és egyértelműen a digi műholdasa az országban a leggyengébb. Persze nyilván nem az egyik hd csatornájukat egy másik szolgáltató sd csatornájához hasonlítva.
-
interstate76
addikt
Szerintem nem te vagy kényes, hanem a Digi az, ahol azt hiszik, hogy mivel relatíve olcsók, ezért bármi belefér. Nincs velük közvetlen tapasztalatom, de a családban van egy előfizetőjük (emellett korábban volt még egy), ill. itt is olyasmiket olvasni néha tőletek, hogy az valami elképesztő! Sok görény szolgáltató van ma Magyarországon, de olyan problémákról azért másutt nem olvasni, mint pl. ebben a topikban.
-
interstate76
addikt
"A negatívum,hogy délután felhívtam a szakit mert hagyott itt papírt és elérhetőséget!Írtam a mailben direkt,hogy HD-re akarok cserélni és úgy jött ki ma,hogy nem volt HD beltéri nála és csak 2 hét múlva lesz és akkor is csak egyet tud hozni.Pedig a 2 tv-re akartam..."
Kijön a kért eszköz nélkül a szerelő, mert az csak 2 hét múlva lesz, de akkor is csak 1? Bmeg (elnézést), ez milyen szolgáltatás? Nem vagyok digis (nem is leszek az), de ha ilyet olvasok, akkor nekem kinyílik a bicska a zsebemben.
-
interstate76
addikt
válasz Fuvaros #12829 üzenetére
Ezt a témát légyszi tedd OFF-ba, ha itt akarsz beszélni róla, vagy írj privit!
Én a telefonos ügyfélszolgálaton kiválasztottam a lemondás menüpontot, ahol megkérdezték, hogy mit szeretnék, én meg elmondtam, hogy a havidíj-emelgetésük miatt lemondom az összes szolgáltatásukat. Mire ők megkérdezték, hogy meghallgatom-e az ügyfélmegtartó-ajánlatukat, ezt követően pedig én meghallgattam és a netet el is fogadtam (a TV-t nem), mert bár nem akartam 2 év hűséget vállalni, de annyira jó volt az ár, hogy aláírtam (szóban). Azóta kiküldték a szerződést is, és havi bruttó 2.200,- Ft-ot fizetek a 30 Mb/s-os netért. "Ennyit tudok elmondani. Kéremkapcsojjaki!" - by Szalacsi Sándor.
-
interstate76
addikt
válasz Fuvaros #12819 üzenetére
Ügyintézővel. És teljesen tuti. Azt nem tudom, hogy mkinek kiajánlják-e és hogy meddig él ez a dolog, de azt igen, hogy nekem ajánlották és el is fogadtam.
(#12820) ht42 Nagyon köszönöm a korrekt választ! Az az igazság, hogy egy ismerősöm nevében érdeklődtem, mert én már letettem a voksom a Mindig TV mellett, de nem akartam a ti véleményetek nélkül lebeszélni a Digiről, mert alapjáraton errefelé hajlott, csak akkor gondolkozott el, amikor mondtam neki, hogy van Digisport 1 és 2 a Mindig TV-nél is.
(#12821) Anonymus23 Neked is nagyon kösz!
Mindkettőtök válaszát megmutatom az érintettnek, aztán majd ő eldönti!
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #12816 üzenetére
Valaki más, akinek lehet adni a véleményére és nemcsak megsértődni tud azon, ha valaki rá mer kérdezni, hogy jó-e az általa igénybevett szolgáltatás? Évről-évre futok ez ügyben egy kört, de eddig mindig azt a választ kaptam itt, hogy ha nem ragaszkodom a digisporthoz, vagy elérem más szolgáltatónál, akkor ne a Digi műholdasát válasszam. Mindössze arra lennék kíváncsi, hogy változott-e a helyzet, vagy rossz idő esetén még 2015-ben is ott tart a Digi, hogy vagy végig tudom nézni az esti BL-meccset, vagy nem.
-
interstate76
addikt
válasz #94529552 #12815 üzenetére
Te minden topikban a körmöd szakadtáig véded azt, amit te használsz, és ha valaki minimális kritikát mer megfogalmazni (akár csak kérdés szintjén is!), akkor vitatkozni kezdesz vele?
Nem neked szól a kérdésem, Pumma, kérlek, te inkább ne válaszolj rá: ha a Digi által adottnál nagyobb antennát szerelek fel, akkor számíthatok-e az egyéb műholdas szolgáltatóknál megszokott, megtapasztalt minőségre, vagy még mindig ugyanaz a helyzet, mint 1-2 évvel ezelőtt, azaz hogy az ár és a Digisport a 2 kizárólagos érv a Digi műholdasa mellett, és sem bitrátában, sem a szolgáltatás stabilitásában nem érik el a másik 2 szintjét?
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz #94529552 #12813 üzenetére
Mondjuk azért, mert 3 vagy 4 évig volt T-Home Sat TV-m egyetlen adáskimaradás nélkül, az általuk adott tányérral, míg a családban van/volt 2 digis előfizető, és az egyiknél minden nagyobb vihar esetén elment a kép, a másiknál változó, de nála sem stabilan jó a minőség, pedig mindkét helyen hívták már a digis szerelőt is, meg másik tévés szakit is, hogy állítsa be az antennát, és mindkét helyen nagyobbat javasoltak. Az egyik említett végpont ma már UPC Directes, és adáskimaradás nélkül nézik a tévét hónapok óta, ugyanakkora - vagy kisebb - tányérral, mint amekkorájuk a Diginél volt.
Ergo egyéb műholdas szolgáltatóknak semmi közük ahhoz, hogy a Digi műholdasa mennyire jó vagy pocsék, nem is értem, hogy jött ide a UPC Direct...
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz pumukli4573 #12811 üzenetére
Ok, köszi, de ekkora tányérral akkor is megy az adás, ha vénasszonyok potyognak az égből?
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz Fuvaros #12805 üzenetére
Úgy emlékszem, a UPC-sek előre szólnak a számlán, hogy a következő hónaptól drágább lesz.
Ha tudsz hűséget vállalni, akkor fel kell hívni őket, hogy le szeretnéd mondani. Meg fogják kérdezni, hogy meghallgatod-e az ügyfélmegtartó ajánlatukat, te szépen meghallgatod, és 2 évre 2.200,- Ft-os árat fognak ajánlani. 30 Mbit/s-os netért olyan helyen, ahol nincs kábeles digi, bombajó ár. Szerintem.
Digi Sat TV-jénél a viharos időben is atomstabil vételhez még mindig nagyobb tányér kell annál, mint amit ők felszerelnek? Van olyan, amivel tényleg nem szakadozik az adás viharban sem? Kösz!
-
interstate76
addikt
válasz Anonymus23 #10564 üzenetére
Ez örök vita, hogy mi a több: amit a Digi nyújt, mert adnak plusz 2 sportcsatornát, vagy amit pl. a UPC, mert a digisportokat kivéve minden egyébben tönkreverik a digi szolgáltatását? Nemrég volt róla szó, hogy egész jók a csomagjaik (már a Direct Mediumban benne van kb. minden, ami nem sportőrülteknek kell, és ez fél évig 2.190,- és utána is csak 2.890,- Ft, a Direct+ csomagjukból meg már tényleg csak a digisportok hiányoznak), az meg teljesen egyénfüggő, hogy kinek mi éri meg jobban a minőség vs digisportok "csatában".
Mindenesetre a Direct+ most ugyebár fél évig 3.490,- utána pedig 4.190,- Ft, azaz számolhatunk 3.840,- Ft-os havidíjjal. Ha ők adnák a PL- és a BL-meccseket, akkor kerülnének maximum 4.500,- Ft-ba és akkor igen vastag felárat számoltam. Teljesen biztos vagy benne, hogy nem érne meg annyival többet a szolgáltatásuk, amennyivel drágábbak lennének a Diginél?
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz s3toraph #10531 üzenetére
A T-home hozzáállása néha tényleg nem az igazi, de ebben sajnos a UPC sem jobb, a Digi pedig még rosszabb. Én most UPC vezetékesnél vagyok, mert egyedi ajánlatot adtak, amikor tavaly fel akartam mondani, azaz az akkori akciós csomagajánlatuknál is olcsóbban kapom tőlük a TV-t és a netet, szóval nem a járulékos szolgáltatásaik tartottak itt, hanem csak és kizárólag az ár, amit ajánlottak.
A csatornákra és az adásminőségre vonatkozó igényeid alapján én a helyedben a UPC Direct-et választanám, talán ők a legjobb műholdas szolgáltató kis hazánkban. Már ebben a csomagjukban benne van minden, általad felsorolt csatorna, és fél évig csak 2.190,- Ft, és utána is csak 2.890,- Ft. Emellett az m1 HD-minőségben érkezik, továbbá csak 500,- Ft/hó a 2. STB, azaz 2 TV-re az első évben havonta kb. 3.000,- Ft-ba kerül a digiénél sokkal jobb szolgáltatás - ha valaki nem néz sportadókat, akkor szerintem ez most mindent visz. Nemrég rendeltem ilyet egy családtagnak, de még nem kötötték be, szóval az adásminőségről nem tudok nyilatkozni, esetleg annyit, hogy a neten olvasható infók alapján jó.
Fentiektől függetlenül lehet, hogy mások jobb opció(ka)t ajánlanak, szóval azért ne vedd szentírásnak a véleményem!
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz s3toraph #10529 üzenetére
Szia!
Nekem volt T-Home Sat TV-m, ill. családban és ismerősöknél is van műholdas Digi: ég és föld a minőség, mind a képet, mind magát a szolgáltatást tekintve. Sat TV-n éveken keresztül csak áramkimaradás esetén nem volt adás, a Diginél meg sok helyen egy kisebb zivatar is bezavar.
Az objektivitás kedvéért meg kell jegyeznem, hogy én csak régi beltérivel láttam a Digi műholdasát, a HD-s cuccal állítólag az SD-csatornák képe is szebb, de a topikot olvasgatva azt látom, hogy ezzel a megállapítással nem mki ért egyet.
Emellett azt szűrtem le az itteni infókból, hogy nagyobb lavórt és/vagy jobb vevőfejet felszerelve az időjárás miatti adáskimaradásokat talán megúszhatod, de azzal, hogy alacsony bitrátájú adást tolnak az arcodba, semmit nem tudsz kezdeni.
Magyarán - mint szinte mki másnál - Nálad is az fog dönteni, hogy mennyire szeretnél Digisportot nézni:
1. Ha nem nagyon, akkor szerintem rendkívül messziről kerüld el a Digit, különben olyan problémákkal fogsz találkozni, amik Sat TV-előfizetőként eszedbe sem jutottak!
2. Ha nagyon, akkor pedig HD-s stb-vel rendeld meg!Sok sikert a döntéshez!
Üdv
-
interstate76
addikt
(#10497) karldergroße
(#10499) Orlin
(#10500) Prien
(#10501) AncePersze tudom és értem is, hogy miért vagytok a diginél, én is a sportadók miatt gondolkozom el rajtuk évről-évre, csak tényleg olyan problémákról írtok, amik pl. a magentásoknál (pedig ők sem épp makulátlanok) a Sat TV-jük indulásakor, azaz kb. 5 és fél éve sem fordulhattak elő, még gondolati szinten sem. Ráadásul már nem is olyan olcsó a digi: ha valaki nem sportőrült, akkor már a UPC "Direct Medium" csomagja is elég korrekt csatornakínálattal bír és kifejezetten olcsó is, a "Direct+"-ból meg már tényleg "csak" a digisport 1 és 2 hiányzik. De az nagyon, a fene enné meg!
Ez van!
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz HappyDaniBoy #10494 üzenetére
Olvasgatom a topikot és egyszerűen nem értem, hogy lehet 2014-ben ilyen szolgáltatást nyújtani! Ha csak az EPG-vel lenne annyi problémám, mint egy átlag digisnek (ismerek 2-t, plusz olvasgatom a fórumot és látom az itt megírt agyrémeket), főbe lőném magam. Az egész digi-service lelke 2 csatorna, a digisport 1 hd és a digisport 2 hd, az összes többi egy rakat kaki, amit műholdas szolgáltatás címszó alatt művelnek: katasztrofális ügyfélszolgálat, eltűnő csatornák, nehezen beprogramozható új csatornák (a T-home Sat TV-jénél már az indulásakor automatikusan bekerültek a csatornalistába az új dolgok, senkinek semmivel nem kellett szórakozni), ótvar set-top-boxok (szintén a T-home-nál már ezer évvel ezelőtt, amikor elindultak, hdmi-kimenetes stb-ket adtak), agyrém ügyfélszolgálat, gyakran rossz EPG, rossz idő esetén rossz vagy semmilyen kép stb.
Bocs, nem fikázódni akartam, csak nem bírtam magamban tartani a dolgot! A digisportok miatt már évek óta minden alkalommal elgondolkozom a digire való átálláson, aztán eszembe jutnak az ismerőseim által tapasztalt dolgok, plusz beleolvasok ebbe a topikba, és általában az ügyfélszolgálat felhívásáig vagy az online felületükig sem jutok el.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz Deeptrick #10336 üzenetére
Amikor nálunk volt ilyesfajta váltás (UPC kábel TV helyett T-Home Sat TV), akkor annyit kellett módosítani, hogy a UPC kábelét ott osztottuk meg, ahol éppen csatlakoztatni akartunk egy TV-t, a T-Home Sat TV esetében meg a tányértól kellett behúzni annyi koaxot egymással párhuzamosan, ahány TV-t akkor használtunk (2-t vagy 3-at, mindegy). Azt hiszem, a Digi műholdasa esetében is hasonlóan kell eljárni, szóval egy kis átalakításra nálad is szükség lesz - ha rosszul tudom, akkor hozzáértőbbek mindjárt kijavítanak!
Nálunk most úgy vannak a kábelek (időközben újra UPC kábel TV-nk lett), hogy a padláson osztjuk 3 felé, épp azért, hogy ha később megint műholdasra váltanánk, akkor a lakásban ne kelljen semmit átalakítgatni, hanem a tányérból bejövő 3 koaxot kelljen csak összekötni a 3 lejövő kábellel.
-
interstate76
addikt
válasz DonMarco #9879 üzenetére
Ezt nem értem. Ha jól tudom, akkor a hdmi-n érkező jelet nem javítja fel a TV, de a scarton bejövőt igen, szóval az sd adásokhoz elvileg jobb a scart-bemenet. A scart kábel meg nem ront az SD adások minőségén. De lehet, hogy rosszul tudom.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
Nem akarom eldönteni, melyik szolgáltató a tuti - nem is lehet, hisz mindenkinek mások a szempontjai. Nálam pl. a vezetékes UPC nyert, mert vezetékes digi nincs, a műholdas meg nem kell (több helyen láttam, hogy milyen, 2-szer próbálkoztam az ügyfélszolgálattal is - elég is volt, plusz van egy csomó probléma, amikről itt olvasok, de sem a Sat TV-nél, sem a UPC vezetékesénél nem tapasztaltam soha).
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
-
interstate76
addikt
válasz justaview #9795 üzenetére
Az Anonymus23-tól fentebb már idézett állítást cáfoltam, mely szerint "a csontig benyalt nagyok bizony gusztustalan magas áron adták a műholdas TV-zést." Az egyik "csontig benyalt nagy" nem adhatta gusztustalanul magas áron, ugyanis nem adott műholdast a digi hazai indulásakor, a másik (UPC) meg persze hogy nem volt szuperolcsó, amíg tökegyedül volt a piacon...
-
interstate76
addikt
válasz Anonymus23 #9781 üzenetére
"Azt azért sokan elfelejtik, hogy azóta lehet normális áron műholdas adásokat nézni, amióta van digi, addig a csontig benyalt nagyok bizony gusztustalan magas áron adták a műholdas TV-zést."
Sztem a T-Home Sat TV-je később indult, mint a Digi műholdasa, és az indulásától kezdve elég olcsó, 3 évig előfizetőjük voltam (csak azért váltottam UPC-re, mert a nettel együtt jobb ajánlatot adtak, ugyanis a net a T-Home-tól Invitel-területen drága lett volna).
-
interstate76
addikt
Így van, a UPC minden szempontból minőségibb szolgáltatást nyújt a Diginél, olyan, hogy a UPC-nél nincs jel, a Diginél meg van, csak akkor fordulhat elő, ha a UPC-s előfizetésnél vmit (pl. tányérbeállítás) nagyon elbaltáztak.
Arról nem is beszélve, hogy mekkora képminőségbeli differencia van az SD adások esetében.
Más (kicsit OFF, de talán hasznos lehet néhányótoknak): nemrég lejárt a UPC-nél a hűségidőm és megemelték a havidíjaimat: nem sokkal, összesen kb. 500,- Ft-tal (Tripla L csomag plusz egy STB-vel 8,5e Ft-ról 9e Ft fölé ugrott havidíjban), de azért kicsit bosszantónak tartottam. Körülnéztem, és arra jutottam, hogy benevezek egy UPC Directre ingyenes bekötéssel havi 3.490,- Ftos díjon (fél év múlva nőtt volna meg 700,- Ft-tal, tehát az első éves átlagdíjam 3.840,- Ft lett volna, plusz 500,- Ft/hó a plusz 1 STB-ért, ill. 3.500,- Ft/hó a UPC-nek a 25 Mb/s-os netért, azaz összesen 7.840,- Ft / hó). Felhívtam a UPC-t, hogy megérdeklődjem, mennyi idő a leszerelés, el is mondtak mindent, ill. az ügyintéző megígérte, hogy visszahív egy egyedi ajánlattal 1-2 órán belül, és itt jön a lényeg: amiért most 9e Ft-ot fizetek, azt az 500,- Ft-os telefon nélkül megkapom havi 7e Ft-ért (7.690,- Ft lesz a havidíjam, de a net 3 hónapig ingyenes). Komolyak, nem? Szóval a tanulság annyi, hogy minden alkalommal, amikor lejár a hűségidő, azonnal meg kell lobogtatni a felmondást, aztán jön is az egyedi ajánlat. A UPC-nél legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz Gasparius #9206 üzenetére
Elhiszem, hogy nálad jó, csak az a bajom, hogy hallok/olvasok egy olyan véleményt, mint a tiéd, aztán beérkezik legalább 8 negatív (most nemcsak erről a topikról beszélek, hanem úgy általában).
A HD sportcsatornák egyébként engem is vonzanak.
-
interstate76
addikt
Az sem szép dolog, ha egy ekkora cég kókler szerelőket alkalmaz. De nem akarom kutyázni a digit, csak annyi rosszat olvasok/hallok róluk, hogy az már-már hihetetlen.
Hallottam, hogy végre eljutottak ők is a HD adásokig, műholdon is, na mondom, biztos jobbak már az SD adásaik is, meg 1-1 vihar esetén sem megy el a jel, de csalódnom kellett, gyakorlatilag ugyanazt nyújtják, mint pár éve, amikor utoljára elgondolkoztam a digire váltáson. Rosszakat írtok róluk ti is, meg a digit használó ismerőseimnél is rondább a kép, mint nálam, ill. el- elmegy a jel. Szóval most is épp neten nézem az MKB - Atleticot és ez egyelőre így is marad.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
Csak pár napja olvasgatom ezt a fórumot, de olyanokat írtok, amiket hosszú évek során nem tapasztaltam sem a T-Home-nál, sem a UPC-nél (mondjuk utóbbi cégnél nem műholdas TV-m van, szóval nem teljesen korrekt összehasonlítani). Sem adáskimaradásaim nem voltak, sem pixeles, szellemképes adás, sem pedig ügyfélszolgálati félretájékoztatás. Most pl. full HD monitoron nézem a UPC adását, és közelről szemlélve is nagyon szép a kép, pedig nem is HD adás (hasonlóan jó volt a T-Home SAT TV-je is, ahol egyébként már létesítéskor hdmi-kimenetes STB-ot adtak, teljesen ingyen - pedig akkor még nem is volt HD csatornájuk). Lehet szidni a 2 "nagyot" is, de a Digi - külső szemlélőként - egy igazi katasztrófának tűnik.
Bicskanyitogató stratégiának tartom, hogy valaki megveszi sok sportesemény közvetítési jogát, aztán a közvetítés és az ügyfélkiszolgálás színvonalára meg magasról sz.rik, mondván: ezeknek ez is jó.
-
interstate76
addikt
Kösz a linket, átnézem a táblázatod!
Ance, neked is kösz a választ!
Nagyon úgy fest, hogy maradok UPC-s, mert 21e ft-ot biztosan nem fizetek ki arra, hogy kipróbáljam, amit másoktól ezerszer olvastam és mérési adatok is alátámasztják, azaz hogy a Digi SD adásai valóban rosszabbak a UPC-énél. Két szolgáltató meg sok lenne nekem, nem tévézünk annyit.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #9174 üzenetére
Képzavarban voltam, a beltéri (vagy STB) árát, ami a HD-s esetében 15e Ft, ki kell fizetni és nem leforgalmazható. Bérleti konstrukció esetén forgalmazható le a kaució összege, akkor viszont van 1 év hűségidő plusz 500,- Ft / hó bérleti díj.
mate3553 és AtHos, köszi, közben rájöttem, hogy nem voltam képben!
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
Nekem is! Plusz úgy tudom, hogy a kaució leforgalmazható, ergo a STB 5 hónap után ingyen van, ha jól értem. Azért kell ezt biztosan tudnom, mert 6e Ft-ot megér a próba, 21 ezret viszont már nem (nem nézek annyi sportot) - azt hiszem, felhívom őket, az a tuti.
-
interstate76
addikt
Kösz a választ neked is és mate3553-nak is!
Azt hiszem, kipróbálom a dolgot: 6.000,- Ft-ot bukhatok rajta, ha mégsem tetszik, amit nyújtanak, ennyi kísérletezgetés belefér. Az anyaghasználatuk kb. 0,- Ft lenne nálam, mert fent van a korábban használt T-Home tányér a házon, plusz a kábelek is befutnak a lakásba, csak nem használjuk őket, még én is át tudnám szerelni 2 perc alatt a jelenlegi kábelesről műholdasra a rendszert, a szerelőnek csak a fejet kell beállítani és a STB-okat kell konfigolni, ha jól sejtem - de javítsatok ki, ha tévedek!
Azt jól értem, hogy a HD-s STB 15e Ft-os vételárát beleszámítják a kaucióba (tehát nem kell 2x15e Ft-ot fizetnem), amit aztán utána a havidíjban jóváírnak, tehát ha 5 hónapig megtartom a szolgáltatásukat, akkor nem kerül semmibe?
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
Kösz a választ!
Azt olvastam, hogy valaki írta, hogy jobb lett, de ez így túl szubjektív. Bitrátás összehasonlítás gondolom, még nem készült.
A sportokról: megértem, aki a digit választja, de én inkább nézek hétvégenként 2 közvetítést neten, rosszabb minőségben (minden elérhető magyar kommentárral is, ha meg utóbbiról le tudsz mondani, akkor az EHF TV-n kifejezetten nézhető minőségben adják a kézimeccseket, ha jól tudom), semmint hogy minden egyebet folyamatosan rosszabb minőségben lássak, mint most, plusz hogy egy kis záporeső esetén elmenjen a kép. Utóbbitól megőrülnék, és ez pont a sportközvetítések alatt lenne a legbosszantóbb.
Talán kipróbálom hűségidő nélküli verzióban, csak akkor meg kell venni a STB-ot, ha jól tudom. Mindjárt megnézem, mennyiben kerülne nekem mondjuk egy 1 hónapos próba!
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
Sziasztok!
Két kérdésem lenne a digi sat tv-jével kapcsolatban, kérlek, segítsetek nekem!
1. Jelenleg UPC-s digital gold csomagom van, nagyon elégedett vagyok a csatornakínálattal és az SD-adások minőségével is. Szeretnék digisportot, de a hétvégi kézimeccsekért cserébe nem akarok gyakorlatilag minden nem HD csatornát rosszabb minőségben nézni, mint most, annyit nem ér az egész. Szóval a kérdésem az, hogy a HD adások érkeztével változott valamit az SD-adások minősége, vagy ugyanolyan maradt, mint volt kb. 2-3 éve?
2. Korábban (3 évvel ezelőttig) 3 éven keresztül volt T-home Sat TV-m, és gyakorlatilag csak akkor ment el a jel, amikor áramkimaradás volt, míg ugyanezzel kapcsolatban a digi tányérosa esetében a 3 évvel ezelőtti szolgáltatóváltásomkor a különböző fórumokon nagyon sok rosszat olvastam (többek között emiatt váltottam akkor a digi helyett a UPC-re). Ezek a kritikák még mindig megállják a helyüket vagy változott valamit a helyzet?
Kösz előre is!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Turtle Beach Stealth 600 GEN 2 PlayStation /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech H390 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Apple iPad 10. Generáció 64GB
- i7-6900k+ASUS RAMPAGE V EXTREME+ROG FRONT BASE+DARK ROCK PRO 4+G.SKILL 4x8GB+GIGABYTE GTX 1070Ti
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest